ThereseStrid

Vad segt det går..

Gud varför går vissa saker så sakta för? Vill ju ha ett svar nu, nu, nu..
Så himla drygt att vänta ju!!
Nej nu ska jag äta mat!

Äntligen helg!

Gud vad gött de var att vara ledig då, det behövdes! Men nu har ju halva helgen gått som vanligt och jag har inte fått så mycket gjort som jag hade trott, skulle ha städat allt i dag, men har inte orkat med att dammsuga och torka golven annars är det mesta gjort som tur är.
Var ju och köpte det sista till mitt vardagsrum igår oxå, det blev rätt bra tycker jag nog! Mycket mörkt här inne nu men såg ganska maffigt ut när tvn står högre upp än förut så nu är allt klart! Ska bara fixa alla sladdar och sånt så det inte syns så väl. Finns det något värre än att ha synliga sladdar överallt? Ne fan vad fult det är! 
Å gud vilket väder det har blivit nu då! Snöstorm eller vad man kan kalla det, blåser och snöar som bara den. Vi i Sverige är nog lite bortskämda med vädret i bland när vi gnäller när det snöar. Men fan vad jag hatar vintern, sommar året runt kunde det gärna vara för min del. Men det finns ju dom som har det värre!
Nej nu får jag göra ett ryck här igen, hämta den sista tvätten! Sen kanske man skulle göra sig i ordning för kvällen snart oxå.

Måndag och 4 dagar kvar till helg.. Ha ha..

Jag räknar alltid ner till helg, dagarna går ju så snabbt och det är så himla gött vid 12 tiden på onsdagen för då vet man att halva veckan är gjord :D Och redan en dag har ju gått denna vecka så, inte värst mycket jobb i dag men det var skönt, var på ca. 40 ställen i dag med paket så det var slappt!! :) Men kan tänka mig att det blir mer framåt slutet på veckan!
Var hos en snäll kund i dag, jag är hos några och hämtar paket i bland och oftast så är det ingen där utan man fixar allt själv. Men i dag var en av dom gubbar som jobbar där ute så vi töla lite och sen innan jag skulle gå så gav han mig en duschkräm och handkräm med aloe vera i så de skulle vara lite bättre mot torra händer, jag får grymt torra händer nu när jag är ute och har ett par kassa vantar på mig jämt så i kväll när jag ska duscha ska jag testa dom :) Tror nog de kan vara bra! :)
Helgen som var nu var rolig iallafall, var ju hos Anders och Lisa på lördagen, de fick ju en uppskattad inflyttningspresent av mig, Robin och Johan iallafall :D Hehe. En skylt de kan sätta upp på huset som det står Pessimistensväg på, de skratta så de grina när de öppna den :D Får se i morgon när jag åker förbi om den är uppe än :P Hehe. Tyvärr sluta kvällen tidigt för mig, jag var ganska trött och fick ont i magen, tror nog jag drack för mycket cider. Så jag var hemma vid halv 12 typ, Robin kom väl halv 5 han, lite senare lite fullare. Hehe.
Sen blev det bara att plocka lite här hemma och så under helgen och vara lite snäll mot min "sjuke" pojkvän igår som spydde och sov hela dagen.
Den som skrev en kommentar till förra inlägget som var anonym får jag väl svara till att: Ja jag var sugen på det huset vid Karsvalla, men efter att ha kollat några gånger på det så blev det mer ointressant. För mycket att göra på det. Men gud vad mysigt det skulle kunna bli! Men nej det var bara en dröm :)
Håller på att tvätta mattor och skit nu, fan det är så värdelöst, tar en sån jäkla tid att få dom torra, men tänkte vara lite snäll och städa tills jag ska ha kalas här så inte alla får ett astma anfall eller nåt :P Finns ju lite damm att ta av så :) Men får bli en stor städning i helgen när alla möbler är fixade! Längtar :D Det är ju så jävla gött att få krypa ner i soffan efter man har storstädat allt och allt står i ordning och det luktar gott och allt är tvättat :D
Aja helt till andra saker:
Varför går folk mitt i vägen fast det finns trottoarer?
Varför kör folk i 70km/h på en 90 väg när det ens inte är halt?
Nej nu ska jag se på unga mödrar som börjar strax!

Hade..

