ThereseStrid

:D

Äntligen är dagen här!!!!

Natti

Jag orkade vara vaken och se hela filmen på 4an förut! De händer inte ofta kan jag säga!
Oftast så ligger jag på soffan och i varje reklam paus så tar jag oxå en paus, min paus brukar tyvärr vara lika lång som filmen ungefär!
Men idag slog jag på stort och trotsade mina vanor!
Men ska sova nu istället.
Hoppas jag kommer upp i någorlunda tid i morgon och tar mig i kragen och gör som idag att ta en promenad på 7,5 km :) De gick ju inte sitta inne i det fina vädret! :)
Satte mig även en stund på balkongen efter promenaden och tusan va varmt de var!!! Gött med sol!!
Så nu håller jag alla tummar för att vädret blir detsamma i morgon!
Natti!!

Härligt!!

Har precis slagit upp ögonen och ser att klockan nästan är 10 och jag somna typ halv 3 i natt. Har sovit som en stock hela natten!! Var längesen jag var så trött alltså, blev en jätte konstig sömn natten till igår så nu känns det skönt att vara utvilad! :)
Gårdagen var hur bra som helst!
Besöket hos Linda var riktigt roligt! Kul att få se vad hon ansvarar för när hon är och jobbar :) Hon sålde även en jacka och en sporttop till mig så jag hoppas jag kommer bli nöjd :)
Vi tog en lunch och snacka lite och sen var det dags för henne att börja jobba igen och då åkte jag hem mot Karlstad.
Du vet Linda att jag ställer upp till 110% för dig! Älskade vän!

Väl hemma vart det lite vila i soffan någon timme.
Sen upp och göra sig iordning och dra vidare till Hanna! Tog cykeln dit och folk lär ha skrattat, jag hade ingen luft i däcken, sadeln var tok låg och jag svettades som en gris. Såg nog åt Pippi Långstrump när jag kom åkandes :P
Men kvällen hos Hanna var riktigt rolig!! Skrattade så jävla mycket och var roligt att få träffa 4 helt nya människor för mig som man ändå har så roligt ihop med! :)
Virre dök upp där oxå så då bestämdes det ett krogbesök för oss och de blev det, som för typ resten av stan kändes det som! Var riktigt mycket folk ute igår! Men jag blev förvånad när jag inte träffa en enda person som jag kände! Rätt ovanligt ändå när det är såpass mycket folk ute :)
Vi var ordentliga och drog hem vid 1 tiden och gick hem till mig och tjata massa som behövde komma ur oss.
Undra om grannarna hörde oss i natt :P Sen drog Virre hem och i samma stund jag la huvudet på kudden somna jag nog! :)

Får se vad som händer idag, förmodligen blir det en promenad och leta upp några stationer i Friska Karlstad grejen. Får se om syrran skulle bli med oxå :)
Sen kvällen märks det va som händer!
Det är ju riktigt gött att det "bara" är söndag och man är ledig ända till på onsdag!!! Å va gött!!! :)
Längtar gryyyyyymt mycket efter Maskinen i morgon!! Fan vad kul de ska bli!! :)

Linda och Ida (som förresten fyllde år igår! Grattis igen gumman!)
Detta kortet togs på en av det bästa kvällarna i mitt liv! Jag blev så jäkla glad över att jag fick en sån himla fin överraskning av 5 av mina närmaste!
Tack älskade vänner och syster!

Dessa textiler!

Gardin domaren var här igår på middag och lite gardin tips.
Hon synade gardinerna och tyckte de var fina så hon godkände dom! 1 poäng!
Sen visa jag henne vad fint jag hade strykt dom för att lägga upp dom med ett sånt där kletigt band man får med från IKEA, hon godkände strykningen men inte mina mät insatser! Hon sa att det inte var rakt! 0,5 poäng!
Sen det sista som hon gnällde mest över, jag hade tydligen satt dom åt fel håll?! Jag får ta tag i det där och vända på dom så de sitter rätt då. Hur nu någon kan bestämma vad som är rätt och fel :P Aja det blev väl 0 poäng där!
Men summasumarum 1 och 1 halv toast av 5 för utförande av gardin montering är väl inte fy skam?!

Tack för hjälpen Virre ;)

Nu ska jag äta upp frukosten och dra på mig ett ansikte och inhandla en redbull och flyga väster ut i ett par timmar! Tjoo!

God natten då 😊

Har lagt mig tillrätta i sängen nu och står lite i valet och kvalet om jag ska försöka hålla mig vaken och kolla på ett avsnitt av Alcatraz eller om jag ska sluta mina ögon direkt.
Sätter jag på ett avsnitt lär jag tvärsomna! Struntar jag i det så lär jag istället ligga här och grubbla på livet i flera timmar och inte kunna somna.
Svåra beslut man har! ;)

Skönt även att höra att grannarna har fest så att man inte är ensam om att ha det. Skönt när grannarna är lika och det inte blir några klagomål :))

Knas

Jag kommer nog få en hel del höjda ögonbryn nu och frågor om jag mår bra, men jag var bara tvungen köpa detta duschdraperi! Haha. Jag tyckte att de var så härliga färger och bara skrek efter mig!!
Sen att resten av badrummet ser ut som "hej kom och hjälp mig" är ju en annan 5a ;)

Skräll!

Typiskt att det inte kan vara sol när man är ledig! :)
Det växlar mellan mulet och regn just nu, men det kan hända att solen lyser lite långt bakom molnen, så jag hoppas de flyttar på sig och solen får komma fram istället! :)

Ska göra mig iordning så fort mitt nagellack har torkat, sen ska jag bege mig neråt stan. Köpa ett duschdraperi och gå på ansiktsbehandling :)
Skönt att inleda helgen med sånt! :)
Får se om det kanske blir lite gott käk här hemma ikväll, har dock inte fått något svar av deltagarna så vi får väl se. Vill ju försöka utnyttja den här långledigheten till max! :)

Nu har naglarna torkat och jag får väl göra ett försök med att dra på mig ett ansikte oxå med min nya foundation som jag blev sugen på att testa! :)

Fin besök!

