ThereseStrid

Snart så!

3 timmar kvar till semester!!! GÖTT!
Ska skynda mig hem och inviga semestern med att hämta ut ett paket med min nya klocka i! :) Hoppas den passar bara och jag kommer trivas i den! :)
Är lite sliten efter att ha jobbat natt idag oxå, sen orka jag inte sova så länge i morse efter jobbet så jag åkte och mötte John och gick på Bergvik en sväng innan detta passet drog igång :)
Men snart är jag ju ledig och kan sova ut igen! :)
Semestern kommer börja med att åka till Liseberg på lördag. Jag är ju inte så mycket för karuseller och sånt längre, men tycker det ska bli skoj att komma iväg och göra nåt och sen kan man ju alltid spela lite på olika hjul ;)
Men ska försöka se till att inte vinna det största paketet först denna gången! Haha!
 
Igår var jag även iväg och klippte mig och färga mig! Vi gjorde en avfärgning på mig först och jäääääklar vad blond jag blev i utväxten!! Nästan vitt ju :S Har aldrig vart så blond någon gång! Men resten av håret vart ju lite galet! Haha. Såg inte klok ut! Men nu är jag iallafall lite mer ljusbrun och jag är såååå nöjd med färg och klipp även denna gången!
Malin som jag har vart hos de senaste gångerna förstår precis hur jag vill ha det och gör alltid rätt! :)
Ikväll ska det bli riktigt gött att duscha ur alla produkter och bara njuta av det korta håret! :)
 
Nu ska jag ta tag i lite arbete här och sen även spela lite mobil spel så kvällen går fortare! :))
SEMESTER!

Kul!

Det är riktigt roligt att se att några har tittat in här idag även fast jag inte har skrivit något!
Men som säkert de flesta vet så krånglar ju blogg.se appen så man kan inte blogga därifrån nåt och jag har inte haft ork till att skriva nåt på datorn idag!
Nu gör jag verkligen det sista inför semestern! 3 pass kvar!! GÖTT!
Sitter just nu på jobbet och väntar på att naglarna ska torka, underhåller dom lite idag och ska även testa att ha på ett annat nagerlack fast jag blev rekomenderad att inte testa det, men ska ju göra om dom om en vecka så jag tänkte att det inte gör så mycket då ifall om de ser lite dåliga ut sen! :)
Har vart ute på shopping tur idag! Försökt hitta lite till bröllopet nästa helg som är mellan Natte och Nathalie! :)
Skor är fortfarande ett problem så jag får ta en tur på stan i morgon och på onsdag och kolla efter det!
Jag fick lite stöd av Erika genom telefonen när jag var ute och kollade på kläder, de är ju så trist att inte ha med sig något smakråd! Men genom mms och samtal så fick jag ett smakråd där! ;)
Har även pratat med Maria och Linda idag! Och jag ser verkligen fram emot näst lördag då de kommer! Vi har bestämt att vi + Ida ska gå ut då, dock ska ju jag på bröllpet sen på PiP men jag ska hinna med att träffa dom där i mellan och sen efter PiP så drar vi på krogen istället! Det ska blir så härligt att få se tjejerna igen! Och jag ska fixa så de kan sova hos mig och hoppas jag kan bulla upp med en riktigt härlig frukost på söndagen då!!! :)
 
Är verkligen taggad för semester så nu ska jag arbeta på lite här så natten går fort!! :)
God natt!

Djurvänner

 

Nyfiken tvättbjörn räddades ur knipa

Här är en krabat med tvättäkta bondflyt. Hade det inte varit för Bill Zimmer, chef för statskontoret i Dearborn Heights, Michigan, skulle tvättbjörnen fortfarande sitta fast i dräneringslocket. Zimmer gick helt enkelt förbi den olycklige som satt fast och när han såg tvättbjörnen ringde han efter några kollegors assistans, skriver heritage.com. Med hjälp av olja och diskmedel lyckades de till slut få loss den efter att först ha lyft bort locket. Gynnaren var rejält medtagen efter att ha suttit fast i värmen, men kunde efter tvättning och omtanke kunde man släppa ut den till skogs igen.

Aftonbladet

 

Jösses så söt!! Jag förstår att den mannen som räddade honom inte kunde låta bli! Tycker så synd om alla djur som får lida i onödan för att folk inte kan ta hand om dem och såna djur som fastnar så de inte tar sig loss, som den här lilla!

