ThereseStrid

Uhhh!

Jag är inte direkt impad över vädret idag. Med långkallingar, vantar och tjocktröja så fryser jag så inni bomben när jag är ute. Mössa skulle jag ha haft med mig!!
De blåser, regnar, är grått och väldigt mörkt!! Men ooo så glad jag är för att jag slipper snön iallafall! Visst tusan vill jag ha en vit jul, men jag är glad att slippa sitta och pendla i snön i 5-6 månader och är otroligt glad varje dag det inte har kommit ner något vitt från himlen.
Men jag ska trotsa vädret och ta mig en promenad när jag kommer hem sen. Ska bege mig ner till stan, göra lite ärenden och sola så man får se lite ljus iallafall. Sen får jag gå hem och försöka sova ikapp lite ännu en gång. Kan lova att jag är så trött på att bara kunna sova 4 timmar per natt ungefär. Även fast jag är trött så kan jag inte lyckas med insomningen. Jag bara vrider och vänder på mig. Tankarna är fler än de brukar och jag får ingen ro. Sebbe försökte lära mig ett sätt att somna lättare på för ett tag sen men jag fixar de inte. Jag kan inte se den där tunneln när det är tusen andra saker jag ser hela tiden. Men i natt då hoppas jag på bättre sömn eftersom jag vet att jag kan sova ända till 9 i morgon!! <3

Musik

Efter att ha sovit ca 4 timmar i natt och jobbat fram tills så slår jag på musik och drar igång och rensar ur en garderob så att jag inte sätter mig ner och total däckar.
Hur tusan ska jag orka hålla mig vaken till DH ikväll? :)

Hur tänker folk?!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14000432.ab

Alltså det borde vara körkort för att skaffa barn!! Va i hela helvete har hänt i huvudet på människor? Låsa in barn i tvättmaskinen? Jag blir tokig på folk som skaffar barn som inte är nog gamla för det!
Ett barn kan aldrig skydda sig så som en vuxen kan. Och om barnen beter sig illa så får man väl söka hjälp istället för att "straffa" barnen så de dör!
Ibland så skulle tortyr vara enda straffet på vissa människor!

Äntligen!!!

Nu är jag hemma i sängen och känner att jag förtjänar sömn!! Hoppas jag kan sova nån timme iallafall!

Så de kan gå..

Den här Berit för ju inget gott med sig precis.. Massa träd som ligger överallt och de låter som hela huset ska lyfta.
Dock blev jag lite positiv när de ringde från jobbet och fråga om jag kunde ta en utryckning då de har blåst ner träd över kontaktledningen och tågen inte kommer fram. Så nu sitter jag här och "jobbar" (väntar på att några gubbar ska komma och börja greja med banan så de går att köra tåg igen) skulle ha börjar 00:30 men fick dra hemifrån 21:30 så det blir ju några timmar övertid och en utryckning som ger en extra slant så här inför jul!
Fick ett glädjande samtal förut från Linda oxå! Å vad jag är glad för hennes skull! Hon kommer nog få det riktigt bra i nya huset och med en ny utbildning! :D ♥
Å tack för alla som bryr sig och ställer upp. Man kan aldrig tacka för mycket.

Men hur...?

En stor fråga jag aldrig får svar på. Är det så här det ska vara?
Sjukt rastlös i kroppen men ändå orkar jag inte kliva upp i från sängen. Hoppas det är torsdag snart!
Fantasin och tankarna flödar som aldrig förr. Aldrig förr har jag hatat min fantasi så jävla mycket som nu. Varför tänker jag BARA dåliga tankar hela tiden?
En natt till i Daglösen för denna gången. Skönt att kanske kunna få rutin på vardagen i några dagar igen. Men va fan är rutin egentligen?
Jag vill ha det så där som jag hade det för ungefär 10 månader sen. Då var jag så sjukt lycklig över mitt liv. Jag kunde inte må bättre just då.
Men alla har vi väl problem stora som små, men man får försöka med att inte älta allt hela tiden. Livet rinner bort i en enda stor gegga då helt utan anledning. Det finns ju säkert någon annan sak man kan vara glad och lycklig för?! Eller?!
Igår var jag jäkligt glad när jag blev bjuden på fin mat bestående av älgkött, potatisklyftor och sås hemma hos Virre och Ilar! Och ett stort gäng med trevliga människor! :) Det var fint!!