Har vart på fin besök hos Emelie i eftermiddags!
Riktigt roligt att träffas igen efter 1 år! Vi är sjukt dåliga på att höras av! :( Men hoppas det kan bli ändring på det nu!
Du vet att du alltid kan höra av dig till mig :)
Vi är rätt lika och har mycket gemensamt och allt känns så lätt när jag pratar med henne! Hoppas på att få bjuda på en fika nästa gång vi ses! :)
Och grattis på din födelsedag i morgon tjejen! Sorry att jag hade glömt! Men minnet är bra med kort! :)

Åter igen för sista passet för denna vecka på jobbet! Börjar tungt och inleder med ett avsnitt av Revenge, sen åker nog boken fram ;) 2 tåg på 10 timmar är inte så mycket att hänga i granen!!
Trevlig kväll! :)

Och grattis till alla Therese liksom mig själv som har namnsdag idag! :)

Pjuuu!

Äntligen hemma i soffan!!
Har haft en dag som gått i ett typ!
Först vart det ju APT på kontoret, mycket snack blev det där! Och jag tror alla mina kollegor kände sig nöjda över förslaget vi tog fram och hoppas givetvis att det kanske blir uppfyllt oxå! :)

Sen hörde syrran av sig så jag följde med henne ut till Väse, där jag inte heller vart på huuur länge som helst! När jag fråga syrran om när "farthindret" vid skolan hade byggts så kolla hon konstigt på mig och fråga när fan jag hade vart i Väse sist! Haha. Jag minns fan inte när jag kan ha vart där sist men kanske i november?! Rätt längesen iallafall!
Men allt var sig likt och det var inte direkta krämpor som kom över mig mer än när jag såg kissemissarna!
Jag har ju såklart saknat katterna! Hade jag möjlighet att kunna hjälpa till på något vis så skulle jag försöka göra det, men just i dags läget så känner jag inte att kan göra så mycket, eller kanske helt enkelt inte vill. Vill inte ha en katt i en lägenhet när katten har tidigare vart en ute katt.
Men det var skönt att se de små kissarna iallafall och Sixten är ju alltid lika charmig! Haha.
I Väse hämta vi en kista som syrran skulle ha och ha veden i inomhus! Tror nog den kan bli jäkligt snygg om man får den ommålad till vit! :) Jag skulle oxå vilja ha alla mina möbler vita nu!! Man blir ju alltid sugen på att ha allt som man inte har! Eller hur?! :)
Åkte vidare mot Alster och in på Svarta lampan en sväng, hitta tyvärr inget intressant där idag, var väl inte ute efter något heller men det är ju alltid kul att kika :)
Sen in till Tyglagret på Lamberget, där hitta jag nya gardiner till vardagsrummet och en ny lampskärm :) Och jag är nöjd och tycker att det blev rätt så mysigt :) Men skulle ju såklart vart mysigare med vita möbler som sagt! :P
Sen vidare hem och hämta mig bil och drog till Bergvik, käka med syrran sen in på Affection en sväng och köpte nytt schampoo, se om det är nåt att ha! Köpte nåt för brunetter så min hårfärg kanske håller lite bättre nu! :)
Sen vidare för storhandling på Maxi! Handla mest mat och kalaset gick på över 1000 spänn, jesus!
Har även hunnit med en sväng till Ö&B och förbi mamma och fick med mig lite kantareller hem, tankat bilen, köpt nya torkarblad som syrran bytte åt mig! Tack!!

Så nu har jag tagit kvällen och känner att det var välbehövligt. Skönt att få så mycket gjort! Dock vet jag inte om jag törs kolla kontot efter denna shoppning dag! :P

Längtar efter min låååånghelg oxå! Ska bli så skönt att få träffa min bästa Linda! Och även så jäkla kul att träffa Hanna över ett glas! :)
Nej nu ska ni få slippa mitt svammel för idag!

Wooohoo!!

Ser ni vad som är gjort?! :) Detta ska jag fira med en bil tvätt! Ingen mer fågelskit och annan dret! :)

Unner sig litte

Vilken stressad morgon det blev för ingenting egentligen!
Började med att jag snooza 40 min typ, jag hatar att snooza!! Men var så jäkla trött i morse! Sen tog allt bara en jäkla tid, mamma ringde och börja prata pension vid halv 8 med mig oxå, god morgon yxskaft!
Smink blev inte heller bra, kläderna var för små, plattången var för varm så jag började svettas och allt var allmänt kaos!
Men på väg ner till kontoret unnade jag mig en liten frukost så här på löningsdagen :)
APT står på schemat, vi började 08:00 och skulle vara 4 st. Ja här sitter jag själv med min frukost!!
Varför är jag inte ens förvånad?!

Hahahahaha

Cathrin vad tycker du om dagens program av WF? Haha jag döööör!
Tur att jag har Cathrin som min mupp kompis och kan prata med om det här programmet ;)
Nu ska jag se klart de sista här och sen fixa lite på datorn innan jag tar kvällen!
Fin dag i morgon på kontoret väntar, sen fixa alla måsten som jag har vart för lat och dum för att inte tagit tag i det senaste! Och stooooorhandling!! Tur man fick fet lön denna månad så man kan fylla upp alla skrymslen och vrår! :)

Natti Natti!

Snögg eller!

Hur snygg är inte Luke som är med i GCB idag då?!
Bara säkert jag som inte vet vem han är oxå! Hänger ju inte riktigt med i de där kändis svängarna :P
Men han ser ju riktigt bra ut iallafall :))

Maaaaaaat!

