ThereseStrid

Nervös..

Ha ha känner mig nervös och har ont i magen.
Erk bara skratta åt mig :P Men vaddå ska jag va nervös för att gå ut i Kr-hamn? Nee inte direkt va :) Men har ju inte druckit på ett tag så man vet ju aldrig vad som kan hända!
Ska iallafall snart masa mig in i duschen och sen blir det nog att ta första cidern.
Men först till affärn kom jag ju på nu!!

Vad ska man hitta på?

Ja nu sitter jag hemma med en sovandes syster och har inte ett skit att göra. Erk svarar ju inte i telefon heller så jag vet inte om vi ska till K-d eller inte? Men de löser sig nog!
Vill gå hem till mor och sola oxå men frågan är ju om de verkligen är någon idé? De var bara 16 grader nu utanför mig och inte direkt nån jätte sol :( Men kanske blir det ändå om någon timme! Vore ju hemskt skönt om solen kunde vara kvar nu så man slapp att fusk sola i solarium :P
Förresten kom ju på vad jag hade tänkt att skriva om! Jag drömmer helt sjuka drömmar, i natt drömde jag att vi var några som spela ett spel, de var typ Monopol fast med massa frågor som i TP typ, och så hade ena laget lurat en tjej och typ sagt jätte svåra frågor till henne så hon kunde ju inte nånting och jag blev jätte arg och börja bråka med dom och sen hällde jag ut ett helt cola glas över dom. Ha ha. Sjukt. Sen drömde jag att jag slog till en kille med ett glas i ansiktet. Vad betyder detta lixom? Ha ha. Förmodligen att jag är rätt piss på nåt eller att de typ kommer bli bråk i kväll kanske. Ha ha.
Nej nu ska jag försöka göra en god gärning och väcka någon :D

Sup och svälj trevlig hälj..

Ja då har helgen varit oxå, har ju vart nere i Gbg hos moster en sväng och hälsat på. Mycket trevligt! Träffa även Matte, han har blivit så gammal, ha ha. Sen var jag och Maria nere på stan en sväng och kolla lite, köpte även lite grejer :) Sen åkte jag hem på fredan och bara var hemma hela kvällen, var så trött!
Sen har väl helgen bara rullat på, har inte gjort nåt speciellt alls typ, bara kört lite folk och slappat typ. Riktigt skönt!
Färga håret i går oxå, blev bra med guldbrun! Men vet inte om jag själv skulle kalla färgen för de! Ha ha.
I morgon kommer äntligen Erk hem :) Så på onsdag ska vi till K-d en sväng och handla lite kanske och sen ska vi ju festa på kvällen :) För hon åker ju natt till fredag igen till Rom, mycket åking för henne alltså.
Men nu blir de nog att baka pizza, se om syrran skulle komma? Ha ha.

Min pappa..

Skulle nog ha vart en av deltagarna i "Rent hus" om inte min mamma hade bott där. Ha ha.
Alltså jag fattar inte hur folk kan bo så? Och jag tycker att jag har skitit hemma!
Men de är ju tur att de finns tanter som kan hjälpa dom och göra ett tv-program av det på samma gång. De är riktigt roligt att se fan :P
I dag har ju solen vart framme, har suttit ute i ungefär 5 timmar och läst och försökt solat, men fan jag fick nästan ingen färg. Fattar inte varför inte jag får de :( Men solen är väl inte nog stark än. Hoppas de blir fint väder i morgon så jag och Emelie kan sola lite i Gbg :) Ska fika med hennes arbetskompis och gå på stan och kolla lite :)
Men nu blir det att se klart på "Rent hus" och sen duscha så gooood baaaaaj!

Mat vore nåt de..

Ja tänk om jag hade haft lite mer pengar nu så jag kunde ha köpt något riktigt gott som jag är sugen på!
Är skit sugen på glass, choklad, paj och massa mer saker! Men har fan inte råd att köpa de just nu.
Fick reda på att vi inte kommer få lön den här veckan heller, kommer antagligen få på måndag, det känns förjävligt just nu faktiskt.
Min energi ska ju inte direkt gå åt att vara arg och förbannad på ett företag som inte gör annat än fel, men just nu är det de enda min energi går till. Jag vet att jag inte kan ringa heller för jag vet vad jag kommer få för jävla svar. Jag är så jävla förbannad på de där jävla människorna. De vill att man ska jobba för dom endast för att de ska gå plus, inte för att en annan ska göra de. JÄVLA AS!
Känner mig så jävla dålig oxå, ont i halsen, ont i huvudet, de är varmt som fan så jag kan inte va här inne knappt och så är jag allmänt orkeslös. Vill ha pengar så jag kan köpa värktabletter! Har inte en enda jävla tablett hemma, jag blir tokig, de räddar mig oftast när jag inte kan somna men i kväll kommer de bli hårt. Jävla skit!
Jag är så förbannad och sugen på att äta nåt! Åååååååååååååååå...

