ThereseStrid

Slappar dag..

Idag får det bli en riktig slappar dag då jag inte känner mig helt kry, känns lite konstigt i min hals och under natten som gått så har jag vaknat flera gånger och vart svettig och sen vaknat och frusit som attans.
Så det får bli sängläge idag med filmer och serier, sen ska jag göra hemmagjorda köttbullar med potatis och gelé till som mat idag! :) Mums!

Igår hade jag en riktigt bra dag, hade ju sällskap med kompisar hela dagen nästan så det var skönt! :)
På kvällen så kom Jocke, Alex och Lukas hit och hälsade på. Vi prata om hur dopet skulle bli och hur det var allmänt bara :) Och käkade paj! :) De var trevligt att ha besök och Lukas va så go :) Han hade verkligen växt sen sist jag såg honom :)
Ser fram emot dopet och få bli hans gudmor! :) Är väldigt stolt över att de ville ha mig som gudmor till deras son! :)

Virre skulle aldrig ha lärt mig äta sushi alltså, gissa vad jag är konstant sugen på nu?!?!
GALET! Haha..

Sushi

De åt jag för första gången idag! Och fan vad gött de var! Lätt en av mina favvo rätter det kommer bli! :) Gött att ha det till fredags mys :)
Virre fick bli min lärare i hur man äter det och hur fasiken man skulle hålla de där pinnarna! Haha. Det var inte det lättaste! :)
Men absolut något jag tycker alla som gillar rå fisk ska testa :)
Tack Virre för en god lunch och ett trevligt sällskap!! :)

Fördel

En fördel med att jobba natt är att man kan lyssna på Morgonpasset hela vägen hem sen!! :D GÖTT!!

Så fel de kan bli!

Härligt att jag har fattat helt fel på mitt schema då jag trodde att jag skulle jobba natt ända tills på fredag! Men ska bara jobba 3 nätter tills på fredag! :) De hade vart just snyggt om man hade kommit till jobbet och inte skulle vara här! Så nu fick jag ju ledigt jätte mycket helt plötsligt! Undra vad jag ska kunna hitta på då? :)
Nu ska jag strax åka hem från jobbet iallafall, känns skönt att ha fått ihop några extra timmar denna helg! :)
Ha en fin söndag!

Mätt!

Åter igen en kväll på jobbet nu då! Resturangbesöket blev kort men gott! :) Jag käka bacon inlindad oxfilé med pommes till, de var inte helt fel! Blev tokmätt efter halva portionen! :) Kan verkligen rekommendera Texas Longhorn i Karlstad! Riktigt bra mat! Men det är inte det lättaste att få bord där inne så man bör vara ute i god tid! Men tack än en gång Carro och Kenta för sällskapet!

Blev in ringd på jobb tidigare så jag fick börjar 20:00 istället för 00:00 lite töligt att behöva dra iväg så snabbt, men jag kan tänka mig att Carro och Kenta såg det stora dollar-tecknet i mina ögon när vi drog från resturangen! Ha ha. Är så jävla pengakåt nu och vill bara jobba så mycket jag kan nu under vintern/våren så man kan må gött under semestern i maj och juli! :)

Fick även hämta upp småpöjkera idag igen så de tog sig hem, det var skönt att se att de var välbehållna efter deras lilla båtresa. Och jag tror det var nöjda med resan, så lät det iallafall, men jag tror nog att de lär vara helt döda resten av helgen! :) Ska bli skoj att komma upp till Robban och få höra om alla deras bravader!

Överraskad

Faktiskt så har livet överraskat mig, tro det eller ej!
Jag vet inte men det känns som ett tecken!
Jag blev väldigt förvånad och glad över det när det har känts hopplöst i några dagar!
Men nu börjar det kanske vända lite sakta men säkert!
Roligt med överraskningar som är positiva! Annars kan de gott få kvitta!
Nu ska jag jobba lite mer sen åka hem och inta soffläge några timmar för att sedan göra en paj och ikväll blir det besök på någon resturang! :)

Klart!

