ThereseStrid

Äntligen :D

I dag fick jag reda på när kursen på nya jobbet ska vara, de blir i april så jag hoppas att jobben drar igång ganska snabbt sen :) Skulle ju vara ett STORT + om det blev superfint väder hela sommarn sen oxå :)
Annars i dag har det inte hänt mycket alltså, har suttit hemma och nästan pusslat klart hela pusslet, sen ätit typ och så var jag in till K.d en sväng med mamma. Hitta ett par jeans som jag kan ha som ombyte typ, har inte alls mycket byxor nu förtiden. Jag är ju så himla kräsen med kläder och skor så jag hittar inte speciellt mycket.
Men ska en sväng på stan i morgon och se om jag hittar något då oxå. Kanske ser lite bättre då oxå eftersom jag får mina efterlängtade glasögon då :D Fan längtar efter att få se saker på långt håll :D

Helgen närmar sig..

Japp de gör den och jag har faktiskt hittat på något som jag kan göra i helgen, ska ju va chaffis. Ha ha, skit kul :D
Ska köra på lördag åt Stefiz iallafall, men jag erbjöd mig ju själv bara för att det ska va håll haken på att jag ska va nykter. Ha ha. Så jävla dålig karaktär får jag när de blir tal om fest! :D
Men snart är det Valborg och gissa vem som ska va full då? :) Men då blir de nog fin fylla med Erika ;)
Var och hälsa på Yoyo och Felix i går och gud vad han växer! Och han är ju så himla söt för när Yoyo sa till han så blev han ledsen så gick han till mig och ville ha tröst. Ha ha. Sen satt jag och berätta vad alla figurer var i böcker för han i säkert en halv timme eller nåt. Kul att man kanske börja gilla barn lite mer nu än för några år sen när det värsta jag visste var barn typ. Ha ha.
Nu blir de nog lunch sen kanske man kan komma på något att göra av denna dag oxå.

Undra kan man ju alltid göra :)

Oftast har jag inga som helst problem med att äta gröt, men i dag var det värre än värst. Massa man känner säger ju att det blir som tapetklister när man käkar gröt, jag har aldrig tyckt illa om de direkt så men i dag var de fan inte kul att försöka få i sig det! Klumpa sig bara i munnen och ville inte ner kändes de som. Men eftersom jag snålar in på allt jag kan var det bara att tugga vidare och så var den skålen slut!
Jag blir så himla trött på att bo i lägenhet i bland, just nu har jag 20 grader här inne, men igår var det bara 19 grader. Tycker nog det är på gränsen alltså, iallafall när man betalar en hyra som är på tok för höööög!
Varför flyttade man hemifrån egentligen? Fatta vad rik jag skulle ha vart nu om jag hade bott kvar hemma. Ha ha.
Undra vad man ska hitta på hela veckan nu då? Om det är sånt här väder vill jag ju ens inte gå ut men kanske ska försöka att hitta på nåt? Men vad?!

Ååååå heeej!

Ja nu var påsken över då, har vart helt okej! Haft rätt mycket att göra känns de som, har vart ute och raggat en hel del :D Har ju vart fint väder några dagar fast svin kallt! :( Men nu börja det snöa i stället så man får väl se hur mycket snö det blir nu då, har redan kommit rätt rejält :(
Undra när man ska börja jobba igen då? Ska ringa till dom i morgon och se när jag kan komma nästa gång, hoppas det blir nån dag denna vecka. Och sen några dagar i April så hyran betalas iallafall. He he.
Måste fan städa här hemma oxå, håller på att gå mig själv på nerverna när de ser ut som fan. Ha ha.
Jag fattar inte riktigt hur folk tänker alltså, ena dagen kan de va skit trevliga och nästa skit korta mot en. Är jag likadan mot er? Fattar inte vad man tjänar på det.
"En oärlig kyss betyder inget"

Vad säger man?

