ThereseStrid

Olust

Jag har en olust känsla i kroppen just nu som inte försvinner.
Ångest, panik, olust, hopplöshet, ja allt! Förstår inte när detta ska försvinna.
Vill kunna må gött igen utan att känna mig nojjig för massa saker! Jag får för mig så jäkla mycket dumt och bara ältar all gammal skit!
Igår börja jag fundera på det där uttrycket "när nån är blåögd". Jag har sagt om så himla många människor att de är så blåögda och inte inser vad de håller på med när de går i god för någon.
Det är ju så himla lätt att man själv hamnar där pga att man inte ser vad personer försöker göra med en.
Igår blev jag fundersam när jag inser att 2 personer som jag har omkring mig pratar med mig om varandra och sen kan jag inte bestämma vem av dem två som har "rätt". Är jag så blåögd så jag tar bådas parti?
Kan det vara så att båda har rätt, men på olika sätt oxå?! Jag har ett väldigt gott öga för dessa två människor, men ändå så förstår jag inte vad de håller på med när de bara förstör för varandra ibland. Och inte är schyssta. Den ena har fått chans på chans på chans och den andra har gett och gett och gett. Och det är inte alltid rätt att bara ge heller!
Ger man för mycket så får man skylla sig själv kan jag tycka ibland.
Det är så många av ens nära, kära, vänner, bekanta, obekanta och ovänner man ändå faller för och har ett gott öga för. Vissa människor som jag har träffat men inte har någon kontakt alls med idag kan jag tänka lite extra på och ha ett gott öga för, ändå kanske har denna människa sårat mig nåt så grymt!
Vissa människor vill man ge en andra, tredje och kanske till och med fjärde chans även fast de inte är värda det.
Hur gör man med dessa människor som ständigt ligger och gnager på ens samvete som man ändå vet att man aldrig mer förmodligen kommer ha kontakt med? Kontakten har ju antagligen upphört pga mig eller den andra.
Hur många har inte haft en vän som gång på gång sagt att man ska träffas och sen har denna "plötsligt" blivit sjuk eller inte kunnat och sen får man reda på genom bakvägen att den har träffat någon annan istället.
Hur sårad har man inte blivit?
Hur sårad har inte mina vänner blivit när jag har gjort så?
Det måste ju vara det där goda ögat för folk som spelar in igen där. För annars skulle man väl bryta kontakten med människor som bara tar energi från ens liv? Men tack vare att man ser nåt mer hos vissa så står man kvar där. Gång på gång på gång.
Jag vill gå vidare, jag vill inte sitta fast i denna geggan och blicka tillbaka, vissa personer är inte värda att må dåligt för när de aldrig skulle få för sig att visa empati på något sätt tillbaka.

Å nu blickar jag framåt och hoppas att Maria tar sig i kragen och beställer en PIP biljett så vi kan få några dagar ihop i sommar, bara hon och jag! :)

Julen i bilder

Julafton firades hos Carro och Kenta med dom och mig och mamma :)



Granen hemma hos syrran som tyvärr kom på snedden. haha.


Bosse :)


Kenta och jag öppnar paket


Kenta


Carro och Kenta :)


Mamma fick ett stort paket av oss med en ny tv :)


Här får Carro sin biljett till PIP av mig :)


Jag är alltid lika munter på kort!


Sen blev de lite häng på SUCK, syrran fick agera bartender.


Och vi gjorde om lite, så här håller Kenta och Markus på att bygga lite.


Mäta måste man ju göra.


Kenta och Skinkan.

Juldagen firades hos mamma med Sunne familjen :)


Robban och Martina :)


Charlie fick dela ut klapparna :)


Mamma och Becca :)


Challe var nöjd med sina klappar!


Även Robban och Martina blev nöjda :)


Och Becca med :)


Och ja även jag var GRYMT nöjd med alla klappar!


Juldags kvällen bestod av lite kalas, förfest hemma hos Sebbe med han, Virre och Tobbe!


