ThereseStrid

Nu har jag hittat hit igen!

Efter resor till och från Gbg är jag nu hemma, de känns förjävligt. Jag skulle lätt kunna vara kvar ett tag till där nere. Visst har det vart tråkigt att bo i en lägenhet som endast har ett utebord man kan sitta vid och sen sova på en luftmadrass och äta på papperstallrikar. Men alltså det störde mig inte värst mycket. Jag har tyckt att det har vart så skönt att komma bort så det var verkligen inget problem.
Sitter hemma nu iallafall, hade tänkt att åka ut till skogen och plocka svamp nu på morgonen men det spöregna visst när jag vakna så de var ens ingen idé att tänka på saken.
Ska ringa min lilla mamma och se vad hon gör. (Hon är säkert i full gång med att sy nya gardiner eller väva en matta typ!)
Har fått sån fruktansvärd jobb-ångest, alltså jag mår dåligt när jag tänker på det. Varje gång jag lägger mig och ska sova så kommer de upp och varje gång jag vaknar så kommer de upp. Inte fattar jag varför, jag har aldrig känt direkt så här inför ett nytt jobb utan mer nervositet, men nu känns de som en jävla press bara så jag håller på att kräkas.
Aja vi får väl se hur det går. Vill ju jobba så mycket som möjligt iallafall och jag ska göra mitt bästa.
Har kommit på massa grejer jag vill göra nu alltså. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte våga göra hälften. Men vi får väl se, Erkoo kanske kan hjälpa mig lite på traven, hon är ju rätt bra på sånt där :P
Jag skulle ha kunnat skriva hur mycket som helst om Gbg och allt men har ingen lust känns de som. Blogga har inte blivit något jag tar mig tid att göra längre. Men snart kommer ju hösten och jag kommer va helt depp antagligen och bara sitta inne så då kanske jag tar mig i kragen och skriver några mer rader.
Men jag vill iallafall tacka alla som har gjort den här sommaren till en toppen sommar och ställt upp när de har vart förjävligt oxå. TACK!
Saknar er Malin och Mattis!