ThereseStrid

Påsk

Påsken har vart nu under helgen och jag har vart långledig! Har hunnit med en hel del och har haft en trevlig helg med världens bästa sällskap!
Men har väl blivit en del fest men ganska lugnt som tur är! Inte för mycket dricka så man har ju ändå vart hyffsat okej dagarna efteråt! :P
Våren är här för att stanna nu hoppas jag efter att ha kunnat gått i linne och t-shirt hela helgen! Fan vad gött med värme bara man har rätt kläder på sig! I morgon får det nog bli en heldag på balkongen om det är sol då och bättra på brännan! :)

Hoppas på att få lite svar på saker under veckan som gäller jobbet. Men vi får väl se, jag har väl ingen bråska med något känner jag just nu! Tar det lite som det kommer! :)

Anmälde mitt ärr förra veckan som jag fick efter min blindtarmsoperation för 1  och ½ år sen som ser förjävligt ut. Skulle vara kul och se vad de tycker om det om de säger att det ska se ut så eller inte :S Är inte ute efter att få någon ny operation för att fixa till det iallafall då det var bland de värsta jag gjort tror jag! Ha ha. Och är lite skeptisk till om det skulle bli bättre ens! Nej jag får helt enkelt vänta och se!

Nej man kanske skulle börja packa ihop väskan för den väntande natten på jobbet och åka upp och slänga sig i soffan där uppe tills man börjar! Har ju även en helg på jobbet som väntar, som tur är jobbar jag natt då oxå så dagarna blir inte så drabbade som tur är, gött att kunna åka hem och ta till vara på hela dagarna :)

Förbjuden frukt är inte alltid sämre.....

Grymt!

Livet är så jävla grymt nu! Jag njuter! Fan vad allt är härligt! :)
Påsk till helgen, har inte en aning om vad jag ska göra, men tar det som de kommer tror jag! :) Blir ju Tempel på söndag med bästa Maria och Linda! :)

Sålt bilen! GÖTT! Inget mer lån! Mer pengar över varje månad, tack tack!

Har kunnat börja sola utomhus för det är sånt grymt gött väder nu! Behöver få färg då jag ser mer eller mindre ut som ett spöke nu känns det som!

Ska läsa lite om bättre självkänsla i dag, den boken har fått lega på hyllan på tok för länge! Illa!

En månad kvar till en hel veckas semester! Myyyys!

Nu blir det ett långt bad med lite må bra grejer! 

Glöm dina bekymmer, i morgon kommer nya.

VÅÅÅÅR!

+ 16,5 grader ute i dag när jag satte mig i bilen och åkte till jobbet! Sååå gött!
Skönt att slippa alla varma kläder! Jag hatar stora och bökiga kläder! Förstår inte hur Julia kunde fortfarande gå med vinterjacka på sig i torsdags när vi var i Karlstad och handla, jag höll på att dö när jag gick i en vanlig tröja bara :)
Men nu får vi hoppas värmen håller i sig och det blir lite mer sol så man kan få sätta sig ute och bli lite brun! Känner mig rätt blek efter att inte ha fått sola nåt sen jag tattuera mig, men ska lägga mig i ett solarium nästa vecka tänkte jag, bara göra så att tatton inte syns så den inte blir ful nu :)


Gör sista dagen för denna jobb helgen i dag oxå, har jobbat någon av lördag eller söndag i 4 veckor nu och känner att det börjar ta på krafterna när man inte vart ledig mer än en dag max per helg, men till helgen är jag långledig torsdag-tisdag! UNDERBART! Ska åka ner till Gbg och hälsa på torsdag-lördag, sen hoppas jag att det blir lite grillning, go dricka och mys på lördag kväll! Skulle ju haft det igår egentligen med Virre, Ilar och Sebbe men jag fick jobba över till 22 då så jag var inte där förrens vid 23 och då åt jag lite mat som de hade sparat till mig och sen satt vi och tjöta och umgicks en sväng efter de, men de bar hemåt rätt snabbt för jag var rätt sleten. Snart är det påsk oxå och då är jag långledig igen och vet inte riktigt vad man ska hitta på, undra om man ska dra till Elmia då eller inte?! Får nog höra med Lovisa vad hon har tänkt sig :)
Vet ju iallafall att jag ska ut med världens bästa tjejer Maria och Linda på påskdagen!!! Längtar <3 <3 <3
Maria kommer förmodligen till mig rätt tidigt den dagen och de blir nog massa tjejsnack och lite förfest sen vidare in till stan för att möta upp Linda som är med resten av gänget! :)


Ska bli kul att se om man får någon matlåda i kväll nu då :))

Säljer bil..