Tjat!!

Bland det första jag undrade när jag kom till jobbet i morse så var det "Va FAN gör jag här?!". Det är en piss dag och att jobba på ett ställe där allt var en röra till en början så fundera jag fan på att säga upp mig på dagen.
Jag är så trött att behöva tänka åt andra människor. Men kan det vara så att de andra människorna tänker samma sak? Att de behöver tänka åt mig oxå? Jag begriper inte hur fan folk funkar ibland! En del människor är så lätta att förstå sig på och en del fattar man inte ens om de har en hjärna! Jag kommunicerar bättre med 1-åringar på dagis än med 41-åringar som jag jobbar ihop med!
Ska det vara så? Och JAAAA jag vet att vi alla är olika!!! Men va fan går folk till jobbet och inte gör det de ska för?!
Jag blir så trött!
Men okej nu är jag nöjd! Det mesta har rett upp sig och jag har gjort så gott jag har kunnat för att allt ska vara klart och förberett till att nästa ska komma hit och jobba. Hoppas dock denna blir nöjd då.

Och vad ska man göra i helgen?! Jo då jag ska att jobba jag! Men ska nog även hinna med lite annat så länge Herr Ångest håller sig borta. Hoppas han kan vara borta tills den 17 december ungefär. Det är ungefär så länge som jag hade en kalender att titta i som sedan blev ett fullständigt kaos. Men efter den 17:onde ja då jäklar ska det vara frid och fröjd för mitt lilla planerar huvud igen!

Kan säga att en timmes promenad på Skoghall med Jossan igår gjorde susen! Fan igår var jag riktigt så där varm och glad! Till och med när jag var på återvinningen och slängde skräp! Det gjorde susen att veta att man skulle få gå ut och gå en sväng och rensa kroppen lite!

Tack och hej för en liten stund! Nu ska jag skriva upp ifall om det går några tåg nästa fredag! 

Julmys

Jag tycker det är rätt mysigt med jul och sånt men har haft noll ork till att julpynta just nu och man har ju faktiskt tills på söndag på sig så :P Men fick iallafall upp gardiner och en stake idag. Töligt bara att när man byter lägenhet så behöver man byta gardiner oxå! Haha snyggt att de typ är 30 cm förkorta! Men har man högt i tak så har man! :)

Grattis mamma!! :)

Idag fyller mamma 61 år!! :) Och jag tror hon kommer vara nöjd över den här födelsedagen :) Av mig fick hon ett litet paket med hudkräm och duschkräm men hon ska få mer sen, ja sen när allt är klart!!! :D

Bron





Har precis sett sista avsnittet på tv serien "Bron".
Kan rekomendera den serien till alla. Jag har suttit klistrad när jag sett den. Fast man måste ju gilla svenska kriminalare och sen kanske ha en viss förståelse för folk som har Aspergers syndrom. Kan säga att jag har suttit och asgarvat vissa gånger åt karaktären Saga Norén!!
Men iallafall så hoppas jag Svt kommer visa nåt med samma stil som denna serie då jag tycker de är de bästa att se!

Glädjande!!

Mitt i allt snurrande i mitt huvud kom det ändå väldigt bra nyheter just nu!! :) I morgon fyller mamma år oxå och hon får en super present!! :)

Med gråten i halsen och ett leende efteråt.

