ThereseStrid

Kvalitétstid med Challe!!

Sitter i Karlstads skatehall och kollar på när Charlie åker. Barnen här är ju helt tokiga och inte speciellt rädda för att slå sig heller! Så fort de ramlar så hoppar de upp och bara åker igen. Jag är så jäkla känslig så jag säger aj aj aj varje gång någon ramlar!!
Men kul att få ha lite moster tid med honom :)
Sen ska vi hem och äta tacos och massa ostbågar!! :)

Ett år klokare!

Ja nu är man ett år äldre och jag känner mig klokare än någonsin! Eller inte :)
Är grymt nöjd över min födelsedag igår och alla grattis hälsningar och presenter jag fick! Känns som den bästa födelsedagen på länge, även fast jag har haft en liten ålders nojja! Men det kanske vänder nu och blir bättre :)
Jag fick så mycket fint igår som jag inte hade räknat med! Fick pengar av mamma och pappa och ett present kort på Suzie Pekant av syrran och Kenta :) Sen fick jag två gör fina blom buketter av pappa och en liten muffins och kakbok av mamma, har ju även tidigare fått min hund lampa och hyllor av henne!!! :) Gud jag är mer än nöjd!!!
Jag kommer verkligen njuta av Suzie Pekant presenten!!!! :)
Och tack alla fina vänner och släktingar som har hört av sig och sagt grattis!! :) Man inser verkligen vilka som är ens riktiga vänner en sån här dag!!
Älskar min fina familj och mina gulliga vänner!!

På min födelsedag till på köpet!

I förrgår så va jag och syrran ute och gick en långpromenad över Mariebergsskogen och sen över Sommarro och kollade på hus! Gud va härligt att gå lite och få frisk luft och samtidigt få se massa mysiga hus och typ världens roligaste hund som stod och vakta ett hus! :D
Men i alla iver att jag fick komma ut så lyckas jag vifta så med armarna så jag rev mig själv på näsan med en nagel så nu har jag ett rött sår mitt på nosen! :( På min födelsedag till på köpet!! :(
Men jag tror även att jag överlever det ;) Dagen kommer nog bli lugn och skön! Ska jobba fram till 13, sen ska jag åka hemåt och gå på min andra ansiktsbehandling som förhoppningsvis hjälper mig att motverka all min acne. Senare kommer Carro och mamma hem till mig på fika :) Och det är nog vad som kommer bli av dagen!
Ska invänta ett tåg nu och göra lite nytta här på jobbet :)
Ha en bra dag alla ni som heter Maria och alla som fyller år idag oxå! :)

Stort

Om jag har handlat idag?! Svar: ÖÖÖ JA!!!

Ett avslut

Idag har jag gjort ett avslut som känns skönt, en hjälp jag har haft de senaste månaderna fick nu ta slut för den här gången.
Allt kändes bra idag och jag har så mycket gott att tänka tillbaka på de gånger man blir ledsen och allt blir jobbigt.
Och framför allt så har jag så mycket gott att se fram emot nu oxå så jag känner mig varken ledsen eller som att något är speciellt jobbigt just nu.
Jag kan andas ut igen. Jag börjar se ljuset efter den här långa, mörka, kalla vintern.
Allt känns så mycket bättre just idag. Oj vad jag är nöjd med mitt liv!
Tack för just jag har fått den här erfarenheten som har gjort mig så mycket rikare!
Jag vet verkligen vad jag är värd och inte är värd.
Ett himla bra avslut! ♥

I morgon styr jag, syrran och Virre mot Örebro för en shoppingtur!
Jag hoppas kunna hitta lite nytt till garderoben då jag känner för att försöka förnya mig klädmässigt med att köpa lite snyggare och vuxnare vardagskläder. Springa runt i mjukisar är gött det oxå men i bland är det kul att känna sig lite mer vuxen :)
Se om jag och Virre hittar några snygga kläder tills 25års festen oxå :) Annars har vi ju en backup plan om allt skulle skita sig! Hehe.
Sen på kvällen har jag tänkt mig att ha lite öl kväll hos mig, får se vilka som är intresserade av att komma :) Syrran var ju inte svår övertalad när jag frågade om hon ville ha med några öl från bolaget förut ;) Mitt kontokort har gått varmt idag och kommer väl förmodligen få göra det i morgon oxå :P Men ny är kylen på fylld och även massa andra saker som är gött att ha hemma och slippa tänka på att köpa det på flera månader! Fick mig även en tur till IKEA av Virre förut oxå så gästrummet fick 2 nya blommor, känns lite fräschare än en gammal torr växt som såg ut som skit.
Men nu får det bli lite serier för ovanlighetens skull och sen blir det att försöka sussa i tid eftersom det kommer bli en lång dag i morgon! :)
Sov gott!




