ThereseStrid

Så ska de låta..

Tittar på "Så ska det låta" nu, är ju rätt roligt faktiskt även fast jag inte kan ett skit om musik.
Och kanal 1 är ju fint gött att se på så man slipper all jävla skit reklam.
Dagen i dag har vart riktigt lugn, var och solat och vart på stan i Kr.hamn en snabbis för pappa va och besikta min bil under tiden. Fick ju bara 2 2:or inte alls farligt, trodde det skulle vara mycket värre. Men de hade klagat på att den var så låg, vaddå min bil är ju fan inte sååå låg?? Inte bak iallafall. Ha ha.
I morgon är det lite kalas här, tårta och kaffe. Får se vad jag ska köpa för tårta bara :) Får nog bli choklad eller nåt, vill inte ha en tråkig prinsess iallafall. Har ju redan ätit smörgåstårta denna vecka så jag vill inte ha nån mer sån iallafall.
Fick ett sms från Siba förut och då kunde man kolla hur det gick för lagningen på datorn typ. Så nu var den på väg till verkstan iallafall. Ha ha. Får se hur lång tid detta kommer ta och om jag ens kommer ha kvar några saker på den, hoppas inte alla bilder och musik är borta :( Men men det återstår att se.
Nu ska jag se klart här.

Lisebergs jobb..

Fick jobb på Liseberg i dag oxå, men det fick jag tacka nej till. Så typiskt när man får alla samtidigt. He he. Men det kommer ju fler år :) Kanske ska söka till vinter säsongen där iallafall om de behöver folk och då har man det ju lite bättre framför sig :)
Vilken födelsedag, kan de bli bättre? :)

Min lilla dator..

Ja i måndags gick min lilla dator sönder, tror de är grafik-kortet så jag fick lämna in den på lagning i dag. Hoppas det inte dröjer 4 veckor som de sa att det kunde göra :( Men hoppas den blir bättre sen iallafall.
I dag blev man ju ännu äldre oxå, 21 barre, fint tråkig ålder. Ha ha. Men har fått hur bra grejer i present iallafall och massa söta hälsningar :) Min familj och mina vänner gör mig lycklig!
Är så himla glad för att allt rullar på mycket bättre nu. Nu är det inte långt kvar tills jag får börja på nya jobbet heller, typ 2 månader :) Tills dess ska jag försöka vara så positiv som möljigt på DialOn. HA HA.
Känner mig bättre nu oxå, har ju vart sjuk denna vecka så har vart sjukskriven men nu har de typ gått över :)
I helgen kommer Jocke Pocke hem så då ska vi nog sitta här och sen kanske kika ner på pizzerian, jag tror typ jag kommer dö för att de är så jävla pinsamma människor som bor här i Väse. Ha ha.
Sen blir det nog bara lugnt resten av helgen tror jag.
Men iallafall tack för alla presenter och hälsningar, ni är bäst och ni vet vilka ni är!

"I en annan del av köping"

Jaha och nu var det söndag igen då. Och trött som bara den är jag. Körde ju syrran och de i går, var hemma första gången vid 11 och la mig och kolla på film så somna väl vid halv 1 eller nåt, sen ringde Päron och sa att de skulle hem vid 2 så då åkte man sen var jag hemma vid kvart över 4 igen och nu vakna jag vid halv 9 här. Ganska trött kan jag lova eftersom jag vakna rätt tidigt i går oxå. Jag ska nog kolla om det går att köpa nån sömntablett och prova de. För de är ingen hit att gå och va trött heller. Men jag tror jag kommer somna snart när jag slänger mig i soffan.
Syrran och Päron har fått mig att börja se på "I en annan del av Köping" och Tobbe som är med där är ju helt tokig, svär och har sig hela tiden ju. Han kan ju inte säga nåt annat än fan och jävlar tror jag. Ha ha.
Ååå jag måste tvätta i dag oxå, ska nog springa ner till tvättstugan nu och kolla om det finns nån ledig tid i eftermidda, men skulle inte förvåna mig om det är uppbokat just när man behöver tvätta. He he. Jag vet en i detta hus som behöver tvätta och tvätta sig iallafall, fy fan gick förbi människan igår och höll på att spy, hela vägen upp i trappan fick jag typ försöka att inte spy sen när jag kom in fick jag värsta host attacken. Fy fan hur kan man lukta illa utan att ens känna det själv?

