ThereseStrid

Nu hörde jag nog vad du sa faktiskt..

A eller jag kanske hör pyttelite bättre nu än vad jag har gjort innan för nu har jag rensat mina öron. Intressant va? :) Gjorde de mest för jag trodde de skulle kännas fräscht och så efteråt men känner inte jättestor skillnad men lite iallafall, men tror nog att de var rätt rena innan oxå. He he.
Gött väder de har vart ute i dag! Solat har jag ju såklart gjort, blev lite röd oxå, men tror nog de lägger sig tills i morgon. Titta precis på termometern och jag har + 25,9 grader inne och ute var det +25,3 grader, inte så speciellt stor skillnad. Men varmt är de, men man får ju för gudsskull inte klaga!
Har även vart borta hos syrran och hjälpt henne med att sätta upp ett partytält, ens inte halvvägs uppe så höll jag på att bryta ihop med ett skratt anfall. Vi måste ha sett ut som två idioter, sprang mellan de där pinnarna och försökte hålla dom uppe så gott det gick. Och tillslut gick de ju, de var ju busenkelt om man bara gjorde rätt. Och de gjorde vi ju nästan hela tiden :) Men de hade ju vart enklare om man hade vart längre och kanske en till människa :P
Nu har syrran börjat skicka massa klipp på youtube på småstjärnorna som man jämt kolla på när man var yngre. Ha ha.
Ganska kul att se men det blir ju nästan att man skäms ibland. Ha ha.

Undra vad jag kan heta?

Jag är ju typ medlem i alla möjliga olika sidor här på internet och då kan det vara svårt att få ett och samma användarnamn hela tiden så nu har jag väl cirka 5 olika på alla stället och ens inte samma lösenord så nu sitter jag här och inte minns va fan jag heter på ett ställe. Synd för mig :) Men jag kommer nog på det tids nog!
I dag ser det ut att kunna bli varmt ute, redan + 15 grader här hos mig, och de är ju i skugga så :) Ska invänta ett samtal från Jossan och se om vi ska hitta på något ihop eller om jag drar hem till mamma och lägger mig på gräsmattan där.
Nu har jag snart vart ledig i 2 veckor och de känns piss träligt. Man blir ju fan så slapp och inte gör ett skit! Skulle ev. fått jobbat i dag men så blev de ju inte, de hade vart fint att åka upp till Hedemora en sväng ju. Men men. Nästa vecka skulle jag väl jobba iallafall och då ska jag till Strömstad om det inte sker några ändringar. Men vi kan ju alltid hoppas på att man hamnar där nere. Skulle nog få en dag ledig då oxå, och då kan man ju alltid sola om vädret håller i sig :D
Helgen sprang ju förbi så fort den kunde oxå, va i Kr-hamn hela helgen kan man väl säga, förutom när jag var hemma och sola, sov och åt typ. Var ju cruising på lördan och då va jag, Jocke och Krille in en sväng och kolla på bilarna på dan, sen va jag in på kvällen till Yoyo på party, vi sminka oss och sånt skoj! Sen åkte jag hem vid 10 typ och drog även en ragg över stan och de var rätt mycket bilar ute då oxå :)
Skulle ha åkt upp till Sunne med syrran och gänget sen efter jag kom hem men de kom ju i väg vid halv 12 eller nåt och då hade jag ingen lust kvar att hänga med så jag åkte hem och la mig :) Så kom jag upp i tid till mors dag och då var jag hos mamma hela dagen, hjälpte till lite ute i trädgårn och baka paj typ. Sen sola jag bara. Men på kvällen götta vi oss riktigt jag och mamma, då kom jag på att jag ville lära mig äta kantareller så nu har jag lärt mig de. Smörstekta på macka. Var rätt fint ändå :)

Jag känner mig nästan kapabel..

Till att slå en annan människa rikitgt hårt.
Jag är ganska så jävla irriterad på det lilla området jag bor i just för tillfället.
I går börja dagen med att jag skulle gå ner till tvättstugan och ser att en av mina grannar kommer ut och jag tänker tyst för mig själv "Dö käring jävel, DÖÖÖÖÖ!" Fan jag är så himla elak alltså men jag nästan hatar henne. Och allt detta på grund av att hon STINKER, det går inte vara i trappuppgången när hon har vart där, man känner att hon har gått ut genom sin dörr ca en halvtimme efteråt och hon hälsar knappt på en när man hälsar. Jag har vart nära på att kräkas ett antal gånger när jag har gått in till mig, jag springer ofta upp till mig och håller andan för att inte må dåligt. Ska det vara så här? Jag vet att några har ringt och klagat, ska jag oxå ringa? Det drabbar ju andra boende lixom. Jag vill knappt ta hem folk för jag skäms så över en av mina grannar. Eller är jag bara jääävligt grinig som granne? Jooo tack de vet jag att jag är men nån måtta får de väl va?
Sen efter incidenten med min granne hade hänt så är det en annan granne som håller på och gör rivstarter med sin bil i typ en kvart eller nåt och spelar musik, jag var måttligt glad kan jag lova! Och det värsta var att den ens inte har något körkort! Åå små jävla ungjävlar!
Varje gång tåget kommer och bommarna går ner och det kommer en viss epa då som måste vänta tills bommarna går upp så ställer han sig och varvar och burnar allt vad han kan. Har tänkt flera gånger att göra något riktigt jävligt mot han, men stackars pojk han kan ju inte vara gammal så det är väl bäst att man låter bli.