 

Tur att det finns snälla människor! :)

Sällsis

Jag fick lite sällskap på jobbet idag med!
Idag kom Carina och Roger, de skulle hit och fixa lite grejer. De skulle bland annat sätta upp en lampa i köket, men Carina hade blivit lite virrig när de skulle åka så hon hade glömt att ta med den! :) Haha. Men de fick upp sladd i taket till den iallafall, så när väl lampan oxå kommer upp kommer det nog bli jätte mysigt :)
Härligt att få prata lite med dom och få höra hur andras liv ser ut! :)
Sen är det alltid kul att få höra när någon läser ens blogg!
Besöksstatistiken är inte direkt hög här inne, men vissa dagar är den lite mer och då funderar jag ju såklart på vilka som är inne och läser, så då är det roligt när någon berättar att de har vart inne! :)
Annars har arbetsdagen vart lugn, 5 tåg har gått och jag väntar på det sista nu innan mitt pass är över!
Och sen är det bara 4 pass kvar till semestern! Jag räknar ner kan jag lova! :)
Jag har en härlig vecka framför mig, frisörtid, massage och lite shopping! Sen semester på fredag! :D Ska se om jag hinner med att träffa Emelie någon kväll oxå och kanske Hanna som äntligen har kommit hem från Jönköping! :)
Men nu får jag strax ta kvällen här så det är bäst jag rundar av och gör mig iordning för hemfärd om 40 min :)

Acne

Min acne kommer ju och går.
Jag har inte alltid haft det men det blommar ut mer eller mindre vissa gånger.
Just denna dagen är det rätt bra, de värsta bölder börjar lägga sig och jag hoppas de inte dyker upp under sommaren nu när man får lite sol på sig.
När jag även får lite färg i ansiktet så brukar det inte synas lika mycket utan de smälter mer in då.
Men jag har blivit lite mer noggrann nu när jag solar att jag har rätt solkräm och skyddar huden lite mer, därför är jag lite blek än och kommer väl inte bli så värst brun heller.
Men jag kollar tillbaka på gamla bilder ibland och ser att vissa perioder var min hud hemsk! Och vissa var det riktigt bra!
Detta kortet ser huden bra ut på tycker jag. Det syns att jag har blemmor men ändå gick det att täcka ganska bra med smink!
Bilden är 2 år gammal dock!
 
 
 
Många gånger vill jag ju knappt gå ut för jag skäms över min hud så mycket och jag ser ju tyvärr allt det där som andra inte ens tänker på!!
Jag skulle kunna göra mycket för att att få ha silkeslen hud och inte ett enda märke i den.
Jag har testat ganska mycket olika krämer och även gjort några behandlingar nu och visst huden är bättre, men inte bra!
Vissa tycker att man ska testa att äta antibiotika mot finnarna men jag har sagt nej till det.
Min kropp mår inte bra av det och jag känner väl själv att jag inte "lider" tillräckligt av acne för att utsätt mig för en sån kur då jag vet att resten av kroppen tar stryk av det.
De som aldrig haft problem med acne kan nog inte ens tänka sig in i hur det känns.
Det handlar inte alltid bara om utseendet utan även om hur jävla ont det kan göra! Vissa gånger gör det så ont så man knappt kan ta i huden eller göra vissa rörelser i ansiktet. Och när man kommer åt en finne och nästan börjar grina för de gör så ont så är det inte roligt.
Men jag hoppas att jag oxå någon gång kan känna mig fräsch utan att behöva gå med smink och hela tiden tänka på finnar och blemmor! :)

Sent

Som vanligt med tågen så är de sena ni vet. Ja iallafall idag på självaste midsommar kan de inte komma i tid.
Men jag sitter ju inte i sjön! Har ju arbetstid till 23 men förmodligen kan den kanske bli lite längre om det inte skulle bli en jäkla fart på förarna och tågen! (Högst osannolikt!)
Men har haft turen att få jordgubbar serverade här ute i skogen och lite sällskap en stund! Nu tror jag att jag ska ta mig i kragen och göra klart en utbildning jag har påbörjat när jag ändå har tiden och sen även läsa lite mer bok! :)
 Ha en härlig kväll! :)
 
 
 

Hur otur får man ha?!