- 2 kilo!!

Ja min sluta äta period lönade sig, jag har gått ner 2 kilo denna veckan, pga att jag inte ätit så mycket, men nu blir det att börja äta igen och börja röra på sig i stället. Ha ha kan ju funka lite bättre då.
Har nyss duschat så nu ska jag göra mig i ordning och dra till syrran sen, är ju inte så snabb på att göra mig i ordning så det är skönt att vara ute i god tid. Ha ha.
Blir att va chaufför åt mc knuttar i kväll då, får se om de kan slå raggare i äckliga grejer, dumma och puckade grejer eller oförskämdheter. Gissar på att de är typ något bättre iallafall. Ha ha.  

Nytt jobb, nya möjligheter :)

I dag har jag fått goda nyheter! Fick ett säsongsjobb i sommar som signalvakt! :) Så jävla skönt att ha allt på det säkra nu, inga bekymmer över jobb nu iallafall :D Kommer bli så jävla mycket jobba i sommar och det ska faktiskt bli skönt! Jobba och känna att man göra något vettigt och sen kan man spara undan pengar och dra över till Usa förhoppningsvis i slutet på detta år eller början på nästa! Fy tusan vad glad jag är!
Har även vart och grejat med lite annat i dag, jobbade ju först men drog tidigare redan vid 3, så mötte jag syrran och vi drog till maxi och handla sen hem till henne och färga håret på henne, hoppas det blev bra :P Är inte så duktig på att färga hår tror jag. Sen var jag även och satte i gallret i min bil, var ju tur att Mattias hjälpte till för de hade jag aldrig fixat själv. Ha ha.
I morgon blir det att vara chaufför, kommer bli skoj, ska ju ut och äta innan och grejer!
Ååååååååå happy day!

Lite Lars Winnerbäck och tankar..

Det gick bättre på jobbet i dag än vad jag trott att det skulle göra. Var inte alls lika negativ som jag trodde jag skulle vara. Och sen var jag ju även ute och gick på lunchen, var rätt skönt. Frisk luft! Men nu vill jag ha tillbaka solen oxå.
 Jag fick en sån jävla bekräftelse i går alltså, det var någon som kunde läsa mina tankar! :) Helt magisk känsla som man helst faller pladask för. Men om jag känner mig själv rätt så kommer den där långa uppförsbacken snart igen, den brukar alltid komma efter ett tag. Men jag orkar faktiskt inte bry mig om det.
Sitter nu hemma och lyssnar på musik och lite Lars Winnerbäck, HA nu kom jag på ett tillfälle jag sjunger på, det är när jag hör vissa av Lars Winnerbäcks låtar. (Där fick du mig Patty ;) ) 
Rensar hjärnan från alla äckliga tankar och bara lägger in dom glada nyheterna. I morgon är det äntligen helg! På lördag är det äntligen helg och göra vad fan man vill! Söndag är det äntligen helg och göra precis ingenting! Och sen var det bara trist igen, måndag = jobba.
Ska nu kanske käka nåt? Nej jag tror inte jag ens är hungrig faktiskt. Ska se på mitt favvo program snart, "Du är vad du äter" se om det går bra för Babbsan. Ha ha.
Skulle fan vilja ha Anna Skipper som tränings coach och rådgivare om maten man äter. Men det är ju ytterligare en dröm. Nu ska jag drömma vidare...............................

Hur visste du?

Det var precis det jag behövde, du gjorde det precis i rätt tid?
Hur kan det falla på plats så bra?

Jag vill inte mer..

