ThereseStrid

04:40

Fick en sjukt dålig magkänsla nu :S
Sånt där är dåligt och stärker inte ens självförtroende nå vidare.

Får bli natten nu, upp 04:40 och dra till Ullared! Bra väder att köra i :(

14 igen

Jag har tagit över Carro och Kentas roll och blivit 14 igen! Hela helgen har gått igen och de känns som man är 14 igen när man har vart ute och tagit en 2 dagars. Va fan jag gillar ens inte krogen, jag gillar inte att dricka och jag gillar verkligen inte att va bakis! Men faaan vad kul jag har haft!
Funderar på vad fan jag har gjort de senaste 2 åren? Jag har lärt mig grymt mycket om mig själv iallafall, det kan jag säga nu. Och såklart har jag haft mycket annat kul! Men oj vad man kan ändras genom att gå i från ett förhållande och bli själv. Jag har kul nu, jag kan gå ut och festa med mina kompisar utan att få dåligt samvete för nåt, allt är jävligt skönt nu och jag hoppas det förblir så!

Fredagen och resan till Skåne var enkelt avklarad, dit och lämna bilen och hem igen! Kenta körde ju hem så de gick undan kan jag lova, ha ha. Väl hemma blev de pizza och Skattkärr-Bos flytt, (han heter numer Bo-Erik eftersom han blir en Olsson nu). Sen hem och vila en timme sen in i duschen, Larza kom och vi drack en cider sen ringde Natte och tjata om att vi skulle med på krogen och efter mycket tjat och skrik av han så blev vi väl med :) Lagom kväll och hemma tidigt! Skönt :)

Lördagen blev ganska hektisk, vakna gjorde oss i ordning drog och hämta Kenta, hyrde kärra och åkte till IKEA efter lite krångel var vi ute därifrån med en helt ny säng och gavel och sängkläder åt mig och 5 nya ljus åt Kenta! :D Faaaan vilken skön säng jag har köpt! Jag är så nöjd! :) Sen var det bara hem med sängen och lasta av, lasta in den gamla och dra till Väse med den och sen slänga pappas gamla och sen lämna kärra och sen till Olssons och få sig lite mat :) Hann även med att tvätta 6 maskiner därimellan och sola med Catten, sen skruva ihop sängen och börja göra sig i ordning, folk började komma hit och vi började dricka.
Vi drog till Nöjes och började bowla och jäääävlar jag har nog aldrig skrattat så mycket när jag har bowlat någongång! :D Jag säger som jag sagt förut, Stefiz är bland de roligaste jag känner!
Vi beslöt oss för att skippa i Nöjes sen efter bowligen och skulle ner till stan, vi kom till Tingvalla sen var det som alltid när man har Jocke med sig, något händer! Nu vart de "bara" 4 stygn och tejp för hans del! Ha ha ha så jävla typiskt! Jag lider med han att det alltid lyckas hända något! Men det var ju tur att det var självförvållat och inte något dumt bråk som ställde till de! :)
In på krogen kom vi aldrig utan drog och käka och åkte hem istället.
"Passer det inte kan du åka hem" jag måste vara bland de trevligaste människorna man kan träffa på fyllan!
Ha ha hade skoj innan Nöjes och på Nöjes iallafall och de var de som var huvudsaken! :)

Igår söndag var de bara lugnt! Riktig slappar dag! Som de flesta av mina söndagar såg ut för några år sen :)
Var ut till Natte och höll han och Nathalie sällskap när de spela Bingolotto oxå, kan erkänna att jag var bra sugen på att rycka lotten ur handen på dem och spela själv! Fan de suger i bingo tarmen! De får nog fan bli bingo snart igen! Jag blev så till mig så när Natte var ett nummer i från bingo så jag skrek rakt ut, de måste tro att jag är världens rå mongo!