Mia, Mia, Mia.. Allt detta tjat om Mia Törnblom tar väl aldrig slut tänker ni väl. Och nej än på ett tag gör det nog inte det. I det här skedet i livet som är för mig just nu så måste jag hålla hjärnan sysselsatt där jag försöker ta in så mycket positiva tankar om mig själv som möjligt! Mia säger att man ska ställa sig framför en spegel och säga en sak om sig själv (ljuga just för stunden då man mår som sämst och känner att det inte stämmer) och när dagen då du är nöjd med dig själv och har bra självkänsla då ljuger du inte längre.
Jag ställde mig framför en spegel nu innan jag gick och la mig, de där orden hackade fram ur munnen på mig och ännu en gång var jag så himla nära till gråt, men efter alla orden var sagda då kom det där lilla leendet och jag kände mig så jäkla nöjd! Äntligen! Detta är ett steg i rätt riktning då jag står i ett vägskäl i livet just nu och inte vet om jag ska välja höger eller vänster väg att gå vidare på.
Jag är så jävla nöjd över mig själv med dagen för det har var så himla många betydelsefulla samtal idag som jag hoppas kommer göra stor skillnad på min framtid och min syn på mig själv.
Säkert många som rynkar på pannan och funderar på vad som är felet på mig. Men jag vet att de är jäkligt många som kommer till den här dagen en gång oxå i livet och vet varken in eller ut med någonting och jag kan säga att jag är glad att jag var "någorlunda" förberedd på sätt och vis med min bakgrund och jag har lärt mig jäkligt mycket genom mina vänner tidigare i livet.
Tänk om jag aldrig tidigare hade haft ett problem i livet då hade jag förmodligen gått under snabbt som tusan.
Bryt ihop och gå vidare. Även om det är så hårt som det bara kan bli. Men med bra hjälp och världens bästa nära och kära runt sig så blir det alltid så mycket lättare. Var aldrig rädd för att prata om era problem. Det är ju en stor grej jag har fått lära mig hela livet men sista veckan har den vart på riktigt. Då jag är en sån person som gärna skärmar av andra människor från mina problem och blir ledsen för mig själv istället. Jobbigt men sant.
Tack för allas stöd. Även detta är karma och ni kommer få tillbaka den dagen ni kommer behöva det.

Men fortfarande så är inte förbjuden frukt alltid sämst...

Hahaha

Vilken revansch jag fick!!! :)

Grattis

Okej Sebbe är väl en värdig vinnare nu när han äntligen klådde mig! Kan säga att jag hade inte en chans. (eller så fick jag jävligt dåliga bokstäver helt enkelt ;)

?

Skulle ju lägga mig och kolla på film igår för att försöka somna i någorlunda rätt tid. Filmen var slut vid 22 och jag lägger mig och lyssnar på en ljudbok av Mia istället. Låg och vred och vände på mig och försökte somna men fan heller att man somnar när man behöver det! Somnade väl mellan 23:30-00:00 typ. Sen vaknar jag upp vid 03:30 i morse och undrar om jag har försovit mig. Gaaah jag är så trött på min rubbade sömn! Men som tur är jobbar jag bara 1 & ½ timme till sen går jag hem. Så jag får se om jag ska försöka sova då istället. Ska ju iväg och jobba natt sen oxå så det är väl bra om jag kan sova nån timme iallafall!
Men sjukaste i natt var nog ändå alla drömmar. Vad har man för fel på sig om man drömmer att 1 meters fiskar hoppar upp i sängen hos en? Eller att man hittar mini små kobror i såna där paket kakmix i? Fan alltså så jävla knäppa drömmar var de längesen jag drömde! Fiskar och ormar får gärna va i någon annans drömmar, TACK!

Hur mycket blir du påverkad?

Den senaste veckan har inneburit en stor förändring för mig. Som många gånger tidigare i livet har förändringar inte alltid varit positivt utan jäkligt mycket negativt oxå. Just denna gången är det negativt oxå men även en del positiva grejer då jag har kommit till insikt med mig själv att det är faktiskt jag som måste jobba med mig själv. Jag måste inse min roll i saker. Hur funkar jag som person? Hur kan jag hantera min rädsla bättre? Vad är det jag vill? Hur tänker andra? Jaaa ni vet massa såna där djupa saker.
Jag har denna vecka börjat lyssna mer på och läsa av Mia Törnblom. Hur kan jag förändra mitt sätt att se på mig själv för att må bättre och inse att jag duger som jag är? Jag äger! Som Mia skulle sagt. Jag har även vart ut till Lena och lånat lite böcker idag. Började läsa i en bok som heter "äldst, yngst eller mittemellan" Kan nog vara nyttigt att se hur mycket en syskonskara kan spela in hur man ser på saker och ting och hur man är som person.
Å jag skulle vilja att alla hade en sån kompis som Lena som man kunde prata med om allt sånt där. Det är så viktigt! Men tyvärr vanligt att man inte gör.
Sen var det ju inte helt fel att träffa Christer och lilla Nova såklart heller :) Så himla mysigt med en liten bebis! :) Jag hade ju även turen förra helgen att få lite mys av Jacob Sebbes syster son :) Kan väl säga att även jag har växt upp och ser charmen med barn nu! Även fast jag har vart emot det förut så skulle jag nu faktiskt kunna tänka mig att skaffa egna barn någongång! Ha ha.
Nej efter ca 40 sidor i nya boken är jag lite mosig i huvudet av så mycket "vuxna" ord så jag tror jag lägger mig och kollar på film istället och även spelar lite Wordfeud mot min hårt kämpande motståndare Sebbe ;) Klockan ringer vid 04:05 i morgon så de blir gött med lite sömn nu :) God natt!!

