ThereseStrid

Å vad jag är glad!

Över att jag tog bort den där fejsboken!
Allt känns så mycket mer "personligt" nu när man får ett sms eller ett telefonsamtal!
Det är inte bara att någon hör av sig för att de har sett vad jag gör genom fb, utan för att de faktiskt bryr sig!
Jag är glad att få höra från mina vänner vad de gör nu förtiden genom att jag pratar med dom istället för att jag snokar runt inne på fb och tar reda på det! Och ja det var det jag använden fb till mest! Att snoka!
Och då ställer jag frågan vem fan är så jävla prektig och inte vågar erkänna att den snokar där inne?!
Visst fan gör väl alla det!
Men å vad glad jag är att jag får höra av vänner genom, samtal, sms, handskrivna brev och bara ett vanligt knack på dörren! Känns så mycket mer verkligt!
Och om jag känner samma känsla om 1 år som jag gör nu är en annan femma, men nu känns det som jag aldrig mer vill ta upp skiten!
Jag blir bara ledsen av att påminnas om massa gammalt groll, dock saknar jag att kolla på bilder på alla mina vänner! Bilder betyder så mycket och jag vill kunna dela med mig av allt vad en bild säger men ibland är det svårt att nå ut till alla genom en blogg som man vill dela bilden med!
Min blogg är ju inte privat men alla vet ju inte om att jag har en och jag säger bara ibland till folk att jag bloggar!
Samtidigt som jag vill vara lite hemlig så vill jag ju nå ut till mina vänner genom den här!
Känns som min blogg är mer personlig än vad min fb va!
Hejja för att bojkotta fb! :P


Innan jag hade fb så såg jag ut så här och delade av mig av alla mina bilder på Lunarstorm!! Haha. 
5 år sen nu jag tog studenten!

Sammanträffande?

Jag tänker mycket på hur konstigt det är när en person jag inte träffat på jättelänge dyker upp i mina tankar och sen någon dag senare träffas man ute någonstans. Det måste väl betyda nåt?! Är det sånt som kallas ödet?

Jag och Virre har haft perioder i livet då vi inte umgåtts så intensivt som vi gör nu. De perioderna har vi kanske talats vid i telefon en gång i månaden typ. Men nästan ALLTID så när den ena av oss har ringt den andra så visste vi om att det skulle ske just den dagen, för då har någon av oss drömt om den ena eller tänkt på den samma dag. De låter nåt i stil med -Åå jag visste att du skulle ringa för jag drömde om dig i natt!
Så konstigt hur det faller sig så väl med en del personer!
Senast idag har 3 stycken såna här händelser inträffat!

Har länge tänkt åka till en kompis och kolla på film någon dag och idag tänkte jag skicka ett sms och fråga om vi skulle ta de i helgen, under tiden jag låg på min behandlig får jag sms från denne kompisen som frågar om vi ska kolla på film någon kväll snart?!

Sen på väg till jobbet möter jag en bil med en person i som jag inte sett på flera månader men som ändå vart i mina tankar jätte mycket de senaste dagarna!
 
Och sen börja jag tänka på Erika, att vi inte träffas alls ofta men ändå känner varandra så jäkla väl och att så fort vi pratar om nåt eller någon så dyker det upp någon dag efter, det händer ofta! Just när jag satt och tänkte på henne så ringer hon! Jag mer eller mindre skrek väl ut att detta är fan inte sant!! Haha.

Vad kallas det när de blir så här?
Är det ödet eller?

Svammel

Åter igen på jobbet för några pass innan man kan ta helg igen om en vecka!
Men jag klagar inte! Jag är glad att jag har ett sånt jäkla bra jobb! Men dock blir det långsamt när det inte finns så mycket tåg ute!
Men nu blir det en jobb helg som består av eftermiddag/kvällsskift och 2 nätter nästa vecka + 1 övertidstur på måndag så man går ju runt även denna månaden!