Kan nog vara så att jag är värdelös på att ta kort ;)


Men Ilar därimot lyckades ta ett helt okej kort på mig iallafall!


Virre :)


Sebbe och Martin var nyktra och städade för en gångsskull! :)


Vi hade även med oss Ruben ut :S haha.


Ilar och Isak :)


Ruben, Virre och Ilar :)

I och med att jag ser alla bilder så inser jag vilken jävla kass kamera jag har! Nästa år kanske min julklapp till mig själv blir en ny kamera? :)
Detta året blev det ju ny vinterjacka, 2 par nya skor, massa nya kläder, biljetten till PIP och massa smågrejer! :)
Men som sagt en ny kamera skulle ju inte skada! :)

Toy

Sitter just nu i Torsby och jobbar, har väl haft 3 st tåg :P Lagomt mycket när man är lite sliten i skallen :)
Ska åka hem till mamma sen och föra över kort från julfirandet från hennes kamera till min dator så man kan uppdatera bloggen med lite nya bilder :)
Jag tog ju lite kort på jul oxå men tror nog mamma tog några mer än mig på barna och så som kan va skoj att ha :)

2 dagar kvar på detta året som har vart ett märkligt år både på gott och ont. Ska hoppas på att nästa år blir ett bra år iallafall.

Julen

Sitter och väntar på Ilar och Virre nu, vi ska på lite förfest hos Sebbe och Rebecca och sen till Anton tror jag. Det är de som får hålla reda på det där och jag följer bara med jag :P
Nu är äntligen julen över och mycket spänningar jag hade i kroppen igår har nu släppt efter en slitsam dag/kväll/natt.
Julfirandet har vart bra och jag tror alla är nöjda med de 2 dagarna vi har ägnat med att vräka i oss mat och sen öppnat massa klappar!
Jag är sjukt nöjd över mina klappar och fick galet mycket saker! Och det fanns ju andra i familjen som oxå var det :)
Julen innebär ju väldigt olika situtioner för olika människor och det är många som är ensamma på julen. Jag förstår varför de är det, men ändå så förstår jag inte hur det kan bli så himla fel för folk så att de ska behöva tillbringa högtider helt ensamma.
Även fast jag inte var ensam något igår så var det ändå jobbigt. Det är inget kul med julen längre, mest en plåga och jag tycker det är jävligt jobbigt. Uppskattar inte julen lika mycket som många andra gör och börjar fatta mer och mer vad folk menar med att de vill åka bort över julhelgen och slippa den.
Nej nu ringer Ilar här så jag får väl göra mig iordning det sista och skutta ut!
Ha en trevlig kväll och ta hand om er!


God JÄVLA Jul

Jag är inte så impad av julen längre och har väl inte vart det de senast 8 åren typ?! Man äter mat och byter klappar sen brukar det vara så att jag drar ut och festar istället. Dock inte förra året för då jobba jag. Men i år tror jag nog det blir fest.
Ska iallafall fira hos syrran i år, kommer bli lagomt och ingen hysteri.
Och klapparna blir nog uppskattade.
Jag vet själv att jag är extremt kräsen med saker, men jag är väldigt tacksam för att någon ens köper nåt åt en fast man inte är barn längre.

Nått jag irriterar mig på är att jag har gett bort en sak tidigare i år och den saken trodde jag skulle uppskattas som tusan, men jag kanske är dum som trodde det. Har iallafall fått tillbaka den presenten och känner att jag gjorde en jäkla miss där. Men efter att personen gav tillbaka den så vet man ju inte om den är tacksam? Sånt där har jag svårt för att fatta. En present men har lagt ner sig för att en person verkligen ska få ut något roligt av och som den sen lämnar tillbaka känns ju sådär kul måste jag ju säga!

Jag ska nog försöka sova några timmar till nu. Känner mig ganska utsövd då jag tror att jag inte vaknat en enda gång under natten vad jag kan minnas :) SKÖNT!

Jaaa God Jävla Jul då!

