ThereseStrid

Känslor..

Bajs vad jag känner mig lättlurad.. Eller det är kanske fel ord, men känner mig dum :S Gick på en nit känns de som. Trodde verkligen jag skulle få den här chansen att komma vidare i jobbet, inte bara sitta på de här småstationerna och rulla tummarna. Jag håller på att få krupp när jag har för lite att göra! Jag vill gå till jobbet och JOBBA av mina timmar, inte sitta och kolla ut i skogen. Hade sökt en tjänst i Karlstad som chefen mer eller mindre hade "lovat" (de är väl dumt att säga att han hade lovat, men de kändes som det verkligen skulle bli så) sen när de har möte om detta nu med facket så säger facket nej och jag kommer inte få den. Men hoppas på att få bli förflyttad till Bäckebron iallafall och lära mig mer stationer på Frykdalsbanan. Jag känner mig så dum som gick på de där och har nu gått och sagt till folk att jag nog ska börja jobba i Karlstad. Piss :(
Men jag har ju ett jobb iallafall och de är huvudsaken! :)

Har haft långledigt nu i helgen, hann med mycket saker då kändes de som. Jossan har flyttat till Skoghall igen så jag och Virre var och hälsa på henne i torsdags, mysig lägenhet hon har fått tag i, synd bara att de inte var eget sovrum, men med lite tyg så går allt att fixa ;)
Sen var jag, Sebbe, Sebbe, Rebecca, Syrran och Kenta i Örebro i lördags, hur gött som helst bara att få åka i väg och kolla i någon annan stad efter grejer. Men nästa gång vi åker dit kanske vi kan välja en dag då det inte blåser så mycket! Ha ha. På kvällen slappa jag och Sebbe bara tills Jossan ringde och undra om vi skulle med till Virre en stund, sagt och gjort så åkte vi dit, men både jag och Sebbe va sletna så vi stanna inte värst länge. Men kul med lite sällskap en sväng iallafall.
Mors dag i söndags innebar besök på Hammarö och Väse. Åt så jäkla mycket god mat! Sebbes lillebror hade gjort en helt underbar efterrätt som jag skulle ha kunnat ätit ihjäl mig på! Jäklar vad gött!! Sen hade jag ju beställt mat hos mamma oxå som var god! :) Hon fick en blomma och en bricka av mig som hon önskat sig så hoppas hon är nöjd :)

Sänder en extra tanke idag till alla som kände Malin, åren har gått så sjukt snabbt och man glömmer alldeles för lätt ibland tyvärr, men blir genast påmind så fort det dyker upp en motgång för någon man känner! <3
Kunde jag göra nåt så skulle jag göra det på en gång!
Var rädda om alla nära! Ni vet aldrig när det är försent!

Ut och njut av vädret!

Ska jag eller ska jag inte?

Funderar på att säga upp min lägenhet nu, men står ändå i valet och kvalet :S
Letar för fullt efter en 2a i Karlstad, när man väl hittar en så är det inflyttning omgående som gäller och de kan jag ju inte ta med tanke på vad kostnade skulle bli för dubbelt boende i 3 månader.
Min tanke är att säga upp lägenheten, leta som en dåre efter en 2a om jag verkligen inte hittar någon så får jag lösa de lite provisoriskt att ta en 1a så länge och leta vidare sen, bara jag får in mina möbler någonstans. Synd att mamma och pappa har så jäkla mycket möbler redan annars kunde mina ha fått stått på förvaring där men men :)
Får tänka på detta och hinna smälta de lite mer tills i morgon och slå kanske slag i saken då! :)

Annars rullar allt på som vanligt igen efter en veckas ledighet :) De var gött att ha semester och jag tyckte ändå att jag hann med att göra ganska mycket! :) Dock lite tråkigt att inte ha några pengar när jag ändå var i Göteborg, men de går fler tåg!
De enda som var trist var ju att jag var ledig helt själv och började tröttna rejält på att vara just ledig på torsdagen/fredagen och de börja krypa i kroppen! Synd att man inte har ett jobb där man bara kan hoppa in och jobba lite extra på när man just känner för de! :)
Annars innehöll semestern: lite bebis mys med Matte och Annas lilla tjej :) Så jäkla söt! Men oj så liten! Längesen jag träffa på en sån liten bebis nu ju :) Nyklippning av håret även färgning! Skönt att bli av med allt slitet! Tog mig i kragen och hälsade på Cathrin oxå som jag nog har sagt i över 1 år att jag skulle göra! Som alltid är det lätt att prata med henne och vi kan prata om allt! De är tjejen hela dan de! <3 Gick även på bio och såg den nya Pirates filmen med Linda, Anders, Sebbe och Viktor! Av mig får den helt klart godkänt! Många andra som inte vart nöjda med den, men jag hade inga förväntningar och var helt klart nöjd! :)
Nej nu ser jag fram emot nästa semester som börjar om 8 dagar och varar i 4 veckor! Gött!

Hoppas på att man hittar något roligt i Örebro i helgen när jag Sebbe, Sebbe och Rebecca ska dit :) Skulle vilja ha kläder i massor! Och ett par braiga skor! Men vi får väl se!

Dags att göra lite nytta! Leta lägenhet!

Bland dom bästa!






















Tack för att ni förgyller min vardag!

Ur "En härlig bok".