Guuuud jag har blivit minst 40 år äldre än vad jag ska vara, på 1 år bara!!!!!!!!!!!!

Jag är så onyttig..

I dag har jag verkligen inte gjort ett skit, var hos mamma en sväng förut bara och käka upp all hennes glass sen gick jag hem. He he.
Har legat hemma och kollat på tv och lagat mat typ, de enda jag gjort på hela dan och missat detta väder. Fett värdelös jag känner mig alltså. Ha ha.
Men vad finns de att göra då? Om någon har nåt förslag så säg gärna till!
I dag hade min syrra vart och tattuerat sig igen, de blev faktiskt sjukt snygga! Blev väl lite sugen på att göra något igen jag oxå, men det får vänta. Jag ska bara göra en till tror jag nog sen är det nog bra.
Eller man ska ju aldrig säga aldrig.....

Åskar..

Nu har de börja åskat oxå, men har vart tyst ett tag nu så hoppas den har försvunnit. Men himlen är ju kolsvart så man kan väl inte hoppas på för mycket.
Tisdag i dag och jag är ledig än så länge denna vecka. Får se om jag är ledig hela veckan eller om man får rycka ut nån dag, man kan ju alltid hoppas på att få jobba :) Hoppas jag jobbar hela nästa vecka iallafall, men det är ju inget som är säkert.
Har så jävla tråkigt alltså, vet inte vad jag ska hitta på. Har redan vart ute och gått och vart hem till mamma en sväng. Men finns ju inget att göra typ. Skulle ju va kul om man hade pengar nångång. Ska spara ihop ett konto till såna här dagar så man kan bara åka och köpa massa saker när man har så här tråkigt :P
I helgen ska Yoyo ha kalas så då ska jag dit, kommer bli roligt att ses igen. Var ju ett tag sen! Inte för att jag vet vilka mer de är som kommer sen då men de märks väl :) Jag har iallafall bestämt mig för att va nykter, har för de första inte råd och sen är jag inge sugen på att va bakis just nu. Okej att de kan va kul att dricka lite och så, men inte just nu. Inte för mig iallafall, jag har blivit så jävla törr. Ha ha. Men orka bry sig.
I går kom Erko ut hit och vi drog in till K-d, köpte morsdags present sen hade jag ett presentkort på Lindex så äntligen hitta jag nya underkläder jag ville ha och jag tror iallafall jag är nöjd. Kändes skumt igår men de funkar nog :)
När jag typ ser bilder på bilddagboken från DialOn och sånt så förstår jag vad glad jag är att vara i från de där jävla stället, de känns så himla skönt! Slippa den där jävla pressen och all otackamhet. Jag saknar tjejerna jag jobbade ihop med men inget annat verkligen. JAG ÄR GLAD!
Nej nu ska jag försöka få tag i min lilla mamma och se vad hon gör.

Efter en vecka..

Ja då har det gått en vecka på arbetet då, en rätt så okej vecka, lagomt slitsamt och så :) Fick sov morgon en dag till och med! Då börja jag 7 i stället för 5, helt okej :) Men fick nog ihop ca 55 - 60 timmar denna vecka så nu har jag nog råd att betala alla räkningar i juni iallafall, he he.
Man träffa ju rätt mycket folk när man stod vakt denna gång. En del som var snällare än andra, men det är ju sånt man får ta! :) Och så mycket som man har fått vinkat åt folk denna vecka har jag aldrig vart med om. Ha ha. Jag måste ju ha ett jäkligt roligt jobb iallafall :P En bil med killar kom även och gjorde släng kyssar åt mig och jag kan ju inte göra nåt annat än att skratta typ. Ha ha. Åkte även förbi en bil med killar och skrek på mig i en megafon. Aa ni fattar vad mycket grejer en vakt får se alltså :P
Men nu är de helg och ledigt iallafall och jag ska bara njuuuuta :) Ska in till Karamellagret och köpa godis sen med mamma. Kan nog bli rätt gött de :P
Aja nu ska jag kila in i duschen och hoppas på att ett DH avsnitt är klart när jag kommer tillbaka!

Chips och dip..

