ThereseStrid

Någon last?

Jag säger ju jämt när någon frågar att jag inte har någon last. Jag röker inte, jag snusar inte, jag dricker inte kaffe eller är beroende av något annat än mat och luft som alla andra.
 Men nu börjar jag fundera, jag har börjat sola mer och mer, de är nog min last. Men jag försöker hålla mig till 2 gånger i veckan max, jaaa jag vet att det är farligt! Men det är fan lika farligt att gå ut och ta bilen till jobbet varje dag känns det som.
 Visst fan ökar det kanske risken för att få cancer, men jag solar för att jag mår bättre av det. Jag ser piggare och fräschare ut, jag känner mig även piggare och fräschare. Sen försöker jag sola så att mina jävla finnar blir mindre. (Men för att de ska försvinna måste nog till större åtgärder!) Jag vill må bra och då är sol ett jäkligt bra hjälpmedel för mig! Så det där med laster har jag nog fast inte lika mycket som andra har kanske.

Snart nytt år!
Vad har hänt detta året?!
Sjuuukt mycket! Och jag har lärt mig sjukt mycket om mig själv oxå!
Det hela började i januari, då jag fick en anställning på Banverket (som nu heter Trafikverket) jag fick åka på utbildning genom dem och var borta 10 veckor totalt, inte 10 på en gång som tur var!
När jag väl var i väg på utbildningen så tog jag även tag i mig själv, jag mådde sjukt dåligt över min vikt och hade lovat mig själv att aldrig gå upp och över 60 kg gränsen. Mina sambo kilon växte under våren och 60 kg gränsen kom så jävla snabbt! 64 kg tror jag att jag vägde som mest, många tycker att det inte är nåt alls, men jo för mig var det de!
Alla får ju tycka vad dom vill och det är ju jag som ska må bra, inte ni?! Eller hur?
Iallafall så tjata min chef med mig på Cambrige kuren och jag satte igång, var stenhård i början med pulvret och promenaderna sen ett mål mat om dagen. Jag gick ner. -4 kg på ett par veckor. Jag lyckades! (Jag har även lyckats bättre i dag och har gått ner totalt -10 kg och är nöjd över mig själv! Men nu behöver jag bara mer träning och bygga upp en bättre kodition och bättre matvanor.)
Sommaren kom och jag var klar med utbilningen och fick börja jobba som tågklarerare.
Det är det bästa jobbet jag har haft! Jag har aldrig haft det så bra på ett arbete som jag har det här! Underbara människor runt omkring mig, folk ställer upp när man behöver något och jag har såna förmåner på jobbet som jag aldrig har haft! Jag är helnöjd med mitt jobb och med min lön. Den har även en viktig del i vardagen.
Sommaren gick och det tog slut mellan mig och Robin, jobbigt men en grej som ändå var viktig att den hände, ingen av oss mådde bra tillsammans i ett sånt förhållande och jag tackar honom än i dag att han tog det beslutet!
Morfar gick bort i samma veva som jag letade lägenhet och allt med flytt, det var kämpigt men han mår så mycket bättre där uppe i himlen än här nere där han inte kunde leva fullt ut! <3
Jag fick en lägenhet i Skattkärr och flyttade in!
Och jag ångrar det inte en sekund! Jag trivs så jävla bra i Skattkärr! Bättre än i Väse, jag umgås med folk som jag inte gjort förut, har lärt känna massa människor som jag har riktigt roligt ihop med!
Bosse följde även med mig till Skattkärr men flyttade från mig på Tallstigen till Gräsandsvägen. Han mår bra där! <3
Jag har vart grymt ledsen detta året men även jävligt glad!
Jag har kommit så mycket längre med mig själv än jag trodde var möjligt!
Jag mår bättre och ser bättre ut. Det vet jag. Självgod, jo tack jag vet.
Jag stortrivs med mitt liv egentligen, bara att vissa dagar är jääävligt kämpiga!
Men snart snart snart kommer våren och så mycket gott till den! Jag längtar!
Jag mår bra och hoppas att jag kommer ha ett super bra år 2011!!!

