ThereseStrid

Semester!

Den börjar lida mot sitt slut! Men jag slipper ha söndags ångest i helgen iallafall för personal fördelaren på jobbet ringde mig nyss och sa att de förlänger min semester, så jag fick även ledigt på måndag! ;) Jag klagar inte! :)

Solen!

Äntligen är solen tillbaka! :) Hoppas den stannar i några dagar iallafall! Men det kanske är för mycket begärt! :P Ska hjälpa Virre en liten stund i butiken idag så nu väntar jag på att hon ska komma :) Och ikväll blir det fika med Hanna! Vi har säkert 1000 saker att prata om som vanligt! :)

Gas

Som jag har sagt förut, jag älskar ju fart. Igår fick jag åka BMW m5, 350 hk. 220 km/h får mig att börja skratta! Jag blir som ett litet barn som får presenter! Hade jag en sån kraft i min bil hade jag förmodligen kört ihjäl mig. Min gamla diesel får duga så jag håller mig på vägen! :) Jag känner för att fixa så jag får dra iväg igen och gasa sportbil! Den känslan går inte att beskriva!

 

2 kvar

Söndag kväll igen, som oftast på söndagar så har dagen vart nästintill värdelös, förutom en svamp jakt som resulterade i lagomt mycket svamp och sen ett snabb besök i Skattkärr och Edsvalla. Alldeles lagom dag, eftersom jag fortfarande känner mig bakis och mer död än levande efter fredagens bravader! Kvällen börja så gött med ett bio besök med John, Daniel och Kristin! Bra bio och bra sällskap kan inte bli illa! 5 av 5 toasters! Sen barka det bara utför! Jag skulle visa upp min ashäftiga attityd och dricka ikapp allt som alla andra hade hunnit dricka innan jag kom. Det slutade med att räkorna jag åt till lunch låg vid ett cykelställ vid torget i Karlstad! Men hej vilken kväll/natt/morgon det blev! Och som alltid med trevligt sällskap! Walk of shame hemåt vid 8 tiden igår morse och fortfarande dret full! Lär man sig någonsin av sina misstag? Jag har dock fått bekräftat att jag inte var den enda som slog rekord på att va full i fredags! Tur att man aldrig är ensam! Igår blev jag sängliggandes större delen av dagen, senare mötte jag upp Hanna och vi handla lite käk och gick hem till mig, Hanna styrde pepparbiff, delikatess potatis och kantarellsås och jag åt för glatta livet! Sen blev det balkong häng och ett långt samtal om livet! Lycklig är ett tillstånd som sagt! Och livet är helt enkelt bara att acceptera! Jag är så glad att jag har mina vänner, det är ni som gör mig glad, det är ni som får mig att gå vidare, ni är de bästa! Lite av dagens skörd!

.....!

En liten påminnelse till mig själv, du har semester! Gör saker som du annars inte hinner med! Du är så lat! :)

Tisdagkväll!

Nyss åkte Emelie hem, hon har vart här under kvällen så jag har haft lite kvällssällskap :)
Som vanligt har vi pratat om allt! Och jag tror att allt kommer bli toppen bra för henne så fort allt har löst sig med boende! :)
Det är sånt här som jag har saknat en tid nu, någon kompis att bara sitta i soffan med och prata massa.
Jag kommer förmodligen hänga lite mer i Kr.hamn när hon har fått lägenhet där! :) Vi planerade en ev. utgång där i helgen oxå som jag ska försöka bli med på, jag är verkligen sugen på att komma ut och träffa gamla kompisar så jag hoppas några är ute i helgen i såna fall :)
 
Jag körde hem vildarna förut under dagen oxå, Charlie är alltid Charlie och håller igång jämt! Inte lugn värst länge när någon kompis är med! Men alltid när vi säger hej då så vill han ha en kram, det värmer väldigt mycket i moster hjärtat det ♥ :) Trots att han har blivit så stor så är han väldigt go många gånger och vill att man ska ta hand om honom när han är här :) Mys unge!
 
I morgon blir det tvätt och städ så snart får det bli sängen så jag kommer upp vid 7 i morgon!
God natt ♥

Sängen!

Åter igen är jag här, det blir lite uppehåll mellan inläggen nu på sommaren! Jag hade en härlig helg på PiP och såg inte så många artister men jag är ändå super nöjd! Extra skönt var det att bara kunna gå hem när man ville och ändå höra musiken hemma :) Maria och Ida var här hos mig på lördagen och man kan väl säga att det blev lite för mycket dricka! Men hade riktigt roligt här hemma!! :) Krogen kunde ha kvittat!! Men mysigt att ha Maria här iallafall! Synd att det inte var längre! Det vore ju underbart om hon kunde flytta till Karlstad i höst på heltid! ;P Nu inleds andra veckan på semestern, det regnar just nu och jag är rädd att det kan fortsätta :( Fick ett härligt kort av min kusin i helgen från Mallis! Sol och blått hav! Jag är så sugen på att åka dit i en vecka, men när bara flyget kostar 4-5000 så känns det rätt kasst :S Får fundera lite på det och kanske ringa och prata med Nicke och Erika :) Har Charlie och Johan här hos mig nu, de ligger i sängen och kollar på film och jag ligger i min säng och slappar :) Ska läsa lite tänkte jag och sen ta tag i dagen. Eftersom ungarna ville till skatehallen men den var stängd så blev det lite dumt! Men de har fått åka lite ändå här vid mig men idag när det kom regn så blev det ju inte lika bra. Men de verkar va rätt nöjda ändå :) Bilden från kusin! Gissa om jag är sugen på att dra iväg!