Beställde hem lite prover på mineralsmink från www.tikei.se i förrgår och fick hem de igår! Så jag testade lite i morse och de lilla jag lyckades få på mig efter lite krångel så känner jag mig nöjd!
Man känner sig inte alls lika "tung" av allt smink när det bara är torra produkter som man gör när man använder blöta! Och till min dåliga hy så tror jag att detta kan funka riktigt bra bara jag lär mig handskas med dom :)
Men så står jag i valet och kvalet (som jag alltid gör med allt!) om jag ska lägga en beställning på mer smink därifrån eller vänta tills mitt vanliga har tagit slut och jag hunnit vart i London!
Haha jag har såna jäkla I-landsproblem!
Men kan rekomendera alla som är nyfikna på mineralsmink att beställa prover därifrån för att se vad ni tycker om det! :)



I morgon ska jag även iväg på min sista behandling på www.eleganzee.se för min acne och jag kan säga att jag är riktigt nöjd och ser resultat! Dock vet jag att jag har finnar och dålig hy än, men det är och känns som en stor skillnad redan och det har ju trots allt bara gått 5 veckor sen den första behandlingen!
Ska bli intressant att se hur nästa behandling som är en diamant slipning funkar på mina ärr! De är ju det som syns mest nu, allt som sitter kvar efter de där dumma finnarna! Men förhoppningsvis kommer de bli mindre synliga oxå! :)

Å nu hoppas jag att den sista timmen på jobbet går snabbt, min mage kurrar och jag är grymt sugen på att åka hem och göra smörstekta kantareller som jag har i kylskåpet! ;)
Men först måste jag in på Ica i Filipstad och köpa lite mat jag kan göra matlådor av tills i morgon när de blir ett 11 timmars pass på jobbet! Jag kommer ju förmodligen hungra ihjäl om jag ska sitta här och rulla tummarna bara! :)

Bebis mys!

Så nu har jag göttat mig färdigt och slog av hockeyn då Brynäs gjorde de fjärde målet och Färjestad kommer knappast ikapp på ett par minuter!

I morse så ringde klockan halv 9 men jag låg faktiskt kvar och snooza till 9! Jag hatar att snooza annars men idag när jag inte hade någon tid att passa va de gött! Hörde då av mig till Catten och fråga om de var vakna så jag hoppa upp och gjorde mig klar, men när jag käka frukost så tog jag tag i papprena från mitt försäkringsbolag samtidigt.
Har skaffat livförsäkring och olycksfallsförsäkring från att jag fyllde 25 år, men iallafall så jag sitter och fyller i de och ska avgöra vilka belopp jag ska få ut om jag skadar mig eller blir invalid. Fick ringa försäkringsbolaget och fråga lite hur man skulle tänka och sånt. Sen skulle jag även fylla i vem som får rätten att ärva mig ifall om jag dör.
Känner mig så delad i såna frågor! Jag hoppas ju såklart inte att jag kommer dö inom det närmsta men ifall om de skulle hända så måste ju mina närstående veta vad jag ville och sånt.
Men vem vill man ska få ärva av en när man är 25 år? Självklart vill jag ju att mina närmaste blir dom som ärver, men jag vill ju även att barna får sin del oxå så att inte allt går rätt till Vickan. Men det är väl sånt jag får skriva ner i ett eget brev kanske. Vilka jäkla funderingar alltså!!
Men nu till dagen! Va ju bland Sveriges mysigaste sällskap på förmiddan, Mille och Cathrin! Milton va så jäkla go och bara skratta nästan hela tiden! :) Vi gick ut och gick med han en sväng och sen satt vi bara och töla om allt mellan himmel och jord! Så mysigt att ha lite bebis tid lite då och då :) Men när han börja dreggla och spy lite så fick Cathrin ta över ;) Jag får träna lite sakta men säkert! Hehe.
Åkte sedan hem och laga mat, gjorde lite matlådor så man har ett tag! Sen blev det soffan och där tvärsomna jag! Suck! Men nu tror jag att jag sovit och ätit igen allt från i helgen! Söndagen kan jag säga va hård! Och sen jobba tidigt både måndag och tisdag gjorde inte saken bättre, men nu ska jag nog va lite mindre sliten och hoppas jag orkar hålla mig vaken i morgon förmiddag när jag ska tvätt så jag även får städa upp lite här hemma! Har väl sagt att jag ska städa i typ 2 månader nu!! Haha.

