ThereseStrid

Ny klippt :)

Jag klippte mig i går, är så ovan än men det blir väl bättre tänker jag :) Blev ju lugg iallafall så nu ser jag lite annorlunda ut :) Tyckte att de blev rätt bra iallafall, fast när jag har tittat mig i spegeln så har jag tyckt de vart fult sen fint så jag vet nog inte än riktigt. Ha ha. Men de blir nog bra :D
I morgon ska jag åka till mormor och fira hennes födelsedag :) Ska även träffa moster och kusin Nicke ska bli skoj!
Tänker titt som tätt på vad glad jag är att ha hela min familj. Det finns ju folk/kompisar som mister någon i familjen tidigt i åldern och jag är så himla glad att jag har alla kvar.
Visst vet jag att det inte alltid kommer vara så men just nu ska man ju ta vara på det man har verkligen.

Lite grejer har jag ändå gjort..

Ja nu har ju ännu några dagar gått. I går drog jag, Catten och Jossan till Ullared, efter 4 timmar i bilen så kom vi ner och de var bara att röja runt där inne bland alla andra typ. Men det var faktiskt lite folk mot vad det kan vara i bland! Och jag köpte lite olika grejer, inte så mycket som jag hade trott jag skulle ha gjort men ändå helt okej alltså! :) Sen gick vi runt lite bland affärerna runt om och köpte en blender på netonnet, helt okej tror jag :) Hoppas bara jag kommer använda den och göra lite goda grejer i :) Sen hemresa och den gick sakta men säkert, jag var rätt trött då men vi stanna till i Götene och tog en fika och träffa pappa sen drog vi vidare och vi var hemma innan 8 så det var jäkligt bra :D
I morse så tänkte jag försöka ringa runt och få ett nytt recept på p-piller men jag kan bara säga så här, att jag hatar nästan vårdcentraler nu. Visst fick jag hjälp av Kronoparkens och det är jag evigt tacksam för men vissa andra kan ju fan stänga eller nåt. De vill ju fan inte människors bästa verkar de som. Jag blev så jävla sur på de och på mig själv i morse så jag har vart sur hela dagen. Stackars min mamma som jämt lyckas få en utskällning då. Men jag var nog väldigt snäll mot henne i dag. Vi har vart och kollat lite på stan i Kr.hamn och så, sen drog vi till Skärgårn och käka glass, jag tog 4 kulor i min våffla och gissa om den var stor. Ha ha. Så jävla god glass iallafall :)
Sen åkte vi hem därifrån och så va jag hemma ett tag sen drog vi på bilbingo och mamma lyckades vinna! :D Jag blev så jävla glad alltså! He he. Det var lite coolt för exakt 1 år sen var vi på bilbingo oxå och då vann hon med! :)
Men nej nu ska jag dra, i morgon blir det klippning! Äntligen :D

Lite press och en resa till Ullared!!

Ja fick nyss erbjudande om att jobba hos ett annat vakt företag nyss, så jag fick ringa och höra med min nuvarande chef och sånt. Svårare än så var det ju inte att sätta lite press på han, så nu fick jag jobb av han i stället under juli månad när man egentligen har semester så var ju tvungen tacka nej till det andra som synd var oxå men men, det kommer fler chanser! :)
I och med att jag fick jobb från och med tisdag nästa vecka betyder de att jag kan åka till Ullared i morgon. Catten och Jossan är de som är med tvingade ;) Vi kommer säkert få jätte trevligt! Hoppas på det iallafall!
Men nu ska jag göra mig i ordning och åka till Norge en svänga.
Ser bara fram emot att få jobba nu!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

Midsommar!