Igår ringde jag mamma på kvällen för att se om hon kommit ner till Göteborg. Hon ska fira midsommar där med min moster.
Hon var att nere men hon sa att hon inte svara tidigare för det hände en olycka på vägen ner. Som alltid så blir man ju nervös och får massa tankar i huvudet om det värsta men eftersom jag prata med henne så har det ju gått bra iallafall.
Men iallafall på väg till Göteborg på E6an så hade det kommit en bil och kört om henne när hon satt och prata med min andra syster i telefon, sen small det bara till och antagligen så har hon fått ett stenskott från bilen som körde om henne. Olyckligtvis så hamna det på hennes sidoruta där hon satt och körde och hela rutan sprack!
Hon hade sagt till syrran att hon var tvungen lägga på för det var glad överallt. Och hon satt ju och körde på en 110 väg så det var ju inte så lätt att stanna heller.
Men allting gick bra iallafall och hon ska få ny ruta på bilen idag nere i Gbg! Tur att det löste sig så snabbt iallafall! Och allt inget värre hände! Hon hade fått lite skärsår på armen men det var inget värre sa hon :)
Jag hade nog blivit jäkligt chockad om bara rutan försvann sådär! Haha. Usch va tråkigt när sånt händer!

1 månad, 1 år.

Idag är det 1 månad sen jag och Maria stack till London! Tiden går så snabbt! Skulle inte säga nej till att få åk iväg igen en sväng! Bara få komma bort lite är skönt! :)
Det är även ett år sen jag och Sebbe va på Kreta, de skulle inte heller va så dumt att åka till igen! Att fira midsommar på Kreta var inte så himla dumt, gött väder, go mat och lugnt och skönt! :)
Här hemma vet jag inte vad man gör på midsommar längre, de flesta vill väl festa men vet oftast inte vart de ska va. Många som har frågat vad jag ska göra under midsommar blir förvånade när jag säger att jag ska jobba hela midsommar helgen. Jag tycker inte det spelar så stor roll ändå. Jag kan gå ut och festa när jag får semester istället och jobba när det är storhelg är ju lätt förtjänta pengar!
Jag och Cathrin gick och prata igår om vad vi har gjort de senaste åren på midsommar och ingen av oss mindes speciellt bra vad som hade hänt. Men efter lite letande i min blogg och så kom jag fram till att jag vet vad jag gjorde -08, -09, -10 och -11. Men innan det har jag inte en aning!
Hur fan ska man minnas sånt? Oftast har jag jäkligt bra minne men just midsommar minnen har jag nog lyckas söpe bort!
Catten hon mindes knapp vad hon hade gjort i fjol så hon var värre ;) Men när hon fick tänka lite extra kom hon väl på det oxå :)
Men alltså midsommar börjar kännas lite tråkigt, varje år är det så jäkla mycket prat och sen blir det bara fiasko av allt typ?!
Men men vad vet jag! Nån gång kanske jag ändrar mig :)
En trevlig midsommar för mig vore om man kunde äta gött med de närmsta och sen spela spel och bara ha det gött på kvällen! Det räcker gott och väl!
 

(T)ur

Ibland har man tur i oturen!
Har beställt en klocka på internet, de skulle ta 4-7 arbetsdagar att få hem den. Nu sitter jag här och muttrar efter 9onde dagen och ingen klocka rikare!
Men tog tag i saken och ringde upp leverantören och fråga vart den var och bredde på med min mest sorgsna röst om att det var ju en present och nu blev att så förstört för inte klockan hade kommit m.m.
Han tyckte väl såklart att det lät hemskt tråkigt och bad om ursäkt och frågade då om jag ville avbeställa klockan eller kanske få ett litet avdrag på den istället?!
Självklart ville jag inte avbeställa den, den är ju trots allt en present (han behöver ju dock inte veta att jag ger presenter till mig själv för att jag inte har någon rik snubbe som annars skulle ha gjort de!) så den måste ju ändå fram så ett avdrag är nog bättre. Sagt och gjort 15% billigare!
Tur i oturen! Men det gäller ju att va ekonomisk! Hahahaha!
 

Linda!

Linda har namnsdag idag! Grattis vännen!!