Jag slipper lämna in bilen i morgon oxå, jag kan bli så trött på bilmekaniker som endast kan sätta i en sladdjävel på bilen och säga vad som är fel på den för att en dator säger det och inte kunna tänka något själva i stället!
Det fanns tydligen en annan mekaniker som tror sig veta vad felet kan vara utan att ens felsöka bilen för att det har jag redan gjort 4 gånger eller nåt och han kunde lägga fram sin teori genom det jag har berättat och de han har sagt låter vettigt, bättre att testa om hans grejer funkar då?! Det känns som de iallafall!
Pengar pengar pengar de är det enda som är nåt just nu känns de som.. De går åt som smör i solsken iallafall kan jag lova! Men va fan jag har väl fått ändrat mig de senaste månaderna i mitt tänk och sätt så även mitt penga beroende har ändrat sig kan jag lova! Men snål de kommer jag alltid att vara! ;)

Ullared om 1 och ½ dag <3




























































Jo men vi är gööör normala! Och jaaa jag ska köpa ny kamera, sluta tjata! :)

Kattfan fattar ju..

Jag berätta ju härom dagen att Bosse Håkansson skulle få flytta, jag berätta det ju även för han. Gissa vem som har haft världens goaste katt nu sen dess?! Han förstår ju mer än vad man tror! Han går och åmar sig och ska sitta i knä och va go och har börjat städa och diska efter sig och mig allt bara för att jag ska ha han kvar tror jag.
Nää nu överdrev jag. Men han har vart gör go de senaste dagarna så han förstod nog de där ordet flytt lite iallafall :P Men de är tur att han får träffa mig ofta ändå när flytten bär av! På fredag eller lördag händer det nog :)

En annan sak jag ska göra på lördag är att åka in till IKEA, kolla om de har en bra säng som jag tycker om och vill ha, hoppas på gratis hemleverans som jag fick ett mail om att jag ev. kunde få och sen betala och gå ut och se så där jävla glad ut! :D Ååååå jag vill så gärna ha min nya säng NU! Synd att jag jobbar eftermidda 2 dagar nu annars hade jag åkt in efter jobbet :)

Håller ju på att sälja min bil oxå, herregud vilket folk det finns, vill byta mot diverse saker som jag ens inte skulle kunna komma på tanken på att köpa, men de kan väl få tro det en stund om de vill. Men annars så får man ju ett bud på 30tusen mindre än vad man har begärt, snåla jävlar. Ha ha. Jag skulle nog göra samma sak :P Men hoppas någon vill ha bilen så jag kan få en annan!! :)

Min semester vecka som jag skulle vara ledig och bara ta det lugnt på är nog snart så fullbokad den kan bli.
Fredag - Skåne med Kenta
Lördag - Sola, gå ut och gå, åka till IKEA, åka till systemet, Catten, Stefiz, Alex kommer och vi ska och bowla (får se om någon mer ska med).
Söndag - Antagligen slappa :)
Måndag - Ska försöka hinna hälsa på Linda efter hon har slutat om hon har tid! :)
Tisdag - Vet inte än.
Onsdag - Ullared med mamma och kanske Anna! :) Mamma fyller 60 år! :)
Tordag - Vet inte än. Lön är de ju då, kanske handla mat!
Fredag - Överraskningsresa för mamma! :)
Lördag - Överraskningsresa för mamma, sen kommer vi hem på kvällen så får se vart kvällen bär i väg.
Söndag - Sista lediga dagen och jag måste åka till jobbet kl 23:00 för jag börjar 00:30 på måndag natt!

De var den "lediga" veckan de!


Snart klart!

Om en liten stund kommer Robin förbi med alla papper på bouppdelningen, i morgon är det klart då står jag inte längre som ägare på tegelhuset på Fridhemsgatan 15. Med sorg i hjärtat har jag nu gått vidare och jag är så glad över att vi är så bra vänner ändå och denna separationen har gått så smärtfritt som den har gjort. Huset kommer jag alltid se som "mitt första älskade hus" och kommer inte glömma bort allt man har gjort med de! Mitt drömhus som blev som vi ville. Men jag har hellre en vän än en ovän och jag är glad för jag har Robin!

De första jag ska göra när allt är klart med pengar hit och dit så ska jag köpa mig en ny säng! De tycker jag att jag är värd. Och även nya täcken och ett par nya sängkläder på IKEA som jag har sucktat efter sååå länge!