 



Här vaktar bästa Bosse oxå! :)

Mammas tös!

Ja men god morgon! Har väl vart vaken en timme nu typ, efter att ha vridit och vänt på mig en halvtimme så gav jag upp! Har nu betalat räkningar och kollat in min feta lön! :) Va tvungen att gå in en extra gång för att kolla siffrorna! Haha.
Men skräll att jag vaknar tidigt när jag är ledig! Men jag är väl mammas tös, min mamma går typ upp kl 4 varje dag. Ibland kan hon ta sovmorgon då kanske hon sover till 7 - halv 8 :)
Men nu ska jag försöka somna om en timme sen ska jag dra och handla och fylla upp mitt kylskåp!! :)

Vaddå...

Virre har den senaste tiden påstått att mina handlingar är så konstiga, alltså de handlingar i affären.
Sist hon skulle handla behövde jag oxå handla, en tomat köpte jag. Hon bara skratta åt mig!
Idag skulle jag handla oxå och då slog jag till på stort! En lök och en liter mjölk! Hon sa att jag beter mig som jag vore urfattig och sen bjöd hon mig på frukost ;) Vilken snäll och söt bästa kompis man har!
På lördag har jag tvingat med henne på en Örebro tur :)

Dagens stor handling!

Testat lite nytt :)

I helgen så hämtade jag hem lite nytt från eleven.se igen som jag och syrran hade beställt.
Beställde en ny mascara därifrån som jag är super nöjd med! Fan vad imponerad jag blev!
Oftast tycker jag att mascaror är svårt och jag använder mina på tok för lääääänge!! :S
Men nu kanske jag har hittat en favorit som jag kommer hålla fast vid :)





Sen beställde jag även ansikts primer och ögonskuggs primer, har dock inte hunnit testa mer än ansikts primern idag och vill nog testa den lite mer innan jag säger nåt om den. Och ögonskuggs primern ska jag testa när jag ska sminka mig ordentligt i helgen och inte bara till vardags då jag inte har så starka skuggor :)







Men jag tror nog att jag kommer bli nöjd med dessa två oxå :)

Annars så har jag vart på arbetsplatsträff idag på jobbet här i Karlstad, guuuud va gött de är att kunna gå till jobbet alltså!! Jag gillar verkligen att det inte är något avstånd till kontoret när man är där i bland! Kan säga att APTer brukar vara hur jäkla trista som helst men idag vart jag faktiskt förvånad över va bra det var! Annorlunda men kul! :)
Sen fick det bli ett besök på en skönhetssalong och boka några behandlingar och sen ett besök hos Virre! :)
Fick med en promenad hem oxå och nu inser jag att mina vinterskor är för hårda i sulan för att va ute och gå några längre sträckor med, har fått jätte mycket blåsor under fötterna :(
Har ju jämt jätte lätt för att få skavsår och blåsor så skor som inte sitter bra är inge vidare för mig :(
Men får försöka variera skorna lite och ta några andra i några dagar så kanske det blir bättre!
Nu får de bli lite serier och i morgon ska jag ta mig själv i kragen och städa upp i mitt hem som inte är nå vidare trevligt nu!! Och vattna alla mina stackars blommor!!

Lall..

