ThereseStrid

Göttgöttigöttgött!

Har ätit så god mat hela helgen! I fredags blev det lite plock-mat med tjejerna, bland annat lite ostar, kex, kallskuret, frukt och grönsaker. Gött som tusan! Sen spela vi spel, om vem som nu blev utsedd till den störste idioten av oss är jag lite osäker på. Var det Natalie? :) Roligt spel iallafall så det lär spelas många gånger till! Efter mat och spel begav jag och Virre oss ner på stan för att kolla om det var nå folk ute. Gick in på Harrys och tog en cider sen åkte hem. Somna gött vid 2 tiden :)

Lördagen bestod av lite shopping på bergvik och presentletning. Sen fick Sebbe för sig att han skulle klippa sig, då var klockan runt halv 1 tiden och alla fattar väl själv att de inte är så lätt att få en tid då?! Men vi fixa de, klockan 2 hade Rebecka en ledig tid som tur var så han blev klippt inför kalaset och ser nu mer ut som en lite pöjk! Lammkött även kallad! :) Hans mammas kalas var trevligt, ännu mer gött att äta med plock-mat även där, men lite olika ostar, kallskuret, kex och frukter! Gött gött gött! Presenterna hon fick var även uppskattat! :) Vi begav oss hemåt efter flera kilo mat och hämta dricka åt Sebbe och sen ut till Kätterud och släppte av han, sen åkte jag hem och slappa lite sen tog jag och packa ner några cider och oxå åkte ut dit en sväng innan herrn envisades med att åka till stan, sagt och gjort väl på stan var det ap-varmt och folk överallt, den blev en cider på Pitcher´s sen en snabbis och kolla lite folk sen hem!

Nu sitter jag åter på jobbet som i vanlig ordning, 5 dagar kvar till 4 dagars ledighet, det uppskattas! Helsike så jag längtar och hoppas på att det blir fint väder till helgen! Jag vill ligga på stranden och bara slappa! Om jag nu måste dra dit själv!

Hur svårt kan det va att bara va ärlig? Ärlighet varar alltid längst, jag vet även att ärligheten kan såra mest, men hellre ärlig än oärlig!

Man glömmer så lätt..

Tänk vad många vänner och bekanta man har mist under åren, många som har drabbats av olyckor som blev slutet för dem och många som valde att inte leva något mer. Varje gång någon man känner dör så blir man lika ledsen, frustrerad, chockad, arg och undrar bara varför?!
Tänk alla nu i Norge som har fått sätta livet till för att en sjuk människa har någon tanke i huvudet som han måste bara utföra. Alla dessa människor på en och samma gång. Jag lider med deras nära. Alla de som inte blev skjutna, som klarade sig undan, ska ha all kärlek i världen! Det kan nog vara det tuffaste de någonsin kommer få uppleva. Att mista så mycket vänner på en och samma dag och veta själv att de kunde ha vart en bland dom.
Jag blir så ledsen så fort jag tänker på vad som har hänt. Har en klump i magen och är så jäkla rädd för att något ska hända mina vänner! Om det kan hända där så kan det ju hända vart som helst känns det som. Det är så nära!
Det värsta är att alla som har dött tidigare "glöms" av, klart man inte glömmer bort dom. Men det är först när det händer något hemskt man kommer och tänka på hur många i ens närhet som egentligen skulle vart med en nu men har fått försvinna alldeles förtidigt.
Alla dessa stora olyckor som förstör hela livet för många, hur kan folk vilja göra så mot någon annan människa? Har dom aldrig upplevt någon typ av helvete för att inse vad dom kommer göra med alla de som mister sina nära? Och hur många såna här människor finns det inte ute i vårat samhälle som är beredd på att göra likadant som denna kille gjorde i Norge i fredags? Det är ju fan sjukt när man blir rädd för att gå ner på stan för man vet aldrig vad som kan hända.
Man ska väl aldrig hoppas att någon människa ska fara illa, men i detta fall hade jag gärna sett att dödsstraff fanns. Att en människa kan förändra så mycket på en sån kort stund gör mig rädd.
Jag hoppas att denna människa aldrig mer får se ett leende!