Nojjan

Som alla i min närhet vet så hade jag ju ett jäkla krångel med min förra bil, eller min förr förra rättare sagt, Passaten! Den var inne på verkstad ohyggligt länge för att man skulle kunna tycka bra om den bilen sen. Efter den bilen så blev jag misstänksam mot allt som var importerat och alla nya bilar som man inte kunde laga själv typ! Men så bestämde jag mig i vintras för att köpa en ny iallafall. Jag är super nöjd med min nya bil och allt sånt. Men nu när det kommer upp i inforutan att den ska in på service så blir jag så nojjig alltså! Va händer om jag inte åker in nu? Kommer bilen dö? Kommer dom göra rätt på servicen? Tar dom mer i betalning än vad de ska? Är det farligt att vänta några hundra mil till? Ja ni märker ju själva! Jag är ett sånt nervvrak när sånt här kommer! Nu har jag ringt runt och kollat upp massa, bas-servicen och kamrems-servicen. När de ska göras och sånt! Och såklart är jag alltid lika dum som vanligt och ringer pappa och frågar om råd! Det slutar JÄMT med att vi blir ovänner för att jag är för hispig och idiot förklarar honom för allt! Jag skäms att jag inte kan ta det lilla lugna någongång men ibland är han rätt knäpp han med! Vi uppfattar saker på 2 helt olika sätt som kanske ändå i slutändan blir den samma men ändå måste jag vränga till det och få det till att jag har rätt! Ha ha. Men nojjan har nu iallafall lagt sig och jag behöver inte lämna in bilen på service just nu! Utan det får bli i oktober eller nåt då jag ytterligare har kört 1000 mil! Jippi! Tur att man är statligt anställd och har råd va! Har lärt mig läxan ännu en gång, fixa alla saker själv, blanda inte in fars gubben så slipper du massa töliga samtal och sist men inte MINST sluta nojja!!! Tänk om jag kunde läsa detta inför nästa service oxå! Ha ha!

Sänga!

Ligger fortfarande och drar mig lite! Jag är ju trots allt ledig idag och har bestämt mig för att inte ha några måsten! :)
Jag ska snart gå upp och åka ut och ta en promenad med Cathrin och Milton! Sen får jag se vad som händer.
Det vore hemskt trevligt om solen kunde vara uppe hela dagen utan regn så kanske man kan få lite färg i ansiktet! :)
Men det där med vädret ändras ju hela tiden! Igår såg det ut att bli fint hela dagen idag men det gjorde det tydligen inte idag när jag kolla :(
Annars är det väl bara att börja ladda upp sig för en jobbar vecka nu! Jobbar ju torsdag-torsdag på 6 st pass i vanliga fall men nu har jag tagit lite övertid oxå så jag kommer jobba 8 pass och 4 timmar övertid utöver det. Men det är väl tur att de är midsommar för jag misstänker att de inte kommer gå så många tåg då så jag lär väl ha tid att vila lite! :)
Det är ju en fördel med mitt jobb att man kan slappa ganska mycket och ha tid till annat, men jag börjar tröttna på att gå till jobbet och inte "jobba". Jag skulle gärna gå dit och låta tiden rulla på snabbt och sen gå hem och känna mig utarbetad! Men de kommer nog aldrig hända på mitt jobb om jag inte blir flyttad till Kil! :)
Men men! Nu får jag ta tag i mitt ansikte tror jag så att inte Milton får en chock när jag kommer och tror att han har fått besök av ett troll! :)

Trevlig lill-lördag på er!

Härligt!!

Ser verkligen ut att bli fint väder idag och i morgon. Vem har turen att va ledig?! :)))) Jo jag! Gött kan jag lova! Ska försöka bo i solen så mycket jag kan! :)