Nu blir det film och slappa! Ha en härlig onsdag kväll!

Götter mig litte!

Melon inlindad i serrano skinka!!

Färjestad

Sitter och små kollar på hockeyn nu men de är ju så trist när inte FBK leder! :) Har inte sett hela matchen men det känns ju som det kvittar oxå! Får kolla de sista nu innan de är slut iallafall! :)

Dagen med stort D!

Ja nu är den här, idag ska vi ha våran fest! Jag, Jossan och Virre!
Har nyss gjort iordning en smootie och laddar magen med, känns som de kan bli lite stressigt idag så jag får försöka äta lite bättre sen :)
Hoppas kvällen blir rolig och att folk kommer därifrån i natt och är glada!
Hoppas att de som jag har bjudit kommer oxå! :) Några har ju tackat nej men andra som sagt att de ska komma hoppas jag på iallafall! :)

Hoppas jag inte har glömt nåt!! :)

Hur typiskt!

Fick hem HM katalogen härom dagen och bläddra igenom den nu, ååå vad mycket jag skulle vilja ha!
Så här är det jämt! När man vet att man inte ska köpa nåt då hittar man skit mycket man skulle vilja ha!
Och när man behöver handla något nytt plagg då hittar man ingenting!!
Men ska att hålla i mina kronor tills London resan och se om jag får tag i massa goddigt där istället! :)
Annars finns ju HM kvar! ;)

Solen lyser som fan idag och helst skulle jag bara vilja sitta hemma på balkongen och sola!! Jag vill ha en ledig dag och bara kunna sitta där! Men på mina lediga dagar så är det aldrig bra sol känns det som! Haha.
Vi får väl se hur det är på onsdag när jag är ledig! Jag gissar på mulet och kanske en regn skvätt!!
Men ska nog slå upp dörra på jobbet och sätta mig en stund utanför! :)
Ett tåg kvar sen heeeeeeeeelg!!!

Vår!

Vårens första dag idag! Och va härligt de var när de var ljust ute vid halv 6 i morse när jag åkte mot jobbet! :)
Men det är väl i helgen man ska ställa fram klockan va?! Har inte så bra koll på de där! Men får se till att kolla så allt blir rätt innan man åker till jobbet på måndag iallafall! :)

I morse när jag åkte till jobbet så kom jag en liten bit utanför Filipstad och rätt ut i vägen springer en hund, kan säga att de va jäkla tur att jag inte körde på den! Jag stannade till och kollade om den hade någon ägare med sig men såg ingen och åkte därefter in på en väg som hunden va på och såg ett hus där så jag gick och knacka på för att kolla om de va därifrån den kom. En kille kommer fram till dörren men öppnar den inte och typ undrar väl vad jag vill så jag peka på hunden som stod brevid mig och sen på vägen typ. Han bara log och nicka typ men inte släppte in hunden eller sa nåt annat så jag åkte väl därifrån men fan hur folk är med djur alltså!!! Vill man ha hunden vid liv borde man väl va lite mer rädd om den?!

Har nu bokat massage på Suzie Picant oxå! Ska bli kul att se hur det blir! :) Dock va de så jäkla långa väntetider så jag fick ta de i mitten på april. Men ska bli gött iallafall!!
Och idag ska jag på min femte ansiktsbehandling! Så gött!! Och jag kan säga att den har gett resultat mot min acne! Har inte alls lika mycket som förut! Nu är det mest ärr och små plitar kvar! Men ska ju göra behandling mot det oxå så då hoppas jag att det mesta kan bli bättre oxå! :)

Lunch på jobbet nu innan jag slutar om en timme!! Skönt att åka hem och ha hela eftermiddagen kvar!! :)

Sova sova säng säng säng..

De är lätt att va efterklok som alla vet!
Jag har nu kommit på att jag har köpt en skit hård säng! Efter att ha vart hos Maria i helgen och sovit super skönt i hennes mjuka säng så vill jag ha en ny!
Hur ska jag göra?! :S Köpa helt nya madrasser eller testa att bara köpa en ny bäddmadrass?
Står i valet och kvalet! Med tanke på att sängen inte är super gammal heller så känns de så sjukt onödigt men fan jag sover skit dåligt i den så jaaa jag vet inte :S
Ekonomiskt oberoende?! Ja tack!!

