ThereseStrid

Va händer........

Jag håller på att bli tokig på min kropp, om det inte är näsblod så är det myggbett, om det inte är myggbett så är det utslag, om det inte är utslag så är det mens.. När fan tar de slut. Jävla skit kropp!
Jag vill ha sol och sommar och ligga och sola hela dagarna nu när jag ändå har semester helt ensam!
Bläääääääääääääää

Semester!

Om 33 minuter har jag semester fram till den 4 juli! Sååå gött! :D
 Får se om man firar in semestern redan i kväll eller i morgon. Med tankte på att jag ska förmodligen tattuera mig i morgon så kanske de är bättre att ta ett kalas i morgon kväll så man inte är helt förstörd när man sitter i stolen :)

Ha en skön helg nu! Hoppas alla får bra väder! :)

Ny månad..

Sitter på jobbet och knaprar i mig morötter, kan lova att man inte blir värst mätt av de :S Sebbe har lurat med mig på en soppdiet nu i veckan. Jag som är sämst på att äta rätt mat tycker detta är helt kasst, hungrig som tusan är jag och sugen på massa gött hela tiden!! Vi får väl se vem av oss som kommer fuska först, tur att det bara är 7 dagar man håller på! Kommer förmodligen hata soppa efter denna vecka!

I morse när jag åkte till jobbet så åker jag in till Kr.hamn för att tanka, vid bensin macken ser jag en kompis så jag vinkar glatt när jag möter honom i hans bil, där inser jag även att det inte alls var min kompis jag mötte utan någon helt annan som satt och vinka lite stelt tillbaka :S Fan alltså, min syn är under all kritik! Brillorna borde jag fan limma fast på näsan så jag ser nåt! Börjar bli mer och mer vanligt att jag vinkar till folk jag inte känner och missar helt att vinka till dom jag faktiskt känner. Folk lär ju tro att jag är helt dum i huvudet och letar nya kompisar eller så! Än så har jag klarat mig ganska bra i från att prata med folk som jag inte känner iallafall, fast kan ju erkänna att de har hänt oxå p.g.a att jag inte sett ordentligt! Ha ha.

Nej dags att ta tag i saker och ting och göra något nyttigt istället! Nu får de bli soppa!