ThereseStrid

Tvättid..

Trist som tusan men jävligt gött att ha det gjort! Ska ner och byta i maskinen om 20 min och slänga i de 2 sista sen torka allt bara så är de klart. Man får ju passa på att tvätta allt nu innan man flyttar till huset så allt är rent. Kommer ju finnas lite annat att göra där än att tvätta jämt :P
Har vart och kollat med försäkring till huset i dag oxå, man får väl jämnföra lite priser och så. Men sen tala pappa om för mig att det inte bara räckte med en Hemförsäkring utan man var tvungen ha en Fullvärdig försäkring om det skulle täcka hela huset..hmm.. Så om nån är bättre än mig på det där så kan den ju gärna tala om. Jag trodde nämligen det räckte men bara Hemförsäkringen ja.. Men det hinns väl med att kollas upp lite nogrannare..
Alla på jobbet blev ju uppsagda här förra veckan oxå så det kändes ju inge vidare skoj, men man får hoppas på att det löser sig! Hoppas nåt nytt åkeri kan ta över och ta med oss chaffisar! Men vi får väl se. Ska kolla runt om det finns nåt annat jobb oxå i fall att det blir att man får sluta. Jobbar ju till slutet på juli iallafall som tur är.
Är ju inne och läser en hel del bloggar och man får ju sig en tankeställare på vissas, som när en del skriver att de ska köpa vissa kläder och sen i nästa inlägg så skriver de att de måste jobba nästa månad för att ens ha råd med hyran. Hallå vart försvann de hjärncellerna på folk som inte tänker liiite längre att hyran kanske är bra att betala i första hand och inte massa kläder? Sånt förstår jag mig inte riktigt på, men sen är jag ju även kallad snål av vissa oxå. Men de kanske är roligare att ha kläder än ett hem? Men vad vet jag! Jag har aldrig vart utan nåt av det så. Men sen har jag ju jobbat sen jag flyttade hemifrån oxå så, kanske är därför? :)
I morgon ska jag och mamma åka och hälsa på mormor och morfar och sen blir det nog en sväng förbi syster Vickan oxå. Ska bli gott att komma hem till mormor och få köttbullar :D Men tyvärr hade hon inga kakor hemma :( Hehe.
Nej nu blir det att byta i maskin här snart.
Måste bli bättre på att blogga oxå, har så himla mycket tankar men glömmer hela tiden..
Tänker en hel del på de kompisar man har fast inte finns kvar här på jorden längre.. Sjukt att det har blivit så himla många..