ThereseStrid

Den du inte ser

Nu har jag ätit marknads nougat så jag har ont i magen! :) Men det känns som en härlig söndag, har slappat hela dagen och tänker inte göra ett skit ikväll heller!
Det enda negativa med denna dag var väl att solen var framme men tyvärr var blåsten värre så det blev inte lång stund ute på balkongen. Men man kan inte få allt!
Hoppas på mer sol om en vecka! :)

I morgon ska jag äntligen få träffa Linda som jag inte har hunnit träffa på hur länge som helst känns det som!
Saknar verkligen att inte ha mina närmsta vänner inom gång/cykel avstånd!
Vore så jäkla skönt att bara kunna knyta på sig skorna och gå till ens kompisar och umgås. Nu måste jag alltid sätta mig i bilen och åka till dem, allt från 2 mil till 25 mil typ.
Men tur att man kan ses ibland iallafall! :)

Nej gud va trött jag är! Tror att hela förra veckans jobb och ingen sömn kommer nu! Äntligen får man sova ut igen på natten! 4 pass kvar nu sen ledigt!!
Nu ska jag lägga mig och läsa, har börjat på Mari Ljungstedts böcker så ska läsa alla i ordning nu så jag har något att plöja igenom nu i sommar! :)

Ha en härlig söndag! :)

Utkast: May. 08, 2013

Det regnar ute nu och efter 3 dagar med sol och värme så luktar precis som ett sommar regn!
Sommar, ledighet och avslappning är något som jag verkligen ser fram emot!
Fuskar ju med att börja sommaren med Mallis men sen blir det bara 2 veckor semester i slutet på sommaren men har inte en aning om vad jag ska göra då än.
Förmodligen kommer det inte bli några större utsvävningar, men man ska aldrig säga aldrig :)
Inte mångar dagar som inte är fullbokade nu alltså, det är nästan någonting varje dag nu. Tiden går ju fortare på så vis men känns som varje gång jag stannar upp så hittar man ännu ett nytt grått hårstrå på huvudet och undrar när fan jag blev så gammal! :)
Så nu skulle jag helst av allt vilja ha en liten extra ledighet och lite mera pengar så man kunde göra allt man skulle vilja och behöver göra :)
 
Jag såg på Safe Haven förra veckan, den filmen fick mig att bli så där kär i kärleken igen och bara vilja möta  någon trasig människa som man kan hjälpa till att göra hel igen. Låter ju helt sjukt men det kanske är så många av oss tjejer funkar, göra det gärna svårare än vad som behövs och gör alltid sånt som är dumt?!
Filmen var riktigt bra iallafall och fick mig att både bli ledsen och glad på samma gång.
Jag behöver folk runt omkring mig som är likasinnade och som har mött problem i livet, dem är så mycket lättare att få kontakt med. Lättare att prata med och umgås med.
Och många av mina vänner vet precis hur jag menar.
 
Nej nu ska jag "jobba" undan de sista 3 timmarna innan jag får gå hem :)

Utkast: May. 02, 2013

Vila i frid, Henning.