Sitter och skriver inköpslista för i morgon blir det storhandling till kylskåpet som ekar!
Å vad jag längtar efter massa god mat!! Och jag hoppas att jag verkligen lagar och äter upp all mat nu och inte gör som jag brukar och typ slänger hälften!!
De borde göra mindre förpackningar av mat så man hinner äta upp allt man köper! :)

Ska göra mig redo för ett pass i Bäckebron idag, ladda med en bra bok och en stor matlåda! :)
Även va lite duktig och åka och slänga lite skräp först :)

Kissi

Kom då lilla kisse!
Jag dööööööör vilka söta kissar alltså!
Blocket är livsfarligt!!! Någon borde spärra blocket för mig!!

Soffhäng!

Nu blir det soffhäng resten av kvällen!
Jag hann med en tur till IKEA förut och köpte nya gardiner till sovrummet, det blev lite ljusare där inne nu :) Men köpte såna gardiner som ska dämpa ljud och ljus :) Hoppas de funkar lite iallafall!
Fick även med mig en taklampa hem som jag ska ha i hallen, grattis till mig som inte haft någon lampa där sen jag flytta in i september!
Men jag har velat hitta någon som jag verkligen tycker om, men nu orkade jag inte vänta på att hitta den perfekta så det fick bli en från IKEA, inte den snyggaste men den får duga helt enkelt! Får bli att leta efter en vardagsrumslampa nu istället så jag kan byta ut den :)
Har även hunnit med en timmes tjatande i telefon med min ex chef Maria, hon förstår vad det handlar om när man inte är nöjd på jobbet och de är skönt att prata med någon som inte säger att man helt enkelt bara får stå ut.
Sen har jag bara pysslat lite och fixat gardinerna så jag tror till och med Virre skulle blivit stolt över mig om hon får se resultatet! Haha! Jag ska verkligen inte vara nära allt som har med sömnad och textiler att göra, men jag testa att stryka och de gick väl hyffsat :P Men vi får väl se vad den slutliga dommen bliver från sömmerskan :)
Käka precis en stor portion med potatismos och fiskpinnar, så nu blir det nog lite te som jag inte druckigt på ap-länge och massa tv mys!

Puss hej leverpastej!


Nya lampan! Lite tråkig men den får funka!

Helgen

En jobb helg stod på schemat. Så jag har nu gjort mina 35 timmar sen i fredags morse tills i morse när jag gick av.
Bara 2 pass kvar denna veckan och sen en halv dag med arbetsplatsträff :) Skööönt!
Resten av helgen blev de lite blandad kompott, sålde min gamla bil bland annat.
Julia fick äran att nu stå som ägaren på den!
Stackars henne ;) haha, men hon verkar vara nöjd iallafall och har väl en bil som man inte behöver vara rädd om iallafall! Så nu hoppas jag att den går som den ska för henne!!

Sen så var det fest för Julia på lördagen! Riktigt roligt att träffa lite Kristinehamns folk man inte har sett på jätte länge!
Kul att jag iallafall kunde vara med en liten stund på festen innan jag fick bege mig mot jobbet igen!
Hoppas det passar bättre nästa gång hon är hemma så man kan hänga med ut då!
Hoppas Jullan hade en rolig och bra kväll iallafall! :))
Det var ju inte igår jag va ute i Krillehöla så de vore kul att gå ut och träffa lite gamla kompisar! :) Annars är ju utbudet där inte så värst men helt okej någongång om året :P

Söndagen igår gick sakta men säkert, lite pyssel i lägenheten när jag kom hem från jobbet sen spenderade jag timmarna väl i soffan framför tvn.
Fick även bli lite terapi samtal med Erika några timmar! Vi skratta gött åt varandra hur bittra vi var över livet i vissa stunder! Roligt att vi har hittat tillbaka till varandra efter ett lite avbrott. Jag tror det är nyttigt för olika relationer i livet man har att man har avbrott om man känner att inte allt känns rätt just då. Så jag kände för mig och Erika. Och nu är jag glad att vi hade det avbrottet så att båda fick tänka på sitt och sig själva lite! :)

Sen på kvällen orkade jag inte sova mer än 1 och ½ timme, så jag va lite seg när jag skulle åka iväg igen för sista nattpasset. 
Men jag överlevde även det och nu har jag sovit i ca 3 timmar och mamma har vart här en sväng.
Det blir nog inte några väldiga aktiviteter idag, tvätta, plocka och laga mat typ. Försöka att inte somna så jag vänder rätt dygnet nu i 2 dagar innan jag gör sista nattpasset för veckan på torsdag! 



Julia 2008 :) 



Och Erika 2008 :)

:D :D :D

Det är inte varje gång man blir glad när någon har gjort en kredit upplysning på en men idag när jag såg att ett ställe hade gjort de så blev jag riktigt glad!!
Detta kan byta att de var intresserade av mig efter det infomötet jag var på om eventuellt "extrajobb" :)
Skulle va skit kul att kunna få testa på om de nu vill ha en dit! :)

Nu ska jag slappa en timme till sen dags att gå upp och ta tag i dagen.

Försöker hålla mig vaken!

Å jag hatar verkligen att jobba natt.
Är helt seg nu och vill bara hem och sova!! 3 timmar kvar tills jag får åka hem!
Sen är jag sämst på att orka lägga mig och sova ikapp allt! Men idag så måste jag nog de, har vart sjukt dåligt med sömn i helgen alltså! Hoppas man kan sova och att trafiken utanför inte stör allt för mycket!
Det är vid såna tillfällen jag är lite avis på alla som bor i skogen, men annars skulle jag nog aldrig kunna tänka mig att bo ute i skogen utan grannar! Är nog för mörkrädd :)
Tips till att hålla sig vaken när man inte dricker kaffe?

Inredning?!