Tröttast.

Jesus Amalia vad jag har sovit i helgen! Igår bestod dagen av att vakna vid nio på möran, upp och gjorde mig iordning knalla ner på stan och shoppa lite och sen hem igen. Väl hemma insåg jag att lägenheten var mer eller mindre ett kaos av dammråttor så de fick se insidan av dammsugarpåsen. Sen hoppa jag snabbt ner i sängen efter en halvtimmes städande typ. I sängen blev jag kvar. Eller jaaa jag är kvar än?! Galet! Snart ett helt dygn i sängen. Har sovit och kollat på film om varannat. Några få undantag då jag insåg att man faktiskt behöver duscha, äta, gå på toa och bara kolla läget över sjukhus parkeringen lite då och då. Men fan det var nog detta jag behövde. Även fast jag försökte ta mig i kragen och hitta på nåt igår så blev de aldrig nåt gjort. Hade väl ingen ork helt enkelt. Men vad händer idag då mån tro? Kanske ska kolla med min gravida vän Cathrin om hon har fått någon liten bebis eller inte?! Annars kanske ett skogsbesök vore nåt om hon orkar? A den som lever den får se.

Minuter, timmar, dagar, månader, år...

Kan man spola fram tiden en månad eller så?
Just nu känns allt så ovärt och jag vill bara veta vart det slutar.
Och den här kylan som är just nu blir jag fruktansvärt ledsen av. Fan vad jag hatar detta! Även fast man vet att det kommer varje år så är de lika ledsamt jämt!
Hoppas varje jäkla timme resten av denna månad går fort som satan! Hittills tycker jag att timmarna kryper fram saktare än en sengångare. Jag står inte ut med denna undran över allting. Jesus vad dumt allt kan bli på bara några timmar! Kunde jag spola tillbaka tiden så skulle jag göra det och ha en jäkla massa skitsaker ogjort!

För mycket färg?

Har nu haft målaren här idag för han skulle måla köksskåpet med den härliga currylukten.
Han spraya och härja i morse sen skulle han komma tillbaka och stryka en gång till sen var de klart sa han. Dock behövde han en strykning till hade han skrivit på en lapp som låg på bänken när jag kom hem. Och jag kollade in i skåpen för att se hur de blev. Och då upptäcker jag att målaren måste ha andats in alldeles för mycket färg i sitt yrke och han har fan inte målat insidan av skåpsdörrarna. Ärligt är jag dum i huvudet eller är det så att jag ständigt får tänka åt andra människor hela tiden? Visst fan måste han väl måla insidan av dörrarna oxå? De lukar ju fan de oxå! Jag bliiiiiiiir så trött! I morgon ska jag skriva ner på den lilla lappen ett glatt meddelande att det är bara att han går in och målar dörrarna oxå när han får tid för även de luktar känner jag som har luktsinnet kvar.
Och förhoppningsvis är allt klart i morgon så jag kan städa bort allt målardamm på torsdag så allt är fräsch innan helgen när jag är ledig!

Gratis linser!

Jag har tidigare beställt färgade linser från fargadelinser.com och har vart nöjd då det är jäkligt kul att testa en ny ögonfärg bara för några dagar! :) Första gången är det ju lite svårt att känna sig bekväm i en ny ögonfärg men sen tycker jag det är jäkligt kul att testa något nytt och se vilken skillnad de faktiskt gör!