Tröttheten efter att ha jobbat i helgen och sen vart ute på äventyr till halv 4 på möran tog ut sin rätt idag och fan va trött jag är!
Men hälften av alla tåg har vart inställda nu på morgonen så jag har inte haft mycket att göra direkt. Blev så man kunde slappa lite :)
Men jag är ändå ganska nöjd över att jag körde i lördags istället för att ligga hemma och slappa.
Fick ju se några gamla kompisar, träffa en del som jag inte träffat förr och hade det allmänt trevligt!
Edward kom med den snällaste kommentaren iallafall: -Jag trodde du hade blivit dyngfet och var gravid ju!
Snällt! :) Jag fråga om han tyckte att jag såg så fet ut men då skyllde han på att han bara trodde det för han inte sett mig på så jäkla länge. Men så var ju inte fallet! :)
Syrran och Kenta hade ju kul åt att det kommer fram en kille till mig och börjar prata med mig, han va så tafatt så de va synd om pöjken! Begrep inte hälften av va han sa. Men sen va Carro och Kenta så snälla så de fixa så Lars kom och rädda mig så jag slapp sitta där och se dum ut! Haha.
Fan va töligt de är när folk kommer fram och man har inte en aning om va de yrar om, jag blir så trött på sånt så jag brukar bara pysa iväg oschysst som jag är :)
Nää nu sitter jag bara lallar och inte gör nåt vettigt eller kommer på nåt vettigt att skriva, så nu får de va bra!

Här ligger jag..

I natt kom jag hem vid halv 4 tiden efter att ha vart chaufför åt syrran och de. Vi tog en tur till Sunne och skulle på PP. Va även in till Edward på förfest och kan bara tänka mig tillbaka 6 år typ när även jag hängde i Sunne och festa jämt. Men det hade inte hänt ett dret sen dess, folk var precis som förr, ingenting nytt alls! Fast det var väl några som man inte kände igen för de kändes så jäkla små som jag och syrran sa. Förmodligen var de väl lika små som en annan var när man hängde där uppe.
Bilresan hem var fan inte kul! (Kan börja med att säga att jag kör dygnet runt, året runt vilket väder det ens är. Jag har aldrig problem med att sätta mig bakom ratten och när jag väl sitter där så svär jag HÖGT över alla som åker i 70km/h på en 90 väg bara för att det kommer lite snö.) Men som sagt i natt hade även jag respekt för väglaget. Jävlar i min låda va halt de var!!! Det gick inte styra för 5 öre. Kan säga att dubbdäck är jäkligt bra att ha! Året runt däck ska jag aldrig köpa iallafall!! Men hem kom vi iallafall :)

Och nu ligger jag här och har invigt min gästsäng i mitt gästrum pga att jag tvätta igår och all den rena tvätten ligger ovikt i min säng :( Så jag valde gästrummet istället och känner att de hade vart jäkligt skönt att kunna ligga här hela dagen och bara va! Jag är en aningen trött ;)
Nu ska jag faktiskt försöka vila den sista halvtimmen innan jag ska upp och laga matlåda till jobbet :)

Om jag bara kunde!

Å tänk om jag hade haft jätte mycket pengar! Då skulle jag ha köpt ett hus åt min mamma och renoverat det precis som hon ville ha det och göra det så driftsnål som det bara gick för att hon skulle kunna bo där så länge hon ville och hade ork för det!!
Sitter och kollar på hemnet och hittar massa mysiga hus som skulle passa till henne, synd att man inte har några rik släkting som ger sig till känna och vill ge mig alla sina pengar för den tycker att jag skulle va värd det ;) Haha.
Men man får väl drömma vidare och göra det bästa av situationen! :)

Red head

Nu har jag blivit rödare i huvudet igen då jag var ganska trött på min råttfärgade utväxt som såg verkligen illa ut! ( Synd bara att jag inte alls var noga idag så jag har en stor röd rand i pannan eftersom jag strunta i vaselinet :p )Jag är ju så blek nu för jag inte har solat eller BUSat mig förrens innan jul någon gång och då tycker jag även håret ser mycket värre ut när det är en utväxt på det som heter duga!
Men nu i kväll blev det färgat så jag ska försöka ta tag i att få lite färg igen så fort tatton har läkt ihop lite mer oxå :)

Får bli sängen nu och försöka sova lite, klockan ringer halv 7 för tvättid innan jag ska åka och göra ännu ett arbetspass i skogen sen på eftermiddagen :) God natt!

Från fint till fult..

Va hände med det underbara vädret som nyss var här?! På en liten stund blev allt helt grått och nu snöar det igen! :(
De va så gött med solsken och lite värme! Men man får va nöjd med det lilla iallafall!
Dagen idag har rullat på ganska bra, gick upp i hyfsad tid och tog tag i disken i mitt hem och åt frukost, sen blev det en del telefon tjöt och mamma kom förbi en sväng och sa hej!
Åkte tidigare till jobbet för jag hade så tråkigt hemma så nu är det bara 4 timmar kvar tills jag slutar! :)
Har förmodligen fixat en festlokal idag oxå som jag, Jossan och Virre ska ha våran 25års fest i!
Hoppas den är bra nu så vi kan boka in den där festen och bjuda in folk! :)
Nu ska jag återgå till arbetet och se om det finns några tåg att klarera :)

Trevlig helg!

