ThereseStrid

Ett tag sen..

Det var ju ett tag sen jag skrev här, jag har inte orkat med de riktigt. Men skrev faktiskt i måndags men då hände nåt så då kom de inte med, de var väl fel på 3 som alltid tänker jag.
Har iallafall haft min semester nere i Göteborg hos min kära kusin Niklas :) Har vart där i 8 dagar men åkte hem lite emellan oxå. Sen var ju faktiskt Catten med nästa resa ner. Jag har haft så grymt kul! Så himla skönt att vara där nere just nu. Vill bara ner igen! Så fort jag är frisk och har ledigt så drar jag förmodligen igen! Jag hoppas Catten tyckte de var skoj oxå, de verka så iallafall ;)
Blev ju tyvärr inget Liseberg nån av gångerna jag var nere p.g.a att alla balla ur första gången sen nu i veckan när vi skulle dit så blev ju jag sjuk. (Har typ fått influensa eller nåt). Men nästa gång jag åker ner så ska jag till Liseberg, de är ett som är säkert och då får fan ingen balla ur!
Den här jäkla sjukdommen kom ju inte direkt vid rätt tidpunkt. Är ju inte så att jag vill sitta inne när det är sånt här väder! Hoppas alla har de bra ute iallafall, de skulle ju jag ha om jag ens orkade gå ut vill säga! Ha ha.
Nej nu vill jag bli frisk!
Begravningen i går var jätte fin! Du har så mycket folk omkring dig Mattis, de såg du i går hoppas jag :) Sen vet jag inte hur många som lyckas med att få Eddie Meduza spelad i kyrkan men du lyckas :) Så klockrent! Det var du för hela slanten! Jag saknar dig! Vi ses senare under livet hoppas du välkomnar mig med ditt vanliga skratt då :)
  

Mattis!!!!!!

Snälla Mattis kom hem. Är detta ett stort skämt eller? 
Jag fattar inte ett skit nu alltså, hur kunde det bli så fel?
Du om någon skulle väl ha förstått hur det skulle bli nu efteråt, så varför gjorde du så här mot oss?
Kom hem nu, vi saknar dig.
Ta hand om dig och Malin.

Kom på nåt då?!

Söndag den 13 Juli och jag har nog semester i 2 veckor till tror jag, eller jag hoppas jag ens inte skulle ha semester någonting men så blev ju inte fallet. Töligt nog!
Har vart i Strängnäs måndag-torsdag iallafall och jobbat lite, blev tyvärr nästan inga timmar så det var inget att skryta med :(
Sen var det hemfärd och speedway på torsdan, det var faktiskt rätt ballt, bara att man måste nog fatta lite mer nästa gång :P Men de var skoj! Skulle jag lätt kunna gå på igen :)
Och i fredags var jag med kära Cathrin, vi var lite nyttiga och käka fruktsallad och så, sen åkte vi till Virre en sväng, sen till Tobben och sen hem till mig. Vi bestämde att vi skulle se på skräckfilm och att hon skulle sova här så jag slapp att sova själv, men det roliga var att jag somna typ när skräckfilmen börja så Cathrin fick se på den alldeles själv i stället :D Ha ha.
Och i går lördag så var jag och Cathrin så duktiga så vi drog och panta burkar på morgonen och fick oss en slant :P Sen hem och vila sen gjorde jag mig i ordning och Niklas, en kille från Lidköping kom och hälsa på :) Så under hela kvällen satt vi antingen i mina soffor och kolla på tv eller i min bil och körde folk. Mycket trevligt! Kul med nya människor :D
Och i dag kommer det förmodligen bli en slapp dag med mycket onyttigheter som det blir alla andra dagar nu förtiden :P Ha ha ha.
Men nu ska jag ringa min söta moster och berätta att jag åker ner till Gbg här i veckan!

14 timmar kvar..

Tills jag ska gå upp och åka i väg på jobb. Känns så där kul att behöva gå upp vid 2 tiden men skönt att man har världens slappaste jobb denna vecka som kommer :D Vi skyltar upp i 2 timmar, sen står vi vakt ungefär 20 min allt som allt och sen skyltar vi av i 2 timmar. Rätt fina pengar för lite arbete ;) Och man får väl hoppas på att det blir fint väder så man kan sitta ute och sola lite mellan vaktpassen. He he.
Helgen har vart riktigt rolig! Kom ju hem på torsdagen och bara slappa typ, sen på fredagen var jag hos mamma och tvätta lite sen åkte jag och Jossan ut till Björnruka och sola och försökte bada, Jossan lyckades doppa sig men jag kom till låren typ sen balla jag ur. Ha ha. Senare på fredag kväll så gjorde jag mig i ordning och drog in till Kr-hamn och satt hos Stefiz och drack lite, sen drog vi ut, de var ju inge vidare röjj på stan men de funka de med, kom iallafall hem tidigt runt 2 tiden så det var skönt. Lördagen börja med lite frulle hemma sen körde pappa in mig till Kr.hamn så mötte jag upp Stefiz, Knekten, Rolen och Elin och vi drog och käka pizza, var riktigt mumma då faktiskt! Sen åkte jag hem och sov typ. Ha ha. Senare kom Catten hit och vi kolla på lite semester resor och jobb sen åkte vi till mamma och pappa och käka lite sill och potatis. Eller jag åt bara för Catten hade ätit så mycket jordgubbar så hon var redan mätt. Ha ha.
Sen åkte vi på häst fest i Välinge, de var faktiskt roligare än vad jag trodde och man träffa lite folk :) Körde in Christer, Maria och Birk till stan senare på kvällen och efter det blev det sängen för min del. Så nu sitter jag här pigg som en lärka och undrar vart denna dag ska ta vägen? :) Tror det blir till spisen och göra matlådor, skit skoj! Eller inte!
Världen är allt bra lite ;D