Goooo

Helgen som har varit var kanon på många sätt och vis! Lördagen började med att jag mötte upp Maria på stan. Vi gick och strosa runt och kollade i affärer men mest bara traska igenom utan att lägga allt för stor vikt på vad det var för kläder vi egentligen kollade på! Haha.
Maria fann iallafall sötaste hårbandet att ha på midsommar! Det kommer. Göra sig fint på henne! :)
Vi mötte senare upp Ida och bestämde oss för lunch på en uteservering. I samma veva ringer Erika och säger att hon och min kusin är på väg över så de kom och åt lunch med oss oxå. Vi satt och töla ett tag sen var det dags för Maria att åka hem :( Vi måste träffas längre tid nästa gång!
Efter det kollade vi in statsloppet lite snabbt för att se om vi kunde få en skymt av Carro och Kenta men vi valde den sämsta platsen att stå på mitt i starten så vi blev helt yra i huvudet och inte såg ett skit! Haha.
Åkte hem till mig efter det en sväng och sedan iväg igen och käka ute igen med Carro, Kenta och pappa.
Sen till dagens höjdpunkt! Go cart!!!!
Jag har tidigare åkt det, då kanske jag var 6 år eller nåt! Så denna gången var jag helt ny och jävlar vad roligt!!! Men svårt ändå när man inte vet riktigt hur man ska ligga i kurvorna för att det ska bli bäst!
Men så jävla värt! Alla var super nöjda tror jag och det är något som jag kommer göra om snart igen!!
Förmodligen kommer väl det vara det nya sommar måstet! Förra året var det ju minigolf, minns inte hur många gånger jag spela minigolf då!

Klockan är ju bara barnet än så jag ska sova några timmar till innan jag sätter igång dagen! Går ju på och gör ett nattskift sen ikväll oxå så behöver ju lite sömn innan de kanske oxå!
Men ska iallafall hinna med en promenad idag oxå med mina nya träningsbyxor! Vilken skillnad och va sköna de är!! Tusen tack än en gång Linda!
God natt! ;)

Kontakt annons!

Jag söker en kompis!
En sån där kompis som man kan åka hem till och bara hänga. Där man alltid känner sig hemma och tar sig det man är sugen på i kylskåpet typ!
Jag söker en kompis som antingen är singel eller inte är IHOP limmad med sin partner!
Tjej eller kille kvittar!
Någon man kan söndags hänga med så man slipper ha söndagsångest och livsångest själv!
Någon man kan dela söndags pizzan med och se på söndags filmen med. Någon som inte tar illa upp om man råkar somna i soffan. (Jag har svart bälte i att somna till filmer!!)
Någon man kan gå ut och gå med och prata i timmar med!
Någon man kan ringa när som helst och komma och dricka te med!
Någon som är sugen att dra ut på krogen då jag oxå är sugen på det! Haha.
Någon som inte bor allt för långt bort så man kanske till och med skulle kunna cykla över till på en kvart typ!
Någon som är öppen till att åka och testa nya grejer och inte bara sitta hemma jämt.

Ja en sån där bra kompis som alltid finns där ni vet!

Jag har massa såna kompisar idag oxå! Men tyvärr bor många av dem för långt bort, några av dem har fått barn och då blir allt lite annorlunda eller så är det många av dem som har skaffat partner och sitter fast med den!
Eller så är det faktiskt så enkelt så att jag har växt ifrån vissa kompisar och inte känner för att umgås med dom.
Eller ännu värre att jag helt enkelt inte betett mig schysst och vi har gått olika vägar. Och det ber jag om ursäkt för!

Men nu känns det som det vore så jäkla gött att träffa nytt folk att umgås med.
Jag är ofta själv på vardagar och helger. Oftast när jag är ledig och vill hitta på nåt så passar det inte med någon annan. Om man ska åka och hälsa på någon som bor lite längre bort så krävs det lite planering innan.
Ja vissa av er förstår säkert vad jag menar och vissa som aldrig upplevt nåt sånt här kanske inte ens kan sätta sig in i situationen.

Och jag vet att jag är kräsen när det gäller vilka jag umgås med, eller jag har blivit kanske nu på senare år?!
Men jag tänker lite framåt, att folk man umgås med kanske man kan se en framtid med oxå som vänner?
Å nu låter jag att knäpp! :)

Men är det någon som känner sig träffad av annonsen kan ju höra av sig :P
Hahahhahaha!

Storfors

Sista gången jag är i Storfors nu innan semestern!
Bakade lite tigerkaka igår så det fick gubbarna här på jobbet idag ;) Det gäller att fjäska vid rätt tillfällen! Haha.
Är ju 2 veckor kvar tills jag går på semester och fram tills dess ska jag spendera tiden i Daglösen och en snabbsväng till Bäckebron bara! Skönt att det bara är 9 pass kvar tror jag tills semester! :)
Ska njuta varje dag jag har semester sen!