Nu är köket klart! Äntligen! :)

1000 nyanser av vitt

Vitt, vitt, vitt nu är det vitt i mitt kök, synd bara att allt är olika vita färger, vitvarorna är en vit, kaklet är en vit, lister är en vit, skåpen är en vit och så vidare...Men fräscht blir det! :) Har ju även fått upp hyllor idag, vita oxå såklart! :) Haha.
Nu sitter jag äntligen i rullad i en filt i soffan och myser. Håller på att somna men ska ställa klockan på 21:00 så att jag inte missar "Revenge" då.

Har vart hos läkarn idag oxå, där skulle jag in och ta prover och då måste man visa leg. Jag sträckte fram mitt körkort och hon frågar
-Therese Strid?
-Ja, säger jag.
-Ja jag var tvungen fråga för det såg inte ut som det var du på kortet, det ser ut som en japan!
Det är inte första gången jag hör att jag ser ut som en asiat så nu funderar jag ärligt på att skaffa ett nytt körkort! Haha fan va illa när folk undrar till och med om mina föräldrar är utländska! Vet inte hur jag ska tolka det riktigt! :)
Funderar på om jag ska fixa lite chips och dip nu kanske :)

Jag är alldeles...

för snäll! Man ska ligga och sova vid den här tiden på nätterna men istället har jag vart ute och kört runt på 4 småpöjker som drack öl.
Hoppas de sköter sig nu bara när de ska till storstan så moster inte behöver va allt för orolig :)
Nu blir det iallafall natten i några timmar! :) Natti!

Nytt nytt nytt! :)

Har vart på IKEA idag och köpt lite mer säng grejer till gästrummet så nu är det bara för alla gäster att komma hit och sova över! Komsi komsi ;)
Och nu på kvällen har jag röjt i köket och det klia så i fingrarna så jag börja riva ner kaklet där nu, men insåg rätt snabbt att det kanske inte är rätt tid på dygnet för att fortsätta med tanken på respekten till mina grannar :)
Guuud va gött de kommer bli med vitt där inne nu istället för BRUNT! Tyvärr världens tråkigaste vita kakel som ska upp men vad ska man göra när man bor i hyresrätt?! Fräschare kommer det iallafall bli! :)
Man kan ju alltid hoppas på att man får ihop lite mer pengar någon dag så man kan köpa sig en egen lägenhet som man kan göra vad man vill i :)

Kassler

Många som känner mig vet att jag är väldigt kräsen av mig när det kommer till mat.
Kassler är en sån grej som jag inte har kunnat äta på flera år! Inte för att jag inte har tyckt om det utan för en grej som hände när jag var yngre.
Jag har alltid vart väldigt petig med maten och gillar verkligen inte när man äter nåt slags kött och man tuggar så känner man att det är någon hård del i det! När det var så när jag var liten så sprang jag till toaletten och spottade ut allting jag hade i munnen och vägrade äta något mer. Samma sak om man fick ett fiskben i maten! USCH!
Men åter till kasslern, vi skulle äta kassler hemma hos pappa en dag när jag var mindre och den som känner eller har sett min pappa så förstår man att han inte är så petig med maten. Han äter nästan allt, inte russin dock!
Men iallafall så hade han lagat kassler och nåt mer och när vi satt där och åt så får jag en sån där hård bit i munnen och känner att maten börjar växa i munnen på mig, men jag lyckas pilla ut den där hårda biten och upptäcker att det inte är nåt som hör till köttet utan att pappa har fått med en del av nätet som sitter runt kassler! Fy fan! Jag frågade väl honom förmodligen om det skulle vara nät i maten och han skratta väl som vanligt.
Kan säga att jag inte har ätit kassler sen dess. FAST när jag var hemma hos Virre före jul någon gång så skulle vi laga mat och med kassler i! Jag var ganska skeptiskt till det först men sen käka vi och de smaka rätt bra! Så nu har jag ätit det hemma själv en gång oxå och ska äta de idag igen! :)
Det går att lära sig äta saker igen fast man har vart med om något äckligt med de.. T.ex. blodpudding.... men de tar vi en annan gång!!!

