ThereseStrid

Töntig..

Jag lär vara den töntigaste ni känner när jag säger att jag håller på att börja böla nu på möran när jag hör låten med Fred Åkerström - Jag ger dig din morgon. Ärligt jag tycker fan den är underbar! Jag är kär i den låten och speciellt när den spelas så här lite halvtidigt på morgonen en vacker vårdag. Gaaaaah jag blir tokig av dess jävla vårkänslor!
Det är fjärilar mer än på min arm nu, det är även i magen. Farligt som busen! Men allt detta fina väder får mig att må så jävla bra!!! :D
Jag vill att allt går så jävla fort nu! Jag vill ha sommar! Jag vill se vad framtiden har att ge mig! Men ändå njuter jag av stunden HÄR och NU!
Tack alla berörda för allt fint som händer nu och som jag får uppleva!!
Nej undra om jag ska trotsa denna lite kalla morgon och sätta mig ute i mina nya utemöbler på min balkong och mysa lite :))

Nytt..

Som jag har skrivit förut är jag på toppen, jag mår så jävla bra för tillfället med allt som är runt omkring mig (förutom min JÄVLA bil förståds!) men annars så kan det inte va bättre. Men för att det inte ska falla för hårt den dagen jag kommer vara nere så hade jag tänkt att jag måste ha en hemma period snart, sitta hemma och bara va med mig själv och greja hemma typ. Men som det ser ut nu så hinner jag aldrig mer sånt riktigt ordentligt. Jobbar en hel del och umgås med dom bästa en hel del oxå. Men va fan! Det köster att ligga på töpp! Kanske skulle försöka ha en hemma dag på lördag och så får man se sen om de blir alkohol på kvällen där eller inte. Lovisa vill ju att vi ska festa ihop så vi får kolla på de om det kan passa :)

Lite sugen på att förnya igen, allt typ, mitt hem, mitt hår, min garderob, mina smycken, min balkong, en ny bilaffär skulle vara gött oxå om man hade råd, min karta på vart man har vart. Jag har mycket jag vill göra men vart börjar man? Skulle vilja ut och resa och se grejer som andra har berättat om, men vad har jag att längta till om jag aldrig har upplevt det någon gång? Jag vet inte hur det är så varför längtar jag så förbannat?
Jag läste att det är bra att ha drömmar, realistiska och orealistiska, man ska skriva upp alla drömmar man har och sen ta fram den listan efter 6 månader och bocka av och sedan skriva upp nya. Inte så jävla dum idée egentligen att göra det. Då vet man ju att man har "kommit" någonstans med sitt tänkande och drömmande.
Nu på onsdag ska jag tattuera mig så då kommer jag bli förnya lite på kroppen iallafall. Har längtat efter denna dagen men nu blir det gjort iallafall! :)

Nej nu ska jag ringa moster och höra om hon vill ha besök av mig om några veckor. Jag saknar mosters och Hennings mat och självklart kusinerna så en liten tripp till dom kommer nog komma inom kort!

Bra skit..

Jag har länge trott att någon annans olycka skulle göra mig gladare, starkare och framför allt lyckligare..
HUR fel kan man ha?! Det är ju bara MIN egna lycka som gör mig glad, stark och lycklig!
Dem som det går dåligt för är det synd om, att de inte upptäcker det tidigare och kan rätta till felen.
Jag är jävligt glad när det går bra för mig!
Har börjat tänka mer hur jag ska jobba med mig själv och inte med andra. Det är ju jag som ska bli glad, stark och lycklig.

Mia Törnblom är bra skit!

SOL!

Så underbart med solen som har vart de senaste dagarna! Tyvärr har det blåst tok mycket oxå! Men gött att solen tittar fram iallafall! Allt känns en smula lättare då.

Herr Ångest kryper på sakta men säkert lite titt som tätt.. Helst när man kommer hem på kvällarna helt ensam och ska försöka titta på något tv program utan att få tänka allt för mycket, men ack så jag bedrar mig! Jag tänker så det knakar just då och inte fan kan jag koncentrera mig alls på tv nåt :S
Men den största bidragande faktorn till att jag har ångest är ju den där jävla bilen, som jag fick veta förut förmodligen är klar nästa vecka, efter 50 dagar på verkstad! FY FAN!
Jag kommer förmodligen aldrig mer köpa en ny bil (om jag inte börjar skita pengar då vill säga!) det har fan inte vart annat än krångel och pengar med en ny bil. Men tjii fick jag! Alla lär vi oss läxor på våra misstag, även om inte alla tar åt sig av dom! :S

