ThereseStrid

Födelsedag!

Idag fyller jag år, inget vidare speciellt att fylla längre.
Men har iallafall fått massvis med grattis hälsningar från dom bästa och i morse öppna jag paketet jag fick av mamma och pappa igår, presentkort på IKEA och en termos! Det var sånt jag behövde och ville ha så jag är nöjd!! :) Tackar och bugar!
Tårta, kakor, bakelser, paj, kaffe och saft blir det i veckan nu och sen i helgen oxå. Har som vanligt bjudit in en hel drös med folk så jag lär stå i köket hela veckan nu och baka massa olika götte grejer!
Annars så händer de inte mycket förutom att jag gav mig själv en present i helgen, en ny bil! Ha ha nu känner jag mig som 18 år igen! Den gode 240:in kommer förhoppningvis få hänga med mig ett tag, hur ful som helst men en jävligt rolig bil att ha tillfälligt och köra med nu när passaten har sagt upp sig och bara strejkar!

Detta ältandet går mig på nerverna, men det är ju bara jag som kan slå bort alla tankar som jag har i huvudet! Jag försöker hela tiden tänka på vad jag ska göra för att det ska bli bättre och peppar mig själv, men som alla människor känner till så kommer man väl i mer eller mindre svackor.  
Den nya boken jag läser får mig motiverad, nu ska jag ta tag i detta. Började igår och de visade sig att de funkade! Ett steg i rätt riktning, men nu ska jag komma på nästa grej som jag ska göra!

Tåg, tåg, tåg, jag trivs bättre på jobbet igen! Det var där en period för några veckor sen som jag tyckte de var trist att åka och jobba och de har jag inte känt förut, men nu är jag tillbaka igen! Tågen rullar på som dom ska jag och trivs med det jag gör! Dagarna går hyffsat snabbt och jag kan sitta och filosofera i mellan åt och komma på massa grejer som jag ska göra!
Jobb är viktigt för mig, hatar att sitta i en sits då jag inte har en fast punkt i tillvaron, jobb betyder trygghet!

I morgon skulle Morfar fyllt år! Grattis där uppe i himeln! Hoppas du får mycket Marianne karameller och kakor!

Det finns dom där som gör min dag till det lilla extra jämt! Och som jag har så kul med! Ni vet vilka ni är och ni ska ha ett stort tack idag det är skönt att jag har er runt mig! <3

Utflykt, undanflykt, tillflykt..

Senaste veckan har vart väldigt tråkig och mitt huvud har inte fått nog med stimulering då det inte har hänt något spännande i min vardag alls!
Jag brukar drömma grejer som händer under vardagen eller har hänt under det senaste men nu när jag bara har legat hemma hela veckan så har drömmarna minst sagt vart något overkliga.
 Jag har nog fått tagit till allt möjligt för att komma på nåt att drömma om, t.ex. igår så drömde jag att jag var med i Transformers (som min kompis Viktor har sagt åt mig att jag ska se) iallafall så var jag med där i drömmen och åkte i någon lastbil som kunde förvandla sig till en robot och vi blev jagade av en tiger robot som även kunde förvandla sig till en människa, en helt sjuk dröm som tyder på att jag måste göra lite mer på veckorna än att bara ligga hemma i soffan! :D
Men soffhänget har berott på att jag har haft en magvärk som inte var att leka med, men doktorn sa att det bara var vanlig maginfluensa. Den är dock borta nu och jag känner mig bara öm som tur är!
Men detta resulterar i att jag har fått idéer på vad jag ska ägna mig lite mer åt hedanefter!
UTFLYKTER!
Hälsa på vänner, hälsa på familjen, åka bort till någon annan stad och handla, åka och kolla efter sevärdigheter någonstans, åka och fika på en ort man aldrig varit i förut och sånt där ni vet!
Men nu till problemet, vem fan vill hänga med?
Oftast så säger folk, näää men jag orkar inte åka bil så långt det är så tråkigt bla bla bla..
Är någon sugen på att hänga med och bara hitta på något nån dag kan den ju höra av sig!

Igår hade jag även en jävla massa grejer jag kom på som jag skulle skriva i bloggen idag........men var är dom grejerna nu då?! Inte i mitt huvud längre iallafall! Får börja skriva ner minneslappar så jag kommer ihåg allt jag tänker på! :)

Nej nu får det nog snart bli bio-onsdag igen så jag och Linda får gå och kika på en 3D film! Ska även höra med Ida om hon vill hänga med denna gång, alltid roligare om man är fler! :)

Mycket snack, lite verksta!!

Det märks så jävla väl vilka som snackar mycket och sen bara skiter i allt den har sagt när de väl kommer till kritan. Vissa är tydligen inte så gamla i huvudet som de tror att de är. Det är ju tur att man får veta det så man inte utelämnar mer information till dem iallafall. De ska inte få götta sig på min bekostnad iallafall.