Kan och kan

Kan det här livet överraska mig?
Kan jag få slippa att känna mig trött utan att ens vara utarbetad?
Kan någon sitta i mitt kök som sällskap så jag får den där middagen lagad?
Kan det vara fint väder när jag har lust att gå ut och gå och inte bara när jag är trött?
Kan bra böcker göras så att de aldrig tar slut så att jag alltid har något att läsa?
Kan jag lära mig att sysselsätta mig själv och sluta vara beroende av andra?
Kan jag hitta den där glädjen jag hade för ett år sen?
Kan jag komma på en bra hobby?




På med högsta volym och njut!

Google är livsfarligt

Upptäckte nyss att jag hade fått massa blåmärken på mina ben, jag har inte en aning om vart de kommer ifrån och har inte så ofta blåmärken bara så där utan vidare. Såklart så börjar jag googla på det, blåmärken utan orsak gick jag in på, det skulle jag aldrig ha gjort!!
Nu ligger jag här och nojjar mig och tror att jag har massa farliga sjukdomar och när man läser symptomen på dom så stämmer ganska många in på mig!
Jävla Google som får mig nervös!
Jag är någon typ av hypokondriker men dock har jag inte gått så långt så jag måste vara sjukskriven för allt iallafall :P Och det kommer aldrig bli så illa heller hoppas jag! Haha.
Nej fan jag får börja googla glada saker istället för massa eländiga sjukdomar! :)

Hon kom att!

Syrran kom att förut precis när jag postade inlägget :) Och tur var väl det för hon hjälpte mig att "välta" rätt den nya sängen jag har köpt så nu efter 185 skruvar och massa annat pill och slit så står den på plats ihop skruvad!
Dock skulle jag nog ha behövt vara 2 personer på några andra moment som skulle göras men jag fixade att de lika bra själv oxå :)
Och jag skulle ha vart jäkligt glad om jag hade haft en skruvdragare hemma! Men med lite slit så fick jag ju i alla skruvarna ändå! Får köpa mig en skruvdragare nästa gång jag köper nya möbler, för just nu är jag så trött på att skruva möbler så jag spyr på de! Men de är ju alltid lika gött när det är färdigt!
Nu ska jag bara köpa madrasser till sängen när lönen kommer så är det fritt fram för alla som kommer hit att även sova över :)

Var hem till syrran och Kenta förut oxå och fick mig mat + matlåda och efterrätt :) (TACK SÅ MYCKET! Glömde säga de förut tror jag!) och sen såg vi på film. "In time" tror jag filmen hette, den var lite annorlunda men helt okej att se :)

Var gött att få en blandad söndag med lite nyttigheter och slappande :)

Nu ska jag lägga mig och läsa bok och sen försöka sova i tid, ska ju bli en slitsam dag på jobbet i morgon med 2 1/2 timmes arbetstid ;) Tur att man har betalda resor iallafall! :) God natt!

Direkt

Ordet direkt har nog en annan innebörd för många andra än vad det har för mig, direkt för mig betyder NU! Helst till och med för en liten stund sen. Jag pratade med min syster för en halvtimme sen då hon var i stan och jag frågade om hon kunde komma förbi mig en sväng. -Javisst! Jag kommer direkt. Vi får se när hon dyker upp :) Porten låser sig om 10 min Carro! :)

Hääärligt!

