ThereseStrid

Alla dom där vännerna

Varför umgås man inte med dom oftare? "Jag lovar jag kommer och hälsar på snart, det vore så himla kul att ses!!" Hur ofta säger man inte så eller hur ofta hör man det inte? Det är så jävla synd att man inte tar till vara på vännerna bättre! Om jag hade flera miljoner och hur mycket tid som helst skulle jag hitta på saker med mina kompisar jääääämt, men tyvärr, jag är en helt vanlig dödlig människa som inte har några pengar eller överflöd med tid! Men definitivt så mycket tid så jag skulle hinna hälsa på många kompisar! Men inte så mycket pengar så jag tar mig runt till alla! Dessa jäääääävla pengar hela tiden!

Livet är lätt, men det vore bra mycket lättare med pengar!

Jag är även grymt irriterad på en viss kvinna på en viss bank som skulle vara klar med mitt och Robins ärenden förra veckan. Varför hör man då inte av sig? Varför klickar hon kunder som ringer? Vilken banktant gör något sånt? Jävligt oproffsigt känns de som iallafall. Och såna människor har hand om folks pengar känns ju jävligt lovande :S

Jag överreagerar säkert men jag är sååå trött på detta nu och har absolut inte en spänn denna månad och vill bara att allt ska bli klart så jag kan börja tänka på mig och mitt! Är man egoistisk om man tänker så? :S

Som vanligt

Som vanligt blir det en paus i bloggandet lite när som helst. Sen sist har det nog vart femhundraelva grejer att tänka på och att göra.
Jag har fått mina nya väggar att glo in i, de är lite så där smutsvita och några är grå och några beiga. Ganska fräscha ändå faktiskt så jag är nöjd! Men jag skulle vara mer nöjd om man kunde spola tillbaka ett år eller så och jag fick tillbaka mina gamla!
Men nu är det som det är och jag tror det kommer gå bra!
Bosse tror jag inte trivs som fisken i vattnet för han är ju en katt men det får gå bra vare sig han vill eller inte. Vi har iallafall vart ute Bosse och jag i skogen som är bakom oss i dag, han i koppel och jag sprang som en tok efter. Han fick lite stölleryck när han fick komma ut efter 3 dagars lägenhetstittande :)

Åter till vardagen är det jobb och massa ärenden som gäller just nu. Hoppas allt ska bli klart med hus och lån någon gång så slipper man gå och ha ont i magen för det oxå :S
Men det hinns med! Jag har ju inte så mycket annat att göra just nu i höst mörkret så sitter mest och fixar saker i lägenheten, massa papper hit och dit.
Men på lördag är det kalas! Jullan kommer hem till Kr.hamn och bjöd in mig på förfest. Jag är inte så töppen sugen på att gå ut om det är sånt här väder, men det är nog bra om jag kommer ut och träffar folk.

Nej åter till min lunch bestånde av pyttipanna, ägg och massa ketchup!!

Inte gjort något på en vecka

Jag har inte gjort något nu på en hel vecka snart, alltså något vettigt. Inte städat, tvättat, lagat mat eller vart utomhus. Inte nåt alltså. Jag har ingen ork, ingen lust. Är helt tung i huvudet och orkar inte ta tag i vardagen, den där bubblan är tillbaka och jag bara sitter i den och här framför datorn.
Hoppas på ett banksamtal och ett bra besked i dag, jag vill gärna ha de där nya väggarna nu och till de krävs pengar, pengar som jag inte vill att någon annan ska bli lidande för men som jag måste ändå kräva. Eller?!

Jobb står på schemat i dag, eller ja hela helgen, ska jobba eftermiddag i dag, lördag och söndag. Det är skönt, lugnt och skönt oftast inga arbeten ute. Eftersom jag jobbar eftermidddag efter Patrick så vet jag oxå att det alltid är städat när man kommer. Gött, hatar att ta reda på andras skit.

Livet är inte rättvist, 2 dagar efter Morfar så gick Lisbeth bort, det är fan inte rätt.
Läste igår om två 18-åringar som blev påkörda av tåget oxå, det är inte heller rättvist. Fy fan vad hemskt. Det har vart så mycket såna olyckor de senaste så det är inte klokt. Hur fan är det möjligt egentligen? Varför blir bara vissa lidande och inte andra?

Jag vill spy..

Det är inte nog med skit än tydligen.

Min bästa morfar somnade så gott i dag, han mår mycket bättre där på andra sidan. Det vet jag, men så svårt att acceptera det nu. Jag mår både bra och dåligt för det, dåligt för att jag inte hann upp och hälsa på en sista gång och dels för att sist jag var där kändes det ändå som att det räckte att se han så liten och nedbruten redan då. Jag är glad att han slapp lida mer. Lilla lilla Morfar. Han mår bra nu <3

Har än inte hittat den där andra väggen jag ska sitta och glo på. Känns omöjligt just nu. Har ingen lust att leta eller titta på nåt. Vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och vakna upp till det där som var för 1 år och 10 månader sen. Allt var bra så som det ska vara. Det ska inte vara så här dåligt som det har vart i 1 år. Jag skäms :S

Jag vill dansa på moln resten av mitt liv...

Soffan väntar

Sitter på jobbet och väntar på att ett tåg ska gå, men så länge får det nog bli att jag lägger mig i soffan ett tag. Ska försöka vila lite så kanske jag orkar städa när jag kommer hem och sen lägga mig och sova.

Vi ska värdera huset på måndag, det ska bli intressant och se om 70tals villan kan ha stege något i värde! Och det hoppas jag verkligen efter all slit med renoveringar. Hörde med syster yster oxå om det var något speciellt jag skulle tänka på innan värderings gubben kommer ut och de var väl bara att hålla rent och snyggt sa hon. Hoppas min städning duger nu då.

Ser fram emot framtiden, men ändå inte. Gud vad kluven man kan vara! Men jag är iallafall glad att jag har ett jobb, det underlättar mycket! :)