ThereseStrid

1 vecka!

Nu är det bara en vecka kvar tills jag och Robin får tillgång till huset! :) Längtar som bara fan!
Vi var hos tanten och hjälpte henne att slänga lite grejer på tippen förut, hon har ju hur mycket saker som helst så det känns skönt att kunna hjälpa till. Tror hon uppskattar det oxå :) Vi pratade även lite om inflyttningen, vi får ju komma in en vecka tidigare än vad vi skulle ha gjort men så hade hon pratat med mäklaren om det och då var det någon med att man inte får göra något i huset förrens det riktiga inflyttningsdatumet, alltså inga renoveringar och sånt. Men det är ju bara en vecka vi får vänta tills vi får dra igång. Så sen får vi börja riva kök! Ska bli så jävla gött när det blir färdigt, hoppas det kommer bli som det ser ut i mitt huvud :)
Jobbet har jag inte hört något nytt om än heller :( Känns så himla trist att man inte kan få ett svar nångång! Vill ju bara veta om de skulle behöva ha kvar oss som chaufförer eller inte. Men det märks väl. Håller tummarna iallafall!
Midsommar till helgen oxå jag har lite beslutsångest om vad jag ska göra, skulle vara så jävla gött att bara vara hemma och fixa det sista i lägenheten och sånt. Men det skulle vara gött att följa med Robin och de ut på sjön oxå om det skulle bli fint väder. Men får se hur man gör :S Känns som jag inte har tid att följa med på sånt nu när man ska flytta strax.
Fattar inte hur mycket saker man har egentligen, har packat ett x antal kartonger redan och det är inte slut än på länge. Sen har jag typ inga mer kartonger kvar heller, typiskt de med :P
Nej ska göra ett ryck här nu och kolla vad jag kan packa ner. Sen blir det säsongsavslutningen av DH i kväll :D LÄNGTAR!
Förresten om Fia läser här så undrar jag: Vad är jasmine då? Är det någon slags p-piller de med??