Idag var Maria här och hälsade på i Karlstad! Vilken trevlig (men tyvärr kort) dag vi har haft! :) Hunnit med en sväng på Bergvik, var och käkade mat, en sväng hem till mig och slutligen hem till Ida så Maria fick kolla in den nya STORA lyan :)
En super härlig dag men världens mysigaste vän oxå! Hon förstår mig på det där rätta sättet som behövs! :)
Synd bara att hon bor så långt bort så man inte kan ses oftare! Men hoppas att det kan bli ändring på sånt i framtiden :) Vi har iallafall planerat att ett besök ska göras i Norge snart iallafall och det ser jag fram emot! :)

Jag var medbjuden på inflyttningsfest ikväll men har ingen lust att dra iväg, beslutsångest till max! Men efter lite övervägande tackade jag nej tillslut och hoppas inte att jag ångrar mig nu :) Får se vad jag hittar på nu istället. Man kanske skulle ta sig en tur ut till skogen och se om det händer nåt där :)

Dumma älg :(

En förare på ett tåg ringde mig nyss och sa att han hade kört på en älg, dock hade han bara kört på bakänden av älgen så den hade sprungit vidare sa han. Det gör ont i mig sånt där när djur blir påkörda! :( Och speciellt när de inte dör på en gång utan springer bort och säkert ligger och lider någonstans! Usch!!
Den dagen när man själv kommer vara med om att köra på ett djur så kommer jag inte vara kaxig kan jag lova! Jag skulle aldrig kunna gå ut och ha ihjäl det om det låg och led! Fy fan!
Har väl ganska stor respekt för jägare klarar av sånt utan att tänka på det, ändå så tycker jag synd om djuren som jägaren skjuter!
Nää jag är nog för mycket djur-människa och skulle aldrig vilja skada ett djur medvetet. Förutom insekter och massa småkryp som jag inte klarar av!

Inga självmordsbenägna älgar eller rådjur vid vägen när jag kör tack!!

Ork!

Å va nöjd jag är med mig själv just nu!
Efter att jag slutade jobba i morse så drog jag direkt hem och la mig och sov, somna väl halv 9 och vakna igen vid 11. Hörde med syrran om vi skulle hitta på nåt men hon jobba så hon förslog en lunch istället, så jag gick upp och gjorde mig iordning och drog ut till GLG och åt ärtsoppa och pannkakor med henne och Patrik. Gud va gött de var med mat!! :) Var längesen jag åt ärtsoppa så de var riktigt gött!
Sen åkte jag och handla mat på Välsviken och sen hem igen. Läste lite bok och sen fick jag ett ryck och bestämde mig för att röja ur gästrummet! Nu är alla utemöblerna borta och det är bara för mig att dra igång och bygga ihop sängen nu! Men det tror jag att jag väntar med. Känner mig nöjd över att jag äntligen tog mig i kragen och bärde ner alla möbler till källaren som tog max 15 min att göra men som jag ändå har dragit ut på alldeles förlänge p.g.a lathet och ingen ork! :)

Hittade en bild för ett tag sen på hur det såg ut när vi var på julmarknaden på Liseberg 2010, kan tänka mig att det några grader kallare då än vad det är nu med tanke på att alla ser ut som eskimåer :) Jag är så glad över att vi har haft en ganska bra vinter utan så mycket snö! Varje dag man vaknar och ser att det är fint väder är en lycka för mig då jag slipper vara så orolig för att pendla i det hela tiden! Och skönt att det inte har vart så här kallt!! :)

Blomman

Den lilla blomman som Lars började färglägga åt mig i måndags gör mig gladare och gladare varje gång jag ser den! Ååå jag hoppas verkligen att den kommer bli hur fin som helst! Jag fick ju inte i alls mycket färg men det lilla som blev gjort ser sjukt bra ut hittills! :) Tänk när båda blommorna och alla fjärilar är klara! Som jag längtar! :)

En ganska trist dag för övrigt idag, jag hade hoppas på lika fint väder som det var igår så jag hade kunnat gå ut och gå och njutit av en promenad men eftersom det är så grått ute så strunta jag i det. Har iallafall tvättat alla smutskläder, vattnat alla blommor och läst lite bok.
Så vad ska jag nu hitta fram tills jag ska åka och jobba ikväll? :) Har ingen fantasi längre och kommer aldrig på nåt som jag kan greja med. Eller visst finns det ett helt gästrum som står och väntar på att bli iordning gjort men jag vill inte greja med det just nu...inte än. Vill få upp kaklet i köket först så alla de grejerna kommer bort. Vilka I-lands problem jag har!
Film får de nog bli :)

Åhej!