Dagen i morgon på jobbet kommer inte bli kul alls, jag har redan ställt in mig på det och de är ju det som jag gör fel, jag vägrar inse att det kan ändras. Försökte verkligen allt jag kunde i dag och jag gjorde ett riktigt bra jobb tyckte jag mot jag har gjort innan. Fick i väg riktigt många på sista passet, men vad får man för det? Absolut ingen bonus och absolut inget "Bra jobbat!" ha ha, det finns inte något som heter så på mitt jobb, glöm det på en gång lixom!
Jag vill inte vakna i morgon och vara tvungen att gå dit, vet ens inte om jag får plats på dagen utan kanske måste börja jobba kvällar nu om det inte går att jobba på dagen. Min dagliga rutin kommer bli helt knas, jag kommer balla ur för minsta lilla då. Mat, sömn, energi och framför allt lust kommer inte funka. Har redan börjat svikta i dag, har inte mått så här dåligt sen sista veckan jag jobba på Kardemumma typ och när jag gick i skolan.
Jag hatar inte få vara på ett ställe man trivs på och mår bra av. Det finns några såna ställen men tyvärr är man alltför sällan på dom.
 Jag vill bara ha sommar och komma härifrån, få ett annat jobb och träffa nya människor, slippa får höra hur jävla dåligt det går för en varje dag. Skulle vara så himla skönt om man fick ett av signalvakts jobben och fick tjäna ihop mycket pengar och bara ta en resa och slippa bekymra sig för att pengarna kommer att räcka denna månad.
Jag hoppas jag kommer få lite mer i lön denna månad än vad jag fick i januari, jag fick 5600 då och det har runt som tur vart men jag har inte unnat mig några större grejer direkt. Men de är kämpigt att alltid behöva tänka på att "Nej jag kan inte köpa den där tröjan, 149 kr är alldeles för dyrt!".
Vill att Erk ska komma hem nu, jag vill umgås med en kompis som jag kan prata med, skratta med och gråta med. Saknar att inte bara kunna åka in till henne och ta en promenad och prata om allt och ingenting.
Hatar det här.

Total vändning :)

Eller ja nästan total vändning iallafall, går mycket bättre på jobbet i dag faktiskt. Har sålt lite mer och har lite mer poäng oxå, men det är nog mycket tur oxå! Bara hoppas på att man kan sälja några mer så man kanske kommer upp till provision i dag :)
Har lite problem med vad man kan komma på att laga till mat i dag oxå, vet inte nåt som jag är speciellt sugen på eller nåt ju. Ska iallafall bara äta knäckebröd med leverpastej och gurka på när jag kommer hem, fint gött de :D
Nu har jag iallafall bestämt mig för att klippa mig och färga håret nästa gång jag får lön, ska försöka få samma färg som jag hade för typ 2-3 år sen, får se om det går bra.
I går satt jag och kolla på massa kort och i alla gamla skolkataloger, fan hur man har sett ut alltså. Ha ha.
Får ju lite minnen från högstadiet, alla minnen är ju inte bra men det var ju kul vissa stunder där med, men det är absolut inget jag skulle vilja göra om alltså gå om högstadiet eller nåt. Ha ha.
Det är så himla kul att prata med Patricia här på jobbet oxå om alla som gick på Djurgårn och vad som hände jämt och vilka som var med vilka och sånt. Man kan få sig ett gott skratt i bland.

Jävla glasögon orm!!

Ja nu är man så illa tvungen att skaffa glasögon då oxå, var på gränsen till att jag ens inte fick köra bil utan glasögon. Ha ha. Har tyckt att jag har sett dåligt men trodde väl inte riktigt att det var sååå dåligt. Men nu blir det bara att försöka spara ihop pengar och köpa ett par då. Men det behövs ju bara när jag kör och tittar på tv typ, det är ju då det är som värst.
Sen fick man besked om att jag måste gå ner på deltid i dag oxå, säljer inte tillräckligt bra för att få full lön, men jag har väl nästan gått och väntat på denna dag. Men får ju jobba rätt mycket ändå, det är ju inte typ halva dagar eller nåt utan lite mindre i lön och sen jobba så ofta jag vill typ. Lite lättare för att få provision oxå.
Hoppas verkligen jag får ett positivt svar från något av jobben jag har sökt, vill från Dialon nu verkligen, iallafall så som det ser ut nu. Hatar verkligen att försöka tvinga på vissa människor till att köpa något. Funkar lixom inte så för mig. Men vissa fixar ju jobbet galant, tyvärr är inte jag en av dem.
Nej nu ska jag lägga mig framför tvn.

Har sprayat sönder min näsa..

