ThereseStrid

Nej jag kom inte på någon.

Nyss hade jag en idé på en rubrik, men den försvann visst lika snabbt som den kom?! Får se nu vad rubriken blir.
Sitter nu hemma och bara är, som vanligt när jag jobbar vardagar typ. Varför kan man aldrig hitta på något att göra efter jobbet? Det vore kul att göra nåt, men jag är för fantasilös antagligen. Mamma fråga mig faktiskt förut om jag skulle med ut och gå. Men jag hade nyss då satt på ett stort tigerbalsamplåster så då orkade jag inte. Jag har nämligen fått ap-ont i ryggen och jag vet inte vad det är riktigt, jag trodde först det var ryggskott, men det verkar inte som det. Men varje gång jag anstränger ryggen, bär saker och böjer mig och plockar upp något får jag ont. Och i mitt jobb är det lite svårt att INTE anstränga ryggen. Så jag får se hur detta går, ska ringa och försöka fixa tid till vårdcentralen eller vad de heter.
Det känns ju verkligen piss att gnälla på att man har ont någonstans efter att man bara har jobbat 2 månader. Men detta var inget jag hade trott skulle hända. Men det blir nog bra!
Nu har hösten börjat på riktigt verkligen, regn och blåst. Fy fan säger jag bara. Men varje liten solglimt som kommer så blir jag glad. Jag bara ser fram emot april typ nu när värmen brukar komma.
Annars händer det inte så mycket hos mig, det är en tråk period som mest består av att jobba och försöka hitta på nåt kul på helgerna, som jag lyckas göra allt för sällan. He he.
Sen längtar jag ju så klart efter att syrran ska komma hem från USA nu så jag får se allt hon har köpt! De ska bli så himla kul och se om hon hittat något roligt. Jag skicka med henne lite pengar så hon kunde köpa något åt mig oxå så jag hoppas hon hittar lite roliga kläder och saker. Sen ska det ju bli kul att se hur bruna hon och Päron har blivit, de har ju haft runt +30 grader varje dag. Inte helt fel!
Men när min lön kommer ska jag försöka oxå bli lite brun, kommer nog steka i ett solarium en del då, ja ja jag vet att det är farligt men om jag inte ska må dåligt så måste jag få sola. En del tar lyckopiller och jag går till fake solen. Är det helt fel? Jag mår bra av det och det är huvudsaken tycker jag iallafall.
Fan vad glad jag är att jag har mina vänner, Catten får ett STORT + i dag och många andra dagar. Vi bollar våra problem med varandra nästan varje dag. Hon är en person som har kommit mig så himla nära detta år och det är jag glad över. Så bra som hon fick mig att må i somras är jag henne tacksam för! Allt detta att vi kom varandra nära var kanske p.g.a att det hände tråkiga saker?! Sånt ska ju inte behöva hända egentligen men i bland verkar det vara det enda som får en att vakna upp och tänka på allt positivt man har egentligen. Jag mår nog ganska bra nu mot vad jag har gjort tidigare. Mycket tack vare mina kompisar, min familj och ärligt så har nog min ekonomi med det att göra oxå. Jag oroar mig inte längre för hur mycket jag får i lön, jag vet ändå att lönen kommer räcka gott och väl. Därför är jag sedan snål så jag kanske kan göra något roligt i slutändan.
Jag är sugen på att köpa hus, men är det verkligen ett måste nu? Jag får nog vänta ett tag med det. Och tyvärr är det ju så dyrt med hus just nu :(
Nej nu ska jag ge mig, ska vänta på att Andra Avenyn ska börja. Fast de följer jag inte så noga längre. Kanske lika bra så har man en mindre last :P

Patrik 1,5

Var och såf den filmen med mamma förut, den var riktigt kul. Och ett bra slut som tur var :)
Och nu var helgen över, det känns som jag inte gjort så mycket, fredagen somna jag tidigt, väldigt trött tydligen :) Sen i går städa, sen körde syrran och Päron en sväng sen var det bara att fixa i ordning sig och börja festa, jag hade riktigt kul i går mycket skratt! :) Var ju först på för fest hos Emma sen var vi på ifk festen sen blev de lite efterfest hos Robin. Kul att umgås med lite annat folk oxå. Kom i säng vid 5 så jag har inte vart pigg i dag direkt. Sovit typ till och från till halv 4 sen upp och gjorde mig i ordning och drog på bion.
Och nu sitter man här med för mycket tankar i huvudet och för lite trötthet för att sova. Söndagar tycker jag är jobbiga, eller kvällarna är jobbiga, de är då man börjar tanka på allt möljigt. Egentligen skulle jag behöva jobba på söndagar så jag bara kom hem och somna direkt typ slippa alla tankar. Det är så mycket blandade känslor nu när hösten har kommit, jag hatar mörker och kyla så nu är jag less på det. Men det har vart bättre denna höst än de tidigare. De kanske är p.g.a jobbet, jag trivs bra där. Men vissa dagar är ju så klart för jävliga men det börjar bli bättre. Och jag kan erkänna att bara man får gråta av sig i bland så blir det lite enklare sen. Jag är dålig på att hantera känslor, så himla dålig oxå! Jag får panik när det inte går till på rätt sätt och vill helst bara hem då. Har ju så klart insett att det inte funkar så i samhället men i bland vore det skönt att bara kunna få dra täcket över huvudet ett tag.
Hmm undra varför folk inte kan vara ärliga? Klart som fan jag ljuger i bland, eller drar vita lögner. Men alltså ljuga för att inte såra någon? Är det rätt eller fel? I vissa syften kanske rätt, men att vara otrogen och undan hålla det, hur illa är inte det? Svin! Uuu nu har jag för mycket tankar igen så nu tog det stopp här.
Ska försöka bättra mig på att skriva men det går trögt.
Nu ska jag se på "My name is Earl" och försöka få bort allt negativt för en stund.
Sov gott alla.
Tänker på er Mattis och Malin.

Nästan lika illa..

Jag är sur eller förbannad eller besviken kanske? Jag blir trött på människor som inte förstår och inte kan lyssna på vad andra har att säga. Sjukhusrådgivningen är nästan samma sak som telefonförsäljare. Eller man blir lika trött på dom iallafall. Dom råder ju folk till att stanna hemma när det kan vara nåt allvarligt, just i mitt fall är det nog inge allvarligt alls och det vet jag. De är inte det jag är sur på, det jag är sur på att en av de där "sköterskerna" sa att jag fick komma in akut i dag på morgonen och när jag ringde i dag så sa en annan att jag inte fick. Att det inte var något allvarligt och att du kan nog söka vårdcentralen. Jo visst kan jag det, men har vårdcentralen extra öppet bara för att det är jag som ska komma? Kan dom ha öppet en lördag så kommer jag så gärna! Men jag tror faktiskt inte att dom vill det. Men iallafall jag bad den där "sköterskan" jag prata med att hon skulle söka hjälp sen avsluta jag så fint med kärring jävel sen la jag på. Jag vet jag är mycket mogen för min ålder!