Snart dags att dra iväg på kurs igen då, idag ska jag få se det nya kontoret på jobbet :) Och tyvärr ha kurs i JTF, inte lika kul! Men gött att för en gångskull kunna GÅ till jobbet :)
Är trött som tusan och inte alls motiverad till att ens gå upp ut sängen idag! Vaknade halv 5 i morse och klockan skulle ringa 6, lyckades jag somna om innan klockan ringde?! Näää.
Men nu har det vart frukost och en dusch mer än så orkade jag inte så jag bara läsa ur min bok "Avig Maria" här nu och sen gå till jobbet! Ha en bra dag :)

Deppigaste dagen?

Läste i Aftonbladet förut att idag är den deppigaste dagen för många. Jag är glad att det inte är det för mig iallafall! :)
Har fått färg idag av Lars! Äntligen! Men det bittra i det hela var att det gjorde så jävla ont så vi fick avbryta mitt i! Haha. Jag fixa inget mer efter 3 timmar med nålen i mig så där fick det vara stopp. Men nu är allt det grå/svarta klart och nu blir det bara färg resten! :))
4/6 sittningar genomförda!
Jag sa även till mamma förut att jag förmodligen inte kommer tattuera mig något mer efter denna för det gör så jävla ont nu för tiden. Undra om jag håller det jag sa?!
Jag är ju helt fenomenal på att ändra mig om allt annat jag säger så det skulle inte förvåna mig om jag gör något mer ändå! :)

Under den tråkiga plasten så syns lite lite färg!!! :)

Söndag

Oj vilken slapp söndag det blev idag! Har inte ens kommit ur myskläderna än och bara suttit i soffan hela dan! Ska iallafall ta tag i disken nu och sen blir det att göra nått att käka och bara mysa vidare! :)
Har haft noll energi den senaste tiden men jag hoppas det vänder snart och jag börjar ta tag i saker!
Nästa helg har jag bokat in en träff med Maria som kommer hem! Å va skoj de ska bli! Jag hoppas hon hinner stanna ett tag så vi får prata av oss lite! :)
Men det var även skönt att få prata av sig lite med alla tjejer igår oxå! Tack för att alla ville komma och kunde komma! :) Hoppas vi kan ses snart igen!
Näää ta tag i hemmet!!

Göttgöttigöttgött!

Åå vad mycket gött jag har fått i mig ikväll :) Vi dukade fram hela bordet med olika små plockmat och sen vräkte man ju i sig för mycket som alltid så man blev tok-mätt!! :) Men de är ju så gött!
Har haft en mysig tjejkväll med mat, spel och snack :)
Nu ska jag sova så man orkar upp till möran och göra någon nytta :) Natti!

Tjejkväll

Har nyss kommit hem från Maxi där Jossan och jag handlade all plock mat som vi ska götta oss i ikväll :))
6 tjejer blir vi så det lär väl bli en del kackel tänker jag :)
Nu ska jag lägga mig och slappa någon timme innan jag drar igång med att göra i ordning mig själv och min bostad inför kvällen :)

Fredag den 13

Oturs fredag idag! Men man kan ju hoppas på att det inte händer några överdrivna oturs grejer iallafall. Jag hoppas att V70in som ska hämta upp mig strax rullar hela vägen till Hallsberg, jag hoppas ju även att den rullar hela vägen hem sen oxå!
Den timmen som jag har vart vaken än så länge så har ju allt gått som det ska iallafall :)
Vi får väl se om det bara är skrock eller om det ger någon otur idag :)

Namnsdag 11 (Jan)uari

Jag fick för mig en grej någon dag efter nyår att jag skulle försöka skriva lite om varje dags namnsdagar. Men då jag insåg att det är sjukt mycket namn som man inte ens känner till så var det mer eller mindre omöjligt att skriva om varje dag. Men jag tänkte att jag skulle försöka skriva lite då och då om namn som jag kan koppla till någon eller något.