Nässpryen är nog lite stark för min näsa känns de som för i natt var den typ helt öm! Ha ha. Men det är lika jävligt än iallafall, snorar och har mig, nyser typ 1000 gånger om dagen oxå :)
I morse när jag kom upp var en av de värsta dagarna på länge, var helt trött i huvudet och sen skulle jag klä på mig och känner hur jävla mycket jag har gått upp i vikt egentligen. Sjukt mycket känns det som även om inte våger visar det så känns det ju på alla kläder. Kläder jag hade på mig för ett halv år sen är nu nästan för små. Fy fan jag hade verkligen ingen bra morgon. Men nu från och med att jag har blivit frisk så SKA jag gå ut och gå varje dag.
Har det som mål iallafall nu så får se om man kanske kommer gå ner något till sommarn iallafall.
Nej nu måste jag jobba här.

Kom inte på någon rubrik..

Sitter på jobbet nu och kommer till vissa telefonsvararen, i bland kan man få sig ett riktigt gott skratt alltså. Typ som förra veckan när jag kom till en tant som hade pratat in på svararen om typ hur kall vinterna 1952 var och hur bra det var att telefonsvarare fanns och sånt. Ha ha. Höll på att skratta ett bra tag åt det!
Är fortfarande förkyld oxå, sitter och snorar och har mig. Men än så länge har det gått bra :) Hoppas det går över snart så man låter lite normalare. Ha ha.
Får se vad man ska göra i dag då, borde nog ta det sista på städningen så det blir klart. Bara damma och sånt kvar.
Har funderat lite på att sluta köpa så mycket grejer till lägenheten nu, köper ju mer till lägenheten än till mig själv. Och är i stort behov av nya kläder nu så jag skulle kanske få lite pengar av mamma i present och då ska jag nog köpa nåt till mig själv iallafall :) Ett par nya byxor vore ju nåt och ett par nya skor. Men får se om man kanske har råd med det denna månad eller nästa, är ju inte direkt så att jag skiter ut pengar nu. Ha ha.
Vill verkligen ha riktig vår nu, är sol ute i dag och de ser så jävla skönt ut! Vill ut och gå men orkar inte så värst mycket när man är helt tät i huvudet typ.
Nej nu har jag ingen fantasi så jag får sluta här.

Hmm inte alla hästar i hagen i dag kanske.. Ha ha..

Va in till Kr.hamn och sola förut och då låg jag och tänkte för mig själv att gud vad brun jag kommer bli om jag solar ungefär varannan vecka eller så. Och då tänkte jag även att det är ju inte så farligt att sola så sällan som det är att sola ofta och de gör jag ju verkligen inte. Tjii fick jag! Kom nyss på mig själv att jag redan har solat 3 gånger denna vecka........oooooj då. Alla hästar var inte i hagen i dag, för staketet hade rasat för läääääängesen! Ha ha.
Nej nu får jag nog ta och växa upp, har fått lite plus poäng i dag iallafall när jag fick sån städ nojja och dammsög och torka hela lägenheten, fast jag fuska på några ställen under sängen, sofforna och vardagsrumsbordet. Det är ju så jävla långt ner att böja sig. Ha ha.
Nej nu ska jag hem till mig kära mor och far och äta mat som jag gör varje söndag typ och lever på deras mat och pengar! I går fick jag en hel tjuga av min pappa, fatta vad förvånad jag blev eller! Ha ha.

En förkyld söndag..

Ja denna förkyldning ger fan inte med sig alls! Kommer bli grymt jobbigt att sitta på jobbet nu i veckan och snora men tacka vet jag nässpray och ibumetin ;D
Förstår inte hur jag kan vakna så tidigt heller, vakna vi 8 i dag och var inte direkt trött ens, gick ändå och la mig vid 2 och somna inte förrens halv 3 eller nåt. Men känner på mig att jag kommer somna snart en sväng :)
Igår kväll blev det film ute i skogen och jag säger bara att en del har det bra! He he. Filmen "Hide and seek" var lite skum ändå, ingen film jag som jag kunde lista ut vad som skulle hända lixom.
I dag ska jag iallafall ta tag i städningen här hemma som jag har sagt för länge! Ha ha. Försöka torka golven här och damma de mesta. Hatar fan att städa nu, tänk om man kunde köpa lite svart hemhjälp ;)
Ska även hem till mamma och käka sen, tror jag skulle få fläskfilé och potatisgratäng, det börjar bli godare med åren faktiskt, har ju inte vart så förtjust i kött och sånt förut.
Nej nu ska jag lägga mig och snora lite framför "The Voice".
Lite och tänka på oxå så.