Åå jag har suttit och kollat på bilder från mitt gamla hus bara för att se hur jag hade inredningen i det.
Jag är sugen på att göra om i min lägenhet men tusan att det är en hyresrätt! Mycket går ju göra med bara inredning, men allt är ju alltid roligare om man får sina färger och tapeter på väggarna och fina fräscha golv!

Ska försöka ta mig iväg till veckan och köpa nya gardiner iallafall så det blir lite fräschare nu till sommaren!
Vet dock inte om jag kan köpa så mycket mer inredning eller små pröttlar då jag har massa smått och gott överallt i lägenheten redan!
Men ska kanske städa undan och slänga lite sånt jag ändå inte behöver ha :)
Vill ha en ny soffa i vardagsrummet oxå, men man är ju inte miljonär som synd är!
Men kanske med nya kuddar och ny möblering skulle det bli lite bättre? :)
Ska försöka göra mitt bästa iallafall!
Så vardagsrummet är nog prio 1 iallafall! :)

Resten av lägenheten får väl vänta, det är väl sovrum, hall och badrum jag skulle vilja ha ordning på oxå :P
Drömköket kan man ju bara drömma om :)
Jag har ju redan haft ett splitter nytt drömkök en gång så jag får ju va nöjd med det! :)

Mitt kök nu:
image description

Mitt kök i gamla huset:




Får helt enkelt fortsätta hålla ögonen öppna för en drömlägenhet ;)

Trötthuvud!

Vem var de som glömde tatto salvan innan hon åkte till jobbet i morse då?!
Hmmmm jo jag!
Känner redan vad de stramar och drar så direkt när jag slutar så ska jag hem och smörja som tusan!
De första dagarna är ju alltid värst och de känns som man behöver smörja hela tiden!


Det är väl bara att stå ut helt enkelt!
Rätt mycket för trött i morse! Känns som jag glömde allt!

Oväntat!

Även fast inte dagen idag blev alls som jag hade tänkt mig så blev den hur bra som helst!!
Pratade med Lars så jag fick en ny tatto tid i början på maj, jag hade tydligen en dålig dag igår och blödde för mycket så vi kunde ju inte köra alls så mycket som vi hade tänkt så Lars gav sig efter 2 timmar.
Men hoppas jag har läkt ihop bra tills i maj så vi kan köra vidare då!
Sen gick jag ju på behandlingen på Eleganzee och som alltid var det underbart skönt och Linnea fick mig på riktigt bra humör där idag!
Vi utbyter massa tankar med varandra under behandlingen och de känns skönt att få höra av någon annan hur den ser på saker och ting!
Kan även tillägga att jag verkligen tycker det är sååå synd att jag inte skulle va ledig i helgen eftersom jag fick en himla rolig inbjudan av Linnea :)
Men men de kommer fler gånger!
Sen gick jag vidare till ett info möte om ev extra jobb, eller ja inte extra jobb direkt men kanske kan hjälpa till om det behövs! Det verka va väldigt intressant och jag anmälde mig iallafall :)
Hoppas hoppas! :)

Jag ska unna mig en skön och varm dusch nu och sen ska jag götta mig med choklad pudding till Revenge ikväll! :)

Gått

Åå hej här var de svettigt värre idag!
Klev upp och duscha av mig allt de varma från natten och gjorde mig iordning.
Sen gav jag mig av till staden för behandling men blev uppringd när jag inte var alls långt därifrån och då undra de om jag kunde komma senare, så 2 timmar senare och många steg senare satt jag där men då blev det uppskjutet igen och jag fick knalla hemåt.
Jag var inte riktigt klädd för att va ute och knalla hela stan runt så de var rätt varmt och svettigt och min ny tatuerade arm värkte!
Så nu har jag lagt mig ner i soffan med min bästa hund gosedjur och myser och tycker synd om mig själv!
Ska till Lars och boka in ny tatto tid vid 4 sen vidare på behandling vid 5 igen!
Bättre lycka då ;)

Aj aj aj...

Pjuuu!

Va varmt de är i mitt sovrum! Vill inte ens tänka på hur det kommer vara i sommar :(
Ska iallafall masa mig upp nu och göra mig i ordning, ska gå över till mamma en sväng på jobbet och sen gå ner till Eleganzee och göra ansiktsbehandling :)

Nu blir det frukost! God morgon!

Börjar tappa...

Jag har verkligen börjat tappa tron på att det finns vettiga killar i detta jäkla samhälle.
Jag börjar tvivla på mig själv att det kanske är jag som är lika ovettig som dem, jag kanske ger dem för mycket uppmärksamhet när det väl gäller och man ska väl egentligen vara den som är svår?!
Jag är den som gärna skämmer bort folk som jag tycker om i min omgivning och när jag kan göra det framför allt.
Men jag kanske ska bli som de där andra tjejerna som utnyttjar killar på olika ting?!
Ska man behöva vara den där tjejen som är helt rubbad och tror att killar ska bjuda på dricka på krogen, att de ska köpa prylar, att de ska köpa smycken, att de ska köpa kläder, att de ska köpa resor, att de ska köpa bilar, att de ska betala allt åt en?! Ska man behöva vara så för att få tag i någon?!
Killarna kanske får ligga lite med tjejen som tack?!
Fattar inte hur killar eller tjejer tycker att sånt kan vara attraktivt ens?!
Jag hatar människor som lever på andra, men de kanske är sån man ska va nu?!
Visst fan kan jag vara jävligt rubbad och skrika och skräna åt folk, säga vad jag tycker och tänker om folk, bli aggressiv för ingenting och va allmänt jäkla dryg!
Men den dagen jag blir så jävla dryg så jag utnyttjar folk och bara spelar ett jävla spel så hoppas jag fan någon bankar vett i skallen på mig!!
Jag har tydligen betett mig jävligt dåligt mot folk för att de inte "litar" på mig längre och de är såklart synd!
Men den dagen jag sjunker så lågt som de tror att jag ska göra så ska jag nog vara väääääligt mycket lägre ner än vad jag är nu!
Och den som tar illa upp nu kan ju själv fråga mig om den är rädd att det berör denna person.
Nu ska jag skämma bort mig själv för MINA EGNA PENGAR!!!