Igår skulle jag ha skrivit men glömde då bort det, så detta är en dag försent men de handlar om namnet Jan som hade namnsdag igår den 11 Januari.
Den första jag kom att tänka på som heter Jan när jag såg att det var det namnet igår så var det min morbror som heter Jan. 
Jan är min mammas yngsta bror och genom Jan har jag 2 kusiner Anders och Elin.
Jag har väl aldrig direkt haft någon jätte nära kontakt med Jan men vi har ju träffas lite då och då på kalas och hos mormor. Men jag minns när jag var liten så var vi och hälsade på hemma hos dem och de bor precis brevid Klarälven så vi badade där och hade jätte kul. Det var nog ganska lågt vatten just den sommaren i älven för vi kunde gå ut va på såna där sandbanker (heter det sandbanker?) aaa iallafall massa små öar eller vad man ska kalla det i vattnet :) 
Synd att man inte har bättre kontakt med ens närmare släkt egentligen så man har mer minnen.
Men det var lite om en som heter Jan iallafall. 
När man tänker efter så kommer jag på rätt många som heter Jan som jag inte hade en tanke på först :)

 

Trött

Åå mina sömnproblem är som bort blåsta. Jag sover hur mycket som helst nu och är trött och kan sova på dagen några timmar och ändå somna tidigt på kvällen sen och sova hela natten. De här 2 månaderna som jag inte har kunnat sova ordentligt på tar nog ut sin rätt nu!
Vilken skillnad det blir på vardagen när man kan sova ordentligt!! :)

Tecken..

Igår när jag var påväg hem från jobbet så hörde jag M.I.A - Paper plans på radion och tänkte direkt tillbaka på sommaren -08 som jag och Cathrin spenderade en del av i Göteborg hos min kusin och hans kompisar.
Och hade redan igår tänkt att skriva detta inlägg men orka inte, men idag när jag åter igen sitter och är påväg hem från jobbet så får jag höra Lady Gaga - Just dance och inser att de är fan ett tecken på att jag måste skriva detta inlägg idag! :)
Vi festa mycket och härja på ganska bra där nere de veckorna vi var där när vi flydde från vardagen hemma där 2 olyckor hade hänt de senaste månaderna där 2 av våra kompisar hade gått bort.
Vi levde livet just då och jag minns att jag mådde jäkligt bra just då i det sällskapet jag var i. Cathrin och jag fick en otroligt bra kontakt den sommaren och det är jag så jäkla glad över!
Vissa stunder måste man bara vakna upp och inse vad bra man faktiskt har det! Men ändå kan jag sakna det där vi hade just då oxå!
Men viktigaste av allt nu är att Cathrin och hennes lilla Milton mår bra just nu :) Är så glad för din skull gumman!
Hoppas du kan le lika mycket som mig nu när jag lägger upp de här låtarna :)











2 månader

Har det tagit för mig och Ida att hitta ett lämpligt tillfälle att gå ut och gå på! Men i morgon då jävlar ska det bli av! :)
Jag ska vara jäkligt stillsam fram tills dess så jag inte bryter några ben eller blir sjuk på nåt sätt! Haha.
Men nu blir det promenad i morgon och kanske en titt på hennes nya lägenhet? :)

Snart 25..

