ThereseStrid

Stor suck!


Jag har fortfarande inte fått något mail från bilddagboken om varför jag inte kan gå in där, mitt ip-nummer har tydligen blivit spärrad där så jag kommer inte in där hemifrån. Visst jag kan ladda upp bilder på jobbet och hemma hos mamma men inte här. Och de stör mig grymt mycket eftersom jag har alla bilder på min dator. Undrar om någon annan än jag har blivit drabbad? Blir iallafall grymt trött. Men man är väl för besatt av att vara inne där kanske. Ha ha.
Sitter och kollar på "Unga mödrar" på 5:an nu och funderar verkligen inte på om det inte borde finnas någon lag på vad man ska va för person för att skaffa barn. Eller inte lag, men en del verkar inte vara redo för det!
Gick från jobbet i dag med Patricia och hängde med henne in en sväng och kolla på hennes lägenhet, den var mysig :) Lagomt stor om man bor själv. Hoppas för hennes skull att 2:an hon ska flytta till är lika mysig, men det är den nog :) 
Nej nu får det bli tvn sen sväng sen blir det att lägga sig tidigt! 

Ännu en dag på jobbet..

Ovanligt att man sitter och försöker kränga Ica Kuriren till tanter som är sura som citroner. Men har iallafall fått iväg 3 stycken så jag är nöjd. Bättre än gårdagen! Men nu har jag bara fått telefonsvarare ett tag. Åkte lite tidigare i morse för att ta sällskap med Patricia till jobbet, ställde bilen hos henne och tog en promenad i stället, var skönt faktiskt! Skulle behöva ut och gå på morgonen men orkar ju aldrig det.
Jag har kommit på mig själv att jag beter mig ungefär som 10 åringar på helgerna. Det som jag mest ser fram emot under veckan är att få köpa godis och ligga hemma och kolla på film på lördagskvällen. Ha ha.
Men jag mår bra av det än så länge så jag tänker forsätta med det.
I helgen kommer Jocke hem på permis och vi kanske skulle gå på bio sa syrran. Eller han hade prata om det iallafall. Det skulle va kul att se någon ny film faktiskt :) Om det inte blir bio så blir det Harry Potter :P Ska nog ta och kolla igenom alla de filmerna för att få det lite uppfräschat i minnet. Var ju ett tag sen man läste böckerna.
Nej nu ska jag ta mig i kragen och sälja en till tidning så jag får bonus!

Jag skulle vilja vara underbart glad!

Men tyvärr så är jag inte det. Dagen börja dåligt och kommer nog sluta dåligt oxå. Kom upp i morse och var super trött! Sen när jag kom ur duschen och skulle kolla ut så ser jag att de var snö ute, fy faaan. Jag vill inte ha nån mer snö här hemma nu, nu kan det bli vår i stället, men iallafall gick ut och borsta bilen och drog i väg. Gissa om de hade plogat?! Svar: NEJ! De hade inte plogat nånstans i Väse förutom på trottoaren och sen på E18 hade de inte heller plogat. Blev måttligt glad av det! Var inte alls halt eller så. Och sen tog mitt avgassystem i hela vägen in till stan typ pga att de var en sträng i mitten av vägen med hur mycket snö som helst. Men Sverige som är så bra är tydligen rätt snåla med plogningen.
Ja det var morronen de, sen kom man ju väl fram till jobbet. Jobba första passet och nolla. Ryckte upp mig och försökte göra bättre i från mig andra passet men nolla då oxå, andra passet är 10:50-12:30, vid 11:40 kommer säljledaren och säger att jag kan lyssna på nån så länge eller om jag vill gå hem i stället. Visst jag sätter mig väl och lyssnar lite säger jag. Då säger han att a men då måste du sälja nåt sen oxå, annars drar jag av en timme för dig och så får du gå hem. MEN HALLÅ?! Drar av en timme för mig? Va? Alltså om jag inte sålde något på 50 min som var kvar av passet så skulle jag få gå hem OCH han skulle dra av en timme för mig på tiden så jag skulle inte få den lönen. Men klockan var ju fan 11:40 när han sa det till mig och då kan han ju inte säga att jag sluta 11:30? MEN iallafall så strunta jag i hela disskutionen och drog på mig ett fejk-leende och gick hem. Nu är ju min fråga, får han ens göra så? Inte fan kan jag väl sitta och jobba gratis?! Alltså cheferna på mitt jobb tror att folk älskar telefon försäljare och att man kan typ sälja till 99% av de man ringer till verkar det som. Fy fan jag är så trött på de jävla jobbet, fattar ens inte varför jag börja just nu. Men då var det lätta pengar.
Undrar hur de skulle ha vart att vara kvar på Kardemumma?! Jag vet att jag inte kan tänka så men det är så det känns. Pallade inte de jobbet av olika skäl men man fick ju inte sparken typ bara för man inte sålde nån choklad. Ha ha. Nej fy fan. Iallafall så har jag vart hos mamma och skreve cv och skickat in och de ringde i dag från ett av jobben jag sökt för ett tag sen och sa att jag var välkommen på intervju i februari :) Jag hoppas man kan få ett sommarjobb iallafall. Nej nu blev detta att långt.