Inte riktigt rätt där!

Mycket fel sägningar har man hört!
Igår satt Ida och Hasse hos mig, Hasse berättar då att han har hört att det ska komma 75 cm snö i New York den dagen. Och han utbrister
"Fan det är ju över 1 och ½ meter" (eller nåt i den stilen).
Jag satt och klurade ett tag på hur han menade att det var över 1 och ½ meter?!
Då fråga jag
"Skulle det inte komma 75 CM sa du?"
Hasse
"Jooo"
Jag
"Men 75 cm är ju inte över en meter, det är ju bara 75 cm (visar med handen sååå hör högt...) du räknar ju att 1 meter är 100 cm.. Inte som klockan att 1 timme är 60 min"
Hasse
"Ööö just ja så är det ju!"
Ida
"Aa jag börja väl fundera på hur det var"
Hahahhaa fan vad sjukt vad trött i skallen man kan va alltså!! Samma sak var med mig på julafton då jag förklarade för Carro och Kenta att det var så konstigt att service lampan i min bil hade börjat lysa och visa hur långt jag kunde köra innan service skulle behövas.
Jag
"Fan det är så skumt, servicelampan börja visa härom veckan att jag kunde köra 1400 mil till innan service, men fan nu står den bara på 600 mil.. Jag kan ju fan inte ha kört så långt på de få dagarna!!"
Carro
" A men är du säker på att det står MIL?"
Jag
"Öööh vaddå?? Jaa det står väl mil, eller va fan? Jag vet inte faktiskt!"
Carro
"Du vet det kanske står KM och inte MIL?!"
Jag
"Aha fan det gör det ju så klart! Det har jag ens inte tänkt på att det kanske gör! Fan vad pantad jag är!!! Men fan då kan jag ju bara köra 60 mil till innan den ska in på service, men det gör ju jag bara på ett par dagar!"
Carro
"Jaaa men det är ingen fara om du inte servar den på en gång!!!"
Jag
"Alltså är du säker på det verkligen?!"
Sen fick jag inge mer vettiga svar än att va jävla dum man var!! Haha. Det är ju inte lätt att tänka på allt! Och det händer ju typ jämt att någon säger fel när man är med Familjen Olsson iallafall! Haha.
Hörde senast att en kille kallar sig Julmats Kenneth istället för Kenta.. Mohaha!
Fy fan vad jag har skrattat under julhelgen! Men historien med trosorna tar fan priset!!! :D

Åter till verkligheten, har börjat jobba igen efter en veckas sjuklighet och sen en vecka i Borås, jobbade över julhelgen och nu drar det igång som vanligt igen. Känner mig pepp på att lära mig station i Storfors oxå, men undrar vem i helvete vill bo i Storfors ens? Nej då nu ska jag inte va sån! Har ju aldrig vart där så kan inte dömma utan att veta! :P
Bilen ska in på verkstad efter påbackningen på Bergviks parkeringen det står försäkringsbolaget för som tur är, sen ska den in på service för den lilla nätta summan 12997 rikstaler! Tur det inte drabbar någon fattig iallafall! :)
Men hoppas att jag får bilen såld sen efter att jag har servat sen då ska jag lägga ut en ny annons! Sen blir det en merca, kosta vad det vill känner jag just nu!

Dags att återgå till att klarera de små tågen igen och käka lite tacos!

Skräll att det händer mig!

