ThereseStrid

Mat

Jag har alltid varit väldigt kräsen när det kommer till mat. Det finaste köttet som finns äter jag helst inte utan tar hellre en korv eller hamburgare. Den finaste fisken äter jag inte heller utan tar hellre fiskbullar eller fiskpinnar. Oftast kommer jag in i perioder i bland då jag helst inte äter alls för jag är så jävla trött på mat.
Men som ordspråket säger: Äta bör man annars dör man.
Ja klart jag äter när jag även är trött på mat. Men jag är inte sugen på hemmalagad mat utan helst hamburgare eller typ pizza.
Nu är jag inne i en sån period där jag helst äter allt onyttigt, det är jobbigt att laga mat men framför allt äta den.
I bland när jag har ätit köttbullar en dag så kan jag inte ha det i matlåda dagen efter för de äcklar mig och jag väljer hellre att slänga de, för lukten av kött får mig att vilja spy.
Jag tycker att det är skit skumt att detta ens händer men det är så jag känner.
Jag tycker att mat är gött men i bland vill helst slippa att äta. Men min kropp och mitt huvud klarar tyvärr inte de så lite mat försöker jag alltid att få i mig.

Nej nu ska jag äta lite godis och sen kolla på tv :))

Skrika, gråta, spy..

I bland har jag sån lust att bara få ur mig allt. Va fan blev det så här för? Varför känns man så jävla misslyckad för? Vissa dagar så grinar jag så mycket så de känns som man ska spy, vilken jävla skit känsla! Men vad skönt det vore om det bara gick att spy ur sig all gammal skit så var det färdigt sen. Jag hatar den här känslan av att inte må bra, att inte saker blir som det är tänkt. Vissa dagar mår jag toppen bra, andra grinar jag hela tiden. Varför är jag så jävla svag. Jag trodde allt skulle kännas mycket bättre nu efter ett tag har gått men allt blir bara värre och värre. En del saker i vardagen som krånglar kan få mig att bli så jävla arg så de inte är klokt. Har fått ett sånt jävla dåligt humör de senaste så de är inte klokt! Vissa människor får en att må så himla bra! Jag är glad att jag har massa sånt runt mig!
Jag vill vakna upp ur den här marddrömmen, jag vill även ha min lilla morfar tillbaka.. Skruva tillbaka klockan 10 år och ta vara på alla nära och kära bättre :(
Hoppas jag aldrig mer kommer behandla någon som skit mer..

Ledig dag!

Har en fri dag nu eftersom jag ska jobba i helgen! Känns som jag bara skulle vilja ligga i soffan hela dagen i dag för jag är så jävla trött! Men ska ta mig i kragen och gå en långpromenad snart här, väntar lite i fall om Git ville med :) Sen blir det att laga mat och byta till vinterdäck lite senare i eftermidda :) Men mellan det så hinner jag nog lägga mig i söffa och sova någon timme! :)

Har ett litet problem, skulle vilja så gärna göra lite jul fint på min balkong i lägenheten, typ lite ris runt räcket och typ en ljussling runt de, men de finns ju fan inget eluttag på utsida :( Va fan brukar de inte göra de? :S Jag får väl typ köpa massa ljuslyktor och sätta vanliga stearin ljus i, tycker inte att det blir lika bra men får väl gå.. Man får väl pynta desstomer här inne i lägenheten. Ska göra det den veckan jag har semester och har varit på Ullared med mamma ;) Jag längtar!!

Nej nu ska jag fan ut och gå.. Måste ta mig i kragen!

Varför blir jag ens förvånad?

Jag jobbar ihop med endast vuxna människor, jag är yngst av alla Tågklarerare i Värmland och då räknar jag med att resten av personalen är vuxna. Till problemet iallafall som jag inte ens behöver bli förvånad över men ändå blir det gång på gång p.g.a att jag inte trodde människor i åldern 20 år och uppåt trodde kunde DISKA sin egna jävla disk ordentligt! Hälften av gångerna jag plockar in disken i lådorna så är fan massa smutsigt. Det är matrester kvar på bestik och tallrikar, glas och mugga är fulla med läppmärken och annat smuts. Va fan är detta vuxna människor eller ett gäng med dagisbarn jag jobbar med? Jag gnäller och gnäller på ALLT nu, men för fan kan inte vuxna börja visa att de är vuxna och inte några jävla slöa tonåringar i stället? Kommer ta upp detta på mötet vi ska ha med chefer och kollegor. De andra kommer inte få ha en syl i vädret eftersom jag har nog mest klagomål av alla på hela Trafikverket ihop (i Sverige alltså!).
GNÄLLKÄRRING NUMMER 1!