Nu har midsommar vart nu oxå. (Vet inte om jag ska skriva midsommar med stort eller litet m/M?! Fast jag tycker det ser finare ut med stort faktiskt. Ha ha.) Men iallafall så var MMMMidsommar roligt och trevligt, vi va ett stort gäng som var uppe hos Emma och Rikard i Söre och grilla och så. Alla drack oxå förståds, utom jag :D Därför var jag chufför i stället så jag körde mellan Emmas fest och Krilles fest. Jag ställer gärna upp och kör i bland men då ska man gärna få lite uppskattning för de, men vissa fattar ju inte de. Det var därför jag neka vissa senare på kvällen, sorry har inte råd att försörja andra när jag inte själv ens har ett ordentligt jobb :D
Sen i går var Midsommardagen och jag körde åt Jocke och Johan till Hillringsberg, första och sista gången jag kör i år typ :P Ha ha. Såååå jävla tråkigt att köra alltså och de var inget vidare drag där heller, men de kanske var bara för att jag var nykter :)
På hemvägen somna ju Jocke som vanligt med en öppnad öl i handen och när jag svängde så svängde även han och den där ölen hamna upp och ner i mitt knä, han fick lite stryk då av mig, men sov lika gott för de :D Ha ha.
Åter till verkligheten då.. Har inte fått nåt jobb än för veckan så vi får väl se hur det blir, börjar bli måttligt trött på de här jävla jobbet, känner mig fan grundlurad. Jag hade höga förhoppningar som blev jääääävligt små sen.
Nej men vi får hoppas de blir en bra vecka iallafall, med eller utan jobb :)

Över.......????

Nej jag tycker inte det är över, inte mer än begravningen har varit och det. Nu kommer arbetet med att fatta att man ALDRIG mer får se en person.
Begravningen var iallafall jätte fin och klart man förstår mer nu, men det är fortfarande ofattbart.
Jag gillar inte folk som glömmer och tar för givet saker.
Jag visar inte känslor som andra gör kanske men det bränner oxå innanför ögonlocken på mig när jag blundar och jag får den där klumpen i halsen när jag blir ledsen så jag inte kan prata.
Fan Malin varför blev det så här? :(
Det där varför som man inte får tänka på men ändå som kommer jämt jämt jämt.

Ja vill määää jobba!!

Denna vecka ser ut att vara jobb-fri! TYVÄRR! :( Jag vill oxå jobba och har sagt de till chefen men de verkar ju inte hända nåt där. Vet inte vad jag ska göra om jag ska säga upp mig och kolla efter ett annat jobb eller vad jag gör?! 
Nu har studenten varit och allt. Gick på Catten och Emelies student kalas och sen skulle ja ha vart på deras baler men jag missa de. Min kropp hänger inte med så jag var helt slut och orkade inte åka in på någon av dom :( Känner mig dum men hoppas jag får en förlåtelse :)
Midsommar är klart och så nu, det blir hemma hos Emma, tror nog vi blir ett gäng där uppe. Och jag tror jag blir nykter och kör, iallafall som det ser ut just nu. De är ju alltid skönt att kunna åka hem när man vill och så.
Helgen har vart rätt soft annars :) Bara glede runt typ, fått mat på olika ställen och så. Ha ha. Och så drack jag faktiskt i fredags, (helt otroligt) men de var trevligt! :)
Ska åka in på efterkontroll med syrrans bil sen oxå se hur de går. Men de ska nog gå bra, de brukar de ju göra om de är en tjej som kommer. Mohaha, eller hur!!!!!!!

Hopplöst?!

Nu är man hemma igen, kom hem i går kväll. Det blev bara att jobba nere i Strömstad i 2 dagar för asfaltsverket gick sönder så de kunde inte göra så mycket mer och de var ju för dyrt att ha oss 4 vakter kvar där nere tills de var fixat. De var jäkligt trist för de var kul att jobba där nere och vi hade ett sånt jävla gött boende!
Hoppas chefen hör av sig i dag eller i morgon så man kanske kan jobba en dag till denna vecka iallafall!
Jag känner mig lite sviken av vissa kompisar, eller jag vet inte om jag bara är jävligt känslig?
Och dum som jag är så säger jag inte till heller. Nu är det försent oxå för den delen så de kan ju kvitta.
Har lixom en klump i magen så jag är inte sugen på att göra ett skit. Vill helst bara åka på jobb och slippa tänka på nåt.
Vad ska folk göra på Midsommar? Har frågat runt lite men får aldrig nå svar av nån typ. Och Erk drar till Skövde så hon är en jävla svikare hon oxå, men det vet hon redan om att jag tycker. He he. Är glad för att hon fått lite jobb iallafall :)
De känns som man inte får vara ledsen för Malin som vissa andra är. Bara för man inte var lika bra kompis med henne. Eller är det bara jag som känner helt fel?
Tycker att de fan blir värre för varje dag som går. Är inne och kollar hennes Lunar och Blogg varje dag för jag tror hon ska skriva något sen ser jag att det inte var något uppdaterat och inser att de är sant och bara börjar gråta. Varför blev det så här för? Malin du är saknad. Hoppas du får en riktigt bra student i morgon iallafall! :)
Skulle va fint att ta en kväll med film och chips i kväll. Jag vill se "Smala Sussie" de var så längesen nu jag såg den.
Nej vill någon ta tag i min städning? Behöver storstäda min lägenhet men jag skiter nog i de. Pallar inte att städa längre fan. Ha ha.

