ThereseStrid

Välbehövligt..

Börjar med att säga att jag har haft en helt underbar helg!! Massa mys med Linda med god mat, shopping, bio, fika, massa prat! Å hon är vännen som jag delar så mycket med som jag aldrig hade trott! Även fast vi har upplevt helt olika saker är ändå allt så lika! Det var en VÄLBEHÖVLIG helg! Släppa allt och bara få prata på om allt som tynger en! Så nu känns allt ganska bra även fast man är tillbaka i denna gråa vardag. Har fått ett lite annat tankesätt efter denna helgen, grubblar lite på hur saker och ting kommer bli framöver, men har dock lärt mig att leva i NUET och man får ta saker och ting allt eftersom de kommer.
Helgen avslutades med film mys med Sebbe ♥ De kändes skönt att komma till han och verkligen må gött där igår! Så denna helg är verkligen något som jag kommer ha kvar i hjärtat länge!

Och över till något annat som inte alls är något vidare trevligt! De är någon som har försökt "kapat" ett av mina betalkonton på internet, förmodligen har denna person registrerat betalkort som inte är dennes på mitt namn och försökt få det att gå igenom. Fick mail om det igår och kan säga att de är fan inte lätt att försöka ta itu med allt sånt när de är på engelska och jag är helt kass på de! Men har försökt att göra mitt bästa och hoppas nu att de spärrar kontot så de inte försvinner några pengar. De känns så ju så jäkla osäkert allting när man ska lämna ut kortnummer hit och dit men ändå är man dum och gör de! Ibland känns de fan som att jag skulle vilja gå till banken och ta ut mina pengar och aldrig mer handla med kort och sånt! Ha ha. Men som sagt hoppas de löser sig.

Kan ju även berätta att jag är glatt överraskad över Cliniques serie som ska hjälpa en att ta bort finnar/acne. Jag har hållt på med den serien i 1 vecka nu och tycker att jag ser lite resultat iallafall, jag har rätt så mycket acne och var till läkaren förra veckan för jag ville ha hjälp. Jag förklarade att jag inte är speciellt sugen på att äta antibiotika eller hålla på med krämer som torkar ut huden totalt och förstör textiler när de kommer i kontakt. Utan ville mest ha hjälp med att kanske få reda på om man ska tänka på något speciellt eller om man kan göra något för att motverka den? Men tyckte då inte jag fick något vidare bra svar utan istället fick utskrivet antibiotika och massa krämer ändå. Antibiotikan ska man hålla på med i 6 månader och krämerna ska man helst hålla på med i några år! De kändes rätt hopplöst tyckte jag och sa till henne att jag ville testa Cliniques serie först eftersom jag har läst mycket om det och tyckte de lät bra. Så nu efter en vecka tycker jag att jag har fått mindre av den svårare acnen men självklart har jag mycket kvar ändå! Och fri från ärr lär jag ju aldrig bli och de syns ju mest eftersom de alltid är röda :S Detta säger många inte är någon fara och inget nån bryr sig om, men jag vet ju att jag mår bättre när jag ser fräschare ut i hyn och inte massa bölder typ :S Så alla som har problem hy och inte testat Cliniques serie så gör de! Det går att köpa en liten ask med flaskor som håller i 4 veckor ungefär och sen kan man ju köpa de större om de funkar!

Ett litet tips bara! :)

Nej nu måste jag ut och vinka tåg!!!

Ja vad säger man.....?

Varför trodde jag ens att jag skulle få ett svar? Vad hade jag inbillat mig? Att allt skulle förändras på några timmar? Fan vad trött jag är på vissa saker. Hur ska man vara mer tydlig när man ändå inte blir förstådd? Men men framtiden ligger framför mina fötter, det är bara jag själv som kan bestämma hur den kommer se ut. Vi får väl se.....

Torsdags mat

Kom på att jag skulle laga pannkaka till mat idag, fixa iordning allt och sen när jag väl skulle börja äta hade jag fan ingen sylt hemma! :( Men var hungrig som tusan så det fick bli endast pannkaka, torrt! Rekommenderas icke!
På nästa inköpslista står jordgubbssylt med STORA bokstäver! :)

Sunne!