I dag har jag lagt ut en annons på min bil, hoppas att jag äntligen kan sälja den. Jag är väl medveten om att jag kommer gå ett X antal tusen back, det känns rätt hårt, men ingen blir gladare än mig att bli av med bil och med lånet jag har på den! Jag åker fan hellre i den där gamla 240:in jag köpte än en bil som jag mår dåligt av varje gång jag tänker på vad mycket den har kostat mig hittills! Tack vare att den har krånglat för mig från första veckan jag köpte den så orkar jag inget mer nu, den kommer säkert aldrig krångla för nästa ägare men jag är glad om jag slipper se skiten på min parkering och slipper se pengarna som springer från mitt konto den siste varje månad!
Om jag får sålt bilen så vet jag att jag ska unna mig en resa någonstans, jag kommer ta mig råd till att göra något kul! Något att se fram emot!

Jossan var hos mig igår, hon förstår mig så bra! Hon vet precis vad man menar. Jag förstår henne oxå i mycket av vad hon känner och tänker just nu! Det senaste har hon SLITIT för att försöka fixa ett jobb och om någon är värd ett jobb så är det hon! Jag håller mina tummar stenhårt för att det dyker upp ett till henne snarast! Det skulle vara så gött att kunna få se henne gå till ett jobb och va glad, att hon kan fixa en ny lägenhet som bara är hennes och såna saker. Hon är verkligen värd det! Tisdagskvällarna har blivit mer än bara DH-tittande det senaste, det är mycket snack som man får ur sig oxå! Bra snack!
Tack världens bästa Jossan! <3

Vill ut och testa om jag har några vingar, men vart ska jag åka?!

Sånt man inte pratar om...

Idag har jag vart och gjort en sån där grej som man inte pratar om gärna med folk. Men va fan alla har vi väl suttit där någon gång för att kolla oss mot könssjukdomar och liknande. Fick en trevlig doktor (dock manlig som jag aldrig haft förut) som börja prata om massa sånt där, sen blev de lite provtagning och så va jag hos en sköterska och tog stick i armen för blodprov, de bästa sticket jag har vart med om då det inte kändes nåt nästan! Alltid annars tycker jag att de är så jävla obehagligt, men detta sticket fick hon till och med beröm av mig för :) Men iallafall när alla prover var klara och jag skulle gå så säger sköterskan "Ja och så ringer du om svaren." Vaddå? Jag fatta inte de där att de var jag som skulle ringa, så jag var tvungen fråga henne en extra gång, men jo visst nu är de så att man får ringa själv om man ska ha svaren. Men om jag nu skulle skita i att ringa och så skulle jag gå runt och ha någon sjukdom, då skulle dom väl ändå ringa mig? Men efter hur lång tid? Såna där grejer undrar jag jämt över och kan aldrig sluta tänka på de! Ha ha. Men såklart jag kommer ringa själv! De är ju för min egen skull jag går dit och kollar mig!

Ny vecka och nya möjligheter! Mycket att göra som vanligt! Fullbokad fram tills nästa måndag nu tror jag?! Kalas efter kalas :) Mycket tårta blir de!! Hasse fyller 20 år i veckan nu och lille Robban som inte är så liten längre fyller 19 år, jesus vad han växer pöjken! Moster gullunge de!! Sen ska jag försöka hinna med en dejt med Jullan på torsdag och en dejt med Jossan i morgon. Och gå ut och gå om vädret blir bra! Har inte vart ute och gått ordentligt på flera veckor nu så de vore gött att börja igen om solen vill titta fram lite oftare :)

Nej nu blir det att invänta de sista tåget för dagen och sen åka hemåt och göra en blåbärs paj och sen sova!!

Man måste ge för att kunna få något tillbaka...