ThereseStrid

Det kanske står skrivet?

Jobbar som vanligt. Är i Daglösen, som vanligt de med tyvärr. Jag gillar inte det här stället, det känns som att det aldrig kommer bli någon ordning här. En del folk tycker nog att Daglösen är helt oviktigt och man kan göra precis som man vill för att det ändå inte är någon som bryr sig.
Men jag tycker inte att det är så jäkla kul att behöva "städa" upp efter andra. Hur svårt kan det vara att göra sitt jobb menar jag?
Jag trodde att alla var anställda på samma vilkor men tydligen så trodde inte många andra det?!
Jag har fått en släng av perfektionism och pedantisk (stavning?!) jag vill att saker är snygga och rena.
Jag vill inte ha det stökigt omkring mig på jobbet för då funkar det inte lika bra.
Jag kan acceptera att andra inte bryr sig om det, men jag kan inte acceptera när andra lämnar sitt jobb och sin skit till mig?!
Ett ständigt och återkommande problem jag skriver om här i bloggen, men för fan väx upp!
Står det skrivet i min panna "Alltiallo, gör allt som du inte själv vill göra!" ?????
Lata j*vlar!
Igår var det en sån där perfektionism grej som kom över mig igen, jag skulle på möte, jag hade bråttom så när jag klär på mig så tar ja ett par vita strumpor och så hade jag sen på mig svarta leggins. Äää va fan jag ska ju ändå ha skor på mig så det syns inte tänkte jag. Alltså jag hatar att ha vita strumpor till svarta leggins, till jeans och andra byxor går det bra men inte just svarta leggins! Det går bara inte! Det måste va helsvarta strumpor till det!
Men iallafall så tar jag de där förbannade vita strumporna och drar iväg på mötet. I lokalen så möts jag av skylten "Var god ta av dig skorna här!" tusan nu måste jag visa att jag har vita strumpor till svarta leggins! De gååååååår bara inte!
Så då fick jag sitta och störa mig på mina jäkla strumpor i över 1 timme oxå.
Perfektionism eller tvångstankar kanske?

Tlött

Jävlar i min gata va trött jag är! Denna natten tar knäcken på mig säger tjejen som vanligtvis sover sig igenom  jobb nätterna! Haha.
Nu är det nästan 3 timmar tills jag får åka hem och gud va gött de ska bli! De värsta är bara att resan hem är oftast dryg och man blir ännu mer trött!
Men sen blir det hem och dyka i säng och soooova! Sen har jag helgen ända tills på måndag klockan 10:30!!
Man har ju ingen vidare tanke verksamhet så här på natten men jag har ändå suttit en pytte liten stund och knåpat med mitt CV. Skulle behöva fortsätta egentligen men jag orkar nog inte nu!
Bara 2 tåg kvar nu och hoppas de rullar på så kanske kan jag blunda några minuter innan jag drar ;)
 
 

Hurra!

Här behöver ni inte va nyfikna och va inne och kolla allt för ofta för det är hel dött!
Har helt tappat detta med att skriva ut massa trams här och har inga bra bilder att lägga ut heller!
Har börja dricka den lyckliga drycken AleoVera, jag dricker en shot varje morgon och hoppas att det ska rensa ut lite skit ur kroppen och att jag blir lite piggare.
Kanske ett av månadens braiga köp blir denna dryck? Man kan ju alltid hoppas!
Ett köp som är super braigt denna månad i alla fall är mina nya träningsskor! Jäklar vilken skillnad mot mina gamla!
Jag är så nöjd så jag måste visa upp dem så fort någon är hemma hos mig! Haha.
Förhoppningsvis 2 riktigt braiga köp denna månad alltså! Och jag som inte skulle handla något...de gick ju bra! :P
Blir att spara som tusan nu och sätta in massa på semester kontot eftersom det förhoppningsvis blir en lång resa i nov/dec :)
Tur att man förmodligen får över 20tusen tillbaka på skatten iallafall så att man har ett litet start kapital där ;)
 
Nu till något skojigt! På fredag ska jag och Perra till Arvika en sväng och kolla lite, jag tycker Arvika är rätt mysigt och ibland kan jag sakna de :) Jobba ju där nästan i 1 år och träffa så himla mycket härligt folk där så sånt kan jag sakna riktigt mycket! :)
Och om 1 månad ungefär så åker vi till Mallis! Såååå jävla gött de ska bli! Hoppas på super väder hela veckan så vi kan steka som fan! :) Lääängtar! :D
 
Här får ni lite tips på bra serier om ni har samma smak som mig vill säga ;P
Bron, ååå jag gillar verkligen den serien! Den är allt på samma gång! Den har allt! Och den har jag skrivit om förut vet jag. Jag var lika fäst då som jag är nu efter 1 och ½ år!
Hart of Dixie, min favvo serie som har hjälpt mig så många gånger att bli på bra humör och bli kär i livet när man är som längst ner. Den har jag sett om och om och om igen flera gånger ser jag samma avsnitt!
Sherlock, gillar den här typen av människor som är med. Jag gillar England och det är något man måste se! :)
Girls, så jävla störd serie så den blir rolig! Jag skrattar så mycket åt de där tjejerna alltså! Och man mår så gott i hjärtat när man ser tjejer på tv som inte ser ut som pinnar och som inte sminkar sig jämt och är så jävla vanliga helt enkelt!
 
Ska försöka att tjuva Nickie lite under veckan nu så jag får mysa lite, hon växer så de knakar och snart kommer hon springa hos mig och bli bortskämd med allt som är gött och få massa saker! Haha!
Nu ska jag klarera tåg resten av natten och försöka hålla mig vaken!