Mormor och Morfar

Jag skäms att jag inte är oftare och hälsar på min mormor. Det var jätte längesen jag var där sist. Men idag slog jag slag i saken och åkte upp till henne efter jobbet och hälsade på en liten stund.
Det var härligt att se henne och jag tror att hon mådde ganska bra :) Som vanligt så proppsade hon på mig massa kakor! Och som det kakmonster jag är sa jag ju givetvis inte nej! Lunchen idag bestod alltså idag av kakor och julmust! Fast jag fick faktiskt även en skink smörgås, gött som tusan på mormors eget bakade bröd! :)
Sen satt vi och pratade lite allmänt. Vi kom in på vad vi drömmer om på nätterna, hon sa att hon drömmer om morfar, att han lever i drömmarna och så. Det var skönt att prata om han, morfar är någon jag kan sakna väldigt mycket men nästan alltid när jag tänker på han så är jag glad! Han har alltid fått en till att skratta för han kunde hitta på såna dumma saker så man kunde aldrig hålla sig från skratt. Han ljög ihop massa historier och berättade om när han gjorde de och de. Men när han väl talade sanning så trodde man honom inte för han annars alltid ljög! Haha.
Jag tycker synd om mormor för hon saknar morfar men ändå så tror jag att både hon och han har det bättre nu än den sista tiden då morfar var sjuk. Det var verkligen inte kul att se han då.
Hoppas han får en God Jul där uppe ♥
Jag hoppas mormor får en God Jul oxå! :) Och det är jag helt övertygad om att hon får ♥





Challe charmören!

Har ju hängt med Charlie några dagar denna veckan och fått höra både det ena och det andra. Han är ganska påhittig den pöjken och säger rätt mycket som man inte kan hålla sig för skratt för.
Häromdagen pratade vi om julklappar och han frågar mig: Therese du köper inte så dyra julklappar va?! För det är så att jag såg på Ö&B ett par hörlurar som kostade 25 kronor som jag tänkte att du kunde köpa!
Vad svarar man på de? Tack snälla barn för att du inte önskar dig dyra saker på jul eller tycker du att moster är en snålfan typ?! Han valde det senare alternativet iallafall och påstod att jag var snål! Haha. Förstår inte att alla får det där om bakfoten, jag har ju sagt att jag är ekonomisk, inte SNÅÅÅL! ;)) Eller jo jag är att lite snål! :) När det inte gäller saker som gynnar mig själv ;)
Sen kom det en käck kommentar till mig och syrran när vi satt och åt förut: Ni är inte alls lika, det syns inte att ni är syskon! Vickan förklarade då att det var för hon var lik mamma och jag var lik pappa. Dock har Challe helt missat att hans morfar inte är min pappa (eller så spelade han bara dum idag som han gärna gör ibland:) När vi hade rett ut att min pappa var Olle och inte hans morfar så sa han kvickt: Ja men du är ju inte lik han, han är ju tjock och du är ju smal! Snällt att lillkillen tycker moster inte ser ut att väga för mycket än så länge iallafall då :) Men att jag var lik min pappa det tyckte han var konstigt :)
Fast jag är ju glad över det Charlie sa att jag inte är lik han vikt mässigt iallafall , utan att jag är likt han i utseende bara.


Tidigare under kvällen var jag förbi hos Robban och hälsade på han och katterna, lyckligtvis så sket en av katterna precis när jag kom dit och Robban satt och åt frukost just då. Och jag kan säga att den kattskiten luktade inte smultron precis utan när Robban skulle ta upp den ut lådan så började båda han och jag att hulka oss. Han fick ta till t-shirten till räddning innan skiten var uppe! :)

Lagligt

GRATTIS världens bästa vän Linda till det nya jobbet! :)
Du är så värd det! <3

Har precis kommit hem från en tur på IKEA och Rusta med Dante, på vägen dit och hem agerade jag körlärare åt han då han var helt tokig och inte kunde rondellkörning! Efter åkturen så frågar han mig: Visst har du väl saknat den här yra Dante?! Och så skratta han! Han kör värre än mig!! Hahahhaha!