Jaha, nu har det gått några dagar sen jag skrev sist. Har det hänt nåt då? Ja för mycket skit och för lite roligt! :D
Erk har åkt hem igen, det är dåligt :( Jag har inte jobbat under hela veckan typ, det är dåligt :( Jag är super fattig, det är dåligt :( Det har snöat, det är dåligt :(
Min bil har gått igenom besiktingen, det är bra :) Jag har haft grymt kul med Erk, det är bra :) Det har vart sol några dagar, det är bra :) Och nu är det bara 10 dagar tills Jocke kommer ut, det är bra :)
Var med Erk, Lollo och Carro på Billen i onsdags, det var riktigt trevligt. Sen kom det en himla störd kille fram till oss och bara satte sig och börja tjata, vi försökte förklara för han att det var upptaget men han var ju helt väck! Sen fick jag en sån himla fin komplimang av han "Du är ju iallafall snyggare än Gustav Adolf och då är iallafall jag nöjd!" Nåt i den stilen var det iallafall, gud vad glad jag blev. Ha ha ha ha.
Sen efter Billen drog vi en ragg på stan med en apa bakom gallret :D
I morgon blir det väl förmodligen Elmia, jag ska ju va chaufför, får se hur jag orkar det, men de ska nog gå bra. Var ju ett tag sen man var chaffis. He he.
Undra om man ska ta tag i detta jäkla pussel jag har gett mig in på oxå? Ha ha. Fint jobbigt med 500 bitar och bilden är svart/vit :)
Nej tack och hej för mig!

Billen blir i kväll..

I kväll ska jag med Erk, Lollo och Carro till Billen sitta och tjöta och slappa typ bara :) Ska bli kul! :)
Har vart en ganska lång dag i dag, vakna vid 7 och såg på film sen somna jag väl om i några minuter sen upp och käka och va ute och gick med Carro och Susanne i nästan en timme, var fint gött!! Sen bar de hemåt och gjorde mig i ordning sen drog och hämta syrran och åkte och besikta min bil, som gick igenom denna gång :D Sen åkte vi ner mot Götene, vi kom till Vall korset typ och där såg vi en lös hund efter vägen så jag fick ringa till polisen och prata med dom och de. Hoppas hunden kom till rätta iallafall! Sen åkte man fram och tillbaka till Götene och nu är jag hemma en sväng och ska snart åka in till Kr.hamn igen.
Fan vad störd jag blir på denna blogg i bland, allt man skriver kommer ju inte alltid med, skumt!

Nyttig kan man ju tycka..

Dagen i dag börja riktigt bra, gick upp vid halv 8 och kolla på tv, käka gröt och satt vid datorn typ. Sen hörde Carro av sig och vi bestämde att vi skulle ut och gå en sväng, Virre hängde även med några 100 meter. Drog en rätt skaplig promenad och sen efter de gick jag hem. Bestämde mig för att baka de ap-goda dinkel brödet Linda har gett mig recept på, sagt och gjort de var klart efter några timmar och jag kände mig stolt :D
Sen prata jag med stora syster och bestämde att jag skulle försöka komma upp och hälsa på och ge Charlie presenter i dag redan. Åkte uppåt vid 3 och gratta han, han blev väl nöjd de första minutrarna som vanligt sen ägna han tiden åt tvn i stället :D Likt honom de :P
Men det var skönt att få se dom även om inte Robban var hemma. Men de hade fått fint i huset och så iallafall :)
Drog hem innan de blev för mörkt och när jag kom hem så var Krille precis klar med min bil! Äntligen så kan man väl åka lagligt snart igen! :D Han ska fan ha det största TACKET denna månad iallafall!
Har ett jäkla bekymmer framför mig, pengar till alla räkningar! :( Det lönar sig fan inte att vara snål och sparsam!
Men man får ta dagen som den kommer och jag kommer vara extra snål nu ett bra tag. Ha ha.
Om någon har något svart jobb åt mig i ungefär 1 - 2 månader så är det bara att hojta till!
Nu är jag trött som ett as så nu blir det fan sängen!

Bara bröst...?