Bra början på julen...Eller INTE!
Var iväg i dag och skulle kolla lite på Bergvik, kolla om jag hitta några mer julklappar eller så, vilket jag dock inte gjorde. Tur kanske man kan kalla det!
Sen när jag skulle ta den lilla svarta hoppbilen därifrån så står jag i kö och då är det en j*vel som backar på mig! För att försöka få han att inse att han börjar komma väldigt nära mig så hänger jag mig på tutan för att försöka få hans uppmärksamhet att han ska kolla bakåt! Men nej fan inte de, bara rakt bak, PANG! Rätt in i sidan på min bil! Gaaah va trött jag blev, efter en tölig morgon så fick han sig ett uttag som räckte.. Kallade den där lille killen för både det ena och det andra innan han fick en syl i vädret, men då kom jag igen och skrek och frågade va fan han inte använde backspeglarna för! Hmm, nu efteråt kan jag hålla med om att det var dumt gjort, men fan jag blev ju arg! Hålla på att backa så där rätt ut dagen innan julafton när det är som mest folk ute (om man bortser från Ullareds parkering då såklart!) men har nu bett om ursäkt till den lille killen genom hans far!
Men det jag vill komma till är att jag anmälde skadan vid 12 på dagen i dag, vid 16 hade jag fått svar och det var typ bara åka in till verksta med bilen så lagar de den och jag behöver inte betala ett jota då de ansåg att allt var hans fel! SKÖNT! Trodde julen skulle bli ÄNNU mer katastrof än vad den redan är!
Skräll att sånt händer mig verkligen..
Men iallafall allt gick ju bra och de var ju tur de! :)

Ska göra mig redo snart för en uppesittarkväll på Gräsandsvägen, bingolotto, trevligt sällskap och mat väntas! Gött göttigött gött!!

Jag är inte någon jävla mellanhand som jag sa.
Hoppas han gör det bästa av situationen och skriver brevet själv.

Jaaaa!

Fick reda på förut att jag hade klarat provet, kändes jävligt bra så vet jag att jag får åka hem i morgon! Då ska jag puss och krama Lars!!! Gött mos!

Torsdag blir det alltså de sista klapparna inför jul inhandlat oxå nu när jag är hemma! Sen är det köp stopp fram till sommarn för mig typ! He he.

Nu ska jag slänga på en film sen sova :)))

Borås

Sitter nere i Borås just nu, är här genom jobbet och har gjort JTF-prov, man måste varje år göra ett sånt prov för att jobba som tågklarerare. Jag tycker det är bra att de testar våran kunskap men i bland kan man ju börja fundera på om det är någon som jobbar som tkl själv som har gjort det eller om det är någon som sitter på ett kontor hela dagarna som har knåpat ihop frågorna?! :S
Men iallafall så hoppas jag nåt så förbannat på att jag har klarat det där provet i dag så jag får åka hem i morgon!
Jag känner mig sjukt ensam just nu och vill bara hem till "mitt". Känner mig så här ofta när jag är borta. Jag är allt för hemma kär för att åka iväg! Jag älskar att vara hemma i bland och göra vad jag vill. Men vissa gånger blir jag såklart för rastlös oxå och tycker det är värdelöst att sitta hemma helt själv. Men just i dag känns det tungt, så nära jul och allt och inte veta om man blivit godkänd och kommer hem i morgon eller inte :S
Jag längtar efter Larza oxå :(

De har relax avdelning här på hotellet jag tänkte prova på men känner inte för det just nu och inte när jag är själv här heller :S Lite töligt att sitta där nere själv lixom.
Inte hitta jag något solarium så jag kunde sola heller så jag får väl göra det när jag kommer hem så jag inte är så jävla blek inför julen.

Om jag är hemma på torsdag så blir det uppesittarkväll hos syrran och Kenta, lite att tugga på och spela bingolotto. Men jag ska ju iväg och jobba på natten sen så jag får väl åka vid 23 typ men hinner nog vara med en stund iallafall :)

Nej ska lägga mig och glo på film nu och försöka få upp värmen lite, rätt kallt ute då så promenaden förut var ju minst sagt uppfriskande kan jag lova!

Har jag haft det för bra?