Och nu till ett tråkigt beslut, Skattkärrs-Bo ska flytta :( Jag orkar inte ha kvar han, han får inte nog med uppmärksamhet här och jag har dåligt samvete för de. Och jag pallar inte med alla mat överallt som har sprider ut. Han har fått en nytt hem med postnummer 65672 inte så långt bort alltså! :) Lilla Bosse kommer ju alltid vara Charlies katt som tur är men han får byta familj lite ofta bara :S

Ska ta mig i kragen här efter Robin vart förbi och göra mig i ordning och åka in och handla mat, kylskåpet ekar tomt och ingen mat kan jag laga.. Måste börja laga mer mat och göra matlådor då jag jobbar natt pallar jag inte att laga mat typ och då är det bra med matlådor..

Nej dags att gå upp och sortera tvätten som ligger i en storhög på golvet sen i lördags :S

Tack alla Olssons för ni är för goa!!

Bryt

Får mig nog ett bryt snart. Fan vilka människor de finns alltså! Tur jag har så mycket folk man kan prata ur sig med iallafall!
Men det är väl tur att inte alla är likadana kanske, men i bland har jag svårt för att förstå hur andra människor tänker. Jag måste vara väldigt speciell och egen för tydligen är det bara jag som tänker på ett visst sätt!
Jobbar helg väntar och det kändes bra till för ungefär 5 timmar sen, jag vill bara spy! Fan att sitta här uppe hela helgen :S Men får se de positiva i de hela och tänka på vad kul jag kan ha någon annan helg när jag är ledig istället, (men de är svårt att se fram emot just nu)!
Har satt ut min bil på blocket och hoppas någon kommer och köper den så de får bli en merca snart i stället. Än så länge har 4 st hört av sig och de har gått 1 dygn så nåt intresse har de ju vart, men får se om det blir segt eller inte :S
Nej i kväll får de nog bli att steka upp lite kantareller och götta sig i och i morgon bitti får de bli en långpromenad så kanske den här aggresiva attityd jag har släpper lite..

Bryt ihop och gå vidare... Lättare sagt än gjort!

Jag kom på hur man lägger upp bilder!!!


Virre




Catten




Stefiz




Skattkärrs-Bo

Glögg kväll

I dag hade jag glögg kväll hemma hos mig. Hade städat och fixat under dagen så gästerna inte skulle känna sig obekväma med att ta av sig skorna. Skattkärrs-Bo har ju en tendens till att lägga all sig mat överallt utom i munnen verkar det som.. Typ som mina VITA mattor.
Jossan droppa in först och vi satt och töla som vanligt, sen kom Catten och såg väldigt skeptisk ut till Bo hon gillar inte katter, sen kom Virre sist men inte minst, fast i detta fallet är hon nog minst av oss lilla plutten :) Glöggen hällde jag upp i en sån där skål med ett värmeljus under, jag mitt dumma fan trodde ju så klart det skulle räcka som uppvärmning, en timme senare var den fesljummen, men vi drack ändå, ur de där jätte små glasen som var med så Catten klaga på att de stötte i hennes näsa :)
Men gött var de, hjortron glögg är alltid gött!
Vi kolla ju på DH och satt och prata skit som bara tjejer kan göra!

Nu ligger jag i sängen och njuter av att vara ledig i kväll, i morgon och på torsdag förmidda :) Sen blir de jobb en veckan sen SEMESTERRRRRRRRRRRR! Fy fan vad gött de ska bli! Ullared ;)
Snö har de kommit i dag oxå, men det är ju som alla andra år, ja det brukar ju snöa några månader sen ger det sig, jag har vart förberedd några veckor nu med vinterdäck och allt känns skönt faktiskt! Jag vill inte åka av vägen än på ett tag!

Funderar på hur jag ska spendera min dag i morgon, vet iallafall att jag ska åka och provköra en bil på eftermiddan och fixa ut min bil på annons, Stefiz som vet hur sånt där går till efter konstens alla regler får hjälpa mig.. Hahahhaha.. Nu fick jag till de va syrran? ;)
Hoppas jag håller mig från telefon i morgon och inte skickar några dumma sms! De kan inte vara nyttigt att man inte har lås på dum sms alltså, jag borde verkligen ha de.. Eftersom jag mitt dumma fan inte har någon karaktär så är det jävligt svårt att hålla sig i bland! Men jag ska nog klara mig, tänka först handla sen!

