ThereseStrid

Socker sugen..

Jag är så himla söt sugen nu men ska försöka att låta bli! Ska försöka att inte köpa mer sånt nu på ett tag. Ska köpa massa god frukt nästa gång jag handlar. Synd bara att frukt är så jävla dyrt och att det blir dåligt om man inte äter upp det. :( Men ska försöka äta mer frukt mindre godis nu ett tag :)
I helgen så var jag och Robin till Gbg och hälsa på Nicke, fast såg han inte så mycket då för han gick på kalas när vi kom ner och sen när vi väl var där så låg han och sov :P Men Matte var förbi och hälsa på en sväng, det var kul att se han! Sen var vi även ner till Ullared en sväng och handla lite grejer till huset och sen massa tvätt och duschgrejer typ, sånt som är billigt och som man måste ha. Sen drog vi till moster innan vi åkte hem igen och fick oss mat och fika, gott som bara den :) De hade velat att vi sov över där men vi kände på lördagen att vi ville hem eftersom Robin skulle till Sundsvall i dag och så. Så vi åkte från Gbg på lördag eftermiddag och var hemma på kvällen i Väse, men innan vi åkte hem så var vi in på Maxi och handla, tur att vi gick in för där hade de helgerbjudande på Nintendo Wii som vi har letat efter, fick Wii konsolen, ett sport spel och Wii Fit för 3500:- Var ju ett fint pris! :) Så denna helg har vi spenderat massa pengar men på bra saker :D
Och nu är det måndag igen och ny vecka, men jag är så himla glad att dagarna på mitt jobb går fort och att VISSA av mina arbetskamrater är så himla bra som dom är! Så snart är det helg igen! :) I helgen får jag nog ta tag i all tvätt och försöka tvätta alla soff-klädslar jag har så man kan börja packa ner sånt i lådor nu. Ska åka och handla lite plastbackar att ha saker i som ska stå i källarn och sånt när vi ska flytta. Så det blir lite ordning och reda. Gud jag har så himla mycket planer nu alltså inför flytten så jag tror Robin börjar tröttna på mig lite nu :P Hehe.
Och till dig Patricia, allt är bra med mig :) Hoppas det är bra med dig oxå! Och japp jag har köpt hus, här ute i Väse :)

Ååååå..

Just nu är jag måttligt trött på all jäkla snö! I går snöa det lite grann men eftersom solen har vart uppe i dag så hade allt torkat upp efter vägen. Men nu har det ju börjat vräka ner IGEN så nu kommer det väl vara snor halt ute i morgon när jag ska åka upp till Arvika. Inge vidare om jag säger så :( Jag som trodde våren hade kommit. Tjiii fick jag!
Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag är i Gbg :) Ska åka ner och hälsa på kusinerna och försöka hinna med att åka till moster en sväng :) Ska ju även till Ullared, ovanligt att jag är där va? He he. Men har lovat mig själv att jag inte ska handla så mycket som jag brukar göra. Max 2000 kr får jag spendera har jag sagt :P
Undra hur Robin kommer reagera där inne, han har ju inte vart där förut och han gillar ens inte vanliga affärer så vi får väl se hur det går :)
I helgen så var jag inne i Kr.hamn och kolla lite efter saker men hitta inget alls. Tänkte kolla efter små saker till huset men det är ju lite svårt när man inte vet vad man ska ha för möbler och så. Sen efter att jag hade gått på stan ett tag så åkte jag och köpte fikabröd och handla lite sen begav jag mig ut i skogarna och hälsade på Lovisa och Jimmy, Hannah var inte hemma så synd var. Har ju inte sett henne sen hon var liten! Men det var kul att komma ut och kolla hur de hade fått det, de hade ju fått upp garaget nu men det var inte helt färdigt men det som var klart var väldigt fint! Stort som bara den :) Gött att ha sånt garage :)
De var skoj att se Lovisa, de var ju ett år sen jag såg henne sist. Men jag tjata på henne att hon får komma och hälsa på när jag har flyttat till huset sen :)
Sen i går så vakna jag tidigt som jag alltid gör typ så jag gjorde mig i ordning och åkte mot stan, ringde mamma så hon mötte upp mig på Ikea. Där gick vi och kolla på vilket kök jag och Robin har bestämt oss för :) Hon tyckte det var fint så det var skönt! :) Sen köpte jag lite småplock. Inte vet jag vad det var för grejer men jag tror det var två mortlar (heter de så?) aa såna man kan krossa kryddor och blad och sånt i ni vet, såna köpte jag två, fast dom var nersänkta i pris så jag antar att den där pinn-grejimojjen var borta :P Men tänkte att man kanske kan ha de som krukor eller nåt, de var rätt snygga så jag kan nog hitta på nåt att ha i dom :) Men de kommer inte komma upp förrens i huset! Sen åkte mamma hem och jag åkte till Bergvik, köpte 1 tavla och beställde 2 till inne på Gallerix, så de andra ska jag hämta i slutet på veckan tror jag. Fick ju 2 såna tavlor av Päron i present så jag köpte till några fler. De är svarta och har guld/silver motiv på sig. Och nu såg jag att det fanns vita med guld/silver motiv på oxå, så jag funderar på om jag inte ska köpa några av dom oxå :) Vill ju ha ganska stilrent så det vore snyggt med samma motiv i ett och samma rum :)
Oj detta blev långt det! Nej nu ska jag nog kolla på några avsnitt av "My name is Earl" sen ska jag sova, ögonlocken börjar kännas tunga redan.
2 dagar kvar tills Robin är hemma :D

Köp sugen!!