Det slog mig en tanke förut om mobbning. Barn som blir mobbade. Vad räknas som mobbning? Vad är rätt att göra om man ska ingripa vid mobbning? Vad säger föräldrar och lärare till barnen som blir mobbade och barnen som mobbar?!
Jag har inte blivit direkt mobbad, jag har blivit kallad massa jävla fula saker hela min uppväxt, folk har tyckt si och så om grejer och jag har fått höra att jag är vissa saker som inte är okej att få höra när man går i grundskolan. (Eller när man går någon annanstans heller för den delen.)
MEN JAG SITTER INTE HÄR OCH SÄGER ATT JAG ÄR EN BÄTTRE MÄNNISKA FÖR DE! JAG SOM SÅ MÅNGA ANDRA HAR OXÅ MOBBAT! Fy fan vad dum i huvudet jag har vart! Jag skäms för så mycket saker som jag har gjort!
Men dit jag vill komma är, hur ska man reagera som vuxen på om ett barn blir mobbat?
Mina föräldrar har alltid tagit mig bakom ryggen och hjälpt mig, jag skolkade mycket förr för jag var trött på klasskamrater i skolan som var dumma eller lärare som var dumma. Jag har blivit förnedrad av både lärare och elever. Min föräldrar godtog aldrig det. Jag fick skolka om jag mådde dåligt och de visste mycket väl varför jag gjorde det för jag BERÄTTADE ALLTID vad som hade hänt och vad som hade sagts. Jag sa oftast alltid vad jag själv hade sagt till den som varit dum.
Jag känner att jag alltid fått stöd av mina föräldrar. Men hur många barn kan känna så?
Om jag fick egna barn så skulle jag förmodligen rycka dem och andra ungar i öronen så fort de var elaka mot varandra på ett sätt som inte är okej.
Jag hoppas mina egna barn skulle få lika mycket skäll av mig om de gjorde något som inte är okej.
Om inte lärare tar tag i problemen så skulle jag förmodligen göra det själv (det känns som det nu iallafall, sen om jag skulle göra det om 10 år är en annan femma) elever, lärare, föräldrar, syskon, alla ska få veta att det inte är okej att behandla någon illa.
Lite småtjafs i skolan är en sak, men mobbning är något HELT annat!
Men sen har jag alltid oxå känt mig trygg på ett sätt hemifrån, mina föräldrar har alltid ställt upp och skjutsat, hämtat, hjälpt mig med saker och sånt. Hur många barn har det så?
Jag har oftast alltid vart ärlig mot mina föräldrar, jag har inte fått utegångsförbud som jag kan minnas. Jag har inte vart guds bästa barn men har alltid haft en öppen relation till mina föräldrar om vad som är okej och inte.
Det kanske är därför jag har aldrig provat någon olaglig drog?! Jag faller inte för grupptryck så lätt som andra.
Jag behöver inte bevisa något för andra för att jag ska må bra. Jag gör det för mig själv för att JAG ska må bra.
Detta tror jag att de har med min uppväxt att göra. Jag har haft det tryggt även om man har haft det förjävligt vissa gånger.
Men som sagt hur många barn har det så? Jag tror inte alla Svensson ungar känner sig trygga i sina villor.

Lucia

Idag fyller goaste Linda år!!! Grattis!! :)





Jag har även gått och blivit sjuk lagomt till lucia, de passa inge vidare bra :( Ont i halsen, huvudet och magen till och från hela dagen, fryser ena stunden och svettas nästa.. Men dock ingen feber vad det visar på termometern!!
Skulle ju ha vart till Bäckebron och övat i dag för att kunna ta egna turer där sen men det sket sig ju :( Får väl se hur det blir med de.
Frisk lär jag ju bli men det är fan värdelöst att må dåligt!! :(