I helgen blir det extra jobb och fest! Eftersom jag har en störd inställning till vissa saker så har jag redan en hel vecka i förväg börjat planera allt till festen in i minsta detalj, vad jag ska ha på mig, vilket smink jag ska ha, vilka smycken, vilken parfym, m.m. Jag har ett sånt sjukligt behov av att allt ska vara planerat vissa gånger. Detta är verkligen en sån kväll. Andra kvällar kan vara hur spontana som helst! Men återigen, de kanske är ett litet drag av asperger syndrom där i mig någonstans, ett kontroll behov utan dess like och planering. Folk tror att jag är helt galen när jag berättar, men mina närmsta vänner vet precis att det är så som jag är och bara skrattar åt mig.
Men det är jobbigt där när den där braiga planeringen jag har jobbat så hårt med går rakt ner i stöpet! Ha ha.
Men fest fest fest de är det enda jag har i mitt huvud! Jag läääääängtar!

Min självkänsla börjar bli bättre! Men hur är din egentligen?

Spara/Slösa

Finns det några tips om hur man sparar in så mycket pengar som möjligt på vardagliga saker?
Jag själv tycker inte att jag har så mycket onödiga utgifter men såklart finns det alltid grejer att spara in på! Men vad? Jag ska försöka nu börja storhandla och laga matlådor så jag alltid har några hemma så slipper man köpa mat lika ofta. Sen tänka långsiktigt när man handla inte bara handla för dagen som jag jämt lyckas göra annars.
Viktor kom förbi hos mig igår och hade lite ekonomisnack, han tyckte jag skulle köpa en liten pluttbil att åka i så sparar jag nog mycket pengar, men löjlig som jag är så VÄGRAR jag köpa en bil utan bakände, jag vill ha en normal mil och inte någon liten plutt. Jag hatar 2-dörrars och sånt så det kommer inte ens på frågan, sen är det tyskt eller Volvo som går hem hos mig, JA jag vet att jag är kräsen.
Den där Viktor är att förståndig så bara jag reder ut detta med bil så tror jag nog det kommer underlätta väldigt mycket sen. Men vi får väl se som med allting annat :P

Jag ser fram emot våren eller ja emot maj! Hoppas hoppas det blir då som vi drar till Göteborg en sväng, det skulle vara så jävla kul och välbehövligt känner jag! Gött att komma iväg och bara se något annat och ha skoj en hel helg!

Nej nu går alla hem för helgen men jag får jobba i 7 dagar till sen tar jag helg 1 dag och jobbar 1 dag och helg 1 dag, rätt trist men de blir pengar :)

Linda du är bäst! :))

Jävla är det bästa jag har att uttrycka mig med nu..

Ärligt i natt trodde jag att jag skulle få en hjärtattack eller nåt sånt. Jag skulle försöka sova igår kväll, men det enda som jag kunde tänka på var massa dåliga jävla saker! Bl.a. min JÄVLA bil! (Jag håller på att självdö tack vare den där jävla bilen som aldrig blir klar.) Så iallafall när jag ligger i sängen igår kväll och ska försöka somna efter att ha vart trött som tusan i soffan så går det inte. Och jag börjar känna mer och mer smärta i högersida i bröstkrogen och att det bara "bränner" där inne. Först trodde jag att jag skulle stendö där i sängen (stackars sate som hade hittat mig där otvättad och i alldeles för små trosor. Ha!) men sen kommer jag på mig själv med att känna igen känslan av att en vän som åt ångestdämpande beskrev att den fick känslan av att det brände i bröstet. Det måste vart den där jävla herr Ångest som kom på besök, rejält jävla besök och allt trappades upp och blev värre. Alla dumma tankar jag kunde tänka kom och tillslut efter några timmar var jag förmodligen så slut så jag bara däcka! Gött var de iallafall, men det varade väl bara ett par minuter för att sedan vakna upp svettig och jävlig och allt är tillbaka igen. Men somnar ännu en gång för att vakna halv 5 i morgon igen! :S Men lyckas somna om och går upp vid 6 då är allt över men ändå är detta jävla grubblandet kvar. När ska jag få tillbaka den där bilen egentligen??

Allt är som en stor jävla röra! Så mycket man vill säga men inte kan. Jag är för högt upp jag har fått min förstora dos av lycka just nu och bara skuttar runt och ler hela dagarna för jag är så jävla glad att jag har dom bästa runt mig just nu!! Men när det väl kommer en motgång då blir det ett sånt jävla hårt fall, de gör så ont av så jävla lite!
Stoooooort tack till Nathalie som vet EXAKT vad jag menar!!

Kärlek till mina vänner!

Jag vill så mycket mer..