Deklaration kom ju igår så jag kollade den och fick nästan tillbaka en månadaslön men då var det med resor så visst fan är jag väl nöjd men ändå så är det sjukt dyrt att pendla varje månad och få typ 11 tusen tillbaka på resor bara är ju rena skämtet ju! Men man ska ju va glad för det lilla man kan få!
Är jäkligt nöjd om diesel priset inte höjs nåt mer nu oxå så man slipper bli ruinerad!
Kommer iallafall bli intressant i april månad och se vad mycket jag har i tankräkning då jag inte planerat i någon värre resor än till och från jobbet typ och lite privat. Kan nog bli en ganska stor skillnad att gå från bensin till diesel! :)

Ska ta vägen förbi Höjen idag när jag åker hem från Torsby, Challe har ju fyllt 11 år så jag ska åka in med en liten present då jag inte hinner komma på nåt kalas där uppe i helgen! Tiden går snabbt när man tänker efter, Robban fyller 20 år om ett par veckor! Herregud va gammal han har blitt! Och Becca 17 år i juni! Gissar ju på att Robban kan få barn innan mig.. Haha! Det skulle va just snyggt de! :)
Torsby förövrigt idag är lugnt och skönt och näst intill tågfritt! :P

Gymma

På jobbet kan det finnas mycket roliga saker i bland, idag hade jag tänkt gymma lite :P Haha.

Åå herre!

Amen va fan är det någon jävla kontorsnisse som har söpe till nu eller?! De står en gubbe utanför mitt fönster nu med en sån där jävla lövblås! Va fan finns det ingen annan tid att ta det på än 05:00 på möran?! Vem kommer på såna idéer?
Jag gillar min lägenhet men satan vad trött jag börjar bli på allt oväsen!!!!

Braig helg!!

Å vad nöjd jag är med helgen hos grannarna i väst!
Maria och jag har haft en skit härlig helg! God mat, härliga promenader, roligt krogbesök, skrattat så jäkla mycket åt grannarna, lagomt mycket cider och massa annat!!
Sen att vi impuls bokade resan gjorde ju helgen ännu härligare :) Jag längtar som tusan efter allt som ska hända nu!!
Maria hade så himla mycket fina saker! Å jag blev galet sugen på att köpa en snygg klocka efter att jag fått se hennes! Ska se om jag kan spara ihop tillräckligt mycket tills vi åker så jag kanske kan köpa en då :)
Vi prata även på att dra iväg i höst igen på en resa, då kanske även syrran och Linda följa med! :)

Nu ska jag äta lite kvälls mat och kolla på film! :)

Bilder på fina Maria från i helgen och på det fina hjärtat jag fick av Linda i födelsedagspresent! Får ett leende och blir glad varje gång jag ser det på min ytterdörr! :)



image description

Impulser!

Jag och Maria har nu impuls bokat en resa tills i vår! Gött att få komma iväg till London och shoppa lite! :)
Nu blir det att spara alla pengar jag kan för att de ska gå till shoppingen!
Norge är bra annars, dock jäkligt tråkigt väder! Men vi får se till att glömma de ikväll när vi går in i dimman istället ;)
Nu ska jag slappa med Maria i soffan ett tag till innan kvällen kommer :)
Ha en bra lördag!

HÄLJ!!

12 dagars jobb är nu över, jag har intagit min säng för några timmars sömn innan helgens bravader drar igång!! :)) Klippning är de första som står på schemat! Gött! :)

Som på julafton!