Maskinen!!

Nu är biljetterna bokade och nu är det bara invänta Valborg! :)
Börjar hända en hel del grejer nu, helgen efter Valborg blir det ju Örebro oxå! :)

Lyxfällan

Sitter och kollar på "Lyxfällan" nu och blir mörkrädd!! Va är det för dumma människor?!
Okej att göra fel i ekonomin någon gång, men gång på gång på gång?! Erkänn bara att du inte bryr dig och är helt pantad istället.
Jag fattar inte hur man kan hamna i en sån sits!
Jag hoppas jag aldrig sjunker så lågt så jag behöver ta nåt på kredit!
Jag tycker det är okej med bostadslån och billån. Om man behöver verkligen ha något speciellt så kan det vara okej att ta ett lån. Men inget mer helst. Har du inga pengar ska du inte köpa några grejer heller..

Clean

Efter att ha läst en del om märket Clean och att deras parfymer luktar så gott så var jag tvungen att testa att beställa hem några stycken. Och jag beställde för en vecka sen och fick paketet i förrgår så det gick snabbt från eleven.se :)
Jag kan säga att jag är hel nöjd med de parfymer jag fick hem och det är verkligen en bra vardagsparfym då jag oftast inte vill lukta för mycket utan bara lite mysigt! :)
Brukar ta på mig parfym när jag har duschat och ska lägga mig och sova och efter att jag testade det i förrgår med den nya parfymen så blev jag så nöjd! Den lukta underbart rent och härligt och höll hela natten!
Fräscha dofter som håller med bara ett litet sprut!
Kan rekomendera de parfymerna till alla som vill lukta rent! :)

På jobbet

Kom till jobbet för drygt en timme sen och har nu kollat över dagens händelser i tågväg, 5 tåg ska det gå idag! Jihooo! Mer än vad det brukar! Så jag kanske kan jobba effektivt i 1 timme iallafall :P
Men kul att det börjar gå mer tåg här uppe i Daglösen så man inte blir helt sysslolös!
Nyss va en kille från Infranord här och sopa växlarna åt mig oxå så jag fick se lite människor idag oxå! :)
Daniel var så snäll så när jag bytte av honom så lämnade han kvar en yoghurt åt mig som han inte skulle äta upp, han lyssnade på mitt förslag om att köpa kola yoghurt! :) Han är snäll han! :)
Fick även se vad jag skulle få i lön nästa vecka! Åååå hej!! Kan ju säga att leendet var ända upp till öronen och jag kommer förmodligen aldrig mer få en sån bra lön igen!!! Retroaktivt av förra årets lön var inte så jäkla dumt att få nu!!

Nu blir det att klarera tåg och äta yoghurt!! :)

På tal om..

....ingenting. Förut när jag åkte med Markus så satt vi och prata om pinsamma händelser. Jag berätta att jag kan va så jävla yr ibland och säga såna konstiga grejer eller göra konstiga saker.
Som t.ex. när jag gick in på Konsum en gång och skulle köpa frimärken och kommer fram till tjejen i kassan och frågar:
-Säljer ni kvitton här?
Hon såg frågande på mig och säger något i stil med:
-Ööh kvitton?!
Jag:
-Ja kvitton?!
En kort paus...
Jag:
-Eller neeeej va fan säger jag, frimärken menade jag ju såklart!! Haha.
Undra va hon i kassan tänkte, hon lär ju ha funderat på hur trött i huvudet jag var egentligen.
Men sånt där händer mig titt som tätt. Jag säger saker som jag sen kommer på mig själv med är helt fel. Och många gånger tänker jag högt. Men det är ju alltid kul att kunna skratta åt såna saker efteråt sen! :)

Damp

Nu sitter jag hemma och myser med te och tända ljus. Har precis stoppat i mig en värktablett för jag har ont i huvudet, förmodligen är det väl för dålig sömn, dåligt med mat och sen en tatto på de. De sliter på en.
Kan ju säga att jag är glad över allt vi körde idag! Alla fjärilar är klara nu! :) Så lite färg har jag även fått idag! Så nu är bara de två blommorna kvar! Och jag hoppas jag orkar köra dom båda nästa sittning så jag blir klar sen! :)
Och bild kommer inte komma upp förrens jag är helt klar! Blir lite lättare att se vad det är då! :)
Jag blev ju nöjd iallafall när 2 andra tattuerare sa att den blir gör snygg, tror även Lars blev det! Man lär ju va stolt när någon annan tycker att det blir bra när man gör något.