Utkast: Jul. 07, 2012

3 dagar av PiP har gått och jag är nöjd! :)
Igår spelade Melissa Horn och Kapten Röd och de var väl de bästa 2 hittills :)
Musiken som har spelats för övrigt har vart helt okej, men vissa är ju alltid bättre än andra :) Jag ångrar inte att jag köpte festival pass iallafall :)
Idag blir det bröllop för Natte och Nathalie, ska bli riktigt kul att äntligen få se dom byta ringar :)
Sen ska jag plocka upp Maria och Ida så ska vi sitta hos mig och dricka och sen blir det en snabbis till PiP sen krogen ikväll! :)
Kommer mer uppdatering efter helgen! :)

Full dag

Dagen idag blev fullbokad, först var jag iväg till salong Eleganzee och gjorde iordning mina naglar! :)
Jag hade tänkt att ha chock rosa först men efter lite övervägande så det blev det rosa/aprikos glittriga! :) Jätte fina faktiskt och jag kommer nog trivas väldigt bra med dom! :)
Sen efter det så drog jag och syrran iväg och spela minigolf på Skoghall, jag kan bara säga ett ord! TRÄNING!
Jösses va dålig jag var! Jag måste verkligen köra några gånger för att komma i form!
Syrran slog mig med nästan 20 slag! Haha. Vissa gånger får jag in fullträff och bollen går rakt och nästan i hålet på en gång, men sen när jag ska putta i den det sista då går det fan inte! Då får jag 7 slag direkt! Jäkla sneda banor! ;)
Och nu på kvällen blev det bilbingo! Ingen vinst där heller! Det gick ur dåligt! Men man kan inte ha tur jämt! :)
Jag ska krypa ner i sängen och kolla på film nu!
I morgon startar PiP och jag ska förmodligen träffa Hanna och gänget! :) Ska ringa henne i morgon och kolla av läget, kolla vilka spelningar de ska på och så :)
God natt ♥

Semester på riktigt!

Det känns verkligen som jag har tagit semester nu på riktigt!
Skönt att bara ta dagen som den kommer! Men jag vet ju att jag skulle bli uttråkad om jag inte hade något att göra i en vecka. Men nu har jag ju något inplanerat fram till nästa måndag iallafall så det känns skönt! :)
 
Semestern började ju med en resa till Göteborg och Liseberg! Jag, Emelie, Jecka, Dante, Edesberg och Viktor drog iväg i lördags morse. Vi var nere där strax efter öppningen och började åka lite. Jag åkte totalt 4 gånger och det räckte! Haha. Jag är så mesig när det gäller sånt där så ett åkband var ju helt onödigt :) Men man lever bara 1 gång så spela roll!
De andra åkte lite mer iallafall! :) Och så käka vi gott där inne! :) Vi hade en trevlig dag och jag är verkligen nöjd att jag följde med!
När jag ändå var där nere så åkte jag förbi Erika en snabbis och sa hej och hej då, hon och min kusin drar ju till Mallis på onsdag och är borta till slutet på juli! Jag är avis! Hoppas de får det gött! :) Jag ska nog kolla med Nicke eller Matte nästa år om jag kan åka ner och ha lägenheten en vecka och få lite semester! :)
Erika och jag tjata lite och jag klappa Molly oxå, som för övrigt är världens bästa hund! Om jag någonsin ska ha en hund vill jag att den ska vara som Molly!!! 
Jag åkte och hämta upp tjejerna efter besöket i Mölndal och sen drog vi hemöver! Vi lämnade av Jecka och sen drog jag och Emelie till mig och börja festa, jag slängde även in mig i duschen en snabbis, man blir ju inge vidare fräsch efter att ha gått på Liseberg en hel dag!
Vi drog ner på stan och mötte upp Hanna, Lovisa och Anna för en snabb tjat stund och skratt och ett par cider.
Sen gick vi till Harrys. Jag skulle ju ta med och visa Emelie hur utelivet i Karlstad ser ut och jag tar med henne till Harrys?! Hahaha. Aja vi drack lite och träffa killarna som hade haft svensexa för Natte så det var skoj iallafall! 
Och jag är super nöjd med dagen i Gbg och kvällen i Kd!
Syrran var snäll och körde hem oss sen oxå! :) 
 
 Jecka och Emelie i kön till bergochdal banan! :)
 
Nu kommer veckan bestå av PiP, hoppas det blir fint väder så man kan vara ute mycket! :) Kanske grilla och sånt oxå! 
Sen ska jag äntligen iväg och fixa mina naglar i morgon oxå! Som jag har längtat! :) Ska bli kul att byta färg! 
Ska även kolla efter en ny dator, min börjar säcka ihop nu, den krånglar som fan och jag kommer knappt in på internet, därför har jag inte bloggat på ett par dagar!
Så jag får helt enkelt erkänna att min gamla trotjänare som har hängt med i 5 år börjar bli lite väl hängig nu kanske! ;) 

Och näää mitt huvud är inte alltid som de ska!