Jag är som ett litet barn dagen innan julafton! För satan vad jag längtar efter att få komma iväg i morgon och träffa Maria! :) Va skönt att bara få komma bort! :) Pirrig som tusan och hoppas på en TOPPEN helg! :))

Vaknade för typ en timme sen, ligger fortfarande och drar mig i sängen då jag inte har bråttom alls nu :) Ska möta upp Jossan på stan vid halv 12 tiden och kolla runt lite och se om vi kan hitta något roligt, sen kanske prata lite om festen :)
Ska även försöka hinna förbi Virre en sväng.
Å sen ska jag på ansiktsbehandling igen, det är fjärde gången nu och det börjar synas lite resultat :) Idag är det även portömning som står på schemat, ska bli intressant att se hur det känns :)
Ska bli skönt iallafall att få lägga sig och slappna av en stund :)
Syrran va så snäll igår och lyckades boka in en klipptid hos Malin i morgon oxå då jag nästan grinade igår när jag skulle borsta håret och det typ inte gick. Jag har fått så slitet hår de senaste :(
Men ska bli skönt att äntligen få klippa sig och få bort de gamla och till veckan ska jag försöka slänga i en ny färg oxå så lite av det röda försvinner!
Kanske även ska unna mig att gå förbi Suzie Picant idag och boka in något för mitt present kort jag fick där ;)

Å nu ska jag nog sova lite igen för att sedan gå upp och äta gröt och göra mig i ordning :)

Omogen!

Tyvärr så är jag galet omogen när det kommer till rent hyfs! Jag blir så jäkla vrång på människor som inte kan städa upp efter sig på allmänna platser där andra människor vistas!
Det är väl helt jävla självklart att man torkar upp om man spiller ut kaffe?!
Det är väl självklart att man tar bort ränderna ur toan efter man har skitit?!
Det är väl klart man plockar undan sina grejer från ett säte så att andra människor kan sitta ner i stället för att stå upp på bussen?!
Det är väl självklart att man slänger sånt som ska slängas?! Och om man nu missar papperskorgen så tar man väl upp det och slänger i det rätt?!
Och så vidare ni vet.....!
Nu säger inte jag att jag är perfekt och aldrig gör fel! Jag slänger grejer ute i naturen, ibland tappar jag kvitton som jag missar att ta upp mm. men jag vet att jag inte medvetet lämnar "min egna skit" efter mig. Jag diskar ordentligt mina köksgrejer efter att ha ätit, jag ställer tillbaka burken med fel kryddor jag tog på ICA på samma hylla som den stod, jag torkar upp mitt spillda te hos min vän när jag är där på fika.
Ja men ni fattar! Helt vanliga jävla rent hyfs grejer!
Men folk som inte kan böja sig ner och städa upp efter sig på golvet de får fan inget vänligt leende av mig.
Och jag är så jävla fantig för jag total vägrar att städa upp efter dom!
Jag tänker inte va deras jävla morsa!
Men detta är ju ett problem som alltid kommer finnas kvar så man får väl helt enkelt börja blunda för alla skit som ligger och skräpar!

:) :) :)

Hoppas det på bilden stämmer! Kommer få mysigaste helgen med Maria!! :))

Va tusan...

Jag håller på att tvätta och förut när jag gick ner till tvättstugan så känner jag en sån konstig lukt och inser att det kommer från tummlaren. Förmodligen så har mina kläder dragit åt sig avfettning som jag hade på ett par vantar i tvättkorgen och sen när jag tumlade en del av kläderna så spred sig den där lukten överallt! Fan det luktar typ tändvätska i hela tvättstugan och om alla mina underkläder nu :S Bara att göra om och göra rätt!
Har lärt mig att jag aldrig mer ska ha avfettning på ett par vantar igen iallafall! Haha.

Kvällsmaten

Den består ikväll av rostade mackor med jordgubbssylt och apelsin marmelad och sen dricker jag marzipan te! Teet var godare idag än vad det brukar va! :) Mums!

Efter jag sluta jobbet förut åkte jag och träffa Stefiz en sväng och jag kan säga att det är inte en enda gång man inte skrattar åt honom! Han har såna jäkla idéer och saker att berätta! Jag, Virre och Jossan fick även lite födelsedagspresenter av honom, sprit och vin! Sa till honom att vi inte ville ha några presenter utan bara att han kommer på våran fest man han propsa på mig det ändå! Tack Stefan!
Kan säga att alla skulle ha en vän som Stefan, vi har haft våra tvister men fan vad glad jag är att vi hittar tillbaka till varandra jämt! Så jävla bra och rolig kompis som jag har gjort så mycket kul med! :)

Nu blir det tv kväll framför DH, eller ja om trekvart! Får se på Äntligen hemma så länge :)