Det fick bli lite sen lunch med Markus, Lars och Anton sen oxå. Va ju gött att slippa åka hem och ställa sig och laga mat. Va gött med en sallad med parmesan på! :D
Men vilka damp människor man känner alltså! Haha, tur att man passar in iallafall! Och det är nog som jag och Lars diskutera idag, alla människor har nog någon bokstavskombination och de föräldrar/familjer som vägrar inse det eller inte fattar det är förmodligen de som är värst!
Och inget illa mot de som har någon diagnos! Jag skulle förmodligen få någon bokstav/diagnos om jag oxå blev utredd, jag är inte som alla andra och funkar verkligen inte som alla andra och det är jag väl medveten om.
Jag fick en gång ett papper från Banverket när jag hade gjort intagsprov för att få jobb där.
På det pappret beskrevs det hur jag var som person och jag minns så väl att både mamma och Robin sa att allt stämde in så väl på mig. Tyvärr minns jag inte va det stod exakt, men om jag hittar det någon gång ska jag nog skriva upp allt och se om det fortfarande stämmer.

Ska kolla på några serier nu innan "Livet blir bättre" börjar :)

Yrt..

Dags att dra igång och göra sig i ordning nu. Ska vara hos Lars om 1 & 1/2 timme och köra lite färg nu igen! Förhoppningsvis den näst sista sittningen!! :)

Behöver ha i mig något att äta som går snabbt då jag känner att jag är lite skakig idag, de blir så efter att jag har duschat ibland, känns bara som man ska spy eller svimma typ. Men får ta något lätt strax här så man får i sig lite innan iallafall.

Får nog börja sminka mig nu så jag blir klar någon gång! :)

Nöjd

Allt har gått väldigt bra hittills på min första egna tur i Torsby!
Det känns skönt att kunna ännu en station till då det är lättare att kunna hoppa in lite varstans då det fattas folk.
Nu jobbar jag ju mestadels i Daglösen men kan ju även ta turer i Storfors, Filipstad, Bäckebron, Sunne och Torsby! Känns skönt att det är lite utspritt så man slipper åka till samma ställe varje dag!
Efter jag slutar idag här uppe ska jag åka förbi hos mormor när jag ändå är i krokarna, hon kommer nog uppskatta det och bli glad för lite sällskap igen :)

Igår träffa jag Charlie, vi bestämde att han skulle komma till mig på sportlovet nu och han får bestämma vad vi ska hitta på då. Vi skulle tydligen till skatehallen så han får åka lite och sen ville han bowla! De låter som en bra idé tycker jag då jag inte har bowlat på hur länge som helst! :)
Hoppas att Becca kanske vill vara med oxå så hon kommer och hälsar på :)

Satt i förrgår och kollade på kläder och känner ett sånt sug efter att köpa massa nytt! Tycker väl som alla andra tjejer att jag inte har några kläder alls men ändå så är garderoben överfull!
Men ska försöka ta mig en tur till Gbg eller Örebro snart och kanske handla lite!
Skulle även vilja åka till Ullared och se om man kan hitta lite roliga prylar!
Men det får vänta i någon månad till när man har mer tid! :)

Nu hoppas jag tiden går fort så jag får sluta om 2 timmar! :)

Faller..