Och såklart handlar inte allt om pengar!
Men jag gillar inte grejen med att utnyttja andra människor helt enkelt och det behöver inte bara va ekonomiskt utan psykiskt oxå!

God morgon!

Har precis kommit hem nu, har vart ute på en liten tur så här på möran. Va och bytte bil och lite sånt :)
Men lite halt de var när jag åkte från Karlstad vid kvart i 6, vore ju dumt av Karlstads kommun att kanske slänga ut lite salt?! Men de är väl bort tinat strax får man hoppas!
Nu ska jag käka frukost och slå på någon serie på datamaskinen och sova några timmar! :) Skönt att va ledig i 2 dagar!

God natt :)

Vilken miss!

De var ju inge vidare roligt väder i Karlstad i morse och när jag skulle ut och köra så insåg jag att jag vägrar åka med sommardäck ända till Daglösen om de skulle vara lika dåligt väglag här uppe.
Så efter jag hade vart på spa behandlingen så åkte jag ut till syrran och bytte bil, min gamla blåa pärla står ju kvar där ute än och har även vinter däck på så jag tog den istället.
Men kan säga att jag blev något snopen när de inte var snö eller blask någon annanstans är just i centrala Karlstad!
Så nu fick jag åka skruttbil till jobbet men tur i otur var väl de för nu har jag dammsugit ur den det värsta så om någon skulle vilja köpa den så kommer de inte få en chock iallafall :)
Kan ju även säga till alla vänner att påminna mig den dagen jag ska köpa ny bil men inte hittar någon jag vill ha på en gång att INTE köpa en gammal skrutt så länge! Jag begriper inte hur jag har orkat åka runt i den i 1 år?! HELT GALET!
Jag har nog alltid trott att den har vart bättre än vad den är :P
Nu var den gör konstig att köra och kändes som världens äldsta Flinta bil typ!
Näää påminn mig som sagt att aldrig köpa någon skrutt igen!
Om jag ska ha nån bil så länge så ska den helst inte va äldre än 15 år!! Skulle nog aldrig få för mig att köpa nåt som är äldre än en -00a nu!
Vilken skit alltså!! Haha.

Behandligen i morse var underbart go!
Det blev en annan än vad jag hade tänkt mig men de gjorde absolut inget då jag verkligen fick slappna av och må gött!
Aroma flow heter behandligen och jag gjorde den på Suzie Picant eftersom jag fick presentkort där när jag fyllde år! :) Ska boka in en vanlig massage där nu oxå eftersom jag har pengar kvar :)
Lätt värt att testa! :)

Våren ja!

Jag hade verkligen misstagit mig så jag nästan var säker på att snön va slut nu. Tjiiii fick jag!
Jag överväger att faktiskt ta bilen ner till stan idag! Ska iväg på massage om 45 min och jag känner inte alls för att gå ut nu! :(
Jag brukar annars aldrig ta bilen om jag bara ska ner till stan på ett ärende för det känns så fruktansvärt onödigt att betala pengar och leta parkering för något som egentligen är gratis och tar mig 10 minuters promenad.
Men idag som sagt så är jag inte så sugen på att ens gå ut! :(

Zzzzz

Zomnar znart zzzz..
Men ska bara passa på att lägga in en bild på min gud son Lukas som jag hälsade på i eftermiddags :)

2052

Tecknade ju några försäkringar för ett tag sen, idag fick jag hem bekräftelsen.
Försäkringen gäller dock längst till år 2052. Hur jävla galet känns det inte att läsa de då?! De är ju hur länge som helst dit! Haha.

Kul!!

Senaste dagarna har min statistik ökat på bloggen.
Jag har väldigt få läsare men jag vet vilka de flesta som läser är, men nu när det är fler som har vart inne så undrar man ju såklart vilka dom är :)

Har fått min lönespec idag och jag tror jag och Maria kommer ha de gött i London tack vare den! Haha.
Det fattades ju ändå 20 timmar jag hade tagit ut i komp men fick ändå ihop bra många mer tusen än vad jag hade trott!
Tack Trafikverket! :)

Jobbar i Storfors idag och funderar på vad jag ska göra när jag slutar så tidigt, slutar ju redan 15:20 så jag kanske skulle prova att åka och hälsa på Alex och Lukas och se om de är hemma? :)
Man blir ju lite mer bebis sugen när man väl börjar träffa dom små liven oftare :)

Dags för nagel vård och en mandarin!

Kvalitetstid

Har haft riktigt bra kvalitetstid med Linda nu i kväll, dock så kunde vi inte träffas utan fick ta det över telefon.
3 timmar och 15 minuter och vi pratade konstant! :)
Är så glad över alla mina älskade vänner!!
Jag är så nöjd över dagen idag, mys tid med Cathrin, telefon tid med Maria, Virre och Linda!
Min dag blev ett stor lyckorus! :)

Hur dum får man bli?

Varför misshandlar man kroppen så mycket och häller i sig alkohol?
Jösses vilken bakfylla och fylla det blev! Jag kommer inte ens ihåg hur jag kom hem från krogen :S Helt galet!
Nåt fel på cidern jag drack igår alltså!

Idag har bakfyllan legat över mig men det stoppade mig inte från att ta hem Cathrin och Mille på taco mys iallafall! :)
Fick även mysa massa med Mille så det gjorde min dag! Världens sötaste lilla troll! :)

Har även pratat med Maria idag och varje gång vi pratar så längtar vi mer och mer till London! Å jag ser verkligen fram emot att komma bort!!
Vill bort från allt just nu så det hade ju vart fint om det var nu typ vi skulle åka :P

Nu ska jag slänga i mig mer tacos, men ni får se en bild på charm trollet som jag har myst med idag iallafall :)

Han eller hon?

