ThereseStrid

Det finns olika jobb.

Kom nyss på mig med mitt jobb att om jag gör fel på mitt jobb kan det bli ett jävla helvete rent ut sagt. Mycket kan förstöras om jag gör minsta fel och människor kan mista liv på mindre än en sekund.

Tänk om man var frisör, eller kassörska, eller målare eller något annat. Då kan man rätt till misstagen ganska lätt, om inte så är det inte en grej man kommer dras med hela livet för man klippte någon 10 cm kortare än vad den skulle ha håret, eller att man gav tillbaka 10 kronor för lite i växel till tanten som alltid handlar av mig eller att man målade rummet rött i ställe för grönt. Det går att göra om.

Men med mitt jobb så är det gjort om något blir fel. Det skulle vara lättare att ha en mindre farligt jobb i vissa siutationer. Då skulle inte den här paniken vara så jävla stor. Vilket sjukt jävla stort ansvar jag har!

Ont

Har ont i hjärtat, men även i halsen i dag. Vet inte om det är för jag eldade här inne förut och det rök in som bara den :( Sen har jag även ont i ansiktet för jag har fått sjukt mycket finnar nu igen och jag skulle göra vad som helst för att slippa dom just nu. Jävla bölder.

Jag vet inte vad jag ska göra riktigt, vad är vettigt?
Jag blir inte klok på att gå runt och vänta.
Ska bli skönt att åka till jobbet på måndag och få lite rutin igen och inte bara sitta här hemma och kolla in i väggen.
Men snart förhoppningsvis blir det en annan vägg.
Jag vill inte, men jag vet att det är bäst så.

<3

Hårt slag i magen, drömmar som aldrig kommer bli av.
Det blir bäst så här, men även fast jag tycker det är skit.
Så jävla skit! Jag trodde det aldrig skulle hända.
Jag var ju den där som aldrig skulle tillåta mig själv att vara så här, jag går ändå runt och är som i en bubbla.
Den bubblan sprack i dag.
Panik, vad ska jag göra?!
Kommer få ännu mer panik i morgon, över morgon, dagen efter det, dagen efter det, dagen efter det och så kommer det rulla på i många dagar om jag känner mig själv rätt.
Jesus vad trist.
Jag trodde jag visste bättre.
Jag trodde på det här!

Normalt?

Jag är inget större fan vad släktmiddagar hit och dit.
Bjuda på tårta när man fyller år och käka mat på jul och påsk är ungefär gränsen för vad jag tycker är behövligt. Och då menar jag med typ de närmsta i familjen, vi brukar vara mamma, pappa, jag och mina systrar med respektive och barn, i bland har nån annan i släkten vart med oxå. 
Men vad är egentligen normalt? Är det att ses varje gång alla i släkten fyller år? Morfars/farfars syskons barnsbarn firar tex 14 år, va fan ska jag vara där för då? Eller kusinens barn eller nåt liknande.
Palla hysterin alltså?
Jag och syrran prata om det där igår och vi ligger på samma stadie när det gäller sånt. Okej att ses och käka i bland men fan att sitta och tjöta i flera timmar varje gång nån fyller år eller nåt liknande är nog inget jag är i vidare behov av. 
Men det kan ju även vara så att jag är inte van från min familj att vi har sånt här därför tycker jag det är jobbigt, men jag säger inte nu att alla ska tycka som jag. 
Nej tacka vet jag att ses i bland och säga hej men inget bestämt att alla måste komma bara för det är jul/påsk/midsommar eller födelsedag.

4 timmar

Om 4 timmar börjar min semster! Den är efterlängtad nu kan jag lova! :)

Har gjort en lista där hemma på grejer jag "ska göra" under semstern, mycket i trädgården och i huset blir det nog. Men kommer kännas bättre efteråt när man har röjt upp lite.

Första dagen på semstern nu blir det att åka till Orsa, jag, Robin och Carro drar, Kenta kunde inte följa med. Men det kommer nog bli skoj ändå! :) Hoppas vi får se några djur iallafall :)

Kommer förmodligen inte blogga så mycket nu när jag är hemma då jag ska försöka vänja mig av med datorn lite :P Kan ju lätt sitta fast framför den i 3-4 timmar och inte göra ett skit. Och hellre kan jag försöka plocka och städa undan hemma lite mer så man får ordning och reda i huset. Just nu ser det ut som ett bomb nedslag! Men snart är badrummet på plats och allt kommer gå mycket lättare då.

 

Min chef tyckte att vi skulle dra en Road trip till Tyskland i september och jag som aldrig vart där nere tyckte det lät som en rolig idé, hoppas det inte kommer något annat emellan bara och att jag har råd efter min semster :) Skulle vara kul att åka och se nåt annat än vägen mellan Väse-Daglösen nu faktiskt ;) Men vi får väl se hur det blir! Hoppas det blir av för det skulle va riktigt roligt :)

Kan någon förklara för mig meningen med att ligga och köra 70 km/h på en 90 väg. Sen när man kör om och ligger på i 110km/h ungefär så kör bilen som nyss låg i 70km/h upp i röven på en och sen drar på och gör världens idiot omkörningar. Då undrar jag, varför låg han ens i 70km/h från första början? Jag hade aldrig åkt om honom om han hade legat på 90km/h. Men att ligga under det förstår jag mig inte på när man har bra sikt, det är bra väder och inga snutar i sikte. Jävla idioti säger jag bara!

Ledighet.

Hade ju tänkt att jag skulle "ta det bara lugnt" hela långa helgen. I stället känns det som jag har hunnit med en hel massa grejer! Plockat svamp, vart på 80-års kalasering, tvättat massa tvätt, vart i stan och shoppat lite, vart i garaget, kollat hur huset som Lena och Christer ska förmodligen flytta in i ser ut, försökt kolla klart på 2 Sällskapresan filmer (sett 1 hittills innan jag somnat), hjälpt Virre att bära lite flytt grejor, växlat in massa småmynt så jag och Robin kan roa oss sista helgen på hans semster, sovit en hel del!, sett en karl med klöbber till ben utklädd till en tjej. Ja en hel del småskit som jag inte hade tänkt mig att de skulle bli, men är väldigt glad ATT de blev! :)

 

Robin han därimot har vart as duktig och fixat i badrummet, nu har vi ny dörr in dit och tätskikts(?) mattan är lagd och uppsatt på väggarna. Han har även hunnit med att golfa (mäkta besviken över att hans lag kom sist, men han sa att det inte gjorde nåt ;)), vart på kalas, hittat utstyrsel till Caribien-tema kalas, plockat svamp, ätit 2 svampar, vart på kalas igen och massa annat som jag inte kommer ihåg, jag har nog med att komma ihåg mig själv! :)

 

Åter till huset som Lena och Christer förmodligen ska flytta in i :) Det är super mysigt och jääävligt bra planlösning och allt! Bara att de får in sitt och får göra om det till deras stil tror jag att det blir hur bra som helst! Jag blev till och med avis för det var så mysigt! :) Men jag tror inte de kommer ångra sig en sekund! :)

 

Längtar till torsdag så jag har semester, åker till Orsa på fredag och söndag blir det Ullared och sen Gbg i 3 dagar eller nåt efter det. Sen har jag inte planerat ett skit mer så säg till om det händer nåt kul!!!