ThereseStrid

Operation kök och blindtarm!

Nu ser köket mer ut som ett kök för varje dag som går, det kommer in en liten lucka varje dag typ :) Vore så jävla gött att få in alla vitvaror nu och vatten :) Men snart så! Robin ska väl kakla först, fick de sista kaklet i dag så han kommer säkert sätta upp de snart.
Jag har försökt hjälpa till att skruva lite och så men jag har ju verkligen tummen mitt i handen och är inte rikrigt så där smart på att lista ut hus grejer ska sitta! :) Men har ju försökt.
Sen förra veckan fick jag åka in akut och ta bort blindtarmen. Blev då sjukskriven och kunde inte jobba de 2 veckorna jag fick extra på Wiréns som jag hade längtat så efter ;( Sen får jag inte bära eller nåt just nu tills stygnen är borta så jag går här och plockar lite. Så fort jag har tagit i så känns de som magen ska spricka. Ha ha. Men i morgon åker stygnen och jag får se ärret för första gången. Har inte vågat ta bort tejpen än och kollat :P
Har krånglat med papper till försäkringskassan i dag och när jag väl var klar och hade klistrat ihop kuvertet och drog in till stan så kom jag på att jag hade glömt lägga i sjukintyget! :( Tur att jag inte hann posta de! Var ju bara att sprätta upp de och tejpa igen. Ser om de godkänner alla mina bilagor. Hoppas man kan få en bra ersättning iallafall. Förlorade ju ett X antal tusen när jag inte kunde jobba :(
Nej nu ska jag lägga mig och läsa andra "Millenium" boken, "Flickan som lekte med elden" jag har blivit helt besatt av böckerna. Första filmen såg jag igår oxå. Den var bra men boken var ju mycket bättre. Sen gillar jag inte när det inte händer samma sak i filmerna som det gör i böckerna.

Köket!

Japp nu håller vi på att greja i köket här hemma, stommar är uppe och bänkskiva på plats, får ju inte glömma golvet heller! De kommer nog bli skit snyggt hoppas jag :D Har ju tapetsering och sånt kvar. Även lådor och de till alla skåp. Allt det tråkiga :( Men sen när de kommer bli färdigt så kommer jag vara mer än nöjd! Fan vad gött med ett helt nytt kök! Inte alla som får uppleva det i sina dar :)
Sista dagen på "semestern" nu oxå, ska jobba 2 veckor sen är jag arbetslös igen! Men får hoppas på att arbetsförmedlingen kan hjälpa till lite, tror knappast de men man får väl hoppas. Robin börjar jobba i morgon oxå töligt för han att hela semester har nästan gått till att renovera men hoppas på bättre ekonomi och väder nästa år så man kan hitta på nåt roligare!
Mamma drog ner till Gbg i dag oxå, hade så gärna hängt med! Men eftersom jag fick 2 veckors jobb på Wiréns så passa de inte just nu, får ta en resa dit ner sen när jag är arbetslös i stället :) och kanske förbi Ullared då oxå ;) Har ju inte vart där sen i mars så det börjar suga i tarmen nu :)
Ska iallafall bli kul att jobba lite igen iallafall nu när det är i Kr.hamn oxå, hoppas bara att det inte är alltför krångligt! Känner ju inte till alla ställen där som jag gjorde i Arvika men det ska nog gå bra.. Finns ju alltid karta och telefon :)
Har nästan läst klart boken "Män som hatar kvinnor" nu oxå, den är ju så jävla spännande, vet någon om de 2 andra böckerna är lika bra? Måste ju fortsätta läsa serien nu när man har börjat, sen kolla filmerna :)
Nej får nog bli en dusch nu och sen läsa lite i boken :)

Så jävla trött..

På allt. Orkar fan inte bry mig längre. Varför är det jämt jag som har gjort fel?
Låt mig slippa undan.