Kunde inte hålla mig ifrån påsen med chips som jag och Erk köpte i går, jag tänkte att jag inte ska äta nåt men de gick ju inge vidare :P Men de blev några tuggor sen blev jag skit mätt så nu var det stopp. Ska ju snart lägga mig typ så ingen idé att proppa i sig en massa och ha ont i magen :P
Ska ju ner till Lidköping och jobba i morgon så ska upp vid 3 i natt och åker halv 4, kommer nog va rätt trött i morgon :P Men sånt man får ta! Och sen är det ju bara att lägga sig så fort man kan i morgon kväll. Tror jag skulle dela stuga med en kille som hette Jonas. Får se om jag gör de eller om jag skulle få en egen stuga. Men man får ju ta det som erbjuds! :) Och de var ju billigt, 100 kr natten så de är helt okej!
Hoppas bara det är lika roligt att jobba denna gång som de var nu i veckan! :)
Så jäkla skönt väder de har vart nu i veckan verkligen, men det skulle ju bli sämre nu men hoppas det fina vädret kommer tillbaka snart igen. Man mår fan ap bra när det är sol ju!
Nej nu ska jag lägga mig och vila så jag kommer upp i natt.

+ 25 grader..

Är ju sjukt varmt ute nu, riktigt skönt! Men har inte blivit ett dugg brun p.g.a att jag inte orkat sitta still och solat mer än någon timme då och då. Men i morgon ska jag försöka bli klar med tvättningen i tid så jag kan sätta mig ute några timmar sen. Och ska försöka göra de på söndag oxå :)
Jobbade ju i veckan därför de har vart lite dålig uppdatering här. Jobbade bara 2 dagar men det hann ju bli 25 timmar iallafall och det är alltid något! Och de gick skit bra och var ap-skoj :) Gjorde typ en tabbe men det är ju sånt som händer första gången :) Ska även jobba hela nästa vecka oxå, så nu får jag verkligen hoppas på att jag får jobba månaden ut så jag kan betala tillbaka mina skulder sen. Hatar att vara skyldig folk pengar verkligen!
Nej vad ska man hitta på måntro? Kanske kan försöka dra med mig Virre ut och cykla en sväng, tvekar ju på att hon vill de men ringa och fråga skadar ju aldrig.
Skriver mer i kväll eller i morgon, mitt minne svek nu..

Gaaah..

Är jämt lite nervös inför morgondagen, då blir min första dag på nya jobbet. Men prata med tjejen som hade hand om det och hon lät skit trevlig som tur var :) Ha ha. Skulle nog inte vara något vaktjobb utan bara skyltningsjobb, så nu får man lära sig det oxå :) Tur att det var nära mormor och morfar så kan jag sova där. Lite skönare än nåt vandrarhem typ när det är fösta dan och allt :P
Nej lycka mig till!

Duktig jag..

Ja jag tycker jag är rätt duktig och är uppe tidigt och tvättar :) Upptäckte att jag hade tagit rätt dag att tvätta på iallafall eftersom det är ledigt hela dan och då kanske jag ska passa på att tvätta mina överdrag till mina soffor, de kan behövas om man säger så. He he. Vitt är inte alltid vitt :)
Annars har hela helgen vart slapp, i fredags var jag endast utanför dörren för att slänga sopor och kolla posten. Sen i går gjorde jag inte så mycket heller bytte faktiskt snöre i min persienn som har vart trasig på tok för länge :P Sen blev det ett antal timmar med tv-spel. Senare drog jag hem till syrran och slängde ihop en blåbärspaj, så jävla gott men skulle nog ha haft lite mindre bär :P Åå paj är fan fint gött!
Nej nu väntar tvätten!

Har ni hört den förut??

Jag ska aldrig mer dricka alkohol, är det en kommentar som någon känner igen kanske? De gör jag allt för väl iallafall. Och jag har inte lärt mig än ;)
I går blev en tokig kväll (ha ha) blev en jävla fylla med både de ena och de andra. En sak vet jag iallafall och de är att jag var väldigt snäll i går faktiskt! För vi hamna väl i lite tjaffs med några tjejer och jag höjde ens inte näven åt dom utan försökte tala dom till rätta men det funka inte utan jag fick ett glas öl över mig i stället typ. Ha ha.
Alla var dy blöta i går tror jag, så undra hur mycket pengar de där tjejerna köpte öl för och hällde ut på oss :P
Sjuk kväll men minnesvärd de jag kommer ihåg iallafall :P
I dag har inte dagen varit den bästa, har mått som jag förtjänade. Bakis än fast inte lika mycket som förut iallafall. Då bad jag till och med min egen mor om att hon skulle döda mig så lidandet tog slut. Hon tyckte inte det var någon bra idé så i stället tvinga hon i mig lite mat :)
Köra bil i dag är det ens inte på tal om :P
Men nu ska jag nog lägga mig framför tvn, fast en dusch vore nog vettigt.