ThereseStrid

Yr måndag..

Måndag i dag och det känns verkligen, har vart yr som bara den, inte vetat riktigt vad jag har hållt på med i bland alltså. Men det gick ju rätt bra på jobbet ändå som tur var!
Helgen var ju rolig den med på sätt och vis. Fredagen var väldigt trevlig, var hos Virre i hennes nyöppnade butik på lite mingel ;P sen åkte vi hem till henne och tjata lite och drack, sen drog jag och Jossan hem. Men de var skönt att va hemma tidigt och inte va dålig dagen efter :) På dagen på lördagen så var jag och mamma och shoppa lite, köpte ett par stövletter, ett par jeans, en tröja och sen lite småsaker. Sen på kvällen gjorde jag mig i ordning och åkte till Kr.hamn. Mötte upp Jullan och vi drog på kalas hos en kompis till henne, de var lite folk där och vi hade jätte kul, de sjöng ju singstar och de. Ha ha vilket "spel" eller va man kan kalla det. Det är rätt roligt att lyssna på men jag tycker mest de är pinsamt :P ha ha. Men hade man druckigt lite så var de inte lika farligt :) Sen drog vi på Statt och där satt jag mest och tjata med Erkoo som jobba i baren. Träffa även lite folk där, men tyvärr börjar minnet svikta där. Efter Statt så kommer jag bara ihåg att jag ramla raklång bakåt och slog i huvudet sen minns jag nog inget mer typ. Minns att jag har vart otrevlig mot nån men vet inte vem. JAG BER HEMSKT MYCKET OM URSÄKT! Och de menar jag verkligen! Alla drabbade hoppas jag inte fick några allvarlig men för livet, jag menar jag kan ju verkligen säga dumma grejer. Men jag ber än en gång om ursäkt. Och mesta delen av gårdagen, söndag så blev det sängen typ. Eller jag tvinga väl Stefiz och Kneckten att umgås lite med mig så vi käka lite och så sen var de tvungen skjutsa runt mig lite så jag inte blev allt för deppig. Ha ha. Men jag fick åka hem tillslut och då blev de film, såg 3 st Irene Huss filmer och har sett 2 innan så i dag blir det den sista. Tror bara de finns 6 st? Rätta mig gärna om jag har fel :)
Nej nu ett tag framöver ska jag vara nykter, ska vara en snål jävla gnällspik och sitta inne och kolla in i väggen. Jag tror nog jag kan behöva det. Ska försöka att lägga undan mer pengar oxå så jag kan köpa lite nya möbler, är grymt sugen på att göra om här. Och sen lägga undan pengarna så jag inte går och handlar en massa skit. Jag har blivit himla bra på att göra det på senaste tiden, inte vet jag vart det kommer ifrån men pengarna rinner genom mina fingrar. Måste ta mig i kragen :)
Nej nu blir det film! Adjöken!

Ett bra jävla tag sen.. Jag vet..

Jag tröttnade en sväng på att blogga, har inte gjort nåt de senaste månaderna nästan så att jag kommer komma ihåg dem, inga antekningar eller nåt. Så den perioden i mitt liv kommer jag antagligen förtränga till viss del. Jag som annars är väldigt noga med att skriva av mig lite. Men nu har det vart stopp ett tag. Men antagligen kommer jag komma tillbaka nu.....kanske :)
Har inte hänt så där jätte mycket saker på senaste, men jag har fått "fast" jobb. Eller provanställning är det ju i 6 månader varav jag har 4 ½ månad kvar av det. Så jag jobbar 40 tim i veckan typ och det är ju perfekt med tid. Bra arbetstider oxå, 7-4 typ och inga helger!! Hur skönt som helst! Men det kommer bli stressigt som f-n vid juletider men det är väl sånt man får ta. Man får ju tänka på hur lugnt det blir på sommaren sen och att man kan lägga undan lite extra pengar till en semester då :)
Har varit nere ytterligare en gång till Gbg nu på senaste, Gbg räddade mig i sommras från att klappa ihop totalt där en sväng, men nu sist jag var nere var det väl mer eller mindra kaos. Synd! Jag hade gärna behållt de andra minnena från sommarn än att behöva ersätta med de här nya. Trist med människor som sätter ett missbruk före andra människors känslor. Eller ja det där lät knäppt men vet inte hur jag ska förklara saken så jag sätter punkt för den där.
Det har vart gör gött väder nu i 4 dagar(?!) tror jag det är. Varmt som fan mot vad de har vart den senaste månaden så det har vart riktigt gött att jobba ute :)
Gruvar mig inför vintern med all halka och massa snö. Men om man har fixat en vinter så känns det nog bättre sen, det är ju bara att tagga ner och köra lugnt och försiktigt.
Nej nu ska jag nog vara onyttig och ta mig lite violglass och krypa ner i soffan :) Ska även mezza min stooora syster och tacka för att jag fick låna pengar av henne i går så jag kunde köpa en jätte mysig mjukisdress :)