Har min första egna förmiddagstur i Sunne nu, å jäklar vad tiden går snabbt här! Lite skillnad på att ha 4 tåg på 2 timmar än att ha 1 tåg på 7 timmar!! 6 ½ timme kvar på denna jobbdagen och har redan jobbat 2 de känns rätt okej faktiskt :) Synd bara att man är så jäkla trött efter att ha gått upp och vaknat tidigt varje dag typ. Som igår när jag har sovmorgon då vaknar jag halv 5, KUL! Men kunde somna om i 1 timme typ vid 7 tiden iallafall. Men i morse när man vakna halv 4 av sig själv då är de fan nåt som är fel! Haha. Men hoppas jag kan sova lite längre i helgen och på måndag ska jag nog fan tvinga mig själv att ligga i sängen iallafall till 9! :)
Nej dags att vinka tåg!

Skit gubbar!

Efter att jag flyttade in i min lägenhet förste september så ringde jag hyresvärden för det stank curry i köket och doften spred sig till övriga lägenheten. Jag lokaliserade currydoften till ett av köksskåpen och försökte själv få bort det med alla husmors tips som fanns. Men den jäkla doften biter sig kvar. Efter många om och men så bestämde vi att de skulle komma hit och titta på det idag nu på morgonen halv 9, så nu har jag väntat i en halvtimme och ingen har dykt upp. Kul!!
Men grattis nu ringde gubben och bad om ursäkt och säger att han kommer halv 10 istället, dumt att ringa i tid :S Jag hatar människor som lovar saker och inte håller det och även människor man bestämmer tider med som aldrig kan lyckas hålla en tid!!! Gud man mycket tid som går åt till att vänta på folk som aldrig dyker upp, respektlöst!
Aja nu hoppas jag gubben kommer hit och erbjuder sig att måla om på momangen så doften försvinner! Hahahaha! Wish me luck!!!

♥ ♥ ♥

Jag kommer få världens bästa och mysigaste helg med världens bästa kompis!! :D



Har att göra...

Har nog att göra några timmar nu :) Kan ju alltid va gött att ha hemma de dagarna man har tråkigt :) Igår var även Virre schysst och hjälpte mig att få i lite blonda slingor i håret, skulle nog ha vågat ta i några fler kan säga att det blev lite glest. Men kul att få göra nåt med de tråkiga håret iallafall :)

Som vanligt..

Sitter på vårdcentralen och väntar på att få komma in. Som vanligt är de alltid sena, läkare och tandläkare är ju alltid samma. Varför lägger de inte till 15 minuter på alla patienter så att de inte blir så sena jämt? Men hoppas jag är här och får rätt hjälp nu iallafall.

Vad ska folk göra i helgen? Ska alla fira Halloween? Vet i tusan vad som händer om man inte ska till Maria och hälsa på :S När man ändå är ledig en hel helg så vore det ju kul att hitta på nåt. Kom med förslag!!

Frulle

Fanns ju inga hallon hemma idag så fick skippa de och bara köra på en smootie med banan och kiwi med vaniljyoghurt, men de va inte helt fel de heller :) Man står sig ju på de en stund iallafall tills man kommer ner till Scandic och får hotellfrukost där :)

Min vän

Linda min vän som alltid säger just de där orden som jag behöver få höra vid just de där tillfällena som känns hopplösa. Hon finns där när jag har ett problem jag inte får bukt med, det visar sig att hon har samma problem, vi diskuterar och löser dom ihop. Hon hjälper mig att bygga upp en tro om mig själv, jag hjälper henne. Hon som får mig att inse vad mycket jag är värd, jag berättar vad mycket hon betyder för mig. Hon är den där vännen som många önskar sig att de skulle ha, den där vännen som jag håller starkt i. Tack älskade vän för att du blev just min vän första dagen när jag klev in på Tullholmen i 1:an. Du får mig att må bra! Och denna bilden är till dig, jag höll det jag lovade och läste igen!

Myyyys!