Älskade vännen Linda överraskade mig rejält igår, jag väntar på ett paket och igår fick jag en avi från posten så jag tog förgivet att det var det paketet som hade kommit.
Men när jag väl hämtar ut det så börjar jag känna igen handstilen på det och sen var inte storleken rätt.
Linda hade då skickat mig ett par nya träningsbyxor! Jag bad henne kolla efter ett par på hennes jobb som jag kunde komma och köpa och även ett par skor. Men när hon hade hittat ett par så ville hon överraska så hon skickade mig en liten present istället! ♥ Så himla mysig och snäll!
Det gjorde hela mig eftermiddag! Hon gjorde mig så jäkla glad!!
Ikväll kanske jag hinner ut och prova dom en sväng och se hur de känns! :)

Annars idag består nog min eftermiddag av tvätt, tvätt och tvätt.. Ska köra 6 maskiner med bara kläder typ!
Jag byter kläder på tok för ofta känns det som när jag får ihop mer tvätt än vad en barn familj får typ! Haha.
Får se om jag hinner ut till Bergvik en sväng oxå, handla lite käk och gött dricka till helgen! :)

Upp som en sol och ner som en pannkaka!

Jag försöker vissa gånger att lämna negativa sidor utanför här.
Jag gnäller mycket på mitt jobb här men annars försöker jag låta bli, det finns mycket roligare saker att läsa om än sånt.
Men idag är en sån dag. Jag vill inte vara med mer. Jag vill kliva av.
Jag vet att man inte ska förvänta sig för mycket av det goda.
Men med min hjärna tror jag hela tiden att saker ska bli bra, roliga, fantastiska och underbara.
När jag sedan inser att allt är ett jäkla påhitt så åker jag ner som den där pannkakan.
Jag fick höra för några veckor sen att jag ska vänta mig det värsta jämt för då kan det bara bli bättre!
Men hur kul är en sån person som alltid går och tror det värsta jämt då?
Och hur fan skulle livet kunna vara glatt då?! Jag bara undrar! Ibland har vissa sån dubbelmoral och jag är så jävla dum i huvudet att jag går på det!
Blir tokig på mig själv och alla dessa jävla tankar!
Låt mig släppa in nya fräscha saker!
Låt mig träffa nytt roligt folk så jag någongång fattar att det gamla redan är historia!
Låt mig få glömma nu....

Bilder

Nu tar jag mig lite tid att skriva igen. Jag blir lite slö och inte har en aning om vad jag ska skriva ibland.
Men börjar med några bilder från förra veckan, då vi firade Becca när hon fyllde 17 år.


Becca och Charlie

Sen hann jag även med en sväng att vara barnvakt åt Lukas en dag :)



Och sen hade Martina sin bal, men tyvärr kunde jag inte åka och kolla på den, men jag fick en fin bild skickad till mig iallafall :)


Robban och Martina!

Sen när jobb veckan var slut drog jag ju vidare till Götet.
Tyvärr är jag ju sämst på att komma ihåg att ta kort men tog några på fina Molly iallafall.



Och självklart några kort på Tilde! :)


Gos fis!

Jag hade en toppen helg hos Kusin och Anna! Lördagen umgicks jag och Anna, var och kolla i lite affärer och sen hem och göra iordning maten för kvällen. De hade hemma några vänner och vi åt och drack gott och skrattade mycket! :) Det blev en tidig kväll för mig men jag är ändå super nöjd med kvällen så länge den varade! Kul att träffa lite nytt folk och även ett gammalt bekant ansikte oxå! :)
Sen var det upp och hoppa tidigt på söndagen, käka lite, göra sig iordning och gosa med Tilde och säga hej då och tack för hotell platsen hos Gynzler/Lund!
Åkte och hämta upp Erika och sen drog vi till Ullared :) Fyndade en hel del inne på Gekås och även lite på Scorette och MQ ;) Är så himla nöjd med söndagen oxå! Det var så gött att umgås, prata och skratta med Erika som vi gjorde förr i tiden! Det behövdes! Vi har mycket att ta igen och jag är glad att vi båda har förstått de! :)
Den här helgen som gått får ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ av ♥ ♥ ♥ ♥ ♥:an i betyg! 
Den var så välbehövlig och uppiggande för mitt huvud!

