ThereseStrid

Önsketänkande

Eftersom jag är så grymt otränad och ogillar allt som har med tränig att göra så försöker jag smita undan den med de mest patetiska ursäkterna jag kan komma på.
Det är några människor som gång på gång försöker få med mig på aktiviteter och olika sporter, jag har oftast en ursäkt för jag tycker att det är jobbigt och trist att röra på sig.
Men igår slog jag på stort, jag tog en promenad med syrran vid lunch tiden, vi var ute ungefär en timme, sen hem och laga mat och åt lunch.
Jag övervägde noga om jag skulle simma eller inte oxå, simning blev det och jag tog till och med en promenad dit och hem.
Vägen dit var jobbig till en början och jag hade ont i benen av bara helsike.
Simmade några längder, vet inte hur många men simmade ungefär 25 minuter för jag va så trött sen.
Och så trodde jag att den långa vandringen hem skulle börja sen. Men tänka sig att den var lättast på hela dagen!
Gick i bra tempo hem och väl hemma hamna jag på soffan där jag spenderade kvällen ihop om att dagen idag skulle bestå av en jäkla träningsvärk.
Hmmmm nu till problemet, det enda stället jag har ont på idag är under revbenen?!
Kan ju alltid hoppas på att allt annat på min kropp är så jäkla tränat så det känns någon annanstans? ;)
Önsketänkande är alltid härligt! Hahaha.

Nästan 8 timmar

I natt sov jag igen all sömn jag missade i helgen, sov nästan 8 timmar i sträck och de var välbehövligt!
Eftersom jag jobbar natt vissa helger och det går dåligt med tåg så kan jag faktiskt sova lite på jobbet.
Men det blir aldrig bra sömn, man sover någon/några timmar lite då och då, men man är ändå för pigg för att sova när man kommer hem sen så det blir att man struntar i det och tar igen all sömn någon dag efter, som idag istället!
Ligger fortfarande kvar i sängen just nu, men har vart uppe en sväng och tvättat alla mina smink penslar och nu funderar jag på om jag ska sova någon timme till eller gå upp? Har inget direkt att gå upp till så jag vet inte?!
Ser ut att bli en fin dag, blir nog en promenad till badhuset sen och simma lite efter lunch.
Gött när all snö smälter bort och de sopar gatorna! Som jag längtar!
Blir så mycket lättare att ta sig ut på promenader då!
För något måste göras, när man har tjockis jeansen på sig för att man knappt kommer i något annat och man får en kommentar om att "jag tyckte byxorna satt bra på dig" då är det ett tecken på för mycket sötbröd! ;)
Smal jeansen hänger i garderoben och väntar på att bli använda, vi får väl se om vi lyckas bli tajta med varandra igen!


Mallis

Var nyss inne och kollade flygbiljetter till Mallis och de hade sänkt priset med ungefär 1000 kr sen förra veckan nu, undra om man ska boka eller har lite is i magen och vänta i några veckor till?
De kan ju bli ännu billigare och snål som jag är så lägger jag hellre lite extra pengar på att gå ut och äta gott och handla det man vill där nere sen!
Hmm :) Beslutångest som alltid! :P
Vill till solen och värmen nuuuu! Men bara 2 månader kvar!! :)

Pusslar

Känner mig lite halvt handikappad när folk försöker få tag i en och det inte går för det inte finns någon mottagning här ute i skogen på mitt jobb. :S
Har läkartid idag och fick ett sms om att jag fått ett nytt meddelande i röstbrevlådan från min läkares nummer men jag hör ju inte vad de säger när jag ringer upp och ska lyssna av de :S
Fick ringa ett annat nummer och kolla vad det var om, hon var sjuk så va tur jag fick tag i dem så jag slapp sitta där i eftermiddag och vänta på någon som inte skulle komma :)
Känns gött att jag kan åka och simma nu i eftermiddag istället, skulle ha blivit så jäkla sent men nu hinns det med direkt efter jobbet! :)
Har legat på latsidan och inte vart och simmat sen förra veckan så det är dags att ta tag i detta nu igen.
Men är nöjd över mig själv att jag iallafall simmade några gånger i veckan eftersom jag köpte ett månadskort förra månaden och ska förnya det nu.
Jag hatar ju allt som har med träning att göra, omotiverad som tusan och tycker det mest är tråkigt och jobbigt, men simning funkar för mig! :) Dock så hade det ju inte gjort något om de hade byggt ut badhuset lite till när de ändå höll på eftersom motionssimmet har 2 längder att röra sig på ibland och man får simma om massa och trängas.
Det är jag och pensionärerna där! :D
I morgon blir det Göteborg igen! Tycker om Göteborg och skulle nog kunna tänka mig att bo där om jag var tvungen flytta någonstans. Men ska dit en snabbis i morgon, pappa ska till sjukan så medans han är där tänkte jag hälsa på moster om hon har tid :)
Det blir inte direkt någon vecka med sovmorgon nu men får sova ut kanske på tisdag nästa vecka och ta igen allt då :)
Nu ska jag börja lägga ett pussel jag har med till jobbet, köpte 3 stycken när jag var ner till Ullared för 2 veckor sen, har bara 1 kvar nu. Får se vad man kan hitta på att roa sig med sen på jobbet :P

Hipp hipp hurra!!

Idag fyller Charlie 12 år!! :)

Paus

Har vart lite mycket det senaste och inte har det vart ork till att skriva något här!
Fast det har hänt ganska roliga saker det senaste i privat livet, jobbet orkar jag inte ens tänka på längre.
Privat har det vart mest glädje men även lite jobbigt.
Tråkigt att veta om att någon i ens närhet kanske inte kommer vara kvar så länge till och man kan inte göra mer än att se på och känna sig maktlös!
Känns som alltid att det är de goda som får lida för de onda.
Och jag känner mig mer och mer avtrubbad för våld och död känns det, helt sjukt!
Nu tillbaka till all glädje!
Var ute med några kompisar på Nöjes för en månad sen, riktigt rolig och trevlig kväll! Kändes kul att umgås med lite annat folk för en gångs skull :)
Sen kom min födelsedag och jag hittade gråa hår på huvudet, bara att acceptera att man blir gammal! :( Känner mig som 62 år vissa dagar, men samtidigt som 14 år andra dagar och undrar vart åren har tagit vägen? Hur kunde jag bli så gammal utan att ha gjort ett skit?
Virres födelsedag kom och överraskade henne med en hemma fest hos mig och sen krogen på det! Härligt att kunna göra någon glad! :)
Massa smått och gott har vart däremellan men skriver inte ut allt.
Men det största sparar jag till sist!
Fast hon är minst så är hon störst just nu! Jag fick världens bästa present på min födelsedag oxå! Nickie kom till världen och jag blev moster för fjärde gången!
Alla mina syskon barn är speciella men att just få ett till på en dag som annars är min egen var rätt häftigt!
Älskade lilla Nickie!