1/5 del av mitt liv har snart gått sen jag och Veronica hade våran 20-års fest ihop i Skåre. 5 år har gått otroligt fort och det känns som det har gått fortare från 20 till 25 än från 15 till 20.
Börjar inse va gammal jag är nu och kommer på mig själv med att tro att jag bara är 23 än. Som när jag såg att Selma Spa firar 20 år så tänkte jag "Gud var jag bara 3 år när det öppnade?" Men efter ett tag insåg jag att jag faktiskt fyller 25 om mindre än 2 månader :S
Jag får väl hoppas på att det är som folk säger att livet bara blir bättre och bättre med åren som kommer.
Jag skulle behöva ha något jävligt bra och roligt nu för att verkligen kunna tro på det! :)



Så här såg jag och Virre ut när vi firade 20 år tillsammans.


Vilken kväll de ändå va! För mycket alkohol bidrog till att jag drog till Nöjes och i garderoben hänger jag då in mina presenter som bestod av bl.a. ett strykjärn och en barbie. De måste ha trott att jag var riktigt dum i huvudet! :)
Har pratat med Virre om att ev. ha kalas ihop igen nu när vi fyller, vi får se om det blir nåt av våra planer för i såna fall blir det nog ett 100 års kalas! :)

Vatten

Har just vattnat alla mina orkidéer nu. Av 8 st så var det 4 st som hade blommor på sig. Inte helt illa pinkat ändå kanske! Men jag har inga såna där gröna fingrar så att alla blommar hela tiden, men det vore fint om de kunde göra det nångång kanske :) De kanske hjälper om jag byter plats på dem så kanske de börjar växa bättre :)
Ja ja vilka söndags problem!

Latmasken!

Ligger i soffan och spenderar mina otroliga lata timmar här innan jag ska åka och jobba ett eftermiddags pass sen. Ska jobba eftermiddag hela helgen, DÖ-KUL! Jag är så lat när jag jobbar eftermiddag för jag orkar aldrig hitta på nåt innan jag ska åka till jobbet, ändå har jag ju egentligen hela förmiddagen på mig att göra nåt men vad ska jag göra?!
Just de jag kanske skulle ha vikit tvätten som jag tvätta i onsdags och jag kanske skulle ha diskat disken som har stått sen julafton! Hmmmm ne jag är för lat för det oxå!

Har snott en bra grej..

Läs detta inlägg ni som är i samma sits som mig, som är trötta på allt och behöver höra att nån är i samma sist eller iallafall har varit där!

http://anagina.blogg.se/2012/january/ett-langt-pepptalk-om-livet-till-er-som-behov.html#comment

Så jävla bra skrivet!

Skor

Många har ju alldeles för många par skor och har verkligen ingen koll på hur många par man egentligen har. Tyvärr har nog även jag drabbats av det nu. Jag har inte galet mycket skor men jag har mer än vad jag behöver iallafall. Haha. De som fick mig att inse de var när jag öppna garderoben och hittar ett par vinterskor från förra året som jag inte hade en aning om att jag ens ägde. Har ett svagt minne av att jag har använt dom men mer än så minns jag inte :S Haha.
Behöver en större garderob för att få ordning på alla mina skor nu eller ja iallafall få ordning på garderoben så inte alla skor står på varandra!

Värt att se..

http://svtplay.se/t/171921/premiar__sverkers_stora_strid

Ni vet "vardags-alkoholister" eller "helg-alkoholister" är fler än vad folk tror.
Och det är galet va accepterat det verkar vara bland vissa!
Ni som är intresserade kan ju kolla på länken och se själva hur folk ser på alkohol.

Gaaaaaah!

Har nu vridit och vänt på mig i över en timme och kan fan inte somna om efter att jag vaknade! Ska upp om en timme och börja tvätta så mellan maskinerna ska bytas så hoppas jag att jag är så trött så jag kan sova! Fast det kanske är så att jag bara behöver 4 timmars sömn och sen vara super trött hela dagen istället? Jävla rubbade rutin!