Svamlar

Vilken konstig dag det är idag! En riktig snurr dag alltså!
I natt har jag drömt om att jag blev en vampyr och jag gillade det! Eller ja allt förutom att jag skulle gömma mig då det började bli gryning, då blev jag ledsen och syrran som var med mig försökte hjälpa mig och sånt.  Jag har sett på tok för mycket på True Blood! :( Haha!
Sitter på jobbet nu och där har vi 2 datorer, jag vet inte hur många gånger jag har under dagen försökt att styra den ena datorn med den andras mus. Helt kapput i huvudet! Yrt yrt yrt!
Prata med Virre förut och båda var lika trötta, vissa gånger var det enda jag kunde få fram massa -Men ööööööh! Jag vet inte vad jag ska säga!
Virre svamla massa om att hon skulle sätta sig och sy, sen kom de från henne viskandes -A jag går väl och sätter mig där ute.
Jag hörde inte vad hon sa så jag fråga väl och hon bara -Öööh nää jag bara svamlar massa de var inget!
Haha pratar med oss själva och har oss när vi sitter i telefon :)
Vi har planerat in lite grejer till festen nu som kommer hända, hoppas det blir lika roligt som vi har tänkt oss :P
Längtar som satan efter den 24de! :) Synd bara att så många inte kan komma pga jobb och sånt :( Men det kommer säkert bli skit kul ändå! :)

I helgen sticker jag iväg till Maria! Åååå vad jag längtar! En hel helg ihop med Maria ska bli så kul!! Jag ska köpa med lite gött käk och dricka innan jag åker dit så vi får det mysigt! :)
Linda var avis på att jag skulle åka dit, men vi lär väl planera in en till helg då det passar henne oxå!
Kanske kan fråga Ida oxå någon gång om man ska åka över :)
Näää bara en massa svammel nu oxå, bäst jag slutar innan det blir för mycket! :)

Tvätta tvätta tvätta..

Är det inte kläder jag tvättar så är det nåt annat, tvätta är ju min hobby! Just nu tvättar jag bilen, jag hatar däremot att tvätta bilen! Kanske därför alla mina bilar har sett ut som skrotbilar efter jag har haft dom :) Tänkte försöka ändra på det nu, men vi får väl se hur det går...?
Ska sen hem och tvätta mig själv som aldrig förr!! Känner mig så sjukt äcklig efter en natt på jobbet!
Tack Morgonpasset för att ni förgyller min morgon!! :)

Supersnabbasöndag

Är så jävla less på den här dagen redan och har hunnit vart i Karlstad i 45 min sen jag sluta. Folk kan inte köra bil, folk är sega, folk är bara... Här framställer jag mig som perfekt, eller hur?! Men nää faktiskt inte, jag är bara jäkligt trött när saker inte flyter på i min takt när jag är trött, smutsig, hungrig och bara vill hem. Nu ska jag duscha, käka och sova någon timme! Får se om jag tar tag i dagen sen eller om jag helt enkelt skiter i det då jag känner att detta blir nog inte bättre idag!
Heja heja positiva jag! :)

Har stinsat klart för idag..

Sitter och väntar på att sista tåget ska komma in i Kr.hamn så jag kan åka hemåt sen! Ska nog inte dröja allt för länge :)
Mamma, moster och Henning ska komma förbi en sväng så moster får se vart jag bor! De ska ändå till min morbror och fira hans 60års dag i Karlstad så då tittar de förbi på samma gång! :)
Blev så sugen på att åka ner till Gbg snart efter att ha fått se alla nya kort på Tilde!! Gud vad stor hon har blivit! :) Hon växer verkligen så det knakar! Och snart fyller hon 1 år! :)
Senare under dagen ska jag försöka styra en fika med Sebbe om han har tid! Den mannen är ju upptagnast i Sverige och har aldrig tid att ses typ! :P Inte dåligt att jag hann se honom en sväng i söndags då han och Malin skulle käka!
Sen blir det ju jobb igen i natt! Jag kommer njuuuuta på fredag kl 07:00 när jag tar helg alltså! Sitta och åka vägen mellan Karlstad - Filipstad och sen mötas av skylten i Filipstad "Bra mycket bättre" får mig fan att spy!!! Bra mycket bättre än vaddå undrar jag bara?!
Men nu är det bara 5 pass kvar till helg och nu kom tåget in i Kr.hamn så nu droppar jag!
Ha en fin lördag! Hoppas solen tittar fram så vi får lite värme! :)