Kan säga så här att jag har fullkomligt skitit i Lchf denna vecka som gått, känner mig större än störst just nu efter att ha tryckt i mig allt onyttigt som finns! :)
Alkoholen och all skit i helgen gjorde det verkligen inte positivt för magen! Men men ny vecka, nya tag :P

Helgen som gick bestod av Rally, frisk luft, kall grader, alkohol och baksmälla typ. En rolig helg iallafall och har skrattat en hel del! Rallyt vart lite för kallt för min del, började frysa om fötterna i slutet på dagen så vi farde hemåt vid 2 tiden som tur var! Kvällen sen var roligare! Började här hos mig, senare kom Git och fick agera chaffis till oss in till Nöjes där var vi och kolla lite men inget vidare drag där så vi drog till Pitchers och där stod min kusin i baren så fram där och beställa lite drinkar och de slog till fint i skallen innan kvällen tog slut med min vapendragare Perra och fick dra hemåt istället. Det blev ett oväntat avslut på kvällen för min del! Och bara till det positiva! Det är kul att höra från gamla kompisar! :)

Min bil har ännu en gång gått sönder och jag begriper inte vad fan jag har hittat för någon jävla skit bil egentligen! Ingenting verkar som det håller på den! Ska försöka få ut den på annons så fort jag får den tillbaka så jag kan försöka sälja den! Det vore så gött att bli av med den! Jag får väl skaffa någon gammal härk så länge tills jag hittar en Merca som jag verkligen vill ha sen!

Nej nu blir det att lägga sig och slappa framför tvn för att ladda inför 11 ½ timmes arbetspass i möra! Övertid blir det!! :D

Drömmar..

Hur ska man tolka allt man drömmer om?
I natt vakna jag upp och kom på mig själv med att vara ledsen, jag hade drömt om Malin. Jag träffade henne i Karlstad, hon satt ensam i en vit raggarbil, jag gick fram och hälsa och börja prata. Helt plötsligt började jag grina och hon frågade vad det var, jag berättade för henne då att hon skulle dö. Hon visste redan om det, en helt värdelös död tror jag hon sa. (Hon gick bort för snart 3 år sen i en bilolycka.) Sen minns jag inget mer. Det var den värsta drömmen jag har haft på länge. Vet inte varför jag har drömt om det heller.
Jag vet iallafall att Malin och Mattis är saknade. Många gånger funderar man på hur det hade blivit om inget av det hade hänt. Hatar dessa tankar och funderingar som får en att må ännu sämre och börja grubbla ännu mer!
Men jag hoppas av hela mitt hjärta att de har det bra och att de tar hand om varandra.

Detta är nog ett tecken på att jag ska gå till ett medium?!

Ergonomisk stol..

Känner att min rygg håller på att gå av när jag sitter i stolen på jobbet, men antar att vi har ergonomiska stolar här?! Men skulle nog fan klara mig bättre med en mjölkpall än denna skiten just nu :S Finns inget läge i den som är bra tycker jag.
Samma i bilen, ont hela tiden hur jag än sitter och kör. Helt värdelöst! Fast jag sitter väl mer eller mindre lutad åt höger jämt när jag kör så det kanske är därför. Ont som busen i svanken och nacken har jag iallafall :(
Undra hur det ska kännas om 10 år då? Känner mig redan gammal och förstörd i kroppen nu så! Ha ha.

I helgen ska jag och Perra försöka ta oss ut på Rallyt oxå! Vi får väl se hur det går :) Blev jävligt sugen på de när han börja prata på det och ha med oss varm oboy och ostmackor! Fan va gött! Hoppas bara på bra väder så man slipper stå och frysa! :)
Får se om vi tar en favorit i repris sen på kvällen oxå med Maria och Linda ;) Men denna gången kan jag lova att de blir lugnare! Inte lika mycket sprit som sist iallafall! Får ju tänka på vad jag stoppar i mig nu oxå när jag ska testa på Lchf metoden som alla andra håller på med, men som vanligt med mig så kommer jag inte köra den fullt ut utan bara det jag känner för. Jag ska kunna få äta vad jag vill men kommer försöka att minska ner på mycket! :)

Nej dags att ta tag i vardagen, inte bara drälla runt och spendera pengar hela dagarna.

Älskart!! <3

Oplanerade dagar där man bara mår gött och träffar folk som man inte hade planerat att träffa är de bästa dagarna!
Har haft Stolpe och Stefiz här på kaffe och idag och lite töl!
Sen var jag iväg med Linda på bio <3 Mitt goa hjärta de!! Hon gör mig så glad!
Jag och Linda sa att vi ska börja gå mer och mer på bio, det är vardagslyx som gör en pigg och glad för stunden! Ida ska även få hänga med när hon kommer hem från sin resa :))
Ska ta och lägga mig här snart och kolla klart på Transformers och se om den är nåt att ha :P
Nu blir det jobb i en vecka framöver, gött att se till att kulorna rullar in igen, har vart lite för mycket slösande de senaste! Men ska försöka lägga in lite på sparkontot nu så man har till sommarn och kan unna sig då!!

Det gäller att passa på när man kan!