Snart så..

Kommer jag nog lägga mig och försöka sova. Eller jag ska duscha och bädda rent i sängen först men sen så, ska ju upp vid 2 i natt och åka till Strömstad och jobba lite. Hoppas det blir hela veckan, men de kan jag väl drömma om! Men nån dag blir de ju iallafall.
I går hade jag skit trevligt! Jag, Dixner, Jocke, Catten, Jossan, Emma och Lovisa satt här utanför och prata och myste, men det droppa av lite folk framåt 11 tiden så då gick vi in till Emma, vid kvart i 4 kom jag hem i morse. He he. Blev lite sent men de var det värt! Skit kul att man har börjat umgås med lite mer Väse folk!
I morse gick jag upp och börja tvätta vid 7, gissa om jag var trött?! Jo kanske lite så jag har faktiskt fusk sovit lite under dagen. Men tror nog jag kommer somna rätt snabbt ändå i kväll, eller hoppas de.
Men nu blir det nog duschen så jag blir klar någongång, har ju en förmåga att vara ganska seg.
Ta hand om er under veckan!

Känner mig fett duktig..

Jag är nykter i dag när alla andra super, men som vanligt så ställer jag upp och kör lite :P He he. Har vart in till stan med lite folk och så och sen blev de dusch och sitta här lite. Så börjar jag få lagomt mycket nattgrus i ögonen och funderar på att borsta tänderna och lägga mig, min säng ser väldigt lockande ut!
Det är en dag i morgon oxå.

Jaha..

Nu har jag vart i väg och jobbat lite under veckan, de har gått bra. Jobbigt bara att jobba natt, kändes inte speciellt säkert att stå ute i vägen på E6:an då men det gick ju bra iallafall. Och de var himla skönt att komma bort och jobba lite så man fick lite annat att tänka på.
Under helgen blir det nog väldigt lugnt iallafall, i morgon ska vi upp till Sunne och fira Becca som blir tonåring, de känns ju inte alls kul, hon har ju för fan växt om mig :P Lång som bara den är hon ju och sminkar sig och sånt. De är ju inte direkt det jag är van vid, lilla Becca som kallade mig monster när hon var lite och tyckte jag var elak då är nog likadan själv nu :P He he.
Ska nog försöka få i mig något att äta nu, har glömt bort det i några dagar nu.
Och så ska jag hämta mitt paket med kläder som hade kommit :) 
Allt är som en dimma i mitt huvud än, att aldrig mer få se en människa komma gåendes på gatan eller träffa på ute någonstans är helt ofattbart, även om jag inte kände Malin som en bästa kompis så blir det så himla konstigt. Det här har tagit på en hårt. Jag ägnar tankar till alla hennes nära.

Malin..

Allt ligger som en dimma, så svårt att fatta på riktigt.
Men alla har pratat och pratat och pratat. Hjärtat känns lättare men ändå tung.
Alla tänker på dig Malin.
Livet är inte rättvist.
Men jag tror och hoppas du har det bra iallafall.
Vi kommer ses på andra sidan.
Det känns som du har sett oss hela tiden i dag, alla tecken måste väl vara från dig?
Vila i frid