Att spela musik för att lyssna på när man sitter på balkongen är lika onödigt som att elda för kråkorna.
Min granne spelar så även jag kan ta del av hens musik!
Livet är rätt gött ändå :)
Och där fick jag in det nya ordet hen oxå! Dä ni!!

Sooool

Hur skönt är det inte att solen faktiskt tittar fram när man är ledig?! :))

Har hunnit tvätta 6 maskiner idag så nu är det inte mycket smuts tvätt kvar i min lägenhet!
Sen så hjälpte Kenta mig att byta däck på min bil och så åkte jag och bytte till mammas bil så bytte han på den oxå. Skönt att ha det gjort! Inte lika gött att jag bara har fjuttiga 16 tummare på :(
Men får köpa större fälgar när jag hittar några jag vill ha och har pengar till de! :)
Sen har jag hunnit med att titta på en film och plockat lite här hemma :)

Nu tänkte jag utnyttja solens strålar och sätta mig på min mysiga lilla balkong ett par timmar!

Men vad ska man göra i kväll?! Skulle ju vara nykter, synd bara att man blir bra sugen på fest i detta fina vädret! ;)

Och just de!

Nu vet jag varför jag har mår dåligt och känt mig så jävla skum och konstig de senaste dagarna!

Utsättningssymtom vid avbruten behandling

Utsättningssymtom är vanliga när behandling avslutas, särskilt om behandlingen med citalopram avslutas plötsligt. Risken för utsättningssymtom kan bero på flera faktorer, bland annat behandlingstid, behandlingsdos och takten för nedtrappning. De vanligaste utsättningssymtomen är yrsel, känselrubbningar såsom parestesi, sömnstörningar (till exempel insomningssvårigheter och intensiva drömmar), oro eller ångest, illamående och/eller kräkningar, skakningar och huvudvärk. Symtomen är i de flesta fall milda till måttliga, men hos vissa patienter är de svåra. De inträffar normalt inom de första dagarna efter avbruten behandling, men inträffar bara i mycket sällsynta fall hos patienter som har glömt en dos. Symtomen är allmänhet övergående och försvinner av sig själva inom 2 veckor, även om de hos vissa patienter kan vara utdragna (2 3 månader eller mer). När du avbryter behandlingen med citalopram bör den trappas ned gradvis under en period av flera veckor eller månader, beroende på dina behov.

Om du får outhärdliga symtom efter en minskning av dosen under nedtrappningen av behandlingen kan det bli aktuellt att återgå till den tidigare ordinerade dosen. Läkaren kan därefter ordinera att du fortsätter att minska dosen men i en långsammare takt.

Hårigt

Har länge vart trött på mitt trista halvlånga halvfärgade hår.



Och har länge vart sugen på att spara ut till låååångt hår igen och ordentligt färgat i samma färg.



Så jag gick till frisören Malin och det blev så här!



Kort och gott!

Är förövrigt suuuuper nöjd och jag kände mig riktigt vuxen när jag gick hem :)

Polis polis potatis....

Tyckte väl att poliserna hade kommit upp sig lite i Karlstad när jag såg dom förra veckan.
Kul för poliserna att äntligen få åka lite riktig bil!



http://www.vf.se/nyheter/karlstad/polisen-lyrisk-over-ny-bil

:)

Fick bli en liten promenad förut när jag kom hem från jobbet! Otroligt gött väder att gå i :) Sen när jag kom in igen såg jag att de va närmare 40 grader varmt på min balkong och nu är det typ 10 grader varmt, lite skillnad!!!
Hoppas de är fint väder i helgen oxå så jag kan njuta där ute lite! :)

Hade ju även fått paket som jag hämta ut förut! En ny bok så nu har jag läsning igen! Dock ingen vanlig läsning utan om skönhet! Ska lägga mig och läsa efter jag har sett klart på hockeyn och Revenge :)

Morgonrock



En sån här morgonrock fast i svart köpte jag för några månader sen och de är bland de bästa köpet jag gjort den senaste tiden! Så fort jag kommer upp på morgon eller när jag har kommit ur duschen så åker den på mig!
Jag älskar min nya morgonrock så mycket så jag funderar på om jag ska köpa en till i vitt?!
De är billiga som tusan nu på hemtex.se :)

Hmmm

Visst fan gnäller jag om att jag alltid har ont och så överallt! Jag är extrem på att alltid gnälla om mina krämpor!
Men nu känns de så jäkla konstigt alltså, mitt huvud hänger inte med för fem öre, känns som en jäklig seg och konstig bakfylla jag har dragit på mig. Känner mig bara allmänt yr hela tiden och har gjort de i 2 dagar nu.
Jag vet inte om de kanske kan bero på att jag slutade med min medicin härom dagen eller vad de kan va.
Får nog ringa läkaren i morgon och se vad hon säger. Kanske är nåt med mina prover igen som har visat dåliga resultat förut?!
Jäkligt frustrerade att inte känna mig helt okej när man ska upp och jobba och måste tänka ibland. Haha.

Har de senaste nätterna börja drömma massa igen, varje morgon när jag vaknar upp och inser att det inte var en sann dröm denna gången heller så hugger de lite extra i hjärtat. Jag har nog en jäkla kass period just nu och svävar ut i massa dagdrömmar som jag just kan bara drömmar om ja!
Så idiotiskt att tillåta sig själv gång på gång att tro något gott om allt! Så här skulle det ju inte bli!

Men nu ska jag fixa iordning mina naglar och få lite gjort här på jobbet :)

Ooooont!

