ThereseStrid

Inte så bra..

Nej nu är inte allt på topp men det kan det ju inte vara jämt heller, det är väl typ några små saker som jag bara är lite trött på annars är allt himla bra faktiskt :)
I fredags råka jag ju klanta till de lite på jobbet, var så halt ute och snöigt så det blev isgata typ på ett ställe och där gick inte bilen styra så det blev en sväng i diket och även in i en lyckstolpe lite. Tog mig ju upp ur diket själv och så men dörren blev ju inte allt för snygg :-S Men sånt som kan hända alla. Men så typiskt att det hände just nu.
Så nu vill jag helst att all snö försvinner och att det blir VÅÅÅÅR!!! Vill ha värme så man kan sitta ute och ha det gött :)
Sen är min rygg knäpp igen, ont hela tiden typ. Men nu kan det ju bero på att man är i en viss vecka i månan, ska se hur det är nästa vecka. Hoppas det är bättre, ska ju röngta(?) ryggen då och hoppas att man får ett bra svar iallafall!!
Å vad jag längtar till helgen! Bodaborg och umgås med kompisarna!! Fan hoppas det blir kul! Men oftas har man ju större förväntningar än vad man ska ha. Men tror nog att vi kommer få ap-skoj! Sen pizzan kanske inte är så kul men det är ju tur att man har kryp avstånd hem i såna fall ;D Bara 3 dagar kvar till helg nu då :D
Men denna vecka kommer nog gå snabbt, i morgon ska jag klippa mig hos Rebecka på kvällen och så får jag hoppas Robin kommer hem då, men tror nog han kommer på torsdag men hoppas kan man ju alltid göra :) Sen på torsdag ska jag färga håret sen ska vi in till Robins pappa på kalas för hans lillebror. Ska även försöka få med han till Ikea så jag kan köpa ett vitrin skåp då, måste börja köpa mina möbler så det blir gjort nångång! Sen fredan är det ju helg! Antagligen blir det lugnt och skönt då :)
Har en hel del att se fram emot nu dom kommande helgerna :) Längtar!
Nej nu får det bli soffan med en varm vetesäck under ryggen och se om det hjälper nåt, vet någon om nått bra ställe man kan gå till om man vill ha massage??

Jäkla snö :(

Nu har det ju snöat igen i 2 dagar och det kanske skulle komma mer under veckan hörde jag?! Det är skit jobbigt när det kommer snö när man ska ut och köra i jobbet. I dag satt jag väl typ fast ordentligt på 3 ställen sen halka jag väl runt överallt typ. Men det är väl sånt man får stå ut med, men det vore ju fint om man fick en buss som var framhjulsdriven i stället!! :) Men drömma kan man ju alltid :P
Men det är inte bara bussen som blir trött när det är snö ute, jag är super trött oxå. Jag sitter och spänner mig när jag kör när det är snö, så i dag har jag ont i ryggen och är så trött så jag somnar snart, klockan är lixom 18 nu :( Men kommer nog sova gott i natt iallafall!
Näst nästa helg ska jag och 9 tjejer från Väse till Bodaborg och härja runt, ha ha. Undra hur det kommer gå, jag kommer förmodligen vara sämst av alla :D Ha ha. Hoppas jag inte blir sparkad från mitt "brunett" lag bara ;) Nej då men det kommer bli skoj att hitta på något att göra på helgen oxå, det är ju inte ofta man gör nåt tycker jag! Sen på kvällen då ska vi käka lite och dricka, blir förmodligen pizzan sen oxå. Ha ha ha.
Fan jag vill verkligen ha lön nu. När jag får den ska jag åka och storhandla, annars brukar jag handla varje vecka typ, men kan försöka köpa hem allt som står sig på en gång i stället så man kan laga mat varje dag typ. Jag är ju expert på att skita i det annars, men blir ju lite billigare att göra matlådor än att köpa mat, så ska försöka göra det nu. Sen ska jag testa en grej som Jossan tipsa mig om, att man får 100 per dag att leva för och inget mer. Det är ju en ganska stor budget om man nu redan har nästan all mat hemma, jävligt bra så kanske man kan spara undan en del nu oxå. Har vart lite för mycket nallande nu från sparkontot i samband med julen och så.
Nej nu ska jag se om jag får tag i Robin och säga att jag saknar han :) Ha ha kul tjej jag!!