Skrivit ett ganska långt inlägg förut och så tänkte jag vara smart och lägga in en bild till det men jag lyckades inte, utan hela inlägget försvann och nån bild lyckades jag aldrig få heller :P
Är inte så klippsk på det här faktiskt!
Har iallafall nyss käkat mat, fick bli pytt i panna i dag, lättvindigt och gott. Nyttigt vette fan man jag orkar inte bry mig just nu! Vore lättare att äta nyttigt om man fick med någon mer på det som är villigt att laga mat ihop med en varje dag typ, annars har jag inte någon motivation. Och lycka till att försöka med Robin. Ha ha. Han är inte så villig till sånt där, fattar bara inte att han är rund som en boll för han äter inte bara nyttigt! Men han lär väl ha en bättre förbränning än mig och sen så tränar han ju lite mer :P He he.
Men sen när det blir lite varmare och ljusare ute ska jag försöka gå ut coh gå lite oftare iallafall, det blir inte så mycket att man gör det nu efter jobbet, mest för att jag inte har någon lust att göra det själv och sen slutar alla så sent och då är det redan mörkt och de är jäkligt jobbigt att gå i mörker när det är så snöigt ute :(
Nu har över halva veckan gått och det är bara 2 dagar kvar till helg :D Då ska jag och Robin på inflyttningsfest hos Anders och Lisa. Det kommer nog bli skoj och vi får väl se om alla kommer som de har bjudit för i såna fall blir det väl fullt hus typ :) De hade redan fått iordning så himla mycket när vi var där i söndags och då har de ändå bara bott där i en vecka! Men det var skit mysigt, tror nog att det kommer bli jätte fint när allt är klart och till sommarn när trädgårn får lite blommor och sånt!
Är sugen på att köpa ett hus här i Väse som är till salu, men det vore bättre om jag vann några mille på lotto oxå för det behövs en ganska stor renovering och det kostar ju lite. Men drömma går ju :D
Känns så himla bra nu att man har "fast" jobb oxå, eller ja efter den 18 februari är det ju helt säkert men vet ju redan nu att jag har det :)
Längtar till sommarn när man kör och det är lite mindre att göra så man kan sätta sig ute vid hamnen i Arvika och sola lite när man ändå är där :P Ska börja fusk sola nu i mars igen tror jag så man blir lite brun tills våren kommer. Har inte haft ork eller tagit mig råd att sola nu på ett bra tag. Har velat lägga pengarna på mina nya möbler till vardagsrummet i stället. Har bara tv möbeln kvar nu att köpa och det blir nästa helg, så allt kommer förhoppningsvis stå klart när jag fyller år och ska ha hit folk :) Hoppas det blir snyggt bara, är ju jätte nöjd med vitrinskåpen än så länge, de var himla mysiga!
Nej nu börjar "Unga mödrar" ska kolla på det, även fast jag stör mig på hälften av dom för att de röker bland barnen och sånt!

Typiskt!

Jag såg precis på tvn att två program som jag vill se är samtidigt i dag, himla typiskt! Skulle vilja se "Du är vad du äter" och "Sveriges värsta bilförare". Kanske inga program som är speciellt bra men roliga :) Typiskt att jag inte är hos Robin just i kväll så jag kan spela in det. Och inte orkar jag åka dit nu heller när han ändå inte är hemma för då måste jag bädda rent och allt och det kan kvitta i kväll :P Hoppas nåt av programmen går i repris.
Annars rullar allt på som vanligt, denna vecka har vart lite halv dålig men den blir nog bra i helgen. Veckan börja med att jag kände mig sjuk, igen! Men efter mycket tabletter och förkyldnings medicin så har det gått över, är bara trött nu. Sen var jag och besikta bilen och röngta ryggen, bilen gick inte igenom men det var inga allvarliga fel så efter att min bäste repratör Jocke har grejat lite så är den nu besiktad 1 år till :) Sen ryggen vet jag inte vad svaret blir med än, de skulle jag få veta i morgon fredag. Men nu känns det som min rygg har gått av eller nåt. Vissa dagar mer än andra. Men har oftast ont hela tiden jag trycker på vissa punkter. Fan om man ska behöva leva med det hela livet lixom. Men man får väl se vad man kan göra åt det! Sen i tisdags så kom ju Robin hem på kvällen och såklart var han oxå sjuk, så han har legat hemma med feber nu men i dag åkte han till Åland med jobbet och jag tror han är bättre nu för han börja prata om att dricka öl till och med. Och jag som hade försökt sätta alkolås på han ;D Haha. Nej då. Men han får inte mitt medlidande om han kommer hem i morgon och mår dåligt ;P
Äntligen fredag i morgon, helgen kommer nog vara jäkligt slapp, ska försöka köpa ett till vitrinskåp och plocka över lite grejer så att det blir gjort så det är bara flytta in nya tv möbeln sen :)
Har ju funderat ett tag på att kolla på hus som man kan hyra och så men jag har nog ångrat mig lite just nu, kan nog vänta lite. Ska nog börja kolla igen efter det när sommaren har varit. Trivs ju ganska bra i min lägenhet ändå, fast nu är den rätt skitit så kanske får ta och städa i morgon ;D
Nej nu blir det tvn!