Jag har börjat drömma igen, både på gott och ont. Mycket gamla minnen som gör sig påminda från kompisar som jag inte sett på flera år. Sen drömmer jag även om vänner jag umgås med idag oxå, alltid är det väldigt knepiga drömmar som jag har haft under sömnen. Många jag bara tänker på direkt när jag vaknar och sen glömmer bort. Andra som jag ältar lite längre men även de glömmer jag bort senare.
Vart kommer allt ifrån?
Jag kan sova bra nu så det är gott iallafall, men många drömmar rör upp känslor som är jobbiga oxå. Det har känts som jag har vart dröm fri en period men att jag nu har börjat drömma igen.
Det kan ju ha och göra med att jag inte sover så djupt och tungt, utan är i det stadiet där man sover lättare och drömmer mer.
Faller in i drömmarna väldigt lätt och ibland är jag osäker på vad som är verklighet och inte....
Nåt positivt är att jag inte alls har så mycket ångest längre, så jävla skönt att slippa ha ångest för allt!
Det är mycket som bara rullar förbi mig och jag inte känner av så mycket längre, men som jag vet att det skulle kunnat ha dragit mig långt ner i skiten för ett par månader sen.
Ett beslut som jag är glad över att jag tog i november var att ta bort min Facebook, den gav mig ångest. Nu är det skönt att slippa se det där varje dag då det var som en drog för mig, en helt värdelös drog som inte före glädje med sig. Sitta att luska i vad andra gör blir jag så jäkla deprimerad av men ändå var jag tvungen att göra det.
Jag känner inget behov av att skaffa det igen just nu, men känner ju såklart att det är tråkigt att inte ha en lättare kontakt med folk där igenom.

Ska försöka somna i några timmar nu innan klockan ringer, får se om jag drömmer nåt i natt oxå!

Fyyyy...

Jag har ett hem som mer eller mindre liknar ett råttbo just nu! Det är så jäkla skitigt och dammigt så jag vill bara åka härifrån och hoppas på att det städar sig självt :S Jag ska ta tag i detta någon dag och städa ur garderober och sen dammtorka allt! Tak, väggar, golv, möbler och alla saker! Och även försöka vädra igenom alla kuddar täcken och mattor. Nåt negativt med lägenhet är ju att man inte kan ta ut och piska allt så dammet försvinner!

Men nog om städning! Dopet igår var hur bra som helst! Och Lukas var så himla duktig! :) Tyvärr tog jag inte några kort alls då jag glömde kameran hemma och sen bad jag Ingmar skicka över kort till mig istället för han fick nog en hel del som blev bra :) Så kort kommer senare någon gång :)

Fint väder är det ute idag! Riktigt gött söndagsväder som man borde ta till vara på bättre och ta en riktig långpromenad och bara njuta av! Men som vanligt har latheten slagit till och soffan lockar just nu mer än promenad.
Har vart hem till mamma och träffat Vickan, Becca och Louise och käkat mat och fikat :)
Pratade lite med Becca och har nu plockat ihop lite skönhetsgrejer till henne i en påse som hon ska få, man vet ju själv att man inte har råd med nåt när man går i skolan så de jag inte använder kan hon lika gärna få :)

Söndags mys står på schemat nu! :)

God morgon!

Jag tvär däckade i soffan igår kväll jämt efter 21 tror jag, var så jävla trött så jag orkade inte göra nåt alls då.
Så nu har jag väl fått sova mina timmar jag behövde antar jag :) Kul att vakna halv 6 en lördag. Haha.
Ska nog lägga mig och kolla på serier och försöka somna om ett tag, sen blir det ju att göra sig iordning för Lukas dop för idag ska jag bli gudmor! :D

Ha en trevlig lördag morgon ;)

Oj oj oj..

Det börjar gå utför med mig, jag slängde ihop en kladdkaka förut innan jag, syrran och Kenta skulle åka och träna. Tänkte att jag skulle ha den nu ikväll och götta mig med när jag skulle se på "Revenge" men först drog jag i mig två knäckemackor med gurka och ett glas varm oboy, sen orka jag inte någon kladdkaka! Illa!! Man kan ju inte bryta alla dåliga vanor ;)
Får bli kladdkaka i morgon kväll, det är jag värd då om vi får in all pellets hos mamma i morgon :)

Nu ska jag sova, har sovmorgon i morgon och klockan ringer inte förrens 06:30! GÖÖÖÖTT!! :)

Festlokal sökes!

Någon som har en aning om en bra festlokal i Karlstad som man får hyra?
Hör av er i såna fall!