Jag begriper mig inte på folk som lägger ut bilder på sig själva när de typ bara har bh eller trosor på sig. Visst klart att de finns människor som ser jätte bra ut och allt sånt. Men det finns även de som bara gör det för att få kommentarer och sånt känns det som. Vad är meningen med det lixom? Jag skulle då aldrig lägga ut såna bilder på mig själv, dels för jag är för pryd och sen tycker jag ju inte att jag har en snygg figur för 5 öre.
Men klart alla får göra vad dom vill och sånt, de är inte det jag säger men vissa borde ju tänka efter en gång till känns de som? Ha ha.
Aja nog om bröst och rumpa.
Har inte jobbat många timmar alls i dag och mindre blir det, vet inte när jag får jobba nästa gång men ska försöka göra något vettigt av dagarna iallafall nu jag är ledig. Och snåla på allting som det går att snåla på. Ha ha.
Har vart med Erkoo på stan i dag, kolla lite kläder och så. Sen drog vi till Maxi och köpte leksaker åt Charlie :) Han fyller ju år på onsdag så han får lite presenter och så. Fattar inte att ungen är 7 år redan! Ha ha.
Känns som i går typ när man var barnvakt åt han en liten stund och han ens inte kunde gå. Och Robban som är 16 snart. Shit vart tar tiden vägen? Becca är ju inte långt efter....phuuu. Känner igen mig själv alldeles för mycket i henne. Ha ha. Trotsig som aldrig förr. Jag är glad att jag inte Vickan alltså, för då hade nog de barnen levt på vatten och bröd eller nåt. Ha ha. Älskar dom ändå :) Saknar att inte träffa sin familj så ofta bara.

Förbjud hästkärror!!!!

Snökaos i dag kan man ju säga, har snöat som bara den känns de som. Var rätt tungt att kolla ut i morse och se snön! :( Hellre att de är snö hela vintern än att det blir så här och kommer just nu :( Ännu argare blir man när det är jävla hästkärror ute på vägen och kör i 50 km/h! Förbjud hästkärror i snön!!! Jävla skit dag!
Ont i ryggen som bara den har jag oxå, vet inte vad det beror på men ska testa att plocka bort några kuddar i sängen, kanske är att man har för många? Ha ha.
Nu har Erk kommit hem oxå, ska ringa henne sen och se om vi ska umgås nån dag innan hon åker tillbaka.
Undra vad man ska göra under påsk? Tror det bara blir lugnt, har inget speciellt att göra sen har jag inte råd med nåt heller.

De trodde man aldrig..

I går satt jag hemma hos Jossan med henne och Virre och såg på hela melodifestivalen! Trodde jag aldrig om mig själv. Men jag kan ju inte säga helt ärligt att det var skit kul. Men de funka ju att se på iallafall. De gick ju rätt snabbt oxå som tur var :)
I går var jag och Virre på massa olika affärer och kolla på möbler till henne typ. Hon är ju inte helt säker på vad hon vill ha för stil om hon ska flytta hemifrån så det är ju bra att få lite olika idéer.
Jag är grymt sugen på att köpa lite nya möbler oxå, men ska nog börja spara lite så man kan göra de senare någon gång. Skulle nog bli snyggt iallafall :)
I dag har jag vart ute en sväng och hämtat pappa och så, sen har jag börjat pyssla lite med 3 tavlor jag köpte i går på Ikea, men måste ha svart papper att sätta bakom så ska nog åka förbi Panduro när jag ska in till stan sen.
Ska snart åka i väg och klippa mig, får väl se hur det kommer blir. Är lite osäker, men Rebecca kan säkert ge mig lite goda råd så det blir snyggt!
Snart ny vecka igen oxå, jag vill inte jobba något mer på DialOn. Jag har typ vart hes i flera dagar nu när jag pratar och de måste ju bero på att jag jobbar där. Ha ha. Är så trött på stället så jag får ont i huvudet så fort jag tänker på det, pallar inte med allt skrik och gap som är där. Aldrig är det tyst lixom.
Men man får ta det man får!

Tokar..