Bossi

Ååå vad jag saknar att ha en liten Bosse hemma ibland! Tur att han bor gött hos Carro och Kenta nu iallafall så man får träffa han där!
Men jag sitter och kollar på blocket på katter (som är livsfarligt då jag är så sugen på att åka och hämta massor!) och hittar en som ser precis ut som lilla Bossi!
http://www.blocket.se/jonkoping/Lexus__brittisk_korthar_soker_nytt_hem_38984289.htm?ca=7&w=3
Ååå jag vill ha en lite mys katt!! :)

Dissel

Guuud va gött att åka diesel bil igen!!!
Lite skillnad när man kan köra över 100 mil på en 65 liters tank diesel mot 45 mil på en 45 liters tank bensin!! Häääärligt!

Det går lite för lätt..

Kan inte direkt klaga på nåt nu, de mesta går istället lite för lätt!
Om det är något problem så blir det oftast lös alldeles för lätt. Jag är inte van vid sånt!
Men jag njuter ju såklart! Det är ju alltid kul när saker och ting går som på räls!
Men så tänker man tillbaka på hur det såg ut för ett år sen, samma visa då, allt gick väldigt lätt i många månader och sen brast allt! Nu ska jag kämpa med mig själv för att det inte ska hända igen! Jag måste tänka på att leva i nuet och må bra just nu! Och det gör jag faktiskt!
Jag lever på allt som hände i helgen än! Tack alla underbara vänner och människor för att jag fick en sån himla bra och minnesvärd helg när jag fyllde 25 år!!
Kunde jag spola tillbaka tiden 3 år så hade jag gjort detsamma för min syster då hon fyllde 25 år!! Men jag får satsa på 30 år istället ;) Inte långt kvar ju!
Lev i nuet! Må gött! Tänk positivt! Var glad över va mycket goda ting och människor jag har runt omkring mig!

Trötter...

Vakna halv 4 i morse, gick upp och tog frukost sen la jag mig och kolla klart på de sista avsnitten av "True Blood" säsong 4. Sen somna jag om. Jag tror att jag kan ha sovit mellan 14-18 timmar det senaste dygnet. Är så galet trött! Och jag känner mig inte speciellt pigg nu heller :S Kanske bara är inne i en trött period som jag alltid är nu förtiden känns det som?!
Men nu ska jag laga matlåda till jobbet och försöka piggna till i mitt tunga huvud. Herrrrå!

God morgon!

Va sugen jag var på att få se snö när jag vakna nu! Iallafall när jag vet att jag inte har nåt att borsta av den med från min bil heller :(( Jag vill ha vår! Men får väl inse att det kanske är 2 månader kvar tills det i värsta fall!!


Hipp hipp hurra!!

För Jossan en dag i efterskott :) Hann aldrig in på datorn igår och skriva grattis till henne på hennes 25-års dag!
Men jag hann hem till henne iallafall med en liten blomma och choklad från mig och Virre! :) Fick även smaka på en god tårta där så nu har jag fått lite nya idéer när det är dags för att göra tårta igen! :)
Vi bestämde att vi ska gå ut och käka och gå på bio eller nåt för att fira oss tillsammans. Virre fyller ju 25 år på fredag oxå så vi 3 kanske kan hitta på något lagomt innan våran 75-års fest! :)

Hoppas du hade en underbar födelsedag Jossan och att kvällen blev bra med pizza och öl! :)


Överraskad!