Film och sen sova.. Förresten måste kolla tvättstuge tid i möra oxå, alla kläder börjar lukta nu.. Ha..

Dagen kunde inte ha börjat sämre

Efter mycket om och men igår så somna jag vid 00:00 eller något.. Efter att ha vart dyng trött hela kvällen vart jag i stället pigg och rastlös, la mig i sängen med datorn och satte på lite musik och kolla runt, fejjan, aftonbladet, bloggar och ditten och datten.. Och snokade och snokade, ja för det är ju det jag gör när jag är ute på fejjan, varför skulle jag annars ha de? Jag är ju grymt nyfiken på andra människor och hur de tänker och tycker och är de dumma nog att skriva ut de så är det väl bra om jag läser de? :)
Sen ringde klockan 05:20 i morse, upp och gå i sömnen en stund, lura in Skattkärrs-Bo som smiter ut och sånt. Sen gå ner till bilen och trycka i nyckeln för att höra ett svagt jävla skit ljud och ser i displayen att de står nåt på tyska, typ verkstad tror jag (jag kan inte tyska men jag chansar, det började på v så jag borde vara nära!) jaha där var det batteriet dött! Ringer och väcker syrran, inga startkablar hade hon heller. Får bli en promenad i rask takt hem till henne, skrapa rutor skynda på henne och köra henne till jobbet för att sedan låna hennes bil vidare till mitt jobb.. Och jag säger då de, jag ska fan ha en ny merca! De finns ingen bättre bil!
Men i eftermiddag blir de batteribyte och testa starta upp passaten igen sen ut på annons! Å vad jag längtar till den dagen jag får sätta röven i en merca igen.. De är bil de!

8 minuter kvar

Snart börjar Gossip Girl som jag ska lägga mig och se på, tur att jag har satt klockan på ringning 05:20 i fall jag somnar i söffa i kväll.. Är jäkligt trött som man brukar vara på söndagar då man inte gjort ett skit..
Gårdagen var rolig iallafall, jag hade ju Charlie här över natten till lördag och sen på dagen igår, så då gick vi på bio och tvätta bilen och så åkte hem med honom till Sunne, var även förbi Jonas som jag jobba med på Wiréns och sa hej! :) Sen blev de att åka hem till Skattkärr igen och få sig mat hos Kerra och töla lite, sen hem och duscha och svida om till gå ut kläder, drog in till Stolpe på Bellevue (Stavning?!) med Larza och drack lite sedan styrde vi en taxi mot stan och försökte välja vilken krog man skulle gå på.. Efter 3dje gången gillt så blev de tillslut Ankan :) Var rätt kul att umgås med lite Skattkärrs folk så man inte blir helt isolerad här och blir en enstöring.. :) Hemfärden med Natte var helt klart vansinig med hans jävla bil :P Men visst fan gillar jag att åka fort och sånt men inte med andra bilar i närheten :P

Nej nu får de fan bli söffa och gloo..

Vi får väl se hur framtiden blir!

En hjälpreda och lite sällskap

Jag skulle allt vilja ha en liten hjälpreda i bland. När jag har tvättstugan så brukar jag ha så himla mycket tvätt, då skulle det vara skönt med en hjälpreda som bär all tvätten, tvättar den, torkar den, manglar den och viker den! Lägga den i lådor och garderober gör jag helst själv så jag vet vart den är. Sen skulle det vara bra med en hjälpreda när jag ska laga mat, den säger vad jag vill äta, den handlar det, den lagar det och jag äter det. Perfekt! :)

Lite sällskap skulle jag oxå vilja ha. När jag sitter hemma och bara ugglar så vore det gött att prata med någon annan än Bosse. Han svarar så jäkla dåligt oftast. (Eller bara skriker, mjauuuu mjauu majuu, jävligt töligt i längden att höra på.) Nej lite sällskap skulle va kul att ha i mellan åt. Jag har ju redan fixa de på tisdagar. Då agerar Jossan som DH kompis med mig, mycket prat, lite tv-tittande och lite fika :) Perfekt lite sällskap de! Lite sällskap skulle även funka att ha med på jobbet i bland, men då kan jag kalla det praktikant så den kan lära sig det hårda med att vara Tågklarerare!