Åter till något roligare som inte består av kollegor och disk. Helgen! Eller jo jag har diskat i helgen oxå, rätt mycket oxå. (Men de var inte så roligt).
I fredags så gick jag av jobbet 07:00, åkte hem och sov och sedan gick upp och gjorde mig i ordning för en Thai lunch i stan med vänner och chefer :) Sen vart det bara att åka hem och slappa och tvätta mattor som Skattkärrs-Bo har lagt massa blöt mat på :( Trodde jag skulle få spendera resten av kvällen hemma då jag hade noll förslag på min: Att göra lista. Till min räddning kom Stefiz på att jag skulle åka och hämta han och vi skulle dra och bowla! Gjorde mig i ordning och drog till Kr.hamn, plocka upp han sedan ner till industigatan och hämta bror hans efter en paus på en lite fest. Bowla iallafall och kan lova att banorna var fan sneare än tornet i Pisa! Jag fick fan inte in en enda strike och jag är ändå rätt säker på bowling. (Har jag vart förut iallafall!) Stefiz därimot som bara hade spelat en gång förut vann, Örjan kom 2a och jag tvääääärsist! :( Ha ha. Men revans ska jag ha, får ta de i Karlstad där de har rakare banor!
Lördagen minns jag knappt vad jag gjorde på :S På kvällen körde jag Git in till stan för hon skulle på klassfest, fick köra Impala och jag som inte kört jänk på över 1 år tyckte de fan var lite jobbigt alltså. Gud vad stor bil :S Och jag som aldrig vart rädd för att sätta mig bakom ratten på vilken jävla bil som helst. Jag är lite halv rädd att jag kommer bli en sån där gammal kärring som kör i 80 km/h på 100 väg och sånt. Sätt in mig på hem då och ta min bil och mitt körkort!
Igår söndag var en slappardag som innebar långpromenad i solen, sova på soffan, gosa med Bo, fika med mamma, laga pannkakor, laga mos och fiskbullar, slappa på soffan igen, gosa med Bo och sen dra till jobbet :)
Och här sitter jag på jobbet och just nu i denna minut går jag på ett övertidspass på 7 timmar! Känns gött i plånboken de nu inför jul! :)

Nu måste jag jobba!

Florida!

Dit är syrran och Kenta på väg just nu. Jag skulle vilja vara med! :) Men får drömma några år till så kanske man har råd att hänga med en vacker dag! Hoppas på att de får kanon väder och har roligt iallafall! :)

Själv sitter jag på jobbet, har inte vart här på nästan 4 dagar så det känns gött att vara tillbaka och göra någon nytta ;) I dag fick vi se hur våra scheman skulle se ut efter lucia och framåt. Jag tyckte mitt var helt okej. Jag orkar inte lägga ner tid och energi på att bråka om jag inte får en förmidda i stället för eftermidda. Jag brukar oftast vara nöjd :) Ett jobb är ett jobb och jag tar det jag får och är super nöjd att ens ha ett jobb! :)

I helgen så var jag faktiskt ute med Jossan, vi var och kolla på en mode show som innehöll smink, kläder och frisyrer. Den var helt okej! Kul att göra något annat och se lite folk :) Jag hade köpt en ny klänning jag hade på mig och kände mig så där tjejig som jag nästan tycker är fjantigt att va. Men fan vad kul att klä upp sig i bland :) Hade även shoppat lite smått och gott tidigare på dagen så jag kände mig jävligt pepp faktiskt :)

Helgen som kommer är jag oxå ledig så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på då. Kanske göra storkok så jag har lite matlådor och sätta upp lite tavlor hemma? Vore bra att få lite ordning och reda. Ska hem redan i kväll efter jobbet och försöka mig på att få ihop en hylla jag har köpt så lite grejer i förrådet kommer upp från golvet. Kommer nog bli bra förvarings möbel om jag får ordning på den :)

Måste kolla mer på Ikeas hemsida nu och försöka fatta ett beslut om vilken säng jag ska köpa!

Att göra slut?! Försent..

Det här med att göra slut, alltså det finns många man kan göra slut med, en kille/tjej, en kompis, en familjemedlem.. 

Jag och Robin har ju nyligen gjort slut. Han gjorde slut och jag godtog det. Varför ska han tvingas vara ihop med mig om han inte trivs i förhållandet? Jag och han är överrens och jag tror detta är det bästa för oss båda! Men han kommer alltid den där Robin som jag älskar! Jag älskar och älskar och älskar! Men vi passar bäst som vänner! Och han är en sån jävla underbar vän! Tack för allt fint Robin! Du är de bästa som hänt mig många gånger om! Och även bland det sämsta men det är jag glad för, båda har lärt sig av sina misstag! Gulle dig!

Sen kan man göra slut med en förälder, jag tycker det kan vara helt rätt att göra det i bland. Man har sina skäl. Och jag förstår varför, detta är ett ständigt problem när man får gå på tå i fall något skulle vara fel just den dagen den tiden. Jag är glad att någon satte ner foten. Tyvärr är inte jag någon som har gjort det ännu. Men nu kanske han får en tankeställare och kommer en dag ändra sina val i livet. Alla är vi värda en andra chans men inte flera! Alla gör vi fel men inte flera gång på gång på gång. Jag är trött, utsliten, ledsen, arg, besviken, och så jävla spy-färdig på att se en människa bete sig som ett svin. Jag är inte värd att behandlas så och inte någon annan heller!

Man kan även göra slut med en vän, det gjorde jag för nästan ett år sen. Kan varken säga bu eller bä. Just nu är det inget jag går och grubblar över. Känns som det är rätt beslut, jag fick inte ut något och den kanske inte heller fick ut något om man ska vara helt ärlig. Jag är alltid den som ska visa mig riktig, även för denna vän och det var fel men alla är vi inte lika bra vissa dagar. Det är alltid bådas fel när två träter. (Heter det så förresten?) Det enda jag saknar är att man inte kan ringa när som helst om vad som helst. Men gjort är gjort, även här har jag lärt mig en rejäl läxa. Rensa ur vänner som suger ur enerig av dig. Men var noggrann och se så inte du är likadan själv.

Nu ska jag klarera tåg!