Jävla spel..

Har suttit och spelat Råttatouille på ps2 ett bra tag nu, men har fastnat på en grej nu så nu blir de paus en stund, blir ju så himla sur när jag inte klarar av banorna :P Spela Simpsons förut oxå en sväng men där fatta jag inte ett skit så jag gav upp efter typ 5 min :)
Bra tålamod jag har. Ha ha.
Helgen har ju vart nu oxå, himla skön helg faktiskt, grilla i lördags även fast de inte var nå gott så var de ju kul i typ 5 min iallafall, roligaste var väl att ringa och väcka alla på morgonen iallafall :)
Sen var jag med Emelie och Lovisa på lördag kväll och bara satt hos Lovisa och prata massa, trevligt!
Drog ju även några varv på stan med Emelie oxå och lyssna på lite Johnny Cash :D
Jag och Emelie drar ner till Gbg på torsdag ska gå på stan och kika och umgås lite, sen sover jag hos moster och sen drar jag hem igen på fredan, de blir en snabb sväng att åka ner och hälsa på men de är rätt skönt de med!
Nu är det bara en vecka kvar tills Erk kommer hem oxå, har ju gått sjukt snabbt ändå.
Hon har lixom vart borta i 5 månader ganska länge ändå. Men har ju iallafall träffat henne några gånger under den tiden.
Hoppas på att jag får reda på när jag får börja jobba denna vecka men man vet ju aldrig, skulle ju va gött om man fick börja redan nästa vecka eller nåt, men får se som sagt!
Nu ska jag se på "27 Dresses" hoppas den är bra!

Volvo reklamen..

Är så jävla charmig!! :D Jag skulle fan vilja köpa en sån bil bara för designen :)
Fast tyvärr har man ju inte riktigt råd till de :P
Ska ju köpa en ny bil någon gång men har inte bestämt mig riktigt än, men lutar åt en Passat just nu. Men får se :)
Nu är det bara 1 dag kvar sen är jag arbetslös ett tag får se hur länge de blir, hoppas de inte blir allt för länge bara :S
Sååå himla gött att slippa DialOn! Men kommer sakna tjejerna alltså Patty, Therese och Elena :( Men vi kommer ju ses ändå förhoppningsvis :)
Och jag säger bara så här till Patricia, försök hitta ett nytt jobb så fort du bara kan!!!!! Du är värd nåt så jävla mycket bättre än de där skit stället.
Ni andra oxå såklart! :)
Nej nu ska jag lägga mig och se på tv, är uttråkad så de finns inte ord för de..

Jag vill oxå kunna..

Vara så jäkla iskall och inte ha några känslor som vissa människor inte verkar ha.
De verkar vara så lätt, men lär mig då för fan hur man gör för jag kan verkligen inte bara skita i allt som det är just nu.
4 dagar kvar nu tills jag blir arbetslös, visst känns de tråkigt att inte få jobba och så, men jäkligt skönt att komma ifrån detta ställe!
Nästa vecka ska jag nog försöka blrja gå ut och gå igen för nu har jag vart stilla alldeles för länge!! Hoppas bara det blir fint väder så man kan få lite sol på sig :)
Nej nu är skallen tom.

En tanke..

Sänder en tanke åt lilla Engla och hennes familj..
Vill ens inte kommentera vad straffet skulle vara åt den som gjort detta..
Ta vara på era anhöriga..

Härliga söndag..

Ja då var det söndag igen den kommer nog bestå av att tvätta, gå till mamma och ge Nikki medicin och film typ. Har inte lust att göra ett skit :)
Fast jag kanske ska laga mat oxå, de kan ju vara bra att göra de eftersom man jobbar i morgon.
Ja men annars händer det inte mycket!
I går var en trött dag kan jag lova, gjorde inte många knop då inte. Blev väl som vanligt att man somna i soffan vid halv 12 eller nåt, men det var himla bekvämt så jag klagar inte!
Nu har halva April månad gått oxå, tycker att det går sjukt snabbt och jag hänger inte med för 5 öre! Snart Maj och sen är det sommar på riktigt, FÖRHOPPNINGSVIS!
I går kväll var en depp kväll kändes de som lite, undrade för mig själv varför jag inte hittar på nåt? Varför jag inte går ut och har kul? Varför jag inte bjuder hem folk och sitter här och har skoj?
Orkar inte ta tag i saker utan bara sätter mig och dagdrömmer och tror att allt löser sig själv.
Nej stanna tåget, jag vill kliva av!
Men den som har gett sig in i leken får leken tåla.