Sitter och laddar upp inför DH med glögg, saffransbulle och pepparkakor :) Jag har tjuvstartat julen lite :) Mysigt med första glöggen, synd bara att min ständige glögg vapendragare Cathrin inte var med! Men efter den lilla plutten hon har i magen kommer ut så hoppas jag hon kommer hit och får sig en kopp glögg :) Börjar bli rätt trött nu hoppas jag orkar vara vaken hela DH, saknar bara att inte ha Sebbe hemma som man kan krypa ner till efter man sett klart på DH men dagarna går fort och snart är det fredag och han är hemma igen!! :)

Och igen

Och idag igen har min syster dragit med mig för att gå på nåt pass, nåt lättare gympa pass var det denna gången och de kanske är lagomt då jag är helt värdelös i kroppen på att röra mig i takt till musiken och sen har jag en jäkla träningsvärk i rumpan då jag var ute och red islandshäst igår! Ha ha! Jag som hatar hästar eller nää inte hatar men jag är ingen häst människa (och det finns inget värre än när det ligger hästtransporter före när man åker bil!!). Men häst ridningen var kul! Roligt att göra något annorlunda, så nu har jag töltat eller va de heter med en liten islandshäst oxå. Skulle kunna ha lagt upp en bevisbild på att jag faktiskt har suttit på en häst men eftersom jag i vanlig ordning ser helt mongo ut på alla kort som tas på mig så skiter jag i de! :D
Hade vart kul att få med Sebbe på något sånt nångång och se hur han skulle ha klarat av de :P Lilla Pelle då!

Efter att ha jobbat 2 dagar och 4 nätter nu så ska jag på kurs i 3 dagar innan jag får ta helg i 1 dag för att sedan göra ett övertidspass i Bäckebron på söndag, kan säga att även fast man inte har ett värst hårt arbete så är jag fan slut i huvudet efter dessa piss nätter. Just det där att veta att man måste åka till jobbet vid 23 varje kväll är drygt, man får ingen ro i kroppen och jag har haft en skit dålig avslutning på helgen, med massa missförstånd hela tiden! Men lördagen med Jossan då vi käka god pasta sallad och bakade saffrans bullar var mysig iallafall :)
Men åter till kursen, jag ska ju på SEKO kurs jag har blivit förtroendeval och är nu på kurs för att lära mig lite mer om SEKO och vad man som förtroendevald gör. Än tycker jag att allt är lite luddigt i huvudet på mig då förra kursen var 3 dagar och jag var osäker på om detta var nåt jag ens ville. Men hoppas slutet på denna vecka ger mig mer och det är något som jag kan göra för att hjälpa mig själv och många andra iallafall! :) Sen är det ju ett stort plus att vi är på Scandic och maten ingår i kursen för jäklar vad gött de är! Haha!

Nu ska jag hoppa upp och laga köttfärssås och spagetti, försöker tömma frysen lite så man kan handla ny mat på tisdag när man får den feta lönen på 23 :)) Gött att äntligen få ut pengar så man kan spara lite kanske! Fast måste väl bli klar med tatton innan jag kan lägga pengarna på hög igen!

Jul jul härliga jul!

Kan erkänna att jag börjar bli lite jul sugen nu. Efter köpta julgardiner, lampskärm med texten "God jul" på och lite annat smått och gott på Ullared förra helgen när vi var där så blir man allt sugen på att julpyssla lite :) Vill göra en krans till dörren snart oxå så man ser att julen är på väg :) Men får hålla mig en månad till iallafall :) Fast i morgon kommer Jossan hit och ska ha lite kvalitetstid så vi ska baka. Tänkte då slänga ihop saffransbullar, ska även kolla efter glögg och julmust i affärn. Nån som vet vart det finns nu redan? Ska nog bjuda in Cathrin oxå så jag får se henne innan bebisen kommer ut :) Ha en bra helg! Själv börjar jag jobba om 6 timmar igen, jihooo!

Jag föll!!

Jag föll som aldrig förr! Har ju sagt 1000 gånger att jag hatar gym, pass, träning och allt som har med den där skiten att göra! Men frestelsen blev förstor! Igår drog jag iväg på pass med syrran Core/Boll ååååå fy fan vad jobbigt! Alltså man ligger och rullar runt på en sån där pilatesboll och tränar mage och rygg och balansen. Och en annan som aldrig har tränat så blev det jäkligt jobbigt! Är så trött i kroppen idag och har en sån träningsvärk så nån nytta gjorde det ju verkligen! Men har ju även börjat gått på gymmet med Honken som visar mig alla övningar som är bra och har kört lite olika grejer nu och de är kul att lära sig av någon som verkligen kan! Honken har ett sånt jäkla tålamod med någon som är så värdelös som mig på allt som har med styrka att göra! Hela min kropp känns helt sne och vissa övningar är jag helt enkel för klen för att göra även fast vi inte ens har vikter på allt. Alltså jag är sämst på vissa grejer! Ha ha. Men vi får väl se hur länge jag står ut med detta :P Har ju köpt gymkort på ett år så jag lär väl få plågas i 11 månader till! :)