Jag sörjer med Norge!

Jobbelijobb

Ser ut som det blir en bra fredagkväll ändå! Trodde att jag skulle missa middagen ute på ö:a i kväll för att jag inte skulle hinna hem i tid från jobbet, men när tågen går tidigt så blir jag glad ;) Ska bli trevligt att träffa Sebbes familj igen :) Skönt att kunna komma hem lite tidigare oxå när det är helg, nu blir det jobb till nästa fredag sen ledig på lördagen och sen jobb igen till fredagen där på. Några timmar ska man väl lyckas få ihop då iallafall :)

I morgon blir det inflyttningsfest hos Sebbe och Rebecca ska bli skoj att umgås med lite mer folk som vi inte brukar va med så mycket. Men en annan får väl agera chaufför som i vanlig ordning, jobbar man så finns de inte så mycket annat att göra :) Men är gött att komma ut och göra nåt iallafall!

Igår fick jag en välbehövlig dos av Linda! Himla skönt att träffas igen, kommer ju inte bli lika ofta eftersom hon har flyttat hem till Årjäng igen, men det är ju tur att de inte är längre än att man kan ta en tur dit lite då och då! :) Hon har fått mig att må bra många gånger den tösen <3 Vännen man verkligen kan lita på i ur och skur!

Nej nu ska jag börja packa ihop så jag kommer snabbt ifrån urskogen när det väl är dags att gå hem sen :)

Harry P

Är glad att jag inte har semester nu när det bara öser ner regn! Känns som det är bättre att jobba nu faktiskt! Töligt bara för alla som har börjat sin semester nu ifall om de inte blir bättre väder på ett tag :S
Vart tog sommarn vägen? Hur många dagar har det vart "riktigt" sommarväder detta år?
Är så glad att jag och Sebbe åkte iväg den där veckan på semestern till Kreta! De var välbehövligt! Vi kolla på kortena därifrån igår och fan vad jag längtar efter sol och värme! Hoppas man kan åka iväg någon mer gång snart!

Jag har börjat kollat på ny bil men vet fan inte vad jag ska köpa för nåt :S Och jag vill helst inte ha något lån men inser nu att jag är illa tvungen att ta de om jag ska ha en något nyare bil som inte har gått så långt! Men fy fan vad jag hatar att hålla på å vela fram och tillbaka :S Så jäkla svårt att bestämma sig. Sebbe vill ju oxå ha ny bil pga att han nog ska börja ta firmabilen hem från jobbet och behöver då inte någon värre bil eftersom den bara kommer bli ståendes typ, men han kan ju verkligen inte bestämma sig om han ska ha en stor eller liten bil. De finns ju huuuur många som helst att välja på! Fan tänk om man bara kunde gå och köpa vad man ville utan att bry sig om vad de skulle kosta! Aja vi får väl se hur länge vi orkar hålla oss från att köpa nytt, jag tror iallafall att trotjänaren 240in kommer hänga med ett tag till efter att ha åkt igenom besiktningen med bara ett skit fel som kosta 29:90:- att laga ;) Och den är ju så snorbillig att ha så det vore dumt att göra sig av med den egentligen! :)

I fredags var jag med mamma, Becca och Charlie på bio och såg den sista Harry Potter filmen, kan säga att den var bra som tusan och känns tråkigt att de var den sista efter att Harry Potter har hängt med sen man gick i 4an-5an kanske :) De böckerna har fått mig att verkligen vilja läsa böcker och komma bort ur den annars trista vardagen vissa gången! Alla barn borde få läsa de böckerna som ett litet ljus i tillvaron!