Nu är det fan lagligt för mig att gå och lägga mig även fast klockan bara är 8! :) Ska bara tvätta bort sminket och göra mig klar så ska jag krypa ner i sängen och läsa lite sen kolla på lite serier :)
God natt!

B 12

Fick samtal från min läkare förut och hon sa att jag har brist på B 12 så jag började googla de och så jävla nojjig jag är så tror jag att jag är skit sjuk nu! Ha ha ha..

Varför får man B12-brist?

Brist på vitamin B12 beror vanligtvis på att tarmen inte kan absorbera (suga upp) tillräckligt med detta från kosten. Det vanligaste skälet till detta är brist på ämnet intrinsic factor (IF), som bildas i magsäckens slemhinna, eller försämrad absorption av B12-IF-komplexet i tunntarmen. B12 brist är relativt vanligt hos äldre.

Orsakerna till B12 brist kan vara flera:

  • Atrofi (tillbakabildning) i magsäcken av de celler, som bildar IF.
  • Resektion av magsäcken (delar av magsäcken har opererats bort) så att de IF-producerande cellerna blivit för få.
  • Vissa tunntarmssjukdomar eller tunntarmsresektion kan medföra att tunntarmen inte kan ta upp vitamin B12-IF-komplexet.
  • Kosthållning som är fattig på kött, fisk och mjölk (vegankost).

Vilka är symtomen vid brist på vitamin B12?

Symptomen kommer ofta smygande, de första är ofta trötthet, svaghet och yrsel. Vid blodbrist uppträder andnöd och hjärtklappning vid kroppsansträngning. Vid mera uttalad blodbrist uppträder kärlkramp, och smärtor i benen (claudicatio intermittens) lättare hos patienter med dessa tillstånd.

Vitamin B12 är också viktigt för nervsystemet. Brist på vitamin B12 kan därför även ge påverkan på nervsystemet, hos en del personer kan symptom från nervsystemet uppträda innan blodbrist har utvecklats, till exempel:

  • Försämrad känsel, nedsatt vibrationssinne, stickningar, pirrningar framför allt i händer och fötter.
  • Svårigheter med gång och balans.
  • Psykiska symptom, som försämrat minne, depression och demens.

Dessutom finns en del symptom från mag-tarmkanalen, vilka är typiska för vitamin B12-brist och som man bör vara uppmärksam på:

  • Röd, irriterad tunga.
  • Illamående, matleda, diarré.

Vad kan jag göra för att undvika B12-brist?

  • Äta en allsidig kost.
  • Vara uppmärksam på om andra i familjen har B12-brist.
  • Regelbundna kontroller efter mag- eller tunntarmsoperation.

Nu är det ju så att jag inte äter så mycket kött eller fisk och dricker inte så mycket mjölk heller så om jag bara börjar göra det så tror jag att det skulle bli mycket bättre! :)
Men Dante frågade mig om jag skulle få sprutor i rumpan nu och att det är många knarkare/alkoholister som får såna sprutor! Tack för infon nu blev jag genast mindre nojjig! Haha!

Annars såg mina värden bra ut och de var skönt att höra!
Bara sömn och matvanor blir bättre så mår jag nog fan så mycket bättre!
Längtar till lön så jag kan handla all mat jag bara vill! Lite knapert med pengar nu och köper bara de nödvändigaste! :P Jag tycker mat är så jävla tråkigt och gillar verkligen inte att äta själv och då slipper jag hellre att äta överhuvudtaget. Jag äter när jag behöver det men kanske får börja tänka på att äta kött och fisk och dricka mjölk då :)

Igår åkte jag upp till syster i Sunne och hälsade på. Charlie berättade då att han hade en tjej, så jäkla go 10 år och berättar att han ska få en puss av tjejen imorgon för idag hade hon inte tid för hon skulle med bussen :) Å han verkade så glad, det var skoj att lyssna på :)
Han säger ju såna roliga grejer ibland! Så jäkla lill-gammal! :)
Inte ofta jag träffar honom 4 gånger på en vecka men nu blir det så då är det lite roligare att ses när man har lite bättre koll på han :)
Sen ska de bli skoj att träffa Becca på jul oxå! :) Se hur hon har det. Robban träffar jag ju titt som tätt när jag jobbar i Sunne så han har jag koll på iallafall :)
Nej nu får jag nog dra till Maxi och handla lite så jag får i mig lite B 12 då!