Desperate Housewives

Ja det går på tvn just nu, fast det är ju bara repriser. Vill ju att fortsättningen på säsong 5 ska börja igen. Det är en serie jag absolut inte var intresserad av för 5 öre i början och nu har jag fastnat ordentligt. Kolla ju igenom alla säsonger i somras och sen fortsatte med resten när det kom på tvn. Så hoppas de börjar med nya avsnitt snart :)
I dag kom Robin hem från Norge oxå, så nu sitter jag och väntar på att han ska komma tillbaka från stan så ska vi göra pannkakor är ju trotsallt torsdag i dag :)
Känner mig hängig än och har blivit snorig i stället nu. Halsen har blivit bättre men inte bra. Hoppas det blir bra i helgen iallafall så man inte känner sig så hängig, ska ju i väg och jobba i morgon iallafall. Har ju vart hemma i går och i dag och de behövdes kan jag lova, har legat hela tiden typ så.
Å jag vill ha sommar och värme nu! Ligga ute och sola och bli brun! :)
Men först vore det bra om man fick reda på om man får fast anställning eller inte. En månad kvar tills jag får veta, det känns jobbigt att inte veta kan jag lova. Men hoppas hoppas!! Vill ju verkligen detta! Det är ju inte något drömjobb men det är ett 7-4 jobb iallafall och det gör mycket att känna att man är fast då, bara inte det blir någon värre finanskris vill säga! Men men.
Nu ska jag lägga mig och kolla på lite film här.

Läggdags

Det känns som jag skulle kunna gå och lägga mig nu och sova tills i morgon bitti, men får nog vänta några timmar till, klockan är ju bara 6. Men är verkligen trött nu :( Och känner mig jätte hängig, har ont i halsen nu oxå. Fan jag känner på mig att jag kommer bli sjuk nu. Har inte tid eller råd med det riktigt nu :( Får hoppas på att det inte blir så allvarligt i fall om det bryter ut och att det går över snabbt i såna fall.
Annars händer det inte mycket, nu är ju alla stor helger över här ett tag. Nästa gång man är lite ledig är ju vid påsk och det är ju 3 månader kvar om jag inte har helt fel?!
Ska försöka köpa klart alla möbler till vardagsrummet i februari oxå, ska bara mäta så att "hyllan" eller vad man ska kalla det som jag ska ha som tv-bänk går in här och att den inte är för lång. Hoppas det kommer bli bra. Men det kommer det nog bara man får ordning på allt. Får försöka hitta såna där snygga korgar med tyg i oxå att ha i "hyllan" så man kan gömma undan massa saker som jag nu har stånas i skåp. Men det är ju bra att förnya sig så att man rensar ur lite på samma gång :)
Skulle ha bytt gardiner och sånt här hemma i dag men mamma har mina gardiner hos henne så jag vill inte smitta henne så jag får byta någon annan dag, om det nu passar vill säga. Tänkte ha korta gardinger i vardagsrummet, något jag aldrig har haft förut så vi får väl se hur det ser ut. He he.
Dom två pusslena som jag köpte härom veckan var rätt roliga, eller det ena iallafall för det gick snabbt, men det andra har jag inte lagt något på. Tror nog att Robin får lägga klart det själv :P Han är ju på god väg nu i början :)
Och äntligen har jag fått varmare i lägenheten, tror det ligger på +20 grader nu ungefär, är rätt gött! :)
Nej nu ska jag lägga mig i soffan, får nog bli lite honungsvatten och se om det blir lite bättre i halsen.
Ha det gott!

Kallt som bara den..

Nu är det dags att ladda upp med en ny uppsättning värme ljus, de brinner ju ut rätt snabbt när man måste ha dom tända hela tiden man är hemma. Om jag inte skulle ha något tänt så skulle det nog max bli +17 grader här inne om jag har TUR! Så nu tänker jag bli en riktig gnäll kärring på måndag och ringa hyresgäst föreningen och se vad de kan göra om det inte har blivit varmare. För de är väl inte meningen att man ska alltid behöva ha på sig tjocka strumpor, byxor och tröjor för att inte frysa?
Ne fan nu får de gärna bli sommar :) Den här sommarn ser jag fram emot alltså, ha en riktig semester och sånt, ska bli kul, då kanske man även kan åka bort eller planera in något roligt :) Är ju drygt en månad kvar tills jag får reda på om jag blir fast anställ oxå eller inte. Hoppas hoppas!
Jul och nyår har varit skönt, lugnt och skönt. Det blev väl lite utgång julafton och juldagen, men de var inget att hurra för direkt. Hemma kvällarna har övervägt ute kvällarna, vilket toffel jag är. Ha ha. Men fan vad skönt de är att vakna upp och aldrig vara bakis!!
Har får nojja på att lägga pussel oxå, så var in och köpte 2 st nya här i helgen, när jag och Robin hade börjat lägga ihop ramen på det ena så insåg jag rätt snabbt att det var helt omöjligt, inte nog med att bordet var för litet, det gick fan inte se vilka bitar som skulle passa ihop. Ha ha. Vi gav upp väldigt snabbt och åkte hem till mig och fortsatte med ett annat pussel jag hade köpt, och de går betydligt bättre, typ halva kvar nu :)
Nej lägga lite pussel här nu kanske och sen soffläge under täcket för nu börjar jag frysa rejält, min termometer står nu på +18,6 grader och då har jag haft i gång min ljus eldning sen 3 i dag!! Tur att datorn är varm iallafall. De kommer nog bli kallt att sova själv nu när inte Robin är här oxå, tur att de finns extra täcken iallafall!