Gästrummet!

Nu har jag äntligen vart iväg och köpt en säng till gästrummet! Dock återstår det roliga, att skruva ihop fanskapet oxå! Alltid lika kul att skruva IKEA möbler!
Kan säga att jag börjar tröttna på det efter att ha skruvat ihop nya möbler ett antal gånger i alla de olika flyttarna!
Men jag tror jag kommer trivas med den nya sängen iallafall och att gästrummet blir lite roligare för de som kommer och stannar över natten! :)
Så ja Carro och Kenta nu har ni väl sovplats på PIP oxå fixad! Om ni inte för nåt oväsen på natten! Hahaha!

Och så här ser den ut! En enkel dagbädd som man kan få till en dubbelsäng! Rätt praktiskt! :)

Semester

Härligt att gå in på löneservicen på jobbet och se att man har fått in lite nya semesterdagar att ta ut, det ligger nu 38 dagar i semester kontot och några timmar i kompbanken som räcker några dagar.
Fast de där 38 dagarna är snart borta då jag har tagit ut några dagar semester i mars och sen en vecka i maj och nästan hela juli och sen en vecka i höst igen. Så de är inte värst många dagar kvar! Men då är de ju gött att ha komp tid kvar ifall man behöver vara ledig :)
Aaa just de jag har ju semester om 2 veckor oxå när jag ska till Lars och försöka bli lite mer klar med tatton! :) Hoppas på att få i lite färg denna gången! Det har ju bara blivit svart än så länge! :)
Funderar på om jag ska ta och laga mig lite mat här på jobbet nu, jobbar ju till 21 så kan ju va gött att äta nu så man slipper va vrålhungrig när man kommer hem sen :)

Jaha och då var vi där igen

Sömn sömn sömn. Nu efter att ha sovit 4 timmar så är jag vaken igen. Jag kommer förmodligen somna om igen men kanske först efter en halvtimme-några timmar. Jag har inga problem med att vakna upp så här och sen va vaken och somna om och få sova ut efter det. Men som nu vet jag att jag ska upp klockan 7 och att jag behöver 8 timmars sammanhängande sömn för att inte bli helt död i morgon. Men fan, jag får de där 8 timmarna men aldrig i ett sträck längre. Jag begriper inte hur jävla svårt det kan va! Jag vaknar oftast upp minst ett par gånger varje natt och förhoppningsvis så somnar jag om rätt snabbt, men inte så snabbt så att jag inte kommer ihåg att jag har varit vaken typ.
Har något nåt tips på hur man ska göra för att slippa detta? Jag vill ha min normala sömn tillbaka och jag vill få bort alla jävla värdelösa drömmar som ändå aldrig är sanna!

Simon och ekarna

Jag och mamma gick på bio förut, jag har velat sett Simon och ekarna sen den kom ut så den gick vi på.
En väldigt sevärdig film då man får en inblick i hur livet kan se ut när man inte känner sig hemma i sin familj.
Livet är ingen dans på rosor för alla och vissa känner av det mer än andra.
Just i Simon och ekarna så har ju pojken rätt att han inte var där han skulle. Han växte upp på fel ställe mot vad han kunde gjort och mot vart hans rötter kom ifrån.
Livet är inte alltid så jävla glatt om man inte känner sig hemma.
De var en bra film iallafall och något alla borde se för att kanske förstå andra ibland.
Och sen tycker jag ju att Bill Skarsgård är en jäkligt bra skådespelare och efter att ha sett några av hans verk så vill jag bara se mer :))
Synd bara att de är så jäkla drygt att se filmer på bio då stolarna är helt omöjliga att sitta i! :)
Men men, ska försöka lägga ner huvudet en stund och somna, i morgon blir det tvätta, städa och jobba. Roligt värre!

Charlie får äran att vara med här idag efter att ha spenderat mycket tid med han den senaste månaden :)

Å hur söt är inte mosters goding här då? :))