Träningsvärk

Kan säga som så här, om inte Jossan har träningsvärk i morgon efter vårat core boll pass idag så blir jag sur! :) Jag får träningsvärk efter att ha tagit en promenad typ :) Och alla som är på pass ser helt oberörda ut när jag kämpar som en dåre för att ens orka göra 1 grej av varje övning! Haha.
Men kommer nog ha träningsvärk i mage och rygg i morgon iallafall, får se om jag orkar träna ett pass i helgen oxå.
Känns ju ganska ovärt annars att ha köpt ett träningskort för flera tusen... :)

Och idag bädda jag ihop i gästrummet och satte min nya lampa på plats! :D Tack så mycket moster för att du fixa den åt mig och tack mamma för att jag fick den i födelsedagspresent :) Fick även några hyllor i måndags som jag skruvade ihop förut så de kanske kan komma upp i helgen om Kenta har tid att hjälpa mig att borra lite och försöka hitta ett sängbord jag tycker om så är gästrummet nästan klart :)

Nu ska jag ta lite mat och sen invänta att "Livet blir bättre" ska börja på tvn :)

Vilken skräll!

Ovanligt att jag är för tidig på jobbet! Börjar 04:40 och är redan här. Missbedömning av restid kallas det. Kunde ju ha legat kvar i sängen en halvtimme till! :) Men vakna ändå 01:44 och trodde jag hade försovit mig men kunde inte somna om nåt och sen ringde ju klockan 02:25 så det kvitta ju.

Men nu har jag fått i mig en ägg smörgås och känner mig något mätt för stunden och hoppas förmiddagen går fort för nu känns det som jag bara vill hem till sängen ;) Resan härifrån Torsby kommer bli dryg sen känns det som!

Vart tar min post vägen?! :(

För några veckor sen fick jag en räkning som skulle betalas samma dag som jag fick den, sen såg jag att den var skickad 1 månad innan, va fan hur lång tid ska det ta att få ett brev och vart har det blivit liggandes under tiden?!
Jag hatar att vara sen med att betala räkningar och betalar dom så fort som möjligt.
Idag när jag kom hem så hade jag fått en påminnelse men jag har inte fått någon räkning någongång?! Jävla skumt!
Tur att det inte är några problem att betala och tur att de skickar påminnelse innan inkasso typ.
Men sånt där blir jag tokig på! :(

Längtar bort!

Sitter åter igen på arbetet nu, igår när jag sa till Ilar och Virre att jag tycker det är så tråkigt att va ledig så idiot förklarade de mig rätt snabbt. Men jag tycker det är tråkigt att va ledig när alla andra jobbar och tvärtom. Jag lyckas ofta jobba när alla andra är lediga och ska hitta på massa saker och jag är alltid ledig på veckodagarna när alla andra jobbar. De tycker jag är tråkigt! Så nu ska jag jobba 4 pass sen är det helg igen! Inte värst jobbigt men då får jag ju nåt att göra på dagarna iallafall :)

Lördag kväll blev bra! Jag är så glad att Virre och Ilar hängde med och att Dante kom :) Dock har jag ju vart "nykter" ett tag så alkoholen gick in rätt snabbt men men! Hade de bästa med mig och hade kul och de var huvudsaken! :)

Pratade med Maria ♥ igår och hon sa att vi ska försöka ta en resa snart, dra på en weekend ihop någonstans, London fundera vi på. Hoppas det blir av!! :) Jag är så glad att jag har haft henne och alla andra kompisar som har ställt upp den senaste tiden! Maria gör mig så glad! :)
Och idag har jag sett bilder på huset som min kära kusin Matte och Anna ska flytta in i! Ååå vad fint det var! Det ska bli så kul att åka och hälsa på dom när de har flyttat in! Mamma träffade dom i helgen och lilla Tilde va så go sa hon! Jag måste ner snart och umgås! :)

Nu ska jag ta och äta några pepparkakor och försöka bli snäll, det är alltid lika kul att få höra saker om en själv som andra personer vet så himla mycket mer om än vad man själv gör! :)

Bryter av..

Trenden som jag har är att jag jämt dricker cider och drinkar, men idag bryter jag av med en öl :) Får se om det blir några mer men en kan man ju ta :)

Hej hej lördag!