Ni som känner mig vet ju..

Att jag är en jäkel på att svära. Kan ganska många svordommar, både korta och långa.
De har DialOn fått höra under gårdagen och dagen i dag.
Jag är PISS-TRÖTT på detta ställe nu. Men om en vecka och några timmar är jag borta härifrån föralltid.
Om jag nu skulle bli arbetslös så kommer jag ändå aldrig gå tillbaka hit. Ha ha och jag tror inte ens jag skulle få det så :D Gött mos!
Nu ska jag jobba en timme till sen ha lunch, mums!

Trafikvakt!

Japp nu är jag utbildad trafikvakt! :) Så nu är det bara att vänta in första jobbet som kommer, antagligen blir det i Maj någon gång, men förhoppningsvis tidigare :)
Ska tillbaka till DialOn i morgon och på fredag och sen nästa vecka sen är det stopp där, för ja jag fick sparken. Dåligt gjort va?! Hö hö.
Det blir nog fan att hälsa på moster nästa helg i stället, lilla Challe och syster skulle ju komma hit på fredag till lördag så. Men kanske är bra om jag ringer och frågar moster först oxå :)
Jäklar vad trött jag är på snö och skitväder nu då, har ju typ kommit ner snöblandat i dag och massa regn :(
Vill ha sommar och sol nu!

MEEEEEEEEEEEEEN

Dumma blogg, de där med kursen skrev jag igår men det kom ju inte med då och så publicera jag de nu, så nu är det i fel ordning så ni vet. Men orka krångla.. Ha ha.

Kursen på g :)

De ringde från mitt nya jobb i dag och sa att jag får börja kursen tidigare :D Så i morgon, tisdag och onsdag ska jag vara i Örebro :)
Känns rätt skönt så att den är avklarad sen och man kanske kan dra igång med jobb så snart som möljigt! Jag kommer tacka ja till allt. Ha ha.
Har vart i Sunne hos syster i dag för Robban fyllde år, var mycket trevligt denna gång! Alla barnen var jättesnälla! :D
Robban åkte ju med oss från Väse och upp till de. Det är sjukt vad stor han har blivit alltså, jag har inte riktigt fattat det än jag, 16 år lixom. Han är ju nästan lika gammal som mig ju! Ha ha. Minns när jag fyllde 16, galen födelsedag alltså. Det var tider de :D
Nu börjar "Andra Avenyn" så det ska jag se, sen ska jag sova, ska ju upp ganska tidigt i morgon så.

Örebro är en bit bort..

Ja iallafall halv 7 på möran typ :D Men när man väl kommit en bit går de ju bra!
Har iallafall vart där på kurs i dag och de gick fin fint! Riktigt roligt att få se vilka man kanske kommer jobba ihop med i sommar och så. Mitt nya jobb verkar vara ganska glassigt vissa dagar :D Men man kommer nog få bita ihop oxå! Typ när man inte sover så mycket och sånt. Men det ska nog gå bra det med :)
Min granne kom nyss in med 2 stycken bitar av en sockerkaka med något nougat klet på typ, fint gött! Men jag kunde ju inte hålla mig och tryckte i mig lite mer än 1 och är nu prottmätt!! Men man kan ju ta resten av biten i morgon bitti. Ha ha.
Funderar på om jag ska ringa moster och fråga vad de ska göra i helgen och kanske åka ner och hälsa på?! Skulle va trevligt :) Ska nog fundera på det och ringa i slutet av veckan kanske.

En idé bara.. En ganska bra idé faktiskt..

Jag kom på en sak i går kväll, om jag börjar dricka jätte mycket öl, typ köper 16 st öl burkar varje helg så måste jag dricka upp all öl så att jag sedan måste gå och panta burkarna så att jag har råd med en liter mjölk sen dagen efter. Då är ju slutsatsen att jag får nog jävligt kul dagen före och sen har jag faktiskt råd med en liter mjölk dagen efter utan att behöva leta efter alla 50-öringar i mitt hem.
Visst låter det smart?! :D Jag vet jag är ganska smart!
Men tyvärr är det nog bara jag som tycker det. Ha ha.