Helgen som kommer nu hoppas jag blir minst lika bra!
Jag hoppas att Maria, Ida och Erika vill komma så vi kan mysa lite på en uteservering då!
Det skulle vara bra för oss alla att peppa varandra lite extra tror jag! :)

Nu ska jag försöka hålla mig vaken ett tag till så jag kan sova några extra timmar i natt! I morgon bär det av till Torsby för ett pass! :)
Trevlig kväll!

Ben

Jag är så känslig när jag äter viss mat!
Jag hatar att äta räkor och få den vidriga upptäckten att det sitter ett litet skal kvar på den.
Även när det är hårda brosk bitar eller vad det nu är i hamburgare när man äter det.
Jag vill bara kräkas!
Och nyss när jag käka lunch på jobbet, som jag hade sett fram emot så tugga jag glatt i mig torsken jag laga igår. Men efter några bitar så får jag världens största ben i munnen! Blääääääääää!
Jag hade inte lust att äta upp ens för det var så vidrigt!
Jag är på tok för känslig! Men det är tur att jag inte är ensam! För precis såna här saker prata jag med Anna om i helgen och hon berätta att hon är likadan.
Jag föredrar att skala mina egna räkor ibland faktiskt.

Hotellet!

Har intagit plats i sängen på hotell Gynzler/Lund nu! Trött som tusan är jag så det ska bli skönt att sova!
Har vart en helt underbar eftermiddag och kväll!
Anlände nere hos moster och Henning, ut och handla lite med moster och sen tillbaka dit och fick oss oxfilé och pommes! Här slår vi på stort ;)
Sen vidare hem till Erika och hälsa på och göra henne lite finare inför morgondagen :) Vi hade mycket prat att ta igen så jag hade lätt kunnat bli kvar där länge! Men vi får ju söndagen ihop iallafall :) Och kan säga att Molly är bland de bästa hundar jag träffat!
Sen vidare till slut destinationen Gynzler/Lund och gosa med Tilde, Anna och Matte!
Har fått eget badrum och eget rum så här skulle jag kunna stanna länge! :)
Och i morgon ska det tydligen bli fest här! De ville tydligen supa ner mig men vi får väl se vad det blir med den saken! Haha.
Natten nu för en lång dag väntas i morgon! Natti! ;)

17 års firande!

Har firat Becca idag som fyllde 17 år! Att hon har blivit så stor! Det känns som det inte var längesen en annan var 17 ju!
Men jag tror att hennes dag blev bra och hon verkade väldigt nöjd med sina presenter! Och för första gången tror jag att jag lyckades köpa nåt som hon gillade! :)
Härligt att se att hon mår bra och fick en fin födelsedag iallafall! :)

Bara 13 timmar kvar i Daglösen den här veckan!
Det känns som den här veckan har vart den längsta någonsin typ! Känns som jag har jobbat konstant i en månad men det har bara gått 6 dagar! :(
Men som sagt nu är det bara 13 timmar totalt kvar på denna veckas pass! Sen är det långhelg som gäller!!
Ska verkligen bli gött att se någon annan väg än 63an ett par dagar!
Och göra något annat för en gångs skull än att bara sitta hemma!
Nu kallar telefonen!

Kärt barn har många namn!

Idag har världens bästa Bo, Bosse, Bossi, Bo-Erik, Bosse Håkansson, bög Bosse namnsdag!

Älskade Bossi!

Bada

Jag har alltid sagt att badkar är inget för mig. Jag tröttnar så lätt på att bada och tycker det är töligt att bara ha badkar som dusch plats. Om man ska ha badkar så ska man även ha en separat dusch tycker jag.
Men i en liten lägenhet så finns det ingen möjlighet till båda. Och om jag någon gång igen kommer skaffa hus så vill jag helst ha 2 stora badrum med ett duschrum och ett badkars rum :)
Drömma kan man ju alltid ;)
Men iallafall just idag så ett badkar vara så skönt!! Vill lägga mig ner i ett varmt bad i några minuter och bara njuta. Ni vet ta hand om kroppen lite oxå, skrubba, raka och må gött!

Det här badet får gärna flytta in hos mig den dagen jag har plats för det! :)

Nya naglar!

Jag älskar ju naglar och greja med dom!
Men idag gjorde jag nagelförstärkningen och jag är super nöjd! :)
Nu kan jag dock inte greja själv längre men det gör inget :) Jag tar lite ledigt från naglarna några månader och överlåter grejandet till Linda på Eleganzee :)

Innan och efter! :)

Miltons dop!