Har vart bort till Carro på lite fest här för ett tag sen, själv var man ju nykter då men alla andra utom 3 drack typ. Men de var trevligt! Fick mig så jävla mycket skratt iallafall, hundben i luvan, pinnar i blommor och knyta fast folk i pallar. Alltså jag är en sån människa som älskar att bara driva med folk, typ om någon sätter en lapp på någons rygg skulle jag typ kunna dö av skratt om jag vore på sånt humör. Ha ha.
De var alltså en riktig tokfest enligt Krille och Christer. Ha ha ha.
Linda var här hos mig igår, de var himla trevligt, prata massa och käka massa gott :D
Sen var vi även och sola, sååå skönt, jag vill fan ha en solarium hemma :)
Idag var jag och mamma och kolla ut vilka nya glasögon vi ska ha och sen var vi även ute på Plantagen och kolla lite, sjukt stort det har blivit där ute alltså!! Men himla fint! Och hitta en fin blomma och kruka till mig :)
Sen har de inte hänt så mycket mer, försökte få ordning på min bil men den vill inte ha några bakbromsar något mer verkar det som. Himla jobbigt att man inte kan få den klar nångång nu ju.
Fan jag undrar hur det kommer sig att när det blir reklam på tvn mellan ett program så blir ljudet så jävla högt? Är det bara för mig det är så eller är det för alla? Ha ha.
Nej nu ska jag faktiskt kolla på CSI miami sen sooova.

Såå trött!!

Fattar inte varför jag är så himla trött! Är helt slut i huvudet alltså, var det igår oxå så jag somna väl typ halv 11 då eller nåt. Men det var skööönt :)
Virre var här igår och färga utväxten på mig och i dag var hon här och drog i några blonda slingor, dom blev bra :) Men vi skulle ha gjort fler, men lite sent att komma på det nu :p Men det får nog bli att man gör fler nästa gång.
I morgon kommer ju Linda! Ska bli jätte kul att träffas igen! Får se vad man hittar på för något att göra, antagligen kommer dagen gå supersnabbt som alltid när man är med någon man inte sett på 100 år typ.
Prata med min äldsta syster-yster förut och fick höra massa skvaller! Alltid lika kul som vanligt, men man slutar ju aldrig att förvånas över vad människor tror. Man kan aldrig skylla över sina laster på någon annan människa!
Ett exempel typ om jag skulle röka och det var någon bästis som börja röka med mig, inte fan skulle jag skylla på den personen bara för den börja röka med mig. Eller om den typ var elak så jag måste döva mig med nikotin typ. Helt sjuka grejer människor kommer på bara för att skylla över på nån annan!
Nån som är duktig på att massera eller? Min rygg går snart av på mitten tror jag och min nacke känns som en enda stor jätte böld. Jag hatar att ha ont i rygg och nacke, men förhoppningsvis försvinner det när man slutar på DialOn, då kommer jag ju inte sitta så mycket framför datorn och sånt.
Nej nu är ju super trött så nu ska jag nog sova strax.

Jobb jobb jobb..

Sitter på jobbet och försöker kränga "Fiske för alla" suger hårt. Ha ha.
Ska jobba över en timme i dag och 45 min i morgon så jag får sluta tidigare på torsdag när Linda kommer på besök hos mig! :) Får väl se vad vi ska hitta på då, blir väl att köpa något gott att laga till mat och sen bara slappa kan jag tänka mig. He he.
På fredag slutar jag oxå tidigt, ska gå vid halv 12 då för att prova ut glajjorna och sen försöka få ordning på bromsarna på min bil, det vore ju en fördel att ha lite bakbromsar :)
Jag längtar mer och mer till sommarn nu alltså, nytt jobb och kunna åka och hitta på saker! Vill så gärna till Liseberg en dag typ :) Måste bli i sommar de!

Varför?

Varför ska man ens försöka stötta någon annan? Vad får man för de?
Lite halv trött på vissa människor nu faktiskt.
Men det finns roligare saker att lägga energi på, måste bara lära mig det.

Har inget tålamod!

Nej inte när det gäller min bil iallafall just nu. Den vill inte göra som den ska göra! :( Kommer inte kunna besikta den till veckan så får nog se nästa vecka om den funkar bättre då. Jag hatar när det inte går som jag vill och så har jag absolut inget tålamod! Stackars Krille säger jag bara! Men tack för hjälpen iallafall!

Glömde!!

Grattis Virre får jag väl skriva oxå, hoppas du har åldersnojja i dag!! :D

Söndags ågren..