Dessa linser skulle jag vilja testa nästa gång jag ska ha färgade linser! 

http://www.fargadelinser.com/fargade-linser-utan-styrka-makelooks-circle-lenses-makelooks-circle-lenses-soft-pink-utan-styrka-p-225.html?CDpath=10

Här köper du färgade linser hos fargadelinser.com :) Testa ni oxå för att förnya er lite i vardagen!

05:00

Och igen. Jag är trött men kan fan inte sova. Som tur var behövde jag ju bara ligga i sängen och fundera i 2 timmar idag innan jag fick hoppa ner till tvättstugan. Att tvätta massa är som ett litet terapi arbete för mig. Jag är alltid nöjd när allt är nytvättat. Ska nog boka tvättstuga i morgon med så jag inte går sysslolös. Alla dessa tankar gör mig yr. Att inte få något svart på vitt är det jobbigaste jag vet. Nu sitter jag bara och väntar.

Jag kommer kämpa. Jag vill verkligen inte att det blir dumt.
Jag ska kämpa för den jag verkligen älskar!
Sebastian jag älskar dig!

God morgon!

Guuud va gött de var idag när jag fick sova utan någon jävla klocka som ringde!! Har nog sovit jäkligt hårt i natt eftersom jag inte har vaknat av sms ens! :) Jag är väldigt lätt väckt annars och vaknar av grannens telefon typ :P Men detta var verkligen skönt! Stor säng och bra sömn! Dagen kunde inte börjat bättre iallafall! Och den lär inte bli sämre för på schemat står de: mamma-tid här om någon timme kommer mamma och hälsar på :) får se vad hon tycker om min nya adventsstake jag gjorde igår :) sen får vi se vad vi ska göra, i eftermiddag ska jag och Sebbe till hans föräldrar och äta gott och fira farsdag misstänker jag :) har även köpt med en present till Jan där som jag tror kommer bli uppskattad :) och om det är Henrik som har lagat maten idag oxå så vet jag att jag kommer gå därifrån och vara MER än nöjd! Mums!, sen ikväll blir det nog att ta några cider, vet inte vad jag ska hitta på än men det kanske lutar att åka ut till Suck en sväng iallafall annars får vi se vad som händer :)
Nu får det nog bli lite frukost på sängen :)

Det ständiga problemet..

Ja jag är trött som tusan som vanligt! :S Fast jag gick upp vid 04:10 i morse så de kanske inte är så konstig! Sitter nu i Bäckebron och har 2 timmar kvar av min arbetstid sen ska jag bara förbi Kil en snabbis på vägen hem sen rakt ner i min älskade säng hemma med en film på datorn!! Jag vill sova huuuuur länge som helst känns de som just nu! Börjar ju jobba 00:30 igen sen så vill iallafall få sova någon timme nu på dagen..
Jobbar natt resten av veckan tom torsdag sen är jag egentligen 4 ledig men som vanligt så blir de jobb mitt i ledigheten några timmar på lördag i Sunne, töligt att bryta mitt i ledigheten, men skönt att kunna få ihop lite extra slantar innan jul så man kanske kan köpa någon julklapp :P Sen fyller ju mamma år nu i November oxå! Vet inte riktigt vad man ska kunna hitta på åt henne?! Hon lär inte få nå mera saker iallafall för de har hon alldeles för mycket av redan. Sen är de ju alltid kul att kunna hitta på och göra något tillsammans istället :)
Nu ska jag göra klart för de 2 sista tågen och sen slappa lite :))

Ut!

Nu var de ett tag sen jag var ute på krogen, men i kväll får de nog bli ut en sväng och kolla läget. Syrran skulle ut med kompisar så jag hänger med där en sväng :) Men kommer bli lugnt då jag ska åka och jobba i morgon igen! Max några cider och nån drink så man är körbar i möra :))
Typiskt bara att de var nå mer skit på Nöjes med de där 100 % party grejen.. Inte speciellt impad av de där.. Men man får väl hoppas på att de blir sköj ändå! :)

:) :) :)

Hur gött är de inte att slippa ha mascara på sig och böja fransarna varje gång man inte ska se allt för trött ut??? Nu har jag så häääääär fina fransar som Tina har gjort på mig :) Ögonfransförlängningen i sig blev det inte så stor skillnad, Tina sa att det inte skilde värst mycket i längd typ någon millimeter. Och färga behöver jag inte heller göra för de är så gott som kolsvarta redan :) Nått bra har man ju fått ärva av sin far iallafall!! Dock blev det ju en helt annan effekt när man fick nästan dubbelt så många fransar :) Så om någon är sugen på snygga fransar så är det bara hojta till så får ni Tinas nummer :)

Vad händer?