Ja i lördags blev det ju resturang besök för min och syrrans del! Fast inte riktigt som jag hade tänkt mig!
När vi kom in på Frost och vi hade hängt av oss jackorna och skulle sätta oss så hade jag precis tittat in och tyckte jag kände igen några tjejer som satt vid ett bord men tänkte inte riktigt på det för jag hade inga glasögon på mig och såg ju inte exakt vilka de var förrens syrran tog med mig till just det bordet och där sitter 3 av mina bästa vänner och väntar på oss! Jesus va jag blev chockad! Jag var så jävla oförberedd på att de skulle sitta där.
Jag lyckades väl efter ett tag lugna mig efter all skrik och skratt jag hade åstakommit med. Efter en liten stund kom även den fjärde och sista vännen dit som hade total lurat mig hela veckan!!
Tack Linda, Maria, Ida, Virre och Syrran!!
Vi åt god mat, drack gott, pratade mycket och skrattade ännu mer!
Sen åkte vi hem till mig på förfest, tyvärr saknades Maria då hon åkte hem till Säffle.
Men hemma hos mig blev det mer dricka, mer snack och mer skratt!
Virre som var nykter va snäll och körde ner oss till krogen sen och med min tidsuppfattning som var helt borta så befann vi oss på krogen 22:55, jag trodde klockan var närmare 24:00 eller nåt. Haha.
Tempel blev det hela kvällen och vi hade galet kul!
Jag är så nöjd över att ha haft en fantastisk födelsedags vecka och den avslutades på bästa sätt genom att vara med min älskade vänner!
Jag är så tacksam!!!!

Igår hade jag och Linda en riktig bakfylle dag, vi sov, åt pizza, sov, töla massa sen vid 18:00 tiden orka vi ta oss i kragen och gå utanför dörren iallafall! Linda fick åka hem till Årjäng och jag åkte till Mc Donalds och träffa Sebbe och Malin en sväng! Hade en riktigt bra söndag och somna väldigt gött i soffan sen på kvällen! :)

Åter igen en period med jobb nu, kör 12 dagar på rad nu men är verkligen laddad efter alla roligheter jag har fått vart med om!! Och känns skönt att kunna åka gött till jobbet igen, Hillbillys (som Linda kallar honom) går som en vit dröm!


Åheeeeej!

Ska man behöva dra på hög musik och gå in i duschen och fixa sig för att få dagen att komma igång?! Jag har inte ens orkat börja tänka på mat utan helt enkelt håller mig tills i kväll istället!!
Trött, trött, trött....

Kanske ska testa en ny BUS ikväll och se om det kan fräscha upp en lite?! :)

Äta bör man...

Va bakochfram den här dagen blev nu då! Jag åkte ju till mamma förut i morse och stanna nån timme, sen hem igen och tvär somna så nu är jag pigg iallafall men dagen känns lite knas! Funderar på att göra mat och städa lite granna.
Senare blir det resturang käk på frost tror jag och kanske lite dricka i kväll?! Vem vet?! :)

Lördag!

Lördag morgon nu då! Är glad att jag kunde somna om vid 2 tiden i natt när jag vakna första gången! Och sen sova ända till nu! Jag har ju kommit in i en period igen så jag vaknar skit tidigt på morgonen, helst vid 5 tiden! Va fan ska man göra då lixom? Sen är ju hela dagen helt seg för man är så trött! Men som sagt hade jag vaknat och inte kunnat somna om vid 2 i natt så hade jag vart tokig! Somna ju lite för tidigt igår så det är väl därför :P Tror jag somna när klockan var 22 eller nåt :P Men det tog på krafterna att gå upp vid 4 igår morse och sen åka bil i typ 115 mil! Gaaaah!
Men hoppas jag slipper göra det på ett bra tag nu!
Och nu har Kenta eller jag inga innestående skulder till varandra som vi kan bruka heller så :P Det ska krävas mycket fjäsk om vi ska göra en sån resa igen! Haha.

Veckan som har gått har bestått av födelsedagar, först jag, sen Anders som fyllde 11 eller 44 om man tycker att han är så mogen ;) och sist morfar som skulle ha fyllt 89 år om han hade levt :) Veckan har vart bra med lite moster mys med Charlie och sen lite bilresor och så var jag och hjälpte Virre i butiken en dag oxå! De var skit kul att få va med och sälja lite balklänningar och framför allt så fick jag ju prova några förra veckan oxå ;)
Nu prata jag med mamma så jag ska åka dit en sväng, kan nog tigga till mig frukost då oxå :)

Heeeeeej