Fick värsta ångesten här för jag har sovit till och från ända till kl. 12 i dag. Inte så vanligt att jag gör det! Och så känns det som hela dagen har gått typ. Men det är ju trots allt söndag så det gör kanske inte så mycket ändå.
Helgen har vart lugn och skön, i fredags tvätta jag en hel massa saker! Sen var jag uppe i garaget en sväng när Krille laga min bil. Igår var jag uppe tidigt ( 07:15) och hade givetvis inget att göra så jag gjorde mig i ordning en bra stund sen hem till mamma och åt mat och sen tog mig en rundtur uppe i Väse, de var inte så värst mycket att de förutom massa skog typ. Ha ha. Sen bar de in till stan och släppa av Virre och hennes bror. Drog hem och åkte med pappa till stan igen, sen till Kr.hamn och käka på Kinan och köpte två skålar som jag så gärna ville ha. På kvällen skjutsa jag in Krille och Nilsson till Karlstad och sen hem och gjorde mig i ordning och drog till Emelie, var skit kul att umgås lite med nån annan än de gamla vanliga :P Hade super trevligt och sen va vi ute och ragga en sväng. (Måste vi göra om!!!) :D Sen bar det av till Karlstad och hämta Krille, Nilsson, Virre och Catten, men när Virre och Catten skulle med så var det ju inte bara de två så det blev bara Virre som fick åka med, trött och sur som jag var. Sorry Catten :) Jag hämtar dig gärna en annan gång ;)
Sen hem och sooooova, och ja nu sitter jag här och har världens ångest för jag varken är uppe tidigt eller har vart ute och gått på hela helgen!! :(
Ska bli ändring på det nu. Så heeeej då!

Ingen fantasi..

Kommer inte på nåt att skriva i dag typ. Helt tom i huvudet.
Sitter och kollar på "2 ½ man", det är väl typ lika sjukt som vanligt! :P
Har vart inne i Kr.hamn en sväng i dag och handlat lite och drage en ragg på stan, hade tänkt att sola men jag orka inte. Det var ju helt underbart väder ute så det fick bli en sväng i skärgårn oxå :)
Fick ett till samtal i dag om att jag hade fått ännu ett jobb, men fick ju tacka nej till det oxå. Men det är ju helt otroligt att man får alla precis samtidigt. Sökte 3 stycken jag ville ha och fick alla 3, hur stor är chansen att det blir så lixom? Men nångång ska man ju ha tur oxå!
I dag fyller Jossan år oxå, hoppas hon har haft en bra dag :) Känner mig fan as gammal nu. Snart är man ju fan 25 oxå. Går ju grymt fort känns de som. Men tur att det alltid är någon som är äldre :P
Undra när min dator kommer hem igen. Saknar den! Hoppas den är klar om nån vecka!
Nu blir det att se på "Jeopardy!" och sen "Du är vad du äter" :D

Det stora orange..

Japp i dag fick jag mitt pensions brev, jag blev ganska förvånad att jag redan har 17000 i pension. Fast å andra sidan är ju inte det ett jota, de tar ju skatt och skit på det när man väl kommer få ut de där fjuttiga korvörena.
Får se hur många nollor det kommer vara efter de där 17000 när man är 65 då, hoppas på betyligt fler iallafall.    Ha ha.
Annars har de inte hänt så mycket positivt i dag. Har jobbat som vanligt, sen efter jobbet var jag ute och gick, gick även förbi mamma och käka mat. När man är en fattig ungdom så är det bra att mamma finns och man kan äta där :P Sen har jag suttit här i typ 20 min nu, betalat en räkning som inte alls var rolig! Men va fan jag får väl leva på luft och kärlek i slutet på denna månad :D
Sitter och dricker rooibos te nu iallafall så jag kommer säkert somna jätte gott i kväll, när jag både har motionerat och druckigt nyttigt te :)
I morgon ska jag ner på stan på lunchen och köpa ett par nya skor, de var grymt snygga så jag kan inte låta bli. Men det kommer bli sommar skor så de inte blir smutsiga, de var ju faktiskt vita :) Och dyra. Ha ha.
Sen får det vara slut shoppat i ett par månader framöver.
Ska ta något svartarbete så jag oxå få cash någon gång i livet!

Jag hade...