Ååå vad är de med mig?! Jag mår kasst, är hungrig, har ont i magen när jag äter, har ont i huvudet, har ont i munnen och är allmänt trött och ledsen. Riktigt tjej humör känns det som! Jag blir uppgiven och ledsen över allt nu känns de som. Känner inte att jag är behövd heller just nu för den delen. Gaaah varför kommer man in i såna här perioder? Varför kan man aldrig vara glad och nöjd för allt man har? Jag vet faktiskt inte vad det är med mig, har inte lust till någonting och har noll energi! Och ni vet de där jag skrev om Cliniques serien? Den är jättebra och så men såklart att när jag hade skrivit de så ploppar de upp finnar som aldrig förr! Man kan känna sig helt okej vissa dagar och andra är så jävla illa så man inte ens vill gå ut. Är trött på tillvaron i allmänhet. Vad vill jag?! Vad ska man göra om 5 år?! Vad ska jag göra för att förändra en dålig situation?! Idag är fan huvudet helt tomt och jag känner mig så liten på jorden. Men alla åker vi väl bergochdalbana någongång och inser att livet är sämre vissa dagar!
Men jag hoppas jag blir på bättre humör i morgon, kanske kan få några goda råd om utseendet och sånt där när jag ska till Tina i morgon, ska bli kul att se hur det slutar :) Sen ska jag nog åka och sola, känns som jag kan behöva de och eftersom det har gått 2 veckor med tatton nu oxå så får jag ju äntligen sola igen! Och tyvärr fick jag boka av nästa tatto tid som vanligt måste jag jobba då :( Absolut går ju jobbet först men det är så typiskt att det inte finns så mycket tider så att när man väl får en så är det helt omöjligt att ta ledigt. Men den får väl bli klar nästa år :) Har ju tagit lite tid om man säger så, men fan jag orkar högst köra typ 2 timmar åt gången för de gör så jävla ont sen. Men med Lars nya maskin gick de ju betydligt bättre och orka iallafall köra 3 timmar sist. Undersidan på överarmen och runt armhålan är inte att rekommendera! Fy satan vad ont! Eller så är de jag som är klen? :) Nej nu ska jag försöka sova!! Natti natti!

Aaaj!

Har ännu en gång åkt på tandvärk. Hade det senast för ett år sen och beställde en tid i september förra året för att dra ut visdomständerna. Någon tid har jag dock inte fått och jag strunta i att beställa en ny eftersom jag inte hade någon tandvärk efter de typ, men nu jäklar är den jäveln tillbaka och ömmar rätt mycket :S Varje gång man rör tungan så gör de ont och varje gång man sväljer. Bläää!! Men jag ska försöka att behandla det själv och om det inte är bättre om några dagar så får jag väl åka in ytterligare en gång och spola rent och sen försöka få en tid för att dra ut dom jävlarna! Helst av allt skulle jag vilja bli sövd med tanke på att bedövningssprutor i munnen inte lockar mig det minsta efter marddröms operationen när jag var 14 :S Fast som alltid så finns det de som har de värre, men en operation är ju aldrig rolig direkt. Nej nu blir de att sova efter en arbetsdag på ca 13 timmar :) God natt!!

1 November <3

Idag gick vi in på november månad, förste november. Ett halvår med Sebbe <3 idag eftersom vi inte visste när vi skulle säga att vi blev ihop så tog vi 1 maj. Lätt att komma ihåg :) Men känner jag den killen rätt så kommer han ändå inte komma ihåg de när vi är vid förste maj :) Haha.

Ska försöka somna om nu en stund till eftersom jag inte behöver gå upp förrens vid 11, känns skönt att jag kunde sova till halv 9 iallafall!! :) Men jobb till 23:30 sen en timmes bilfärd hem typ och hem och duscha och de så lika bra att jag försöker sova nu :)