.....................

Åter igen söndag.. Å fy fan kan jag bara säga! Vilken jävla skit helg och allt rasar mer och mer.
Jag känner mig nöjd över att ha hjälpt mamma lite med huset iallafall så hon får lite mer ordning där, men annars så känns det som hela helgen kan kvitta!
Det var så skönt igår att kunna somna i tid och inte behöva vakna upp mer än ett par gånger i natt.
Det är galet att en människa kan behöva så mycket sömn vissa perioder i livet. Jag skulle vilja kunna sova regelbundet men det är ju ganska svårt med tanke på att man jobbar skift.
Men skönt att det har blivit lite bättre iallafall!
Men allt annat som hör vardagen till och man ska göra hela tiden är ju helt urballat. Jag är glad att jag orkar gå utanför dörren iallafall och kan jobba och köra bil typ.
Det är så jävla piss att sitta och tycka synd om sig själv och aldrig ta tag i dagen istället, men fan alltså den som aldrig suttit i sitsen vet inte hur det känns.
Jag önskar aldrig någon detta. Men det är alltid en erfarenhet!

Men åter igen till söndagen.. Vad ska man göra? Jag har ingen lust att sitta här ensam och ruttna bort men vill inte behöva åka någonstans då det känns som jag har åkt så jäkla mycket den senaste tiden och tycker det börjar bli tråkigt att sitta och åka överallt hela tiden och framför allt att tanka den där jävla bilen hela tiden!
Men kanske skulle försöka ta tag i att laga mat och få några matlådor så jag har under veckan.
Mat är väl det som är så tråkigt att hålla på med. Jag är inte hungrig längre som jag vart förut direkt. Första riktiga hungerkänslan jag hade på en månad typ var i onsdags. Jag var så jäkla hungrig och åt faktiskt rätt okej då! Skit nöjd över dagen i onsdags då jag fick i mig mat och fick mycket sömn på natten! Men det kanske var tack vare alla bebisar som jag hade haft runt mig :)

Hur glömmer man? Hur går man vidare? Jag vill bara skrika ut allt och slå allt jag kan för att få människor att fatta att de gör en illa när de inte är ärliga mot en.
Tänk vad mycket som kan förstöras tack vare att en person säger några ord..

Tack tack generaldirektören!

Fick julklapp nyss från högsta hönset på Trafikverket. Tack tack!

Vart ska jag sätta upp denna fina röda pil nu då? (För jag har verkligen jätte mycket rött i min bostad!)

Bloggf-n!

Bilderna blev ju knas! Men först är det Nova, sen Lukas i röd body och Milton sist :)

Triss i bebisar!

Idag har jag fått klämma på 3 små fina bebisar! Halva Väses bebis skara typ :) Först fick jag ett snabb besök av lilla Nova och Christer :) Sen bar det av mot Väse skogen och hälsa på lilla Milton, Catten och Daniel :) Sen vidare mot Väse och träffa lilla Lukas, Alex och Jocke :)
Vilka små fina liv alltså! Nästan så jag skulle kunna sno en ;) Alla bebisarna mådde bra så det var skönt att höra! :)

Annars har dagen gått jäkligt snabbt, var ju skönt att se lite Väse folk igen! Det är inte ofta jag träffar så många på en och samma dag annars :) Härligt! Denna dagen har vart toppen! Inte många ledsna miner här inte! Skönt!!

Jag ska lägga ner mig i sängen nu och kolla på film, känner mig lite halv sliten då jag gick upp 4 i morse. Men skönt att jag hann vila lite på jobbet i morse :)
Hoppas nu resten av veckan blir bra. Ska försöka sluta oroa mig för massa saker!

Tänk positivt!!

Bulldog




Den här lampan passar mig! Denna ska jag nog köpa och ha i mitt framtida gästrum :)
synd bara att själva lamppinnen skulle sitta i huvudet på den stackars hunden :)

Tandhygenisten/Ordningsvakten!

Förra helgen när jag var hos Linda så prata vi om tandhygenister och då drog hon jämnförelsen att: Du vet ju att tandhygenister är så bittra att de inte kunde bli tandläkare därför är de så elaka så det är därför det gör så ont när man är hos dem, det är precis som de där ordningsvakterna som inte kunde bli poliser de är likadana!
Hahaha. Detta kanske stämmer?
 Detta sa hon även nu när jag prata med henne när jag sa att jag var orolig för tandläkaren jag ska till på torsdag, då lugna hon mig och sa att tandläkaren är mycket snällare än tandhygenisten så det ska nog gå bra! Tack för den Linda ;)
Ja så vi får väl hoppas på att torsdagen går bra då, även fast jag helst inte går dit! Men vad är det värsta som kan hända?
Värk i typ 2 veckor?! Kul.......

Julklappar

Tredje advent har nu snart passerat och julen kryper närmare och närmare på.
Julklappar har jag legat efter som tusan med och är ännu inte klar med det än, men snart!
Har ett par kvar att köpa och hoppas att jag hittar något som kan passa :)
Har ju inte så många att köpa till i år, mamma, systrarna, barna och Kenta. Men de räcker för jag har nog noll fantasi i år!
Hoppas de lilla jag har hittat blir uppskattat iallafall och som alltid så är det ju tanken som räknas :)
Det var ju tänkt att jag skulle ha handlat julklappar igår med Linda när vi var i Töcksfors. Men som vanligt när man är lite nere så är det väldigt lätt att hitta grejer till sig själv :P
Köpte 2 julklappar till familjen och sen köpte jag väl typ 5 till mig själv. Haha. 
Men jag är nöjd med min nya jacka, mina nya skor och mina nya kläder iallafall :)) 





 





Inte dom bästa bilderna men kanske syns lite :)


Synd att man är så kass på att komma ihåg att ta kort annars hade jag ju såklart tagit när jag var hemma hos Linda och Anders! De har fått så sjukt fint där! Gööör mysigt litet hus! :) Och världens bästa Linda gjorde mig på gott humör hela tiden jag var där :) Härligt att veta att man alltid är välkommen dit! Och nästa gång jag ska dit hoppas jag att jag kan stanna längre utan massa måsten att göra och sjukdomar som ställer till de.
Igår kväll kom Virre och Jossan hit och vi drack lite sen drog vi ner till Tables och skulle spela lite biljard men fan det var ju smockfullt med folk där och alla bord upptagna så vi fick skippa de. Istället blev det att fara runt lite och härja sen kom vi hem tidigt och gick och la oss :)
Och idag har det hunnits med ett IKEA besök, Elgiganten besök, Ö&B besök och ett besök hos mamma.
Dagen har rullat på även idag och de känns skönt!
Nu är jag ledig i morgon och jobbar sen tisdag, onsdag fredag/lördag sen är de dags för julbord med jobbet på Barbros brygga! Så jag hoppas att de kommer bli skoj i helgen och att jag kan äta nåt efter att ha vart och dragit ut en visdomstand på torsdag :S
Men nu får det nog se de sista på Beck filmen som jag har sett alldeles för många gånger och sen får de bli en lästimme i min renbäddade säng!! ♥

Va fan!

Jag hade kunnat testa att sovit om inte ett jävla billarm hade startat utanför mitt fönster!!

Man saknar inte kon....

......förrens båset är tomt. Visst är väl så man brukar säga? De stämmer bra iallafall.
Jag ångrar att jag inte gav de där lilla extra innan det var försent. Visade verkligen vad jag ville. Jag kunde aldrig i min vildaste fantasi tro att denna dagen skulle se ut så här.
Helvete vilken skit dag!
Alltså när jag vet att jag har väldens bästa, varför har jag då inte kämpat tidigare? Varför blir det så jävla fel?
Olycklig kärlek är fan bland det värsta man kan vara med om.

I natt har jag drömt såna konstiga grejer. Allt har bara snurrat runt i huvudet på mig som en jävla karusell. Drömmarna är frustrerande. Jag vaknar upp och inte vet vad som är sanning och inte. Sen blandar sig mardrömmar och de fina drömmarna med varandra så allt blir så jäkla fel.
Och ännu en natt har jag inte kunnat sova. Men tror att jag fick närmare 5 timmars sömn mellan 3-8 iallafall. Det var välbehövligt!!
Jag tror att jag ska försöka somna om någon timme nu faktiskt. Känns som mitt huvud behöver det.

Nyckeln till mitt..

De känns som att jag har en golfboll i halsen alltså. Jäklar vad knäppt.
Har vart nära på att spy typ 4 gånger idag för de känns som de sitter nå skit där nere.
Men knaprar alvedon, strepsil och mucoangin nu så hoppas det blir bättre iallafall.
Som tur är så känns det som jag inte har någon feber iallafall. Kändes ju som de i natt men den verkar vara borta.

Borta är även en stor del av en trygghet jag har haft.
Ni vet en sån där daglig sak som att ta fram nycklarna och låsa upp dörren kan få mig ur form just nu.
Den senaste veckan så har 3 st nycklar lämnat min knippa. 2 st som jag har lagt undan då jag antar att jag inte kommer behöva använda dem något mer. Kanske aldrig eller kanske inte på en lång tid igen.
De 2 nycklarna har nästan känts "skönt" att bli av med. Jag tror inte att jag känner någon ånger?! Inte just nu iallafall. Det känns mest som en befrielse.
Den sista nyckeln är hos sin ägare igen. Den ville jag verkligen inte lämna ifrån mig. Den var min trygghet.
Dit kunde jag komma när jag ville. Den lägenheten dit den nyckeln gick har satt sina spår. Den lägenheten där jag mer eller mindre har bott i de senaste 7 månaderna. Jag kommer alltid sakna den som bjöd in mig dit. Den människa jag har gjort så mycket roligt med! Som jag faktiskt såg en framtid med.
Han jag ville dela allt med.
Nycklarna är borta och även en STOR del av mitt liv. 
Men alltid lär man sig nya saker på vägen! 
Tack alla mina nära, ni ska bara veta hur bra ni har vart den senaste tiden!
 

Toppen!

Har skit ont i halsen och svettas och fryser om vartannat! Jag som hade ställt in mig på en pissig helg men med världens bästa sällskap som kunde ha gjort den till en bra helg!
Men nu ligger jag här med förmodligen influensa eller nåt. Hoppas fan jag orkar åka till jobbet i morgon. Lite dumt att inte veta hur det känns om några timmar så man kunde ha sjukskrivit sig redan nu.
Men men en olycka kommer sällan ensam heter de ju. Jag är glad att de inte är värre än en sjukdom just nu mitt i allt känslomässigt.

........

Snipp snapp snut så var denna saga slut. :(
Alla gånger blir inte allt som man tänkt sig.
Och när man inte kan göra något åt det så blir det jävligt trist.
Men livet går vidare, trögare än nånsin.

Jag är glad att jag sluppit uppleva något H.P.R iallafall.
Och jag saknar mitt MSS ♥

Smart...

Jag var och köpte motorvärmarkabel till min bil idag och kupefläkt hade jag redan, tänkte att de ska bli gött att ha värme i den när man ska sätta sig och åka en timme på morgonen typ. Men smart att jag testa innan då om motorvärmaren funka..... Hmmm... Kan ju säga att jag inte känner mig som den smartaste just nu :P Va fan jag tänkte att den funkar nog och koppla in allt och så, men neee.. Helt dött! Fick göra en egen liten lösning så jag har varmt inne i bilen iallafall när man startar.. Men om de blir svinkallt i vinter så går de ju alltid ställa en kupefläkt i motorutrymmet oxå ju :P Vilka jävla B lösningar man har på allt, men på gamla bilar får man ta till de lösningar man kan! Ha ha.

Har även vart och införskaffat öronproppar idag så de ska jag testa i natt och se om de blir nån skilland så jag kanske kan sova längre än till 6-7 tiden på möran iallafall! Men oj så fint de där bygget blir vid sjukhuset iallafall! Men inte fan vet jag vad det ska bli! :P Massa jäklar stolpar av järnbalkar som bara är överallt just nu! Men kanske någon typ av väntsal? En liten kiosk? Men som sagt det blir säkert jätte fint!

Ikväll blir det DH med Jossan och kanske Virre. Eller ja om tågen går i rätt tid vill säga :) Men tror nog inte de ska va några problem som de ser ut nu!
Gött att få lite kvalitetstid med båda tjejorna. De har ju inte blivit på ett tag nu. Ett par gånger på typ 2 månader kanske?
Men kanske får dra ihop spelgänget nu innan jul, det brukar ju alltid vara tradition för oss att träffs innan jul en gång. Se om Catten kan va med med lilla Milton! Jag längtar efter att få träffa den lilla knodden! :) Och Rebecka är de väl lite svårare med eftersom hon bor i Vansbro nu :(
Men vi andra Jossan, Virre och Natta ska nog kunna gå att dra ihop iallafall!
Aaaa massa svammel idag bara.. Har nog fan inget vettigt att skriva nu för tiden..
Men nu ska jag läsa bok, se på julkalendern och jaaa just de, jag ska ju jobba lite oxå :P

Bak och fram..

Hela jävla världen är fan bak och fram, upp och ner, ut och in...
Va fan gör jag för fel JÄMT?
Jag vill bara ha torsdag, samtal och få nåt nytt att tänka på.
STOPP! Du är här nu!
Alltså du är här nu! I nuet! Inte flera veckor, månader, år framåt.
Jesus fan vad jag hatar situationen just nu.
Vart är den här jävla energin som jag behöver?
Vardagarna är en stor jävla pest.
Ge mig en sömn så jag slipper vakna upp på ett tag. Och helst utan minnen & känslor.
Är det så här det ska vara?
Hur länge är ett tag? Hur länge är en stund?

Gudarna var väl med mig igår :P

Haha igår när jag hade tänt ljuset för andra advent så upptäckte min kusin att jag hade inte bara lyckas tända andra ljuset utan även fått veken till att forma sig som en 2a :)

Roliga kompisar

Sitter hos Virre och Ilar och spelar Wordfued :)

Bild

Får bli ännu en bild på Tilde och Matte :)

Besök

Fick fin främmande idag av bland annat en liten dam som var super glad!! :) Matte kusin och Anna har vart här och hälsat på en sväng innan de åkte neråt i landet igen! :) Super kul att äntligen ses igen! Tilde var ju såklart med och var huuur glad som helst nästan hela tiden :) Annars så var jag hos min värdefulla kompis Linda igår och hälsa på. Tack igen vännen! Och sen kom Virre och Ilar hit på kvällen igår och umgicks! Trevligt som tusan :) Ska försöka bjuda hit dom på mat någon dag som tack för den underbart goda maten jag fick hos dom sist :)) Nu får det nog blir soffan med lite serier :)

Snälla

Å vad jag ser fram emot den dagen när detta jäkla arbetet är klart utanför mig! Just nu låter det som någon står med en slipmaskin brevid mitt öra på morgonen. Och som i morse när jag väl kunde sova för en gångsskull ja då drar ju detta igång såklart! Jag får traska ner till Apoteket i morgon och kolla efter öronproppar. Har ett par jag använder nu men tror de är förstora för jag har ap-ont i öronen när jag har använt som.
Men de finns ju värre grejer i världen än detta som tur är :)
Nu blir det frukost och packa väskan för ett pass i Daglösen i eftermiddag och efter det är det helg ända till måndag eftermiddag! Gött!!