Skrivit ett skit långt inlägg förut, men fan vart tog de vägen? Vet inte om jag råka trycka bort det eller nåt. Ha ha. Smart som man är vet man ju inte.
Nu sitter jag bara och inte vet vad jag ska göra, funderar på om jag ska lägga mig eller inte?! Jo det ska jag nog, så kanske jag kommer upp i tid och kan gå ut och gå innan jobbet i morgon! Har ju faktiskt vart ute och gått i dag men orkade inte innan jobbet så det fick bli efter.
Jag och Patty ska ner på stan i morgon på lunchen och kolla på saker till hennes nya lägenhet och sen bara kolla på kläder och skit. Vi var nere i dag men vi förbjöd oss att gå in i en affär för då skulle vi inte kommit därifrån. Ha ha.
Snart blir det ny frilla och glajjer. Ha ha. Jag ser ut som värsta muppen i glajjer men med ny frilla och lite smink kanske man kan se något normal ut? :D
Har en hel MASSA att ta tag i ihelgen, framför allt tvätten. Ha ha, måste fan tvätta alla mattor och sen soffkläderna, de är inte vita längre faktiskt, sen skulle de kännas gött om de vore lite fräschare.
Ska nog försöka sola och beställa kläderna jag hitta i H&M katalogen. Men får se vad som händer.
Ska försöka övertala Krille att fixa min bil iallafall så jag får den besiktad.
Om två veckor kommer Erk hem, längtar så man får nån vettig att prata med! :D

Dagens kommentar!!

Ja den kom nog från Jonatan på jobbet i dag. Man hör att han typ är i samtal sen kommer det bara "Kan du säga Ica Kuriren?" Ha ha, antagligen så prata han väl med nåt litet barn där mamma inte var i närheten. Gud vilket flin jag fick alltså. Har grymt dålig humor alltså. Ha ha ha.

Back to work!

Ja nu sitter man här igen på jobbet och terrar alla som har hemtelefon :D
Känner mig som en pest när jag sitter här, men va fan ska man göra? Får glädja mig i att det bara är 2 månader kvar ungefär :D Sen slipper jag skiten!
Jag var så där smart igen i morse som bara jag kan vara, satt och läste en reklam tidning från Siba eller nåt och kolla på en ny tv och så tänkte jag "A men det är bättre jag köper en ny tv när jag flyttar hemifrån." Bara va? Flyttat hemifrån? Jag bor ens inte hos mina föräldrar så jag vet inte vad fan jag tänkte med! Ha ha men lite komiskt när man kommer på sig själv med att man tänker helt fel! :D
Skönt att se lite folk igen på jobbet, även fast inte alla blickar är positiva. Ha ha.
Nu är det strax rast så jag får ge mig här.

Söndag och lite halv trött!!

I går blev det lite fest då, men jag pallar inte att dricka längre och de är bevisat, jag är för gammal! Ha ha. Drog hem kl 12 :D Så de var typ bara plocka undan här och sen slockna jag. Men de var jävligt tråkigt att inte orka med hela kvällen. Men nästa gång blir det nykter tror jag :P Hade en jätte trevlig kväll iallafall! :)
I dag har de vart lite olika aktiviteter b.la. ute och gå med mamma, haft pizza besök och folk som spiller red bull på min köksmatta, rundåkning för att fixa pantburkar, en jäkligt seg färd in till Kr.hamn som vi hann till Ölme med och sen fick vi vända, sen börja vi färden till Kr.hamn igen, panta burkar på Maxi sen hem igen, slappa med Virre och käka pizza och kolla på film. Det är nog min dag i det hela. Och en jävla massa skratt i bilen till och från Kr.hamn. Ha ha.
I morgon blir det förhoppningsvis jobb igen om det finns plats för mig, så jävla kasst att man aldrig vet säkert om det finns de :( Men nu blir det att se på Wallander och sen sängen!

Aha där ser man :)

Sitter och kollar på ett program om droger. Alkohol låg på 5 plats och de är ju helt förståligt, men de jag inte visste vad att de tyckte de var bättre att dricka lite då och då på veckor och helger än att dricka allt på helgen. Ha ha. Måste man alltså börja några dagar innan nu när man ska dricka nån helg då? Nej då jag bara driver.
Har fett tråkigt och väntar på att folk ska komma hit och äta tårta och dricka. Får se om det blir pizzan sen då, drar ju mest åt det. Men är inge vidare sugen men tur att man bor granne så det bara är att gå hem :D
Nej nu är det nog dags att dra på det falska ansikte jag brukar ha på helgerna!