ThereseStrid

Sökt jobb..

Har nyss ringt om en jobbannons och killen jag prata med var skit trevlig så hoppas man kan få komma på en intervju iallafall! :) Men man ska väl inte hoppas för mycket!
Ska ju snart i väg till arbetsförmedlingen igen till en jobbcoach. Jag var ju hos en för en månad sen men det var inget kul kan jag lova. Han tving mig att söka jobb som pizzautkörare och de är inge jag vill bli direkt :P Men hoppas de går bättre denna gången!
Ska snart ställa mig vid spisen och steka hamburgare! Så jävla gött att kunna göra mat nu och inte bara leva av Billys panpizzor! :P Köket börjar bli klart men de är lister och sånt som är kvar lite töligt att vänta men de kommer väl upp snart de med :)
Skulle vara så gött att få ett jobb nu alltså så man slipper stämpla, iallafall ett extra jobb så man blir lite rikare känns så töligt att behöva ta från sparpengarna som egentligen ska vara till huset :S
Men kommer ju betala tillbaka direkt jag får ett jobb och pengar :)
Ne nu kallar spisen, Robin blir nog glad om de är klart när han kommer hem :)

Förslappad

Man kan ju minst sagt säga att man blir förslappad av att inte jobba. Fy fan vad tråkigt de är!
I dag hade jag tänkt åka ner till Gbg, hälsa på moster, Henning, Erk, Nicke och Matte. Men så klart så får jag ont i halsen igår kväll och känner av det nu oxå så törs fan inte åka ner, i fall man blir värre :S
Tar nog en tur ner nästa vecka och då funderar jag på att ta tåget?! Jag har ju lite tåg skräck, gillar inte att åka tåg, tror alltid att jag kommer åka fel och sånt men får se hur jag gör. Blir ju klart billigare än med min bil, men töligt att inte ha bilen ner oxå och kunna åka när som helst typ. Men men får se!
Mitt blindtarms-sår börjar läka nu iallafall, men jag har att en väldigt konstig bulle på magen :P Kanske lite för mycket hull, men nu som arbetslös kanske man kan lägga upp lite rutin och försöka få bort de :P
Har ett sånt trist jävla liv nu känns de som, gör inte ett skit när man är arbetslös ju. Och inte fan umgås jag med nån heller. Men de känns som allt har krånglat nu i början och jag inte orkat ta tag i nåt. Men hoppas de blir bättre! Bara mitt kök är klart så ska jag försöka bjuda in till fika så man kan umgås med folk iallafall :P
Har haft en slappar helg nu när Robin var borta i Vimmerby, jag förljde inte med. Så i stället var jag hemma och greja lite sen på lördag kväll var jag hos syster och var med henne och satt barnvakt typ. Har funderingar än på att inte skaffa några barn, men fan jag vet inte alltså, de kan ju va rätt söta i bland :) He he.
Sen igår så målade jag och mamma lite i källaren, så nu är halva grabbrummet färdigt typ. Vore gött om man fick klart de så Robin får göra det till sitt :) Men de är en del pyssel kvar!
Näää ta sig i kragen och släppa datorn för en sekund kanske?! Söka jobb som pizza utkörare måste jag göra enligt arbetsförmedlingen oxå. Kul! Ha ha.