Vad är detta med folk som går till jobbet och inte gör ett skit? Gå till jobbet och gör det du ska! Jävla trista människor som alltid lämnar över saker på andra!

Nej åter till att vara denna jävla bittra människa som jag är. Hoppas jag får något tåg att klarera snart!

Vem har råd???

Som de flesta vet är jag en jäkla nörd när de kommer till bloggar och sånt, kan sitta i timtals och läsa bloggar och kolla på olika klipp på massa tips på smink och sånt.
Men det är VÄLDIGT ofta jag undrar "HUR FAN HAR DE RÅD?". Jag ser MASSVIS med (framför allt) tjejer som köper köper köper allt! Börjar man räkna ihop allt de där som de har "klickat hem" så blir det rätt mycket pengar. Vem är det som betalar allt detta!? Är det de själva? Har de världens högsta lön? Har de aldrig några andra räkningar att betala? Är det mamma och pappa som "ger" dom presenter? Eller pojk/flickvännen? VEM I HELSIKE HAR SÅ MYCKET PENGAR?? Jag kan erkänna att jag är avundsjuk!!! Fast så tänker man efter sen. Vad köper jag själv? Jag "klickar hem" en hel del själv och köper ganska mycket saker varje månad när lönen kommer. Men jag känner ändå inte att jag är i närheten av vissa andra. En del är även studenter, inte har något jobb, eller jobbar i butik (där jag vet att man inte tjänar hundratusen!) t.ex. såååå hur har de råd?! Gaaaaah detta stör mig alltså!
Jag tycker att jag tjänar hyfsat mycket pengar och skulle kunna köpa ganska mycket onödigt! Men fan heller..eller? Fast jag kan ju med gott samvete att det inte är någon annan som betalar min mat, mina räkningar, min bensin eller mitt smink. Jag utnyttjar inte nån för att få grejer. Ska jag ut på krogen så betalar jag själv, ska jag åka bort så betalar jag själv och ska jag ut och shoppa så betalar jag själv! Visst får även jag saker av min pojkvän, min mamma och min syster t.ex. men JAG LEVER INTE PÅ NÅN ANNAN!
Gör alla de där människorna det som köper så inni helvete mycket grejer? Eller har de tips på hur man får så jäkla mycket pengar så man kan köpa så mycket??

Nyttigt!

Kände mig nyttig i morse när jag kom hem och slängde ihop en smootie istället för att ta en muffins som även fanns hemma :) Gött var de och de lär bli en sån i morgon igen innan träningen med Honken! :)

Helg!!

Helgen är snart här, ca 6 timmar kvar innan man beger sig bort från Karlstad! :) Hoppas på en super rolig helg nu! Kommer på mig själv med att sitta och le hela tiden för att jag tycker det ska bli så kul!! :) Men vad som kommer ske återstår att se eftersom det är överraskning för syrran!!

Ne hoppas jobbdagen går fort nu så man kan åka hem!! ;D

Bättre sent än aldrig..

Som vanligt tröttnar man titt som tätt på att blogga! Nu har det vart uppehåll i 2 månader, men har haft en del att göra. Flytten är klar nu iallafall och de är himla gött! Fast det är mycket kvar i lägenheten som ska fixas så man får lite mys faktor här inne.

Annars rullar livet på som vanligt, jobbar, äter, sover. Ja ni vet.

Men har haft en jäkligt kul sommar och höst hittills. Men nu får det bli lite bildregn istället.
En bild säger mer än 1000 ord.

























































Det var allt för i dag! :) Nu blir det mys i soffan med tända ljus och Bron på tvn :)
Saknar Sebbe men hoppas vi får en bra helg ihop nu på borta plan :)




?????

Ju mer man läser desto mer patetiskt känns det. Dubbelmoral!!!!!