Har kommit in i en period där jag bara vill ha mer! Jag vill ha mer att göra på jobbet, jag känner ett sug efter att lära mig nya saker! Jag är så nöjd som man kan bli med mitt jobb men ändå vill jag mer! Men får dock inte glömma att jag har inget läshuvud, jag kommer inte ihåg allt jag skulle vilja lägga på minnet med alla lagar och bestämelser som finns, avtal och hur man gör reseräkningar kan jag behöva fråga om säkert 10 gånger innan jag kommer ihåg själv! Jag uppskattar alla lathundar som finns i världen de hjälper mig med allt!
Fusklappar is the shit!

Jag känner även ett sug att göra något av mina vardagar! Dessa små utflykter, tillflykter, undanflykter kryper fram lite smått! Jag har åkt och hälsat på vänner som jag inte sett på länge och de är så uppskattat! Jag vill ju hålla kontakten med alla mina gamla kompisar och alla i släkten och skapa nya kontakter oxå! Men tyvärr har ju dygnet bara 24 timmar så jag hinner inte med allt just nu! Men försöker att göra det bästa av situationen!

Ännu en helg har gått, en helg med lite fest och sen mycket slappa. Hade en biljardkväll med Virre, Ilar och Sebbe i fredags sen blev de en sväng på krogen för mig och Sebbe men de kunde ju ha kvittat, fy fan vad tråkigt! Inge folk ute alls men vi var väl inte på de helt rätta ställena heller :) Sen lördan blev bara slapp, käka frulle på Kaviar med Stolpe och Sebbe de var gött! Men orka väl inte äta så mycket som man skulle ha gjort kanske :) På kvällen blev det lite firande av Virre och Jennie som har fyllt år, vi käka god thai soppa de hade gjort och tjata lite, sen skjutsa jag Ilar till en kompis och jag och Sebbe slappa till en film men som sagt återigen somnar jag och missa väl halva filmen! :) En dretfull Stople ringer senare på natten och vill hem, den åkturen var rätt lärorik! Har ju lärt mig ett och annat om den mannen efter de! Ha ha ha.
Nästa helg blir det jobb och sen fira Charlie som fyller 10 år!!! Stora pöjken de! Galet snabbt 10 år har gått! Jag minns när jag satt barnvakt åt han när vi bodde ute på Strand i Kr.hamn och han var ett par månader gammal bara, det blir ju inte bättre när man tänker på det och inser va jävla gammal man själv börjar bli! Åldersnojja!!!

Jag lär mig fortfarande, jag ska bli bättre....

När ska det ge sig?!

Priset på bränsler stiger och jag sitter och pendlar 15 mil om dagen för att kunna jobba, snart lönar det sig fan inte att åka fram och tillbaka om priset ska gå upp ännu mer :S Jag hoppas att jag snart får tillbaka Passaten från verkstan så jag kan sälja den och bli av med en onödig kostnad jag har på den bilen! Den har kostat mig sjukt mycket pengar det senaste halvåret så hälften vore nog :S Jävla skrutt bil!

Hade en sjukt bra födelsedag och bra firande! Fick fina presenter som jag verkligen inte trodde jag skulle få! Är så tacksam!! Men ändå känner jag alltid "skuld" när jag fått så mycket saker :S Jag ville bara bjuda på fika och kunna umgås med de närmsta i någon timme tillsammans, vill inte att allt ska handla om dessa jäkla presenter.
Men STOOORT tack iallafall alla som kom!! <3

Hade en riktigt bra helg med lite fest och sen mys bara! Fredagen blev det förfest hos Virre med henne och Ilar sen drog vi ner till Biljard 9an och mötte upp Jennie! De skulle ta det lugnt så jag drog vidare och mötte Perra och gänget och gick in på Tempel med dom! Mycket folk där inne och varmt som satan så efter några timmar gav jag upp och drog, de flesta hängde väl med ut oxå, sen blev de mat och åka hem och sova! Bland de roligaste och sjukaste samtalen var den kvällen!! Lödagen var de tårtkalas och sen blev de lugnt! Var och såg på showen Mia Skäringer gör och de var bra! Hon är så naturlig som vem som helst! Allt som hon berättar om känner man igen sig i på ett eller annat sätt! Sen efter de mötte jag upp Perra, Stolpe och Sebbe och åkte hem till Stolpe och kolla på film men som vanligt så somna jag! Trött som fan var de bara att gå upp och åka hem vid 2 tiden. Söndagen blev lugn oxå!

Igår tog jag mig en tur till Yoyo med bebis magen! De var så kul att se henne igen! De var riktigt längesen vi satt ner och umgicks och bara prata om allt! Ska försöka komma dit och hälsa på snart igen när den lill* har kommit! Hon har flyttat till hus tillsammans med hennes kille och de har verkligen gjort ett kanon jobb! Gör mysigt hus och jättefint! Kan tänka mig att Felix trivs som fisken i vattnet där! :)

Om allt bara kunde vart lite lättare!