Det blir nog ingen film kväll i kväll ändå, har lovat att köra syrran och Päron och de är ju alltid lika kul. Mohaha.
Sen vet jag inte vad man ska hitta på, men antagligen som alltid annars blir det nog att ragga lite ;) Har ju inget vettigt liv så varför kan man inte göra det ännu ovettigare? :)
Undra vad man ska hitta på under dagen nu då? Har redan tvättat 6 maskiner och vart och solat. Nu sitter jag bara här och är fast i "Kungen" spelet, jag blir ganska beroende av såna där spel i perioder, mycket jobbigt! Ha ha.
Nej nu vill jag ha en sån där stor behövlig kram, vem är villig? Ha ha.

Och då var det helg då :)

Fick sluta kvart över 2 i dag eftersom internet på jobbet la av och sen skulle de göra något som jag inte behövde vara med på eftersom jag är deltids personal. Så nu är man hemma 2 timmar tidigare, tråkigt med pengarna bara men orkar inte bry mig om det.
Lovisa skicka nyss och fråga när jag skulle på kursen och så för de behövde vikarier på hennes jobb och hon hade sagt att jag var ledig om de behövdes tror jag. Så man får väl se om de hör av sig, kan ju kanske jobba nån vecka om det behövs iallafall :) Så kanske man får in en fot om det är så :)
Ser på nån dokumentär om att några KKK medlemar misshandlade folk till döds, jag förstår verkligen inte hur man kan göra något sånt? Hur fan kan man slå någon som inte har gjort ett skit emot en själv? Jävla sjuka fördommar folk har mot oskyldiga människor!
Nu ska jag nog lägga mig och se på nån film, ska nog kolla på "Solstrom" hoppas den är bra :)
Nån som vill se skräckfilmerna på 6:an i morgon kväll? :)

VÅÅÅR :D

Nu känns de som våren är på g faktiskt! Soligt som bara den ute ju :) Och i går var det +14 grader typ :)
Men som vanligt tror man ju att det är skit kallt ute så man tar på sig vinterjackan och så blir det sjukt varmt i stället.
Hoppas det börjar bli grönt och fint ute snart oxå, skulle va mysigt att ta första maj fikan vid Park Hotell :D
Halva jobb veckan har gått nu och jag är så trött på detta nu, det var himla jobbigt att komma tillbka till jobbet efter att varit härifrån i 2 veckor! Men snaaaart så!
På söndag fyller syrrans barn 16 år oxå, men får se om det blir kalas någon annan helg för han skulle ju på cup i helgen så. Men han kanske är för stor för kalas nu oxå så? :) Eller när växer man i från det?
Nej nu ska jag försöka sälja några Kalle Anka pocket böcker så man får jobba kvar hela dagen iallafall!

De var ju ett tag sen..

Som bloggen funka. Jag trodde det var på min dator den bara inte funka först men sen kom jag ju på att det inte funka för någon när jag insåg att det var så dåligt med uppdateringar :D
Helgen har vart nykter, har en jääävligt bra karaktär i lördags alltså. He he. Hamna i Rudskoga på fest och var även i stan en snabbis, de var skoj att se lite gamla skolkompisar och så i Rudskoga, inte varje dag man gör de :)
Sen vart de ju att åka in till stan och hämta Stefiz och de, han ställde ju på mig om att gasa så javisst tänkte jag och där sluta den resan. Har fett dåligt samvete, men hoppas de inte är nåt värre fel bara!!
Har vart i väg och hämtat Jocke i dag, nu är han äntligen fri för alltid och de ska vi kompisar se till att han blir oxå hoppas jag. Jävla idioti att hålla på med skit bara ju :) Så vi har vart runt och kollat lite i stan och så, vi kom ju hem vid 10 så vi var hemma riktigt tidigt och de var skönt :)
Nu är det drygt en månad kvar innan Erk kommer hem oxå. Kommer bli sjuk gött. Det känns inte som vi är lika nära vänner typ när hon är där uppe, men jag förstår ju att hon inte har tid med mina problem alltid men som tur är så pratar hon ju med mig några gånger i veckan iallafall. He he. Men längtar grymt mycket till Valborg, de kommer nog bli skoj iallafall :)
Fick en stor jävla chock i dag när deklaration kom alltså, men vi får väl se om det är rätt eller fel, jag gissar på lite fel men som sagt vi får se! Hoppas på det bästa iallafall!!
Nej nu ska jag se på "Underbar och älskad av alla" så jävla rolig film, sen kanske det blir Kr.hamn en sväng :)