Helgen har vart riktigt bra iallafall, fredag var lugn till en början, låg och slappa sen hoppa i badet. Larza kom och sa att Natte ville att han skulle komma in till stan och dricka öl med han. Så jag agerade chaffis och åkte in. Där var Natte, Nathalie, Nicke, Lina och så kom stekar-Perra förbi en sväng ;) Sen drog vi till Tobbe en stund innan Jensa ringde oss och ville ha skjuts hem, bara åka och släppa av alla och sen hämta Jensa som var i fin form! Ha ha.
Lördagen var jävligt seg och vi kom inte upp ur sängen förrens vid halv 3 :S Ha ha, åkte då till Snäppvägen och fick mat sen åkte jag, Larza och Git och handla lite på Välsviken. Skynda mig sen att hoppa in i duschen och göra mig i ordning, Virre hade inflyttningsfest så jag och Jossan drog dit och Larza fick agera chaffis på lördagen :P Hade as-kul hos Virre och sedan på krogen med! Var grymt längesen jag och Virre sågs och hittade på något ihop så det var riktigt kul! Kvällen blev inte allt för sen innan vi åkte hem, men var även till Suck och hämta Carro och Kenta innan, sen blev de mat från Kennets :))
Och igår söndag blev de inte många knop, kände redan då att jag var jävligt konstig i halsen :(, klev upp runt 12 gjorde mig i ordning sen drog vi in till stan och tvätta min bil som tyvärr inte blev helt ren. Sen till Konsum och handla grejer till en lasange som Larza lagade i ordning, han är grym på mat!!! :) Jag somna till en sväng efter maten men gick upp vid halv 7 för att gå ner till grannen under (Mård och Marie) och spelade bingolotto, även denna söndagen var det nitlotter vi hade köpt så ingen ny bil, en milijon, en resa eller en fjuttig ny lott ens! Men trevligt sällskap och en trevlig kväll var det ändå! Sen var jag tvungen spela lite Super Nintendo när jag åkte och lämnade av Herr Olsson på Snäppvägen, fan vad kul att spela tv-spel! Jag ska nog fråga om jag får bosätta mig där i helgen och spela lite! :D

Nej nu blir det lasange och sen glass så halsen får lite kyla och den inte är så irriterad hela tiden!! :(

Rubrik är inge lätt!

Det finns 2 karlar som är så fruktansvärt lika varandra på en del saker, sen är de HELT olika på andra. Jag skrattar åt den ena när han säger vissa saker och om den andra skulle säga precis samma så skulle jag inte skratta. Det där är för att "jag" inte blir drabbad av vad den ena säger men det blir jag av vad den andra säger. Knäppt!
Men det känns skönt på något sjukt vis att veta att andra människor får höra precis lika mycket töl som en annan får. Att man kanske inte växt upp helt i misär ändå utan att världen och en del familjer ser faktiskt ut så.

I dag för 5 timmar sen gick jag på helg, långhelg! Ledig resten av dagen i dag, fredag, lördag, söndag :)) Så jävla gött! Hoppas jag hinner med en hel massa saker! I kväll kommer det jag har längtat efter i 4 nätter, slippa sova själv! Gött som smör att slippa sova i soffan på jobbet det innebär ju alltid ensamma nätter de! Tänk vad en långledighet kan göra mycket för kroppen! Det känns som man har haft semester när man kommer till jobbet på måndagen! :)

I dag ska jag försöka hinna med en tur till Bergvik, hitta några mer klappar sen kanske något som jag kan ta på mig i helgen då jag ska ut! :) Sen ska jag och pappa åka och hämta min bil som de förhoppningsvis har hittat något fel på som inte kostar flera tusen att laga! :S Och efter de blir det nog att träffa Ida och tjöta med henne en stund och sist men inte minst kommer Larza! Hoppas jag iallafall. Ha ha. Vore ju gött töligt annars! :P

Igår när vi satt hos syrran så kom mamma, hon kan den där grejen med att säga rätt saker hon! Ha ha. Jag förstår inte hur hon lyckas, men de är väl bra att hon tänker på djuren i första hand! Ha ha ha. För er som vill ha mer info kan ni läsa min systers blogg www.carolinestrid.blogg.se ;)

Nej nu får det nog bli frukost #2 eller om man skulle slå till med lunch i dag kanske?! :)

Plugg

JTF prov om en vecka, jag ser inte fram emot det. Pluggar lite då och då för att inte behöva mata in allt i skallen dagen innan. Om man inte klarar JTF provet blir man tagen ur tjänst och får göra omprov och plugga mer. Alltså vill jag klara det på första försöket för att få jobba nästa vecka och veckan efter de!! :)
Får ge mig fan på att plugga mer i helgen och nästa vecka oxå.