Slapp lördag..

Jaha då sitter man ju här igen då. Är lördag i dag och har vart inne i stan med mamma en sväng. Köpte lite prydnads blommor och 2 prynads giraffer, så nu har jag pysslat lite här hemma igen, men de behövs mer! Ska köpa mer grejer när jag får råd och när jag hittar nåt fint igen.
Sen var vi även ute på Bergvik en sväng och ut till affären där Virre jobbar, hitta en tröja där så den köpte jag. En riktig mys tröja :)
Har gått och dragit på mig en förkyldning oxå, jäkligt typiskt men det går nog över. Det var säkert Patricia som smitta mig förra veckan när hon blev sjuk ;) Ha ha.
Men lite jobbigt att va lite halvsjuk när det är 19 grader i lägenheten oxå! Har tänt en hel del ljus nu så hoppas det blir lite varmare, fattar lixom inte vad dom tänker med när de säker värmen här och man betalar en hyra som är helt sjukt hög! Vill flytta faktiskt, typ få tag i ett litet hus, typ sån storlek som syrrans hus har, fast lite högre i tak :D Hehe. Men i såna fall skulle jag vilja köpa de och då måste man nog ha lite bättre jobb än telefonförsäljare. Ha ha.
Kvällen i dag kommer bli lugn ligga framför tvn typ som vanligt :) Se om det går nån bra film, de är ju "Se upp för dårarna" men den har jag redan sett och de var inte så där skit bra men får se vad som händer.
I morgon kanske man ska ut och fika hos Lovisa, får se om jag mår bättre då annars vill jag nog inte åka ut med tanke på att man kan smitta ner Hannah.
Nej nu skulle jag vara tacksam om sommaren kom och jag fick ha det jävligt kul! Trött på detta pissliv.

Min mamma är så söt :D

I dag när jag kom hem efter jobbet så åkte jag till mamma och så klart fick jag alla hjärtansdags present! Sött som bara den och det roligaste var väl att jag hade köpt samma choklad till henne som hon köpt till mig. He he.
Mitt favvo program är ju nu oxå, Du är vad du äter! Rätt kul och se hur de förändras, synd bara att man inte kan ta efter och göra likadant som de som är med och ha den motivationen!
Nej nu blir det strax Efterlyst sen sängen.
 Natti!

Alla <3 dag! :)

Ja i dag är det ju alla hjärtans dag och som vanligt får man höra om att alla ska gör si och så med sina pojk och flickvänner. Aja tur att någon är lycklig iallafall. Hehe. Skojar ju så klart bara! :D
Har ju även lovat att skriva något fint om mina kära systrar, hmm kommer ju inte på nåt att skriva direkt! :P Ha ha.
Nej men ni är väl lika bra som jag antar jag. Ha ha. Nej men tack så mycket för att ni ställer upp och man kan prata med er om allt typ! Tycker om er jätte mycket! :)
Och nu något inte lika fint kanske, alltså jag har ringt till ett x antal Stockholmare i dag och massa andra dagar och fan det finns inte många av dom som direkt är över trevliga, visst alla är inte spydiga men fan det finns en hel del som är så jävla kaxiga, vad tjänar dom på det lixom?! Trötta människor!
Ha ha ringde nyss till en gubbe och så fråga jag efter hustrun där hemma och han bara "Nej du hon har sprungit och gömt sig!" Ha ha bara va? Hur kommer folk på allt? Nej nu får man försöka sälja nåt mer!

Hur ska man kunna sälja något utan säljutbildning?

Ja det undrar jag, vi på Dialon har ens inte fått nån säljutbildning på hur man ska sälja, vad man ska säga eller vad man inte ska säga. Det vore ju lättare om vi fick lite sånt och vore ju kul om man fick intyg på att man hade gått säljutbildning. Sånt är ju ganska bra att visa upp sen lixom.
 Men vad ska man begära av Dialon?!
Har iallafall jobbat i dag och de gick ju inge vidare om man säger så! Hoppas bara man får svar från något annat jobb någon gång så man skulle kunna sluta! Men man får se vad som dyker upp och händer!
I morgon är det alla hjärtans dag, har inte köpt något förutom till mamma, har inte råd att köpa mer heller tyvärr, inte så som min ekonomi ser ut just nu iallafall. Men eftersom mina systrar läser här får jag väl skriva något fint till er i morgon då :)
Jag ska iallafall ge Erks mamma en liten present eftersom Erkoo inte är hemma och kan göra det så får jag väl offra mig då :P
Hmmm det var något jag tänkte skriva tidigare under dagen i dag men nu har jag glömt bort det!
Minnet är bra men kort!