I helgen var jag iväg på dop för Milton! Han blev ju 6 månader samma dag han döptes så han börjar bli riktigt stor nu!! :)
Han var duktig under dopet och när prästen prata om en del saker och sa att man gjorde det här dopet för Milton så var han så rolig och typ "svarade" när hon hade pratat klart! Då kom det ett högt "aaaaa" från honom! Haha.
Allting passa in så roligt så fort han utbrast något ljud :)
Det var kul att få vara med och se när han döptes iallafall :) Och se va fina alla var! :)
Hoppas och tror att även Cathrin och Daniel är nöjda över dagen! :)


Emma var gudmor och Tobben gudfar :)


Stora killen! Så jäkla söt! :)

 
Så fina och goda tårtor!!!

Sömn!

Just nu håller jag på att få i min lite frukost på jobbet, slutar om 1 timme och 40 minuter så jag passar på att äta innan hemgång så är det bara att hoppa bums i säng sen när jag kommer hem.
Är trött efter den här helgen med natt jobb! Men än är det inte slut!
Slutar nu vid 06:45 och börjar igen vid 20:30 och slutar vid 06:45 i morgon oxå.
Sen efter det har jag eftermiddags pass på onsdag och ett till natt pass tordag till fredag sen HELG! Äntligen!
Det blir inte många nätter i min egna säng den här veckan inte!
Men det är skönt att ha den här grisveckan över sen oxå! Och kan börja räkna ner till semestern som börjar om 4 veckor!!! :) Så jävla gött!!
Ska försöka ta tag i disken idag oxå som har hamnat på efterkälken i helgen! Jag har fruktansvärt dålig karaktär när jag har jobbat natt så jag skiter typ i allt då! Dagarna går åt till att bara slappa!
Ska även försöka ta tag i en liten utbildning som jag ska göra för ett nytt jobb. Men de går segt med det oxå! Det skulle nog egentligen ha tagit max ett par timmar men motivationen har inte funnits så det har slappat efter lite!
Men kanske efter denna vecka så går det nog lite lättare! :)

Äntligen!

För några veckor sen när jag var inne och gjorde min sista ansiktsbehandling på Eleganzee så prata jag även med Linda som jobbar där om vad man kunde göra för något med naglarna och sånt.
Hon föreslog en nagelförstärkning på min egna nagel och ev. tippar på någon av naglarna om de är förkorta.
Och nu har jag äntligen bokat en tid! Så på tisdag blir det lite spa dag! Först nagelförstärkningen och sen massage på eftermiddagen :)
Hoppas man får lika fint resulat som syrran fick efter sitt besök, dock gjorde hon inte sina på Eleganzee :)


Syrrans naglar innan


Och efter :)

Maaaaaaaaaaaat

Hörde nyss på tvn att de kanske kan bli strejk på flygplatserna i Norge idag och det kan väntas stort kaos.
Kom direkt att tänka på Maria och jobbar sin första dag idag på ett nytt jobb på flygplatsen! Stackars henne :(
Hoppas det går bra för henne idag ändå! Och att hon kommer trivas! Det är hon värd!

Nyss kom Karlsson in på jobbet hos mig, det är en gubbe som är ute och jobbar med spåren här i Daglösen.
Han tyckte nog att jag behövde lite uppmuntring eftersom han kom med en färsk kanelbulle! 
Det är livsfarligt att jobba så här när gubbarna kommer in med kaffebröd i mellanåt! Man äter ju så galet mycket onödigt! 

Och vi ska väl inte ens tänka på hur mycket jag satte i mig igår när Emelie var hemma hos mig och fika! Jag bjöd ju på morotskaka (som Emelie förövrigt sa att det var den godaste hon har ätit! :) sen blev det briéost, melon, nötter och lite olika skinkor! Jag kunde inte sluta äta och tryckte i mig nästan en hel briéost bit själv! Haha.
Emelie hade mer karaktär och inte vräkte i sig som mig :P
Det var iallafall super kul att hon kom och det är som alltid lika lätta att prata med henne om allt!
Vi ska försöka ses mer nu och hoppas verkligen vi kan försöka med det! :)

Nu får jag försöka styra upp jobbet här eftersom tågen är sena :S Vilken skräll..
Ha en trevlig fredag!