Jobbar natt nu denna vecka så jag har hela dagarna lediga, jag sover några timmar efter jobbet och är jag någorlunda pigg efter de timmarna så hinner man med ganska mycket, i dag har jag tvättat, gått lång promenad, diskat, solat, badat, slagit in julklappar och slappat!! :) Snart kommer Jossan och vi ska väl som vanligt prata skit och kolla på DH, sen är det dags att bege sig till Daglösen för en ny natt.
I morgon hoppas jag hinna med en del oxå, ska försöka komma upp hyfsat i tid och åka in till stan och handla klappar och handla något till mig själv :) Blir nog inte så svårt att hitta något till sig själv! Hehe.
På kvällen i morgon ska jag försöka ta mig ut på en långpromenad igen, man mår jäkligt gött i kroppen när man gått en bit i denna kyla och sen får komma in och lägga sig i värmen :)

Är det någon som har något tips på bra salva mot bristningar? Eller något annat man kan göra om man har de? Fattar fan inte om jag har växt för fort eller vad de är för jävlar vad mycket bristningar jag har fått :S Är inte helt nöjd med dom kan jag lova :(
Man kan väl sola så kan de "blekna" lite va? Jag får nog lägga mig på mage nästa gång i solariumet så jag inte får den där jävla bambi fläcken på ryggen/röven oxå.. Ha ha fan vad ful den är!!

En av mina kompisar som jag har haft längst är ju Virre, vi har känt varandra sen vi var 5-6 år ungefär, vi döptes även samtidigt när vi var bebisar. Men det är något som är så jävla sjukt med oss, alltid när någon av oss hör av sig till den andra så har den andra tänkt gjort de oxå. Alltid får jag höra när jag ringer henne "Ååå jag tänkte precis ringa dig" eller något i den stilen. Och då kan det vara så att vi inte har pratat på över en månad. Som i dag då ringde jag och tänkte fråga om vi kunde komma in till henne och se på DH i kväll, då säger hon att hon hade tänkt ringa mig och fråga det igår kväll. Sjukt!! Jag kan lika gärna åka direkt till henne nästa gång jag tänker på henne för jag vet ändå att hon tänker samma sak.. Ha ha.
Men på lördag ska jag till henne iallafall på inflyttningsfest!!! Jag längtar som fan!! Har inte festat med Virre på aslänge och vi har grymt kul ihop när vi väl hittar på nåt så jag hoppas denna kvällen blir bra!! :)

Nej nu blir det mys i soffan innan Jossan kommer :)

Säg till istället!!

Nåt jag verkligen tycker är skit jobbigt är när folk inte vågar säga till en att man har en buse i näsan! Ha ha, är det bättre att de får sitta och stirra på den och äcklas av den än att säga till personen att den har en buse i näsan? Igår på julbordet gick jag på toa och upptäcker då till min stora fasa att jag har suttit med en kråka så långt utanför näshålet som de bara går! Fan vad pinigt! Där har folk suttit och glott och äcklats säkert. Ha ha. Oftast om jag ser någon ha en buse i näsan så säger jag de till personen i fråga. Vissa undviker jag dock att säga de till bara för att de ska få upptäcka de själva när de går på toa så de får stå där och skämmas lite! Ha ha ha. Sånt här kan jag garva åt i flera dagar! Och typ en sån grej som när jag vart typ 14 år och gick runt på stan i Kr.hamn och tyckte alla kolla så jävla mycket, 14 i huvudet var jag ju verkligen och sög i mig uppmärksamheten allt jag kunde. Sedan när jag kollade mig i en spegel inser jag att jag har gått med gylfen nere över hela stan! Tjjjiii fick jag! De vara bara svälja stoltheten och gå vidare de! :)


När jag slutar jobba ska jag ta hopp-bilen hem i all snö och sedan slänga mig i en dusch och hoppa i mjukiskläder och dra i mig massa varm glögg!! Jobb helg har jag framför mig, bra de så jag inte gör över med så mycket pengar! Men nästa vecka ska jag spendera många kronor på julklappar! Hoppas jag hittar några bra bara! Svårast att köpa till är Carro och Kenta!