Finns det några vänliga själar som vill vara hjälpredor eller lite sällskap? Om ni tror det blir för långtråkigt kan jag även hitta på mer sysslor!

Tänk om man kunde komma ihåg allt man sa..

I helgen sa folk så himla mycket roliga saker så jag hade tänkt blogg om de, men tror ni jag kommer ihåg något eller? Va fan ska jag behöva skriva upp allt på ett papper när folk säger något? Minne som en guldfisk! :)

Fredagen spenderades i Kr.hamn på möran då min bil skulle på verkstad, där hitta de inget fel på den mer än att den är chippad så de kunde inte göra nåt.. Jag kommer nu inte lämna in den något mer för den går på nödläge utan i stället göra som jag har gjort, stängt av bilen och sen slå på den igen så är den lagad.......för stunden.
Sen blev de en tur hem till Kerra (Carro och Kenta) jävligt mycket lättare att säga än båda namnen :)) De kom ju hem från Usa i fredags morse så jag fick massa kläder och lite grejer och skit coola skor :)) Tack! <3 Sen fick jag åka upp till Sunne och lämna av lite Usa grejer till ungarna där uppe och så åkte Becca snålskjuts med mig till K.d sen hem och bara slappa, Kerra kom och åt pizza och kolla hur allas maskerad dräkter såg ut :))

Lördagen var mest seg, slappade typ hela dagen sen drog de igång vid 4 att börja göra sig i ordning och Virre och Jossan kom och hjälpte mig att sy in min dräkt lite då den var lite för stor, en annan har ju inga bröst som Pamela Anderson som fyller ut, man får ju ta till knep med push-up och extra linnen och sy maskin i ställe :)
Sen ner till Bunkern och fortsätta fixa sig och börja dricka. Å jag träffa så gamla kompisar där nere! Så kul att se alla igen! Festen fortsatte in till Perra där alla var maskerad klädda! Jävlar vad roligt att se! Det var roligaste festen jag vart på på lääänge! Jag började prata med Hasses Ida och insåg jävligt snabbt vilken vettig tjej hon var, jag som alltid tyckt hon var så jävla dum i huvudet förut :P Tur man kan ge folk en andra chans och man inte behöver hänga upp sig på saker som hände för 10 år sen :) Alla börja bli fulla och även jag så jag lura i syrrans unge att åka från Sunne ner till Skattkärr och hämta oss, haha han kom! Och de kosta fläsk, men de är han värd, bästa systerson! <3 Vi drog vidare till Suck och festa vidare bland massa jävla nazi människor, va fan var de för jävla fest egentligen?! :S
Efter mycket rök och fylla tröttna jag och som tur var fick jag åka med Natte hemåt! Tuuuusen tack! Vi drog och käka på Max, en milkshake var fan gött så där på nattetimmen.. Sen hem till Skattkärr :) Resten kan vi ta i en annan berättelse ;)

Igår blev de slappa i Bunkern hela dagen med pizza och film tittning, satt och kolla på film sen familjen Daltons var små.. Hahaha vilka jävla sköningar! Men efter att ha sett filmen lärde jag mig en sak, man ger inte massa leksaker på julafton som låter massa till 4 killar! Uuu svettig bara av att titta på de :)
Efter en del klurande om vad fan Kenta hade gjort med din tand som var lite utslagen, näsan som ömmade och läppen som var lite sårig så hjälpte Jocke till och berätta att tok-fan hade sprungit rakt in i en dörr/vägg på Suck och totaldäckat så Krille fick slå liv i han! Hahahha.
Sedan blev de nattjobb för min del och de var rätt gött att komma upp till Dgö och göra någon nytta igen!

I dag har dagen bestått av sömn i min säng som var underbart!!! Matlagning, mos, torsk och äggsås! Mmmm.. In till stan och köpte lite presenter och sedan tårtätning hos Jocke för han fyllde år! God tårta som fan!
Nu blir de söffa någon timme till sen sova för jobb i morgon eftermidda igen :)


Lars fick ju ta och linga då........ Mohahaha!

Tack Perra för en skit kul kväll i lördags!