Äntligen lördag idag! Ska ut idag med Dante och se om vi hittar på nåt skoj! Det blir ju aldrig som förr i tiden när vi söp ihop, men vi får se om vi kan roa oss ändå! :)
Hade tänkt att jag skulle va lite aktiv idag och komma upp i tid och gå ner till stan men istället så gick jag upp vid 7 och börja tvätta och sen sov mellan maskinerna och sen somna jag om till 13 medans allt torka, där sket sig den dagen tack vare att jag va så jäkla trött! Men får ta tag i hemmet här och sen börja göra mig iordning istället.
Mina dagar brukar ofta se ut så att jag ligger på soffan hela dagen om jag inte har nåt för mig känner att jag börjar få lite ångest över det och det känns faktiskt skönt! För då brukar jag försöka ta tag i mig själv och göra något av dagen iallafall!
Gårdagen var ungefär likadan tills jag åkte till Virre och vi drog till Bergvik, de va gött att komma ut lite och se lite folk och handla lite nytt.
Sen så fick man ju ett jävligt gött besked inför helgen, på jobbet har de legat efter med våran löneförhöjning i lite mer än 1 år så nu på februarilönen så kommer vi få ut den retroaktivt ny lön från och med 1/1-11 kommer då, de blir några slantar kan jag lova då jag hade fått en löneförhöjning på 1400 i månaden ;) Sen kommer ju nästa i juli igen! Gött mos! :) Och eftersom den kommer veckan innan jag fyller 25 så ska jag ta tag i att gå och beställa en tid för  en ansiktsbehandling som jag har tänkt göra sen i somras men det har inte blivit av men nu med en bra lön och en födelsedag så ska jag fan ge mig själv det :)

Nu ska jag fortsätta mitt letande efter kläder som helt har försvunnit! Vart fan kan de va?

Bilen

Jag är verkligen inte nöjd eller stolt över min bil eller hur den ser ut då det är en jävla gammal skrutt bil! Men en sak är jag nöjd över att den har fan startat jämt! Kostar nästan ingenting att laga när den går sönder. Man behöver inte lämna in den för man kan greja med den hemma. Och den bara går och går och går!
Jag var orolig nu när jag såg att de var -15 grader på jobbet och jag skulle starta den, men vred på nyckeln och han börja tugga och sen bara hoppa igång som vanligt! GÖTT!
Jag vet att jag kommer gå back som fan den dagen jag köper en ny bil! Men va gör det om 100 år...

Det är konstigt

Ja det är konstigt hur vi människor reagerar i olika situationer. Efter att ha sett en serie igår där en kille kom hem till sin familj efter att ha hållt sig gömd i några dygn så möttes han av sin pappa i hemmet och det enda pappa kunde få ur säg var "Jaha det är dags att komma nu?!"
Och jag misstänker att man reagerar på så olika sätt i olika situationer men ändå tänker man förmodligen ganska lika. Jag förmodar att pappa var hur glad som helst över att se sin son välbehållen men istället övergick glädjen i ilska och som sedan bildade helt fel ord när de hittade ut genom hans mun.
Precis så är det för mig oxå nästan jämt! Jag tycker och tänker en sak men får ur mig något helt annat!
Något dumt, elakt, ilsket, argt, taskigt eller helt enkelt något som jag verkligen inte hade tänkt att säga utan det bara kommer ur mig för jag aldrig tänker innan jag pratar.
Jag har så lätt för att bara slänga ur mig massa ord som egentligen sårar så himla mycket mer än vad de gör gott men det är bara så jag funkar.
Jag kan inte ändra på hur jag är eller hur jag pratar, men jag kan lova att jag försöker! Jag har blivit mycket bättre än vad jag har vart men långt ifrån bra! Men jag får väl helt enkelt inse att det är så min personlighet är.
Jag vill inte såra någon som jag oftas gör i de situationer där det uppstår otrygghet för mig, jag blir rädd och vräker ur mig något helt opassande.
Jag skulle kunna göra mycket för att ta tillbaka en massa ord som ploppat ur min mun, men det enda jag kan säga nu efteråt är förlåt till alla jag har sårat, det har aldrig vart min mening. Jag tänker bara inte före jag öppnar käften.
Och jag skulle även kunna göra mycket för att gå tillbaka i tiden och ha öppnat käften i rätt tid och sagt vad jag tycker och tänker om saker så hade det sluppit suttit inuti mig och gnagt.
Men alla lär vi oss av våra misstag och ett av dem är att jag iallafall ska FÖRSÖKA visa glädje istället för ilska när jag blir glad i en sån där situation som den där pappan säkert blev.

Tanke, känsla och handling...