Jaha nu väntar man bara då..

Håller just nu på att laga lite käk, var ett tag sen jag gjorde riktig mat hemma, gör faktiskt mos och fiskbullar nu de brukar ju bli typ nudlar och wok annars som tar 3 min eller nåt. He he.
 Igår var man ju nere i Gbg och på Liseberg, kändes så himla bra, skulle va jättekul att jobba där alltså! Men man får väl se vad som händer. Var ju även i Örebro i dag så vi får väl se vad de säger oxå!
Jobbigt bara om man skulle vara tvungen att välja! Men de kommer ju fler år och då kan man ju söka igen till nåt av jobben om det skulle vara så.
I morgon är det ju bara att börja jobba igen då, de var rätt skönt att vara långledig faktiskt :) Men denna vecka blir ju kort, bara 3 dagar kvar sen helg igen! Ska slappa hela helgen nu tror jag och spara pengar som vanligt! Ha ha.
Nej nu måste jag kolla till käket!
 Men förresten om nån vet nån bra film så säg till!

Vad har hänt?

Var ju ute igår med Jossan, Virre och massa tjejer. Förfesten var kul och så, sen tog vi taxin in till stan och drog in på nöjes. Jag tyckte att de funka i början men sen drack jag inget mer och typ bara satt där vid ett bord. Alla de andra dansar ju så jag bara satt och va typ. Kommer nog inte gå på krogen på typ hur länge som helst igen. Hatar fan att gå ut och dricka. Inte värt pengarna för 5 öre och man har då fan inte kul. Drog iallafall från nöjes vid 12 och de var as gött. Bara komma i från alla som tittar och allt folk. Blir ju grymt jobbigt att vistas i en lokal med typ 100 andra människor. Nej nu blir det fan lugnt ett bra tag igen!

Så typiskt mig! Ha ha..

Klockan är ju fan strax 4 och jag ska va klar vid halv 6, har precis kommit ur duschen. Men det är typsikt mig :) Blir väl att leta fram kläder nu då och sen göra sig i ordning.
Igår var det en trevlig kväll men kort! Jag var fan ap-trött, tror Therese var de oxå. Johanna och Elena var därimot rätt pigga. Eller?! Insåg just nu när jag titta ner på min vita matta att Johanna antagligen har spillt dip där, eftersom hon satt i mitten på soffan och fläcken är där så får hon bli den skyldiga :D Ha ha. Får nog ta mig i kragen och boka tvättid och tvätta alla mina mattor nångång. Ser jag ju verkligen fram till!
Nej fy tusan vad trött jag är. Men får nog ta en rosa pantern så jag piggnar till!

Lite ändring i planeringen..

Skulle ju ta det lugnt i helgen, men blir att jag hänger med Jossan och de till Harrys i morgon i stället. Har egentligen inte råd med det, men känns som jag har lite lust iallafall så det kan nog bli skoj :) Hoppas det iallafall!
Sitter nu och bara väntar på att klockan ska gå, men ska försöka ta tag i disken och sen hoppas i duschen. Och förresten gissa vem som INTE dammsög och skura golv i dag då? Ha ha. Var visst inte på humör för det så jag tar det nån annan dag. Nej tack och hej leverpastej!

Ingen tvättid!

Skulle egentligen ha tvättat i eftermiddag men det fanns inga tider, blev faktiskt riktigt förvånad :) Ha ha.
Men skönt då kan jag städa och torka alla golv i stället då.
Ska ju ha film och Buzz kväll med Elena, Therese och Johanna, Patricia blev ju tyvärr sjuk :( Men vi får ta det nån annan dag oxå. Det blir nog nån Saw film, får se vad tjejerna tar med för film.
Fan jag är extremt känslig mot lukt nu alltså, iallafall killarnas lukter på jobbet, fan skaffa nån parfym som luktar gott i stället för gamla trött gubbe!
Nej nu vill jag att klockan ska bli 3 så jag får sluta :) Ska åka förbi Jossans jobb och se om hon kan hjälpa mig fylla på min braständare, se om det går det gick ju inte så bra när pappa och Päron skulle göra det. He he.
Nej nu ska jag jobba!!!!!!