Dagens ord i boken var i dag "Vi har rätt att välja om vi vill vara ifred." Just i dag berörde dem orden mig nåt så fruktansvärt! Jag är den där människan som måste få vara ifred i bland. Jag vill bara vara hemma i flera dagar i sträck vissa gånger och slippa gå ut. Jag har haft egen tid nu i två dagar. Vart hemma och bara vart ensam, jag har ju såklart träffat folk på jobbet och så men jag har vart hemma utan att behöva göra något speciellt, de två dagarna behövde jag för att ladda om.
I kväll väntas en kväll hos Sebbe! Som jag har längtat! :) Hur sent de nu blir i kväll återstår att se eftersom ett tåg har gått sönder och jag förmodligen kommer få sitta kvar här ett bra tag.
Men jag är glad att jag får spendera natten där iallafall! Skönt att ses innan jag sticker till Gbg i helgen och träffas Matte och Annas bebis! :))

Jag har rätt att välja.......

Man ska aldrig säga aldrig..

Från att vara tvärsäker på att jag inte ville bo i stan för ungefär 1 år sen är det det enda jag vill nu. Flytta in mot Karlstad och ha allt lite närmare. Jag börjar bli trött på att pendla vart jag än ska. De enda jag kan gå till är syrran och Kenta, Perra, Git och Jensa och Konsum typ. Nåt annat är det inte jag har i Skattkärr just nu och skulle inget hellre än att flytta i till stan. I morgon när jag förhoppningsvis vet lite mer om jobbfronten så kanske jag även tar steget fullt ut och börjar leta lägenhet på 100%! Nu sitter jag mest och kollar och slö skickar in lite anmälningar här och där.
Men vart ska man bo då? Det finns några områden som jag säger nej till direkt och de är Krp, Rud, Våxnäs och Gruvlyckan. Men även där, man ska aldrig säga aldrig.....det har jag verkligen fått lära mig många gånger om och om igen detta året! Och kommer förmodligen aldrig att lära mig helt och hållet :S

Men vet någon om en lägenhet i Karlstad på sisådär 2 rum och kök som är fräsch och vill bli uthyrd så kan ju ni säga till! :)

Fästingar

Efter att jag var och tog min fästingspruta igår så börjar nu bli rätt stel i armen :S Men de går väl över snart förhoppningsvis! Men hur många är de som egentligen har tänkt att vaccinera mot TBE? Jag börja göra det förra året mest för att jag hade Bosse då som drog in fästingar och jag var rädd att jag skulle få några kryp på mig. Det är ju en rätt billig försäkring om man tänker på vad som kan hända med kroppen om man inte har tagit vaccinet. Men nu har jag tagit sista dosen för denna gången och behöver inte ta något mer förrens om 3 år. Helt okej!

Är inne på sjätte arbetsdagen nu och ska jobba 2 dagar till och sen tar jag helg, känns att jag vill vara ledig och bara slappa! Även fast mitt jobb inte är ansträngande för 5 öre så är det ju aldrig känslan av att vara ledig på riktigt när man ändå måste åka iväg på jobb. Och runtiner ska man inte ens prata om, jäklar vad trött jag var igår efter att ha jobbat natt i 3 dagar. Nu jobbar jag dag i dag och sen eftermidda i morgon och dag på torsdag, rätt varierande schema kan man ju lugnt säga :S Men jag är så jävla grymt nöjd ändå att jag har mitt jobb! Det finns så mycket fördelar och förmåner med att jobba skift! Men klart som korvspa att de tar emot vissa dagar!

Fredagkväll kommer tillbringas i Säffle, ska dit och gå på Harrys för Sebbe är DJ. Ska bli sköj att se om Säffle har nåt att erbjuda :P
Tur att Virre ska med iallafall så jag har nån att va med ifall om grabbarna blir lite för runda om fötterna! Det har ju hänt förr kan man ju säga. Ha ha.

Och snön den kan ju fara åt helvete...... Jag behöver värme!

Vill åka hem!

Är på jobbet nu och väntar in de 2 sista tågen som ska gå. Sen blir det hemåt! Skulle vilja lägga mig ute i dag och sola hela dagen, men det ser ut som det inte blir något toppen väder nu så jag får väl nöja mig med en slappar söndag istället. Ska åka förbi Kvantum sen och köpa frulle och ta med hem till Sebbe och käka! Hoppas de finns färskt bröd!! :D

Gårdagen var bland den roligaste kvällen på länge! Började på eftermiddan att jag, Carro, Kenta, Perra åkte in till stan och mötte upp Sebbe och Viktor, satte oss efter många om och men på Ankans uteservering och beställde mat. Efter lång väntan med gnäll om hunger och kyla så fick vi in maten. I samma veva blåser det upp och blir världens storm som medför även att allt jävla grus blåser upp och landar i maten typ :S Men lite skit rensar magen! :)
Sen besluta vi oss för att gå vidare p.g.a att vi frös så jävla mycket då det lyckas stå ett träd mitt i vägen för solen. Vi drar vidare till Tabels och bestämmer oss för att spela biljard. Och kan säga att jag aldrig har skrattat så mycket som jag gjorde igår när jag spelat biljard förut iallafall! Allt hände! Bollar flög hejvilt, köar i taket, dåliga förlorare och massa mer. Jag skulle vilja ha en film på den timmen vi spela alltså! Fy fan! Ha ha. De bästa var att jag lyckas få en stöt och få ner 3 bollar på en och samma gång (då jag totalt suger i allt som har med sport att göra så kan jag lova att jag var NÖJD!) och ännu nöjdare när jag klår Sebbe ;) 
Efter biljarden var jag, Perra, Carro och Kenta sugna på lite raggning, blev några vändor på stan med chevan och sen hem till några kompisar till syrran och Kenta.. Vid 11 tiden åkte vi ner mot stan och jag släppte av dom där för att sedan bege mig mot jobbet och nu sitter jag här! :)

Kan säga att denna tiden som är just nu är bland de bästa i mitt liv! Jag är så jävla nöjd! Allt blir bättre oxå när det visar sig att man kommer framåt, att man får nå vissa mål man har! 
 
Du måste älska dig själv för att kunna älska andra.