Nej nu får det bli lite JTF plugg igen!! Var ju tvungen ta en paus så inte hjärnan går varm!!

Onepiece

Grymt sugen på att beställa en Onepiece dräkt, de verkar ju inte vara allt för dum att mysa i! :) Eller om man ska hitta en mysig dress där byxor och tröja är för sig, är ju bra mycket lättare att gå på toa då ;) He he. Får se hur jag gör!

Har haft semester nu i en vecka! De var så jävla gött att bara vara hemma en vecka och göra massa grejer som man annars inte hinner med! Men det blev även en hel del slappa även om jag blir rastlös när jag bara sitter hemma så orkade jag ändå inte ta tag i saker och göra nåt, men de är väl så en semester ska va! :)
Var iallafall ner till Ullared en sväng och fick med mig lite grejer hem, bra att ha grejer och sånt som är så jävla tråkigt att åka till Ica och handla annars. Tyckte att de hade ovanligt lite kläder och skit där nere, hitta inte nåt i klädväg men det där går ju upp och ner! Därimot hitta jag 2 par skor på Scorett Outleten som ligger breve, ett par stövlar och ett par Uggs hur fula som helst men såååå varma! De var riktigt goa att gå i när vi var på Liseberg i helgen när mamma fyllde år och vi fira henne :) Vi var ju även på en show på fredags kvällen och sen bodde på hotell :)
Efter överraskningsresan för mamma fredag-lördag så drog jag in till Kr.hamn och festa med Dante och några sen drog vi till Mastis. Träffa mycket gamla kompisar och de var så jävla kul att se alla! De är inte ofta man träffar så många på en och samma kväll, men de var väl tur att de var löningshelg när jag var ute! Ångrar inte att jag drog dit iallafall! :) Fast börjar att känna mig gammal när de flesta som är ute är 18 typ :S Ha ha, fan vilken åldersnojja! Blev en rätt tidig kväll från krogen och de var skönt! :) Låg i sängen till typ 1-2 på söndagen, hur ofta har de hänt de senaste?! :D

Sugen på att köpa en helt ny garderob nu till mig, ska börja kolla efter bra baskläder, vardagskläder och festkläder. Köper man nåt varje månad så blir de ju inte så dyrt eller så mycket heller, bara de att jag har lite dåligt med plats i min garderob, men får försöka rensa lite då och då :)

Julklappar oxå, vad ska man köpa? Vilka ska man köpa till? Hur mycket ska det kosta? Sjukt svårt det där!
Vad önskar jag mig? Har sagt att jag bara vill ha pengar, men sen kommer jag på smågrejer i bland som jag vill ha men de kostar ju några hundra och då känns de lite för dyrt för att önska sig de :S
Är glad om jag får en bra jul bara! Ska ju jobba julafton, juldagen, annandagen så får ju bli lugnt i år iallafall men man kan ju ha kul utan alkohol oxå! :)

Är väldigt glad allmänt nu, allt känns riktigt bra nu, jag bor bra, jag mår bra, jag har ett bra jobb och jag trivs riktigt bra i Skattkärr och med folk i Skattkärr! Är glad att jag flyttade hit och inte någon annanstans! Syrran och Kenta har hjälpt mig så jävla mycket det senaste så jag är otroligt glad över att ha de så nära nu!
Jag är nöjd med livet och ALLA runt om mig just nu! Ni är guld värda!! Och folk vet om jag menar dom eller inte för sån är jag och det vet mina kompisar!

Nej nu ska jag öppna en påse ostbågar och dricka julmust ;)