Det var den timmen det!

Har precis lagt på telefon med syrran, hon tjata med mig en hel timme nästan! Och jag som skulle städa. He he. Synd nu blev det ju aldrig att jag dammsög, vad trååååååååååkigt! :)
Ska iallafall byta sängkläder eller jag tror det iallafall, eller om jag kanske gör det i morgon i stället och duschar, orkar inte göra det nu känner jag, klockan blev ju så mycket.
Bara en dag och tre pass kvar till helgen nu oxå.
Inte nog med att det är helg, det är lååång-helg oxå :D Ska ju inte jobba förrens onsdag igen!
Har börjat kolla på massa gamla kort och lyssnat på gammal musik och jag längtar till sommarn så man kan ragga lite igen. Inte så som förr men iallafall åka lite raggarbil.
Nej nu har jag noll tankar i huvudet så jag tackar för mig!

Familjen!

Ja familjen är ju något som betyder fruktansvärt mycket, även om det inte märks alla gånger ;) (Man måste ju få retas i bland oxå) Såg ju att jag hade fått inlägg av stora storasyster och det blev ett sånt där inlägg som man bara ler åt och inte kan sluta med det. He he. Hur har hon lixom hittat hit? ;)
Prata nyss med Erk ett tag, jag är avundsjuk på henne, jag vill oxå här i från ett tag! Men min lägenhet är ju det som håller kvar mig tyvärr. Törs inte göra mig av med den, så om någon vill hyra en super bra lägenhet i Väse så säg till. He he.
Känner mig grymt duktig som inte vart ute och druckigt en droppe alkohol sen den 25 december :) Jag har nog blivit jäkligt tråkig, men tycker alkohol är överskattat just nu. Ha ha. MOOOOOORALTANT JA!
Skulle vara nyttig i kväll oxå tänkte jag, börja jätte bra med knäckebröd med leverpastej och gurka och ett glas jucie. Men sen.........................................
...........................................kom ju den stora godis skålen fram, FY!
Men hoppas det finns kvar lite tills på fredag iallafall! 
Nej nu ska jag borsta tänderna och stå framför spegeln ett par minuter innan Andra avenyn börjar kl 22 som gick vid 20 egentligen men som jag missa förut tack vare Erkoooo.  

Fetistisdagen!

Grymt sugen på att köpa en semla i dag faktiskt bara för att de är fetistisdagen lixom :)
Sitter och säljer Goal och Pro Hockey nu, lite bättre än Ica Kuriren faktiskt. Ha ha. Om ni vet någon som vill ha någon av tidningarna så säg till ;)
Går lite lättare att jobba nu när man säljer lite faktiskt, fick hela 78 poäng igår, WOOOOW! Får se om man säljer lika bra i dag, skulle inte tro de men :)
Helgen kommer bli super lugn för mig del, som vanligt! Fredag blir det film med Patricia, Elena, Therese och Johanna, vi har inte riktigt bestämmt vad vi ska se än men det märks, kanske ska spela lite Buzz iallafall :D
Lördag blir det oxå himla lugnt, ska fixa lite kopior på alla betyg och intyg och sen bara typ slappa och äta godis och ladda för intervjuerna på måndag och tisdag. Fattas väl bara att min bil skulle gå sönder på nåt sätt när jag är på väg dit. Ha ha. Men snart är det ju besikting för den så vi får väl se hur det går då! Har ju inte Jocke hemma nu heller som kan laga min bil. He he.
Nej nu ska jag peppa Patricia så hon säljer skit mycket här :D

Underbara måndag morgon!