Jag är klenast i världen känns det som!
Träningsvärk överallt! Armarna så jag knappt kan lyfta dom över huvudet när jag tvättar håret, magen så jag inte kan skratta ordentligt, benen så jag knappt kan sätta mig på toa och typ hela kroppen!!!
Får nog testa att röra på mig mer och se om de kan gå över! Hoppas på lite bättre väder i morgon eftermiddag/kväll så ska jag ta mig ut på en liten promenad. Gå lite vid Mariebergsviken och må gött bara!
Nu ska jag lägga mig och sova, är as trött men känns skönt att ha sov morgon ända till 08:00 i morgon sån jäkla lyx!! :)
Natti! :)

Jaha

500 mil på en månad, de är några små resor de! Men bilen går ju bra iallafall och de är huvudsaken! :)

Nu sitter jag och väntar på Dante så ska vi åka på lite ärenden och sen ner till stan och kolla lite. Kolla om de går att laga min telefon som jag tappa i helgen så glaset sprack :( Inte värst smart att inte ha skydd på, men man lär sig av sina misstag.
Min kropp hänger inte med idag, hängig i huvudet och mår konstigt överallt typ. Kanske beror på att jag träna igår och inte gjort de på 100 år typ. Haha.

Nu måste jag kila här!

Har jag blivit sååå gammal?!

Hängde en fin liten påse på min dörr när jag kom hem förut, tänkte att brevbäraren kanske inte fått in all post så jag tog upp och kolla va de var, då var de några "damtidningar" i den. Ingen avsändare och de var inte adresserade till mig så antagligen är det väl någon snäll människa som tycker att jag ska börja läsa såna tidningar :P
Har inte en aning om vem det är som vart här med den men kanske någon granne?! :) Vem vet?!
Eller har några andra 25 +are fått en lika fin påse idag?! ;) Haha.

Om du vill ha

lite tinnitus i örona så välkommen till Daglösen!!
De tjuter, surrar, brusar, piper här jämt! Och om jag inte redan visste att jag hade lite tinnitus så hade jag förmodligen trott att jag hade fått det efter att ha vart här!
Jag tror inte att all denna elektroniken är bra för kroppen alltså?! Och alla ljud som är här.
Det kanske bara är jag som hör alla dessa ljuden för alla jag har sagt det till har inte brytt sig speciellt mycket om det säger dom.
Men varsegoda att hämta lite tinnitus om ni vill ha lite! :)
Vill ni ha regn så är det oxå bara att hämta här uppe idag! Jisses va de regnar! Tur att jag slipper jobba utomhus iallafall! :)
Hoppas våren kommer snart igen och att solen kan titta fram! Men när jag titta vädret för de kommande 2 veckorna så såg det inte så ljust ut på den fronten! :(

Söndag mys på en måndag

Nu har jag gjort matlådor för några dagar, gjorde en stor pastagratäng, enkelt och snabbt!
Dock så är jag ju inte någon mästerkock så jag lyckas få igång brandvarnaren av all rök som kom ut ur ugnen!
Har ju 3 meter i tak typ oxå så innan jag fick av skiten tog de ju ett tag, mina grannar måste undrat va fan jag höll på med! Haha. Men nu får jag den inte att funka, den bara ligger och piper så jag fick ta ur batteriet och ska väl försöka få igång den igen senare. Vet nån om pipet slutar nån gång eller?

Morgondagen är fullbokad med jobb, ansiktsbehandling, däck inlämning, kanske sushi tajm med syrran och DH och GCB på kvällen. Vi får väl se om jag orkar va vaken ända till 21 :P
Ska nog lägga mig och kolla på film nu med en varm vetekudde under ryggen!
Skönt med en extra söndag så här på en måndag :)

Slut på långhelgen!

Ja i natt tog jag åter på mig mina stins kläder och åkte till Daglösen för att klarera några tåg. 3 tåg på 11 timmar, inte värst arbetsamt! Men lättförtjänta pengar! :) Och så slutar jag ju strax och har hela dagen fri sen!

Helgen blev bara SLAPP! Har inte gjort ett skit typ! Legat i soffan och vart allmänt trött på livet! Men det kommer fler helger som tur är! Haha.
Igår ryckte jag tag i kragen och gick upp i tid och gjorde mig iordning för 20 års kalas i Sunne!
Bara Höjen familjen var där och vi 2 mostrar och mormorn. 16 pers är det då! Haha. Folk överallt! :)
Men jag tror Robban var nöjd med dagen och presenterna!
Och jag var nöjd över tårtorna! Jäääklar i min låda va gött!! Åt 3 bitar av smörgås tårtan och 2 bitar av vanliga marängtårtan sen! Har inte vågat väga mig efter kalaset kan jag säga! Haha.
Hade även med mig kameran för en gångs skull, men givetvis var det inget batteri i den! Skräll!
 
Måste ju även skryta med att jag och mamma har börjat spela på Harry Boy, varannan vecka köper en av oss en andel för 100 och så delar vi på vinsten. Min första tur var denna helg, jag lyckades vinna 800 kr första gången jag spelar! Men kommer väl förmodligen aldrig mer vinna nu bara för de :P Men kul nybörjar tur iallafall!

Har peppat mig själv nu så idag ska jag ta den första långpromenaden på hur länge som helst! Måste fan börja röra på mig mer känner jag, men jag tycker om att va lat, jag tycker inte om gym och jag gillar att ligga i soffan. Tyvärr är jag en sån person! Men en promenad ska jag nog orka med!
Få lite frisk luft efter helgen kan behövas!

Nu blir jag avbytt här strax så jag får väl ta och ge mig :)

Påsk

Va gör man på påsk?!
Har inte en aning om vad jag ska hitta på ikväll, hemma eller ut?!
Känns som de skulle va gött att gå ut och se folk efter att ha legat hemma i ett dygn typ, har vart så jäkla slapp! :)

Men det märks väl vad som händer!

Grattis Robert!!!

Idag fyller Robert Robban Råttvigg Håkansson Nilsson 20 år!!!
Gud va stor han har blivit!! :)
Mosters pöjk! Snart är han förbi mig i åldern ;) Hoppas iallafall han får en super bra födelsedag!!! :) Grattis Robban!!

På denna bild var varken jag eller Robban speciellt gamla ;)

Mammi

Min lilla mammi kom förbi mig förut efter hon slutat jobbet, vi satt och tjata lite sen får hon ett ryck och tycker vi ska göra i ordning min balkong.
Åkte ut till Bergvik och köpte trall som vi sen la på balkong golvet.
Va skönt att gå på det och slippa gå på betong golvet!! :) Blev mysigt! Svårt bara att få till alla kanter utan någon såg :P Hehe.

Egg

Idag är jag Trafikverkets egna lilla påsk-kärring, är och delar ut ägg med godis i!
Kändes lite halv skämmigt att gå in på Coop förut och köpa 7,5 kilo godis! Haha folk måste undrat hur mycket jag äter egentligen!

3 av 8 ägg kvar!

Hockeyn

Synd för Färjestad! Men tror nog Brynäs va värda en final plats mer, eller?!

Mer ork nu! :)

Så där! Nu är en garderob ommålad här hemma! den var helt kaos innan så jag var i behov av att fixa den och eftersom jag hade en färg hink här hemma så hiva jag på lite färg innan jag gjorde iordning resten av den. Dock var nog inte färgen den bästa, det blev lite fläckigt för färgen skulle användas till ett annat ändamål! :P
Skohyllorna är de fulaste man kan hitta på IKEA men det var de enda som gick in i garderoben när de blev såna snabba ryck som de blev :P
Nu är det gjort iallafall och de känns lite fräschare! :)

Före:



Och efter:


Träd fan!

Gött att jag fick ett samtal nyss om att de ska ta bort det där trädet som står vid min bil och fläckar ner den!! :D Hur jäkla tur får man ha?! Jag som hade tänkt byta parkering istället men nu har ju parkering precis utanför dörren utan trädet brevid!! Perfekt! :) :) :)

Natti natti!

Hjälp! Jag vaknar upp väldigt ofta nu av att jag hör mig själv prata i sömnen!
De värsta är att jag inte kan sluta tvärt att prata utan jag måste säga klart meningen jag har påbörjat ÄVEN om jag är vaken?! Haha.
Va fan om jag pratar så här när man delar rum med någon så kommer de ju tro att man är knäpp!!
Kanske skulle ta och spela in de och se om det bara är jag som drömmer om att jag pratar mycket eller om det faktiskt är så.. :S
Aa god morgon på er iallafall! Nu slutar jag jobbet och ska strax åka hem och sova!! :) God natt!

Behöver..

Jag skulle behöva en heldag hemma med lås och bom på min ytterdörr så att jag inte kommer på något annat att göra än att städa klart och fixa till i min lägenhet!
Ska försöka ta tag i en garderob nu i veckan och måla om den och fixa in 2 skohyllor så inte alla mina skor bara ligger i en stor hög där inne!
Men det är ju alltid det dära men! Jag jobbar ju denna vecka oxå, dock bara 2 nätter till efter detta pass men ändå så blir jag så psykist och fysikt dålig när jag jobbar nätter! Jag får inte ett skit gjort då typ. Men nu ska jag verkligen försöka!! Sova ut, äta bra, ta en promenad och sen sätta igång! Det är bara att ge sig fan på det!
Och jag vet ju va gott det är för själen sen när allt är iordning och allt är rent hemma!
Ny städat och rena sängkläder, finns de nåt bättre för en trött kropp?! :)

Svenssons

Ligger och kollar på Svensson Svenssons filmen och tycker faktiskt att den är rätt rolig! :) Tycker att Lena är roligare än vad hon brukar va :)
Dock fick jag höra att jag var en tönt som kollar på den men någon måste ju vara en tönt oxå! ;)

Nya stinsar!!

Jag glömde ju att skriva grattis till mina nya färdiga Tågklarerar kollegor förut!
Grattis Johanna och Maria!! :D
De var ju faktiskt för deras skull vi hade så trevligt igår!
Hoppas de kommer känna sig hemma med resten av oss konstiga tkl i Värmland ;)

Kallt!

Har under morgonen sysselsatt mig med att försöka få upp ett insyns skydd till min balkong! Skulle ha satt upp ett på varje sida men de blåste galet kallt idag så jag valde att bara få upp det ena! :)
Det blev ju inte perfekt men helt okej än så länge! Ska fixa till det när det är varmare ute någon dag så det ser lite bättre ut :) Sen även försöka fixa till resten av balkongen oxå för nu är den inte allt för rolig!

Igår kväll tog jag ut några timmar komp från jobbet för alla tåg var tidiga. Sen åkte jag mot Kd och hamnade på middag på Trafikverkets kontor! God mat, roligt sällskap och jäkligt roliga frågelekar! Haha.
Efter ett par timmar där styrde jag hemåt och de dröjde inte länge innan jag somna hemma i sängen framför en film! :)

Nu ligger jag åter igen i sängen och värmer mig efter den kalla stunden på balkongen! Ska vila en timme innan jag ska upp och göra mig i ordning för ännu ett arbetspass i urskogen! Jag känner att jag verkligen mer och mer blir en stadsbo när jag blir arg för dåligt utbud på mataffärer som inte ligger i Karlstad och när man inte kan gå för att handla mjölk vart man än är! Haha. Så illa!!

Ha en bra första april! Hoppas ni inte blir lurade allt för mycket! :)
Nu ska jag själv försöka vara i nuet och inte lura mig själv allt för mycket!! :)