Nej dags att kolla ut lite presenter kanske, systeryster fyller år i morgon och Sebbe och Rebecca har inflyttningsfest på lördag :) Se om man finner nåt kul! :)

Beroende

Den här drogen man har till fejjan är helt störd. Jag sitter och bara stirrar på all skit där inne timme efter timme. De måste ju va jäkligt gött att inte känna behovet av att se alla uppdateringar hela tiden? Ha ha men tyvärr är jag för svag, jag måste fortsätta kolla! :D Va nyss in och kolla lite och så sitter jag och stör mig på människor som lägger ut så jävla kassa bilder på folk, de är så suddiga så man ser inte knapp att det ens är en människa på kortet. Fattar inte ens att jag bryr mig, men ni vet va folk säger. Har man inget eget liv så intresserar man sig för andras. Det är väl jävligt sant i bland :) I bland skulle jag vilja va som Sebbe som är helt ointresserad av fejjan och inte bryr sig ett jävla dugg om de. Men de är att kul att se hur det går för kompisar ibland oxå :)

 

Den här jobbdagen kommer bli seg, jag har ca 4 timmar kvar innan jag får gå hem och under den tiden kommer det 1 tåg, så jag vet inte riktigt vad jag ska underhålla mig med tills jag slutar. Fick ju hit min gos förut på lunch iallafall :) Han var ändå och jobba i Filipstad och när han var klar där så åkte han hit och tog lunch med mig :) Kul att få lite sällskap på jobbet!
I morgon fick jag ledig oxå, hade för mycket timmar redan så de gav mig en nolldag :) Inga fel med de! Ska åka upp till Sunne och hämta Becca och Charlie då så ska vi träffa mamma i Karlstad sen och gå på nya Harry Potter! :) Hoppas de uppskattar att få se den i 3D :) Sen får man väl se vad som händer resten av helgen. Kanske kan hinna med en minigolf runda om de blir fint väder någon dag och lite skogsvandring med Virre och jaga kantareller kanske :)

Nej åter till det mycket krävande jobbet!!

Typsikt tjejer..

Analysera, tänka, tycka synd om sig själv, va nyfiken, ta reda på allt och precis för mycket jämt(!), måste ha uppmärksamhet, visa sig bäst hela tiden och lyckas jämt snoka reda på såna saker som man mår mest illa över.

Va fan har man gått och blivit en sån jävla jobbig tjej för?

Man känner sig aldrig helt nöjd med nåt, så här blir det när allt är för bra. Även fast jag vet att jag har de bästa och inte kan få de bättre så blir man osäker. Duger man? Räcker man till? Vad ska jag göra mer?
Jävla tjejer alltså!

Men nu till nåt bättre! Hade en helt underbar semester! Som innehöll en väldig blandning av allt från födelsedagskalas, studenten, Gbg tripp till moster, bilbingo, raggarturer, utlandsresa och en jäkla massa mys så är jag galet nöjd med tillvaron! Sitter nu och längtar efter mer sol och semester. Hoppas på att få en liten semester tripp i höst igen, dock kommer den inte innehåll sol, men kanske shopping istället! De skulle va skoj att hitta på nåt annat! :)

Tillbaka till vardagen är man, allt rullar på som vanligt men jag tycker ändå att det händer mer roliga grejer nu än vad det har gjort på många år! Jag är nöjd med allt, men kan ändå va jävligt gnällig vissa dagar. Men jag tror att när det går för bra så blir man bara osäker i början på om allt är rätt.
Hoppas juli och augusti går snabbt så jag får flytta in i nya lägenheten och få iordning där och så att Carro och Kenta sen får flytta till huset och få iordning där oxå, de kommer bli så mycket bättre att vi flyttar och få bättre ställen att bo på nu :) 
Mycket nytt kommer hända inom det närmsta halvåret för många av mina kompisar! Är glada för er skull och önskar er all lycka med de små när de väl är dags för all att få <3

Nej dags att börja bygga upp den där självkänslan som jag höll på med i våras kanske :)

<3Sebbe<3