Kom till jobbet rätt tidigt i dag, men Mats som skulle öppna hade ju ingen nyckel IGEN, för byggarbetarna som jobbar här breve hade tagit den. Normala dom verkar va! Men men kom in på jobbet iallafall och jag tycker de luktar så jävla illa, typ matrester och svett! Uuuurk! Har fått suttit med fönstret öppet hela morgonen typ. Men det är säkert bara jag som inbillar mig som vanligt! Är ju extremt kräsen med lukt och typ äckel grejer. Ha ha.
Och stör mig på typ en hel del på jobbet, iallafall alla nya typ. Såna jävla puckon! Palla ens att se på dom!
Nej nu strax har vi rast så jag ska plocka upp min banan och ladda upp för att komma först till soffrummet! :D

Nu har jag gjort mitt :)

Dagen börja med att jag vakna vid 8 och drog i väg ett sms till Jocke och såg så han var vaken och kom med bussen. Han var ju så klart uppe med tuppen som vanligt så vad hade jag och oroa mig för? :) Fick svar tillbaka från han att det hade vart skönare om jag körde han i stället för han skulle få åka buss. Men palla att köra typ 30 mil i detta väder själv? Nej inte i dag känns de som. Om jag hade haft hela dagen på mig kanske det hade gått. Fick iallafall enorma skuldkänslor när han fråga och jag inte orka så jag tänkte bättre att hitta på nåt än att ligga i sängen och tänka på de. Ha ha sagt och gjort, åkte hem till mamma vid halv 9 och väkte Carro och Päron :D
Var även ute på katt-jakt, Sigge hade inte vart inne på hela natten så jag var ute och leta efter honom men hitta han inte men hitta iallafall min lilla Nikki så hon kom in lite senare iallafall :) Men Sigge dök oxå upp senare så hade han hela pälsen full med snöbollar typ, stackarn. He he.
Men nu sitter jag här och funderar starkt på att sova en liten stund, har ju redan vart uppe och borstat av bilen två gånger och vart ute och härjat så jag är lite trött.

Åk aldrig merca med Krille!

Det fick jag lära mig i dag, var in till stan med han och Jocke förut och så kom vi upp på uppfarten vid nobelplan typ och där tvärstannar bilen och vill inte gå igång igen. Som tur var syrran i stan och kom med starthjälp. Sen kom vi ut till BRL och där stanna den igen men då var ju Therese där med Jockes bil som tur var. Sen fatta vi beslutet om att dra ut till biltema och köpa nytt batteri. Funka lite bättre då :D Var även en sväng på Clas Olsson och på Max och käka. Var gott men inget jag direkt är sugen på ju!
I kväll blir det film hos Jocke, blev ingen bio för det gick ingen bra.
Har inhandlat ett kilo godis i dag oxå, gissa om jag kommer frossa i godis i helgen? Ha ha.
Nej nu blir det att slappa lite sen göra sig i ordning och dra till Jocke!

Tusen tankar och inget svar!

Vet varken ut eller in. Men jag får ta dagen som den kommer helt enkelt!
Har iallafall bestämt mig för att åka på intervjuen på Liseberg. Sen får man ju se hur det går där.
Har ju vart på en intervju i Örebro som signalvakt och ska på en snart igen och sen får vi se vad som händer.
Jag hoppas men inte på för mycket, vill bara väldigt gärna få något av jobben.
Men nu är det fredagkväll och jag och tvättmaskinen är bästisar i kväll. Har tvättat 6 maskiner nu och bara väntar på att det ska torka. Himla skönt att inte behöva tvätta så ofta! :)
Bröderna Lejonhjärta är nu på tvn, det var inte direkt igår man såg på det. Hemsk barnfilm egentligen.
Men nu till nåt glatt! Mitt ip-nummer är inte längre spärrat på bilddagboken så nu ska jag ladda upp mer bilder när jag väl tar några. Ha ha.

Beslutsångest!

Fick ett mail från Liseberg i dag, jag hade kommit vidare i intervjuen! Blev kallad på ny intervju till spelavdelningen, de som har hand om 5 kamperna och sånt. Blev skit glad men som det ser ut nu kan jag inte tacka ja.
Har ju hyran att tänka på och sen hyra där nere i så fall, funkar ju inte :(
Jag har till och med drömt om Liseberg denna vecka så det borde vara menat till mig. Ha ha.
Nej men får se hur jag gör, får lämna besked nästa vecka, har ju helgen på mig att fundera.
Ny månad i dag oxå, min månad ju :) Bara 27 dagar kvar tills jag fyller år, fast jag ser inte fram emot att fylla 21. Vill inte fylla mer än 18 ju!
Nej ska försöka dra i väg några När och fjärran nu och gå hem om 3 timmar typ!