Jag känner att jag vill köpa så mycket nya grejer nu när våren börjar komma. Lite mer färger och sånt :) Vore ju så skönt om man fick flytta in i huset nu i vår men det kan man ju drömma om :) Tyvärr. He he. Men ser redan fram mot nästa vår när man bor där :)
Kollar på "Rent hus" nu på tvn, fy fan vad äckligt det ser ut när de har gjort bakterieproverna. Usch jag mår fan illa. Hur kan folk bo så? Visst fan kan man ha skitigt men detta alltså. FY F-------N! Nu sa gubben på tvn att han skämdes, de kan han ju gött göra oxå.
Jag och Linda var och simma igår det var gött som fan, kul om hon vill hänga med en gång i veckan så man har nån att simma ihop med :) Sen sola vi ju oxå, gissa om jag brände mig!! Jag var visst inte så van vid de solariumen. De var lite annorlunda än Meddos :P Trodde inte jag skulle bränna mig så mycket men som Jonas sa på jobbet i dag, jag såg ut som ett stoppljus. Ha ha. Men gött att sola oxå! Ska försöka göra det några gånger nu innan våren kommer på riktigt :)
I morgon fyller Charlie år så jag ska försöka komma ihåg att ringa i morgon bitti och önska han grattis och trevlig dag. Var och firade han i helgen, han fick nån leksak av mig som jag inte har en aning om vad det var men en sån vill han ha iallafall, en liten boll av plast som "ploppa" ut till en grej när man kasta den på ett magnetkort. Ha ha. Inte direkt någon leksak jag hade när jag var liten :P
Gud nu är det att mycket att göra på jobbet alltså. Har haft mycket i några veckor nu så det är ju skönt att det verkar gå mot bättre tider. Slipper man ju vara orolig för jobbet.
Nej undra om man kanske skulle lägga sig och kolla på en film, eller ja en kvart orkar jag väl vara vaken som vanligt ;)

Härlig söndag :)

Denna söndag har vart himla skön. Jag och Robin har vart på Ikea, Siba, Maxi, Stuvbutiken och kollat lite grejer. Vi har nog kommit på hur vi vill ha det mesta i köket nu. Tror nog att det kommer bli bra bara man får ordning på allt :) Sen var vi och fika hos hans pappa men där var bara Anton hemma så vi kolla på fotboll som vanligt :P
Sen har vi vart ute och gått och lagat köttbiffar och potatismos som vi åt och nu har hela dagen gått så nu jag ska snart hämta Robin som är hemma och gör i ordning allt för resan upp till Sundsvall i morgon sen ska vi lägga oss typ. Jag är as trött redan. Hehe.
Kommer nog bli ganska tomt de här 10 dagarna Robin åker till Sundsvall och drygt att det ska vara 5 perioder, men vi har ju en hel del framför oss i sommar så det kan väl vara bra oxå att han kommer bort på jobb nu och inte då :)
Nej nu vill jag ha sommar och flytta in i huset :)

Inte så mycket till hemlighet längre :)

Nej nu är det väl inte direkt någon hemlighet längre att jag och Robin har köpt hus, så jag kan väl lika gärna skriva om det här. För just nu tar de flesta av mina tankar i vardagen upp just av huset, vilken färg jag vill ha i sovrummet, eller vilken matta som ska ligga i köket, eller vilket kakel vi ska ha i badrummet o.s.v. Ja ni kan ju tänka er att det blir lite att fundera på. Vi ska ju renovera en del på det och då är det ju massa man ska bestämma tillsammans och det är ju ändå tur att vi har ganska lika smak på VISSA grejer :)
Så min senaste vecka har hjärnan fått jobbat lite för mycket, då den inte är van vid att tänka alls ;P Ne men det är ju sjukt mycket man ska tänka på när man har köpt hus, men det mesta har vi väl klarat av nu. Det blir ju lättare sen när man får flytta in och då. Längtar grymt mycket kan jag säga! Ska bli kul att få göra om hemma precis som man själv vill! Visst har jag haft det bra i min lilla lägenhet oxå och jag trivs bra men det är för litet nu känns det som och sen är jag trött på att aldrig slippa grannar. Jag har nog VÄÄÄLDIGT bra grannar mot vad vissa andra har men ändå så vill man vara HELT själv i bland och i huset kommer vi verkligen vara själva. Har bara 1 granne tomt i tomt :) Kommer bli skönt på sommrarna :) Men nu i sommar kommer vi förmodligen ha fullt upp! Vi får huset den 1 Juli så det är ju ett tag kvar men hela semestern kommer väl gå åt till att fixa där kan jag tänka mig. Men det kommer nog bli bra!
Nej nu kanske man skulle ta sig i kragen och göra lite matlådor tills i veckan, synd bara att det är så himla tråkigt, men det går fort som tur är :)

En del har det bra..

Och jag är en av dom just nu :D Haha.
Trodde inte detta men där ser man!
Har haft en jätte trevlig helg och födelsedag :) Familjen var här i lördags och alla kompisar var här i söndags. Det var skoj att så många kom, men om någon är sugen på tårta så finns det en kvar, kommer nog få slänga den i morgon :P
Synd att man köpte så himla mycket, men då vet man ju det till nästa gång :)
Helgen den 27-29 mars så drar jag nog ner till Gbg och hälsar på kusinerna en sväng, typsikt bara att min morbror fyllde 60 den helgen, jag visste inte om det förrens i dag och jag hade ju redan bestämt mig för datum så.
